Birlikten Kuvvet Doğar Diyenlerin Yeri

Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
1 yesil elma

Ögle
2 kitir ekmek
beyaz ekmek, roka

Ara olarak 1 greyfurtum var onu yerim, sonra fitnesse gidecem. Aksam yemegi olarak yesil mercimek yemegini yapmayi düsünüyorum. aksam ne yedigimi sonra bildiririm sizlere..

merhaba kızlar. bu aralar baya uzatmalı geliyorum ama yine geldim sonunda. dün tartıldım ama yazmaya vakit yoktu. bugün yazıyım. geçen hafta 71 kiloydum. bu hafta 71.1 oldum diyet yapmamanın cezası. eh artık yapayım şu diyetiimi kaldığım yerden. pazar yazmıştım yeniden başladım diye.
sizleri de okudum. az verdim diye üzülmeyin bak burda hiç vermeyen de var:)
bundan sonra çok aksatmayayım inşallah diyetimi ve günlüğümüzü. yoksa siz benim saçımı çekmeden ben çekicem. ha sahi hiç siz bana kızmıyosunuz ya neden
sizin çekeceğiniz yok bari ben çekeyim saçlarımı

öğlende kahvaltı türü yedim sabah ve öğlenin kalorisini hesapladım 350 felan oluyo çok değil yani
akşam =
arnavut ciğeri 4 kaşık
ve bol salata limonlu
1 tane etimek

newestcim sana kızııyorum ne o saldın kendini biraz daha salarsan yazın şişko tombik bişey olucaksın bunu yapma hııı çok kızdım sana yada böyle devam et sal kendini kilolarını oooh aferin sana şaka yapıyorum tabi ama salma cidden 1 hafta salmak insanı çok zorluyo :26: titre ve kendine gel

ay ben bugün spor yapmadım birazdan spor yapıcam olmuyo böyle yediklerim azıcık erisin tony amcamada çok alıştım zaten. oof şu leslieye de dönsem bi ara keşke

newestcim hic olmadi bak, bende kiziyorum simdi.. kendine gel, seninle ilk tanistigim günlere geri git, iradeli ve azimli bir bayandin ne oldu sana.. yazin herkes incecik olurken sen tombis tombis dolasirsin ortalikta bak..

Böyle devam edersen böyle olursun

Sen öyle gezerken bende böyle olmus olurum nihahahaha (kötü kadin gülüsü)

Bu son uyarim, eger bidaha bozarsan diyetini bu sefer sacini ben cekerim (cok acimasizim yaa).. saka maka gercekten yogun günler gecirdigini söyledigin icin bizde pek üstüne gitmek istemedik galiba newestcim.. insallah bu sefer tam gaz devam edersin bizimle kilo vermeyi

Bugün fitnessde 1 saat Zumba yaptigimda farkettimki eskisi gibi terlemiyorum artik. Galiba her seferinde ayni seyleri yapmaktan vücut alisiyor. Ayni yemegi hergün yemek gibi bisey. Kilo vermeyi yavaslamasinin sebebi bu galiba. Sporumda degisiklik yapmam lazim. Sonucta 2 aydir gidiyorum, eskisinden daha kondisyonluyum, o demektirki daha da yorulmam lazim. Artik zumbaya gitmenin yerine 30-45. dk. kosu bandinda kosmayi deneyecegim. Bakalim ise yarayacakmi.

ayy kızlar zeytinyağı gibi üste çıkmak buna mı deniyorkiiii... hem diyeti yapma hem sana kızmıyorlar diye topu karşı tarafa at:))))))))))))))))))
ama şaka maka iyi oldu kendime geldim. bana kızdığınız için teşekkür ederim :)))))))))))
evet dediğiniz gibi yazın tombik olcam bu gidişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee((((((((((((
hele o resim bitirdi beni

fndkkrdum tomy nasıl hiç izlemedim.neler yapıyor. bende şu leslie bacımla hasret gidereyim diyorum bugün artık o da çekecek saçlarımııııııııııııııı............
elma şekerim evet spor çeşidini değiştirmek iyigelir bencede. koşmak çok iyi gelecek bence. bende koşmak istiyorum ama yürüyüş alanlarında koşamıyorum parklarda. evdede bant yok. ama hızlı yürüyorum hafta sonu hava güzel olursa.

kızlar leslie yapcam dedim ama son anda kendi tarzımı yansıtayım bide nolcak dedim. 30 dk kafama göre takıldım
100 ip atladım
100 mekik
100 bisiklet hareketi
basen-popo-bel-karın hareketleri yaptım naçizane kendimce.
ama spora ara verdiğimden heralde baya yoruldum

Tony Horton - Great Body Guaranteed Great Abs Workout (8 minutes) - YouTube newestcim tony horton bu bi bak bütün karını çalıştırıyo aramıza dönmene sevindim

kızlar bende adet oldum ama spordan vazgeçmicem bu hafta hepimiz az kilo verdik elmaşekerim sanırım senin dediğin gibi oldu vücut spora alıştı artık eskisi gibi olamıyoruz farklı farklı sporlar denemeliyiz. ben birazdan tony horton ve diğer 8 dklık karını yapıcam bugün zaten spor günüm ordada yine 600 tane ip atlamayı hedefliyorumevde kalın ip olsa yine atlarımda ince ipler

neyse kendime gelmeliyim artık sporu çok saldım :26: banada kızın yaaa oof böyle giderse sözlümle girdiğim iddaayı kaybetcem dün yine konusu açıldı zayıfladın mı bu hafta kaç kilo verdin dedi 400 gr diyemedim 62.5 oldum dedim güldü
biliyosunuz zayıflayamazsam gelinlik giymicem onun iddaa karşılığı buydu ama ben bişey istemeyi unutmuşum zayıflarsam :26: dün bana düşün ne istersen yapıcam zayıflarsan dedi bi türlü buşlamıyorum sizce ne istim :26::26: neyse ben sporu yapim gelcem hemen

tony harton yaptım sonra 50 mekik sonra 50şer kalça sonra 50 iç bacak 150şerde yan karın yağlarına çalıştım

öğle=
4 kaşık menemen(yağsız,çok az tuz ekledim)
kepekli makarna (çok az tuz koydum ve haşlamaydı)
2 y.k dolusu yoğurt
ve bol limonlu salata
1 tane kıtır ekmek

Kizlar internette okudugum bi yaziyi paylasmak istiyorum sizinle. Kilo vermem neden yavasladigini yaziyor. 2 aydir diyet yapiyorum, ayni düzende yemegi alisti vücut, o yüzden vermesi zor oluyor galiba. hem yazildigi gibi son kilolar uzun zamandir durdugu icin yakilmasi dahada zor oluyormus. Metabolizmayi biraz sasirtmak lazim. bu hafta sporumuda daha cok yapmayi düsünüyorum. 1 bucuk saat yapacam ama bu sefer yürüyüs yapmanin yerine kosu bandinda kosmayi deneyecegim. daha fazla enerji, daha fazla yag yakmak demek. sabahlari k-flakes yemenin yerine ilk önce 2 kuru kayisi ile 1 bardak ilik su icecegim, sonra 1 porsiyon meyve yiyecegim (greyfurt veya yesil elma yararliymis yag yakmada). Güne o sekilde baslarsam yag yakimini hizlandiriyormus (greyfurt veya yesil elma yiyecegim icin), kabizlik sorunuda kalmaz :))

Eger bu da etki etmezse bi kac gün ara verecegim diyetime. Bugün yine tartildim ve sadece 100 gram daha vermisim. moralimi bozmayacagim, sonucta yinede biseyler gidiyor ama eski metabolizma hizini istiyorum

Iste okudugum yazi kizlar

Normal yeme düzeninin kesilerek diyete başlanması ilk etapta bağırsakları olumsuz bir şekilde etkilemektedir. Bağırsaklar bu yeni yeme düzenine alışana kadar kabızlığın oluşmaması için diyete başlayan kişilerin bir dizi önlem alması gerekmektedir.

Bunların arasında ilk sırada mutlaka günde en az 2,5 litre su içmek yer almaktadır. Az yemek yerken birde içtiğiniz su miktarına dikkat etmezseniz bağırsaklarınızda meydana gelen düzensizlikler dahada şiddetlenebilir. Bunun yanı sıra bağırsakları çalıştırdığı bilinen yiyecekleri günlük listenize dahil etmeniz diyet yaparken kabızlık sorunu ile uğraşmamanız için yararlı olacaktır. Örneğin her sabah aç karnına bir iki tane kurutulmuş kayısı yiyerek üzerine bir bardak ılık su içmek diyet yaparken bağırsaklarınızın daha hızlı çalışmasını ve kabızlığın oluşmasını engelleyecektir.

Diyet yaparken kilo vermenin durması

Diyet yaparken yaşanan bir başka önemli sorunda kilo vermenin yavaşlaması bazende tam olarak durmasıdır. Bunun en önemli nedeni yerleşik kiloların verilmesinin çok zor olmasıdır. Örneğin çok uzun zamandır kilo sorunu bulunan kişilerde kilolar yerleştiği için kilo vermek çok daha zordur.

Ancak aldığınız kiloları hemen vermeye çalışırsanız taze kilolar çok daha hızlı verilir. Birde daha fazla kilosu olan kişiler daha hızlı kilo vermektedir. Bu nedenle fazla kiloya sahip olan kişiler hızla kilo verirken kalan son 4 – 5 kiloyu vermekte çok zorlanırlar. Çünkü hem metabolizma bu kiloları korumak için mücadele eder hemde daha az fazlalıkları kaldığı için kilo vermeleri zorlaşır. Eğer diyet yaparken kilo vermenin durması ile şikayetleriniz bulunuyorsa yapmanız gereken en doğru davranış çok aşırıya kaçmamaya özen göstererek bir hafta diyete ara vermek ve daha sonra tekrar başlamaktır.

Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
5 adet cilek

Ögle
Ton balikli sandvic (cavdar ekmekli)

Bu arada fndkkrdu kismetse dügününüz ne zaman? Sen hic merak etme bu yaza kilolarin gider, sözlün seni hirslandirmak icin gülmüs bence, sonucta fazla kilonda yok, o kadar kilolu biri degilsin. fistik gibi olursun dügününde. Eger dügün icin iddaaya girdiyseniz sende ondan mesela balayinda istedigin yeri gitmeyi iste. sadece sen karar vericeksin nereyi istiyorsan oraya götürecek mesela. ama önceden belirlediyseniz baska bisey iste tabi. senin kararin, iyi düsün cünkü iddaayi sen kazanicaksin.

Bende esimle iddaaya girdim, tatile kadar en az 59 kilo olmam gerek (59 cünkü 60'in altinda olmam lazim). Kendisi suan 121 kilodan 106 kiloya indi (bu arada boyu 187), benim dedigim gibi 95 olmasi gerekiyor. ama tatile kadar 95 olamiyacagi icin bende 55 olamiyacagim icin, o en az 99 olmasi bende 59 olmam gerekiyor diye iddaaya girdik. Tatile haziranda gidiyoruz, insallah veririm o kilolari, yoksa iddaayi kaybederim, iddaayi kaybedecegime kilolari kaybedeyim daha iyi

elma sekerim yazin icin teseekkurler dugunum kısmetse 1 sene sonra ya balayına ya izmire yada kuş adası mi ne oraya gidicez baska bisey istemeliyim
canım dedigin gibi sen bi kac gun ara ver diyete abartmadan ama
ben bugun cok yoruldum ya...
fitnessa gidiyorum devletin yeri oldugu icin aletleri cok kullanamiyoruz bugun yeni kisiler geldigi icin normalde 20 dk yaptigimiz kosu bandi ve bisikleti 10 dk yaptik :-( neyse bugun gelenler kesin bida gelmez :-D
kosu bandi ve bisiklette toplan 125 kalori yaktım
710 tane ip atladım 100 mekik cektim
sabahta yapmistim zaten.
saat 8dede 8 dklik karin videosunu yapicam spora geri donus yapiyorum insallah.

aksam : 2 kasik tane fasulye
3 kasik manti (sossuz)
2 kasik menemen
corba
salata
1 tane kıtır ekmek

aralarımı ve yesil cayimi cok ihmal ediyorum ya kendime gelmem lazım artik.

oooooo 1 senemi, daha coook varmis. sen o zamana kadar 30 kilo alir (allah korusun) 30 kiloyu geri verirsin

Bugün harika bi spor yaptim fitnessde. 30 dk. sirf kostum, yani tam 300 kalori harcadim. Sonra grup seklinde 1 saat BodyPump yaptik (merak ederseniz youtube'da les mills bodypump yazarsaniz görürsünüz ne oldugunu). Antrenörüm bu bodypump yag yakmak icin harika bi spor oldugunu söyledi, sirf kaslari calistirdigi icin yag yakiminida hizladiriyormus yani. Zumbayi hayatimdan cikardim artik bu bodypump'a baslayacagim. Ama hocamin dedigi gibi sadece kas calistirdigi icin önceden en az 10 dk. kardiyo yapmam gerek. onun yerine yarim saat kosmayi düsünüyorum. yaniii 300 kalori kosmaktan, 400-500 kaloride bodypump'da yakiyorum

Spor sonrasi 1 tane protein gofreti oluyor ya fitnesslerde satiyorlar, onu yedim. Evde 1 cay bardagi süt ictim. Fitnessden önce zaten meyveli yogurt yedim aksam yemegi olarak.

canım benim düğününe daha çok zaman var sen o zamana kadar iğne iplik gibi olursun zaten. ayrıca iddiayı da her halukarda sen kazanırsın merak etme o kadar çaba gösteriyorsun vermek için. az veriyorum diyorsun ama sonuçta veriyorsun. belli bir sürede bu azcık dediklerin birikip çok güzel verilmiş kilolar olarak görünecek merak etme. ayrıca erkeklerin kilo konusundaki yorumları beni de çok gıcık ediyor sorma onlar biz gibi değilki daha kolay ve çok verebiliyorlar ve az kilo alıyorlar malesef...
tarzını değiştirmen iyi olmuş bencede. bu kadar kalori yakarsan bu hafat istediğin sonuca ulaşıcağını düşünüyorum. ayrıca araştırdığın yazıyı okudum çok güzel gerçekten teşekkürler.

elmasekerim cok iyi sporun dedigin seye bakicam hosuma giderse bende yaparim 400 kaloriden bahsediyosun cunku ay 1 sene var daha ama olsun ben bu yaz bikini giymek istiyorum

fndkkrdum baktım tonye güzelmiş saolasın. bugün değil ama başka bi gün yapcam inş. ayrıca bana da kızın demişsin ya benim kimseye kızacak yüzüm mü varkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii((((((((((((((((((((((((((
menümü yazayım iyisimi
kahvaltı
müsli ve süt

öğle
1 poğaça
sarma

akşam
yeşilçay
1 dilim ekmek
yarım kk peynir

newestcim. insallah veririm veririz evet ya erkekler kilo konusunda cok iyiler haklılarda yanlarinda sisko kizi napsinlar . benimki cok zayif ya 63 kilo

elmasekerim ona baktim ama aletler olmadigi icin yapamicam ama belli cok yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…