Birlikten Kuvvet Doğar Diyenlerin Yeri

kahvaltı=
4 yeşil zeytin
roka
yumurta
peynir
1 tane ekmek

ara= 3 tane mavi yeşilin kakaolu bisküvisi

Dün fitnessde degisiklik olsun diye boks'a katildim kizlar.. kadinlarda katiliyordu, antrenörde arada degisiklik yap demisti bende neden olmasin dedim kirdim gecirdim ama coooook yorucuymus yaa bi daha katilmam galiba, bide zor..

Eve geldigimde 20 dk. bacak, kalca ve basende calistim.

Bugüne gelince yediklerim sunlar:

Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

--- bisikletle ise gittim ---

Ara
Yesil elma

Ögle
Ton balikli sandvic

Ara
5 adet cilek

--- bisikletle fitnesse gidecegim ---

Fitnessde 1 saat gecirecegim, sonra eve gelirim, aksam yemeginde sadece yogurt yemeyi düsünüyorum (taze meyve ilave edecegim).

ben bu hafta kilo veremicem heralde hastayım bide adet olucam heralde bi şişkinlik var

iyi geceler kızlar. bu hafta hiç doğru dürüst gelmedim desem yeridir. diyette yapmadım. ama sonunda işlerim bitti. canım hala sıkkın ama yarından itibaren sahalara dönüyorum nasipse. diyet ve spora kaldığım yerden devam. sizleri okudum gayet iyisiniz. fndkkrdu merak etme hastalığın geçince herşey yoluna girer. inş enkısa zamanda iyileşirsin. elma şekerim boks da yaptın ya helal olsun:) yarın sabah kahvaltısı ile birlikte görüşmek üzere. kendinize iyi bakın

günaydın arkadaşlar
bugün diyetime kaldığım yerden yeniden başladım
kahvaltım
1 yumurta
yarım kk peynir
yarım salatalık
1 domates
2 zeytin
yeşil çay

bugün spor da yapcam inşallah...

günaydıııın . Hoşgeldin newestcim.
kahvaltım=
sadece yağda 1 yumurta 1 dilim ekmek ve ıhlamur

Kizlar dün giremedim islerim vardi, bide cok yorgundum, bilgisayarimi acasim bile gelmedi acikcasi, ama menüm gecenkinden aynisi nerdeyse

Dünki menüm

Kahvalti

Ara
5 tane cilek

Ögle
2 tam tahilli kitir ekmekle tonbalikli sandvic

Ögle yemegi gec yedim diye acikmadim arami yemedim, fitnesse cok doymus halde gidemezdim zaten. Fitnessde 1 saat kardiyo ve agirlik calistim. Eve geldim kocaman kase yogurt yedim icine meyve attim.

Bugün yine ise gittigim icin normal kahvaltimi yiyemedim, vaktim yoktu, yine tam tahilli misir gevregi yedim.

Bugün spor yok, yarinda gitmeyecegim, belki evde yaparim aksamlari.

hoşbulduk fndkkrdum.
ara öğünüm
ayran
3 kuru erik
sana da kolay gelsin elma şekerim

ara yapmadım oglendede yarim armut bi kac tane formun kare seklindeki krakerinden yedim sözlumle aramiz limoni ailem yuzunden yemeden icmeden kesildim desem yeri. Dünden beri de aglaya aglaya derman kalmadı bende cok bitkinim :-(

sıkma canını fndkkrdum. bu dönemlerde olur böyle sıkıntılar. tabi insanın canı mutlaka sıkılıyor ama kendi içinde büyütmemeye çalış.

yarım saat yürüdüm (3 km) 15 dk egzersiz yaptım

öğlen yemek yemedim
akşam ise 1 salatalık+2 çay kaşığı keten tohumu+1 kuru kayısı+1 çay bardağı yoğurt karışımı yedim.

Sagol newest'cim, menün ve sporun güzel, yarim saatte 3 km baya hizli yürümüssün ozaman, tebrikler cnm, böyle devam eder insallah..

fndkkrdu'cumm o kadar harap etme kendini, söz veya nisanlik döneminde bunlar olan seyler, bende inanki yasadim nisanli oldugum günlerde, ama birbirimizi okadar cok sevdik ki, bizi engel olanlarda oldugu halde (babam bile istemiyordu bir zamanlar, düsün) hep birbirimize kenetlendik, kirginligimiz bir kac gün sürmeden kül olup giderdi . bence eger uzun zamandir birbirinizi taniyorsaniz ve birbirinize olan sevgi (ki okadar agladiysan kesin seviyorsun onu) saygi bitmediyse tekrar bir araya gelirsiniz.. kesinlikle üzülme cnm (demesi kolay, uygulamasi zor biliyorum) aranizda her ne olduysa gecer ve ilerde bu günleri tebesümle anarsiniz )

Ara
1 greyfurt

Ögle
2 dilim tam tahilli kitir ekmekten peynirli sandvic

Ara
1 yesil elma

Aksam
Meksikan yemegi:
Sebzeli tavuklu Fajitas
1,5 tane tam tahilli meksikan ekmegi (kücük ince yufka gibi olanlar, markette tam tahillisini buldum )

Iste resimdekini yaptim, 1 bucuk yiyebildim, biraz fazla oldu galiba ama kacamak günüm diye yedim iste :))

sagolun kizlar ya insallah aramiz duzelir aileme takmis durumda o yuzden ben zarar goruyorum sozlum hakli tabi ama arada kaliyorum anlamiyo. sabahtan berri onu sakinlestirmeye calisiyorum artik mideme agrilar saplanmaya basladi :'( Duzelsin artik aramiz ...

aksam yemegim: 4 kasik barbunya , corba maruldan cacik ve 2 dilim ekmek yedim.

newestcim super bi donus yaptin darisi benim basima artik . elmasekrim cok guzele benziyo yemegin egr cok kalorili bisery degilse bende yaparim bi gun aynisini :-D

Hayirli günler kizlar.. Bugün tartilma günümüz, ama kimse yazmak istemiyor galiba kilosunu bu hafta. yaa ben bu hafta sadece 800 gram vermissim, yani 66,7 kg olmussum. 66 kiloya inmeme sevineyim mi yoksa sadce 800 gram verdigim icin üzüleyim mi bilemedim.. Hic kacamak yapmadimki bu hafta hic bisey anlamadim.. cuma günü tartildigimda 66,7 kiloydum, pazartesiye kadar bi kac yüz gram daha veririm diye zannettim ama 3 günde tartida bi oynama olmamis.. duraksamalar olmasi cok normal dediler, ama böyle devam etmez insallah yaa..

Dünki menümle basliyayim

Kahvalti
2 kitir ekmek
salatalik, yesil biber, beyaz peynir, yogurt

Ara
Yesil elma

Ögle yok, kahvaltiyi biraz gec yedik

Aksam
Mercimek corbasi

Fazla yiyemedim, ev isleriyle mesguldum, aksam yemeginden sonra yarim saat yürüyüs yaptik esimle beraber.

Bugünki menüm
Kahvalti

Ara
1 yesil elma

Ögle yemegimi simdiden yazayim. Ögle yemegim icin balik getirdim evden, bi kac dilim ekmek yetirdim yanina. Öbür aram icinde greyfurtum var. Yogurtlu müslimide yedikten sonra fitnesse giderim..

ben bugün kilo bildirimi yapamıcam kızlar yarın yapabilirim ancak. hastanedeydim sabahtan beri.
dünkü menüm
kahvaltı=
salata söğüş
peynir
1 y.zeytin
2-3 çatal yumurta
1 dilim k.ekmek

2de ara yaptım yarım elma ve kraker yedim

5 te 3 kaşık barbunya
6 tane kara lahana sarması yedim
bi de çok az yoğurt doğraması yedim

akşamda 9.30 gibi 2 dilim ev yapımı browni yedim

bugünkü menüm=

kahvaltı=salata söğüş
peynir
4y.zeytin
1 dilim k.ekmek

öğlende= kepekli makarna aldım onu yapıcam ve bol salata yicem

evet sporumu da yaptım Tony horton'la 8 dk yaptım hani şu p90x yapan adam onu yaptım tabi 8 dk olanı ay nasıl terledim sanli 400-500 mekik çektim video bu Tony Horton - Great Body Guaranteed Great Abs Workout (8 minutes) - YouTube

artık leslie bacıma dönmeliyim ama tam anlamıylada iyileşmedim off sanırım soğudum ben lelsie den ya hep aynı video bide çok uzun olmadı yine 2 mil felan yapıp bu tür videolara çalışırım. akşamda bu videoyu yapıcam 8 dakika Karın Egzersizi - YouTube

ay durun burda kendime spor günlüğü çıkartim

pazartesi= linkini attığım karın egzersizleri olsun

salı=Burn Fat Fast: Cardio Workout - YouTube bu abla ve tony horton olsun yine

çarşamba= Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! - YouTube ve 8 dklık karın egzersizi olsun

perşembe=leslie 2 mil ve tony horton

cuma=salı günkü abla ve yine tony horton olsun

cumartesi=leslie 2 mil ve 15 Minute Intense Sexy Bikini ABS WORKOUT!! TRY IT!! - YouTube bu kızla karın çalışim

pazarda yatıp dinlenim artık

çarşamba ve cumartesi fitnessa gidiyorum zaten haftalık sporlarım değişmeli bu olsun çünkü çok sıkılıyorum tek bi spordan ya :26:

öğlen menüm = 1 tabak kepekli haşlanmış makarna üzerine 1 t.k yağ ile yapılmış domates sos ve bol limonlu salata yedim

birazdan da yeşilçay içerim

dönüşüm muhteşem olacak dememiştim ama olsun muhteşem oldu

aksam :
3 kasık barbunya
corba
4 tane karalahana sarması
salata
yogurt
1 tane etimek yedim

Bir gün daha bittiiii..
Bugün spor olarak
- 30 dk. bisikletle ise git gel
- 1 saat 15 dk. fitness'de kardiyo ve agirlik calistim
- 45 dk. evde spor yaptim (20 dk. kardiyo, 10 dk. karin ve 15 dk. kalca, basen, bacak ve kol calistim)

Yaniii toplam 2 bucuk saat spor yapmis oldum bugün

Bugünlük benden bu kadar, darisi öbür günlere :)) bu hafta metabolizmayi tavan yapmam gerek

Size hayirli gecelerrrrr

62,5 kiloyum
400 gr vermişim sanırım ama olsun hastaydım 63lerde olmaktansa

off ya bu ara çok bitkinim yazdığım spora uymıcam sadece o karın egzersizlerini yapıcam hergün

kahvaltı=
domates
salatalık
biber
peynir
4 y.zeytin
1 etimek
yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…