Biliyorum arkadaslarin çoğu farklı düşünmüş ve çok haklılar yapılacak şey belli ama ben bazen olayın derinine inmek gerktiğini mücadele etmek gerektiğini düşünürüm. Öncelikle şunu sormak isterdim bu kadın bu adamı seviyor muydu ve iyi giden bir evlilik leri var mıydı. Eğer böyle ise durup bir daha düşünmek lazım. Çünkü ben bu tür eğilimin altında ya bir tedavi edilecek rahatsızlık yada bir başka bastırılmış sorun olduğunu düşünüyorum. Bu adamın böyle bir sorunu varsa vede karısına da sen beni beğenmiyordun demiş se bence arkadaşınız da kendisinde kabahat aramalı. Hiçbir insan eşi tarafından bu tür birşey duymayı kolay kaldıramaz. Ha kadınlar daha güçlü koşup da k kendi cinsine ilgi beslemez bu durumda ama erkekler için durum farklı. Çünkü çoğu kadın tek eşli yaşıyor ama erkekler daha evlenmeden bir-çok kez ilişki yaşıyor ve bu aşamada ters ilişkiye de alışıyorlar çünkü bu fuhuş hayatında normal birşey gibi gösteriliyor. Şimdi bu adam karısından böyle begenilmemek gibi bir tepki aldıysa aldatacak olsa bile karım beni beğenmedi bütün kadınlar beğenmez diye d düşünebilir. Bilinçaltı cinsel tatmin için daha önce birkaç kez yasadıgı ters ilişkiye yönlendirilip de kendi cinsi ile birlikte olmuş olabilir. Yani ilişki ters olunca ha kadın ha erkel ne fark eder ki mantığı. Bütün bunların doğru olduğunu iddia etmiyorum ben sadece farklı bir boyuttan da bakılmak gerektiğini savunuyorum. Çünkü gerçekten eşiniz iyi bir insan sa ve gerçekten siz onu beğenmiyorsa niz bu ciddi bir travma sebebidir. İyi düşünüp bu işin tedavisi var mı eşiniz buna yanaşır mı yi psikiyatrist ile çözüp sonradan da ortak sorunlar için aile terapistine giderseniz bir insan kazanmış olursunuz çocuklarınız da bir baba kazanmış olur. Her insan hata yapar. Allah bile bir daha yapmaması şartı ile günahı affediyorsa bir kez daha düşünmek lazım. Eşiniz ve siz bu mücadeleye değecek kadar güçlümüsünüz yoksa kolayı seçip siz kendinizi kurtaracak ve o adamin daha fazla savrulup çocuklarınızla mahvolmasini mı izleyeceksiniz. Dahası bundan sonra başkası ile evlenseniz ona da şüphe ile yaklaşırsınız vede evet bilemezsiniz imtihan buysa ve mücadeleden kaçarsanız eşiniz değişir sorununuz değişmez
Yazdığınız şey o kadar mantıksız ki nasıl açıklasam onu bile bilemiyorum.
Bir kere bu bir hastalık değil,adam biseksüel,hem kendi cinsiyle hem karşı cinsle seks yapmak istiyor,ortada tedavi edilecek bir durum yok.Biseksüel dediğimiz insanların özelliği bu yani,her iki cinse de çekim duyarlar.
İkincisi de biseksüellik ''sen beni beğenmedin ben de karşı cinse gittim'' denilecek bir şey değil,siz şaka mı yapıyorsunuz ? Adam bariz bahane üretmiş kendince,siz de ''yazık,travma olmuştur

'' diye yemişsiniz.Bu adam bunu ilk defa da denemiyordur,hayatında eşi yokken de biriyle yatmıştır büyük ihtimalle.Siz bunu hafife alıyorsunuz,ama AIDS gibi bir hastalığa yakalanma ihtimali bile var,korunmasız gay ilişkilerinde AIDS daha çok yayılır.Sonra gelip bu kadına bulaştırsa yine aynı şekilde ''ama travmaya girmiş

'' diyebilir misiniz ?
Ortada travma falan yok ayrıca konu sahibi,yalancı bir adam var.İnsanlar biseksüel olabilir,doğaldır,ama bu karşıdakini aldatma hakkını vermiyor.Arkadaşınız aldatılmış,kimseye bir açıklama yapmasına da gerek yok,anlaşamıyorduk desin ayrılsın bir an önce.