Birlikten Kuvvet Doğar Diyenlerin Yeri

fndkkrdu cnm evet aletlerle calisiyoruz, o yüzden fitnessde o grubu yapmislar. artik her carsamba günleri ordayim. hocam kiloya göre kalori yakildigini söyledi ama 1 saatte yaklasik 400-500 gidiyor diyor.

Kahvalti
2 kuru kayisi
1 bardak su
1 greyfurt

Ara
1 yesil elma
1 dilim tarcinli kek (Arkadas getirdi, israr edince ayip olmasin diye yedim, ama hepsini bile yemedim, ya cok sekerli olmus, yada uzun zamandir yemedigim icin bana öyle geldi)

Ögle
1 dilim cavdar ekmegi
yarim kizarmis balik, üstüne biraz sos vardi
yarim yumurta

Ara olarak cilegim var onu yiyecem sonra fitnesse gidecegim, keki yedigim icin ekstra calisacagim fitnessde :)) aksama ispanakli yogurt yiyecem kismetse..

Bugün kacamak olarak keki yedim ama hic pismanda degilim, 2 aydir kek, pasta gibi seyler yemiyorum, ve ayrica arada bi yemek güzel olur metabolizmayi sasirtmak acisindan. yarin tartilacagim, bugün korkudan tartilmadim.. yarin insallah bi kac yüz gram vermissimdir :))

kahvaltı=
domates
salatalık(yarım)
yumurta(çok az yağda)
peynir
4y.zeytin
2 tane kıtır ekmek
yeşilçay

öğle=
4 kaşık mantı
2 dilim ekmeğin arasına tost yaptım kepekliydi ekmek ve yağ kullanmadım
1 büyük kupada yeşilçay

akşam yemeği yemicem bugün doğum günüm babam pasta alıcakmış o yüzden yemicem pastadan aldığım kaloriyi akşam yemeği yerine sayıcam

spor olarak birazdan mekik alt karın zıplama bacak felan çalışıcam sayılarını yazarım yatmadan öncede mekik çekerim pastayı sindirmek amaçlı

bide adetli olduğum için şişkinlik var bende tartıda da fazla çıkıyorum o yüzden pazartesiye kadar tartılmıcam

kahvaltı=
domates (1 tane)
salatalık(yarım)
1kk peynir
4 y.zeytin
1 dilim k.ekmek
yeşil çay

spor= Упражнения для пресса (за 5 минут сдохнуть можно).flv - YouTube ,
200 tane ip atlıyomuş gibi zıplamak ,
BIG Booty Butt Workout!! WOW!! - YouTube ,

Girls Home Abdominal and Core Workout! - YouTube ,

100 tane mekik ( farklı farklı yaptım )

50 tanede yerde mekik pozisyonunda yarım kalkmış şekilde bisiklet çevirme pozisyonu yaptım

ay çok yoruldum bugünlük bu spor yeter

ara=1 elma

öğle= 2 tane köfte üzerlerinde patates püresi ve yoğurt yedim

aksam :
bol limonlu salata
yogurt
1 tane yuvarlak kofte ( buyuktu)
1 tane de kucuk boy karniyarik yedim

buyuk ihtimal 1 saat sonra sıkı bir spor yaparım cunku dun pastamin yarisini yemistik yine kucuk bi dilim pasta yerim. yarın sabah tartilirim belki :)

fndkkrddduuuuuuuuummm nice yıllara canım. inşallah yeni yaşında hep mutlu olursun. mutlu bir yuva kurarsın canım. ben dün nete girmedim. benim kutlamam geç oldu kusura bakma...

kızlar 2 gündür yine ne buraya girebildim ne diyet yaptım nolcak benim haliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya niye diyet yapmadığımı blmiyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm

newestcim çok teşekkür ederim

ama artık cidden dön diyetine ne olacak bu halin senin :26:

off bu hafta kilo veremedim ben sanırım ya

kızlaaaaar 2 dilim kabak tatlısı yedim oglenden once ogle yemegindede 2 kasık yogurt 2 tane karnıyarik 2 biber 1 dilim kıtir ekmek yedim

Kızlar spor salonu bugunde kalabalikti kosu bandını 10 dk yaptim 73 kalori yaktım.150 tane mekik cektim 1050 tanede ip atladım bisiklete binmedim dun yaptigim spor popomu cok agritti

sabah : yarım yumurta (yagda)
domates salatalik tere biber
1 kk peynir
3 y.zeytin
2-3tane patates kizartmasi yedim
ogle yemegini yemedin daha 15.30 gibi felan yerim aksamda meyve yerim sadece heralde

merhaba kızlar. nasılsınız? ben artık az uğrar az diyet yapar oldum. kendi açtığım günlüğe az uğramak kendi kendimi sinir ediyor. o yüzden bir süreliğine hiç gelmeyip gerçekten zihnimde toparlanma yaşayınca tekrar yazmak istiiyorum. yani kızlar ben bir süreliğine gelmeyeceğim buraya. inşallah siz devam eder ve hedeflerinize ulaşıp sağlıklı bir yaşam sürersiniz. öpüyorum sizi kocaman. sizin başaracağınıza inanıyorum.....

saçmalama gel ya bak bende bu hafta sadece 100 gr vermişim ama çekip gitmiyorum bırakma bizi neweeeeeeessst geri dööööön Tülay ne olur geri dön Seni Seviyorum - YouTube bu sana gelsin newesssst

sabah=
domates,çeyrek salatalık,tere
1 kk peynir
3y. zeytin
1 yumurta (yağ yerine süt kullanarak pişirdim)
1 kıtır ekmek

öğle= 3 kaşık ıspanak
4 kaşık kuru fasülye
domates 1 tane 2 biber
3 kaşık yoğurt
1kk peynir(et yerine)

ooof kızlar ikinizde yoksunuz ortalıkta moralimi bozuyosunuz geri dönünnn

Günaydın,yalnız kaldığınız diye pes etmek yok,yola devamgram gram da olsa bu kilolar verilecekisterseniz günlüğünüze uğrarım,sizi takip ederimbende birkaç arkadaşla birlikte diyetime devam ediyordum,ama arkadaşlarım bu arada biraz yoğun,pek giremiyorlar,bende şimdilik günlüğüme döndüm.Ben Ezgi Uzmansel'in diyet listeleri uyguluyorum(Taylan Kümeli'nin kızı kendisi).GörüşürüzŞimdi fark ettim,bu senin günlüğün değilmiş,senin günlüğün var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…