- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Sorun ne yazık ki eşimin ailesi...Dededen kalan eşim ve benim oturacağımız evin ısı problemi çözülemelediği için hala kendi annemlerde yaşıyoruz.Doğalgaz yalıtım olmadığı için pek fayda etmemişti geçen sene bu sene soba kuralım dedik ve eşimin babası yine karar verip dış cepheyi ben yapacağım demiş annesine yardım edecekmiş resmen komedi artık.Gerçekten bizimle dalga geçildiğini düşünüyorum çünkü bir yapacağız bir yapmayacağız diyorlar ki benim onlardan en ufak bir beklentim yok yalıtımın bile eve fayda etmeyeceğini düşünüyorum çünkü camlar çok büyük.Herneyse eşimin babası bu sözünden sonra kendi evini tadilata başladı şuan mutfağı yenilenecek herşey sökülüp atılmış mutfağın camını kırıp atmış yaklaşık on gündür yani mutfak camı yok son olarak evde kapı bırakmamış kapılarda yenilecekmiş.Benim zaten yapacak gibi bir umudum yok yapmasında zaten eşim en ufak şeyi abartır büyük birşey gibi gösterir uğraştı etti diye bunu duymaya gerçekten tahammülüm yok.Eşimin ailesinin evi bu haldeyken bilin bakalım eşimin aklına ne gelmiş tadilat bitene kad ar bizim evde yaşasınlar fikri gelmiş zaten boş ya sonra ben birşey derim diye söylememiş sanki ben keyfimden annemlerdeyim.Sadece neden kardeşine gitmiyorlar dedim onların gözde evladı o çünkü aklıma gelmedi diyor onu geçtim eşimin ailesinin alt katında dedesi var onda neden kalmıyorlar?Arkadaşlar gerçekten beni vicdansızla suçlayabilirsiniz ama geçen sene kışın 2-3 ay gecenin üçünde eşim beni motorla gelip alır evimize giderdik birgün biz düşünülmedik ev ısınmıyor dediğinde eşimin annesi inanmadı eşimi yalancılıkla suçladı gerçekten ben merhametsiz biri değilim ama sırf bu insanları tanıyacağım hiç evlenmeseydim çok diyorum resmen onlardan tiksiniyorum.
Bu arada dış cephenin malzeme ücretide yaparsa bizden çıkacak ustalara para vermeyelim diye düşünmüşler bu derecede düşünceli insanlar.
Bu arada dış cephenin malzeme ücretide yaparsa bizden çıkacak ustalara para vermeyelim diye düşünmüşler bu derecede düşünceli insanlar.
Son düzenleme: