Daha iyilerine daha güzellerine sahip olun inşallah, kimse darlık çekmesin.
Burada bu tip konuları yorumlayan çoğu kişinin ağzında altın kaşıkla doğduğunu düşünmüyorum, hepsi bir şekilde hayatlarını kazanmak için mücadele etmiş insanlar, çoğumuzun zaman zaman maddi iniş çıkışları olmuştur, yorum yapıyorsak altın varaklı koltuklarda yelpazelerimizi savutturup dudak bükerek yapmıyoruz, hayat tecrübesini paylaşıyoruz.
Hayat ve bir sürü tecrübeli insanın yaşadıkları gösterdi ki eşiniz ve dahi ailesi kanatsız melek olsa, sırça köşklerde şaşalı hayat vaadediyor olsalar da en güzel ev senin alın terinle sahip olduğun ev, en güzel lokmaysa kendi kazandığın lokma.
Çalışmayı kötü birşeymişcesine dile getirmeyi çok yanlış buluyorum, hayat bu, insana ne göstereceğini önceden kestirmek güç.
Daha önceden bahsetmiştim o yüzden uzun uzadıya girmek istemiyorum ama yıllar evvel kızım küçücükken eşimin geçirdiği bir trafik kazası bana birçok şeyi düşündürdü, Allah esirgesin ölseydi veya yatağa mahkum kalsaydı, aç açık kalmazdık ama öz anne babama dahi bana para verin diyemeyen biri olarak kimseden tek kuruş isteyemezdim, yardımları karşısında ezilirdim, ben eşime dahi bana para ver diyemem ki eşim yahu eşim, 23 yıldır aynı yastığa baş koyduğum, sırdaşım, yoldaşım, birlikte büyüdüğüm, benim yüzümden ruh halimi anlayan, omuz omuza verip herşeyi birlikte yaptığım adam daha ötesi yok.