Biseksüel eş

Biliyo musun? Kadin lezbiyen ciksa erkek bu kadar takmaz. Cogu Turk erkegi bunu aldatmak olarak gormuyo bile..kadin jadina ciftlesmek cekici bile gelebiliyor. kadin ise tam tersi bari bi kadinla aldatsaydi oluyor.

Bende tam tersi ya.İleride eşim beni bir erkekle aldatsa sanırım daha az incinirdim.Neden bilmem,belki kendi cinsimle aldatılınca bunu rekabet olarak görüyorumdur bilinçaltımda.

Yapılması gerekeni yapmış zaten. Ayrılmış, boşanma davası açmış. Ama olay aile arasında kalsın, anne babayı tembihlesen. Yoksa yayılırda yayılır. Akrabalar tanıdıklar bayılır bu konuya. Aldatıldığı için dayanamamış ayrılmış olsun. Adamı kovun evden. Okul bitene kadar annesi kızla kalsın, torunlarla ilgilensin. Okul bitince yoluna bakar artık, çocuklarda alışmış olur. Zor bir durum ama affetmek gibi birşey asla olamaz. Bu adama tamam git kimle yatıyorsan yat demek gibi olur.

Biliyo musun? Kadin lezbiyen ciksa erkek bu kadar takmaz. Cogu Turk erkegi bunu aldatmak olarak gormuyo bile..kadin jadina ciftlesmek cekici bile gelebiliyor. kadin ise tam tersi bari bi kadinla aldatsaydi oluyor.
Aklı başında bir erkek kadınla aldatılmayı da kabul etmez. Eğer kabul ediyorsa kadının vajinasına başka erkeğin dahil olmadığı gibi saçma, bir çeşit namusa halel gelmedi aldatmacasıyla teselli oluyor demektir. Eh bu adam er geç intikam alır. Çünkü travma bu :((

Bende tam tersi ya.İleride eşim beni bir erkekle aldatsa sanırım daha az incinirdim.Neden bilmem,belki kendi cinsimle aldatılınca bunu rekabet olarak görüyorumdur bilinçaltımda.
Ya ama bi erkekle opusmus dokunmus daha detaya girmeyim ama adam bildigin belkide kadin rolunde olmus.. birde bunlaride evliyken yapmis..

Yazdığınız şey o kadar mantıksız ki nasıl açıklasam onu bile bilemiyorum.
Bir kere bu bir hastalık değil,adam biseksüel,hem kendi cinsiyle hem karşı cinsle seks yapmak istiyor,ortada tedavi edilecek bir durum yok.Biseksüel dediğimiz insanların özelliği bu yani,her iki cinse de çekim duyarlar.
İkincisi de biseksüellik ''sen beni beğenmedin ben de karşı cinse gittim'' denilecek bir şey değil,siz şaka mı yapıyorsunuz ? Adam bariz bahane üretmiş kendince,siz de ''yazık,travma olmuştur :KK43: '' diye yemişsiniz.Bu adam bunu ilk defa da denemiyordur,hayatında eşi yokken de biriyle yatmıştır büyük ihtimalle.Siz bunu hafife alıyorsunuz,ama AIDS gibi bir hastalığa yakalanma ihtimali bile var,korunmasız gay ilişkilerinde AIDS daha çok yayılır.Sonra gelip bu kadına bulaştırsa yine aynı şekilde ''ama travmaya girmiş :KK43: '' diyebilir misiniz ?
Ortada travma falan yok ayrıca konu sahibi,yalancı bir adam var.İnsanlar biseksüel olabilir,doğaldır,ama bu karşıdakini aldatma hakkını vermiyor.Arkadaşınız aldatılmış,kimseye bir açıklama yapmasına da gerek yok,anlaşamıyorduk desin ayrılsın bir an önce.
Aynen katılıyorum. Biseksüel olabilirsin bu normal birşey ama bunu bile bile gidip kadınla evlenip üstüne iki çocuk yapıyorsan bencil ve karaktersizin önde gidenisindir.

Aklı başında bir erkek kadınla aldatılmayı da kabul etmez. Eğer kabul ediyorsa kadının vajinasına başka erkeğin dahil olmadığı gibi saçma, bir çeşit namusa halel gelmedi aldatmacasıyla teselli oluyor demektir. Eh bu adam er geç intikam alır. Çünkü travma bu :((
Bana gorede aldatma kadin erkek farketmez, ama ankete gore gormeyenler cok

Ya ama bi erkekle opusmus dokunmus daha detaya girmeyim ama adam bildigin belkide kadin rolunde olmus.. birde bunlaride evliyken yapmis..

Cık,hala bir kadına dokunması hatta belki aşık olması ondan hoşlanması benim gözümde büyük bir şey.Diğerini bir tık anlayabiliyorum.

Bence adam aslında escinsel ve bu evliliği bunu örtbas etmek için yapmış. Cok var böyle olan, ama kimse açık konuşmaz tabi. Escinsellerin bu toplumda gördükleri muameleyi görüyoruz.

Bence adam aslında escinsel ve bu evliliği bunu örtbas etmek için yapmış. Cok var böyle olan, ama kimse açık konuşmaz tabi. Escinsellerin bu toplumda gördükleri muameleyi görüyoruz.
Yani özel olacak belki ama kadın çok istekli bir kadın olmadığı halde eşi cinsellik için uğraşıyormuş. İstekliymiş çok.

Ama bakın ya burada olay bir erkekle mi aldatılması
Kadın aldatılmış kimle olduğunun ne önemi var işte bu da şekilcilik...
Kadınla aldatılsaydı bari çocuk yapmasaydı demeyecekti...

arkadaşınızın odaklandığı yer aşırı yanlış sadeec aldatıldığına odaklansa ve boşanmaya odaklansa daha güzel olur

Zaten kadin ile aldatsa, bu is bosanmaya kadar gitmezdi. Burda bu sekilde kac konu acildi, hep tavsiye "yuvani düsün, bosanmak o kadar kolay mi?" Yani sorun aldatma degil, adamin bi/gay olmasi.

Ki buda sosyolojik olarak toplumun sucu. LGBT'yi tüh kaka gördükce, bu tür paravan evlilikler daima olacak.

Ki benim bildigim kadari ile, bi isen, aldatmaya mecbur degilsin. Bi sadece iki cinsiyetide cekici bulmak demek. Esini sevdi, cekici buldu ve evlendi. Istese sadakatli kalabirdi, neticede gay degil. Tiksinmiyor yani heteroseksüellikten.

Kisacasi adamin aldatasi vardi ve tek fark, bunun bir erkek ile yapmasi.

Zaten kadin ile aldatsa, bu is bosanmaya kadar gitmezdi. Burda bu sekilde kac konu acildi, hep tavsiye "yuvani düsün, bosanmak o kadar kolay mi?" Yani sorun aldatma degil, adamin bi/gay olmasi.

Ki buda sosyolojik olarak toplumun sucu. LGBT'yi tüh kaka gördükce, bu tür paravan evlilikler daima olacak.

Ki benim bildigim kadari ile, bi isen, aldatmaya mecbur degilsin. Bi sadece iki cinsiyetide cekici bulmak demek. Esini sevdi, cekici buldu ve evlendi. Istese sadakatli kalabirdi, neticede gay degil. Tiksinmiyor yani heteroseksüellikten.

Kisacasi adamin aldatasi vardi ve tek fark, bunun bir erkek ile yapmasi.
Kadın homofobik değil. Üzüldüğü tek şey böyle bir yönelimi vardı neden evlendi iki çocuk sahibi olduk diyor. Çok ciddi bir travma yaşıyor.

Adam net Bi.
Arkadaşın zaten gerekeni yapmış. Lütfen bir hastanede kontrolden gecsin (kocasi bi olduğu icin değil, aktif aldatma sözkonusu olduğu icin) ve boşansın.
Bir sene artik dışını sıkıp okulunu bitirsin- umarim ailesi destek cikar
Yani ben emin olamadım ama gay olsa kadınla ilişkiden imtina eder sanırım. Arkadaşımın söylediği şey ise, eşi çok istekliymiş, hatta kadın istemediğinde bile onu istekli hale getirmek için uğraşıyormuş.

Back
X