Bitcoin

Abim gecen yil bitcoine girdi.dusuk bisermayeyle girdi ve ev aldi bayada para biriktirdi.gecen ay 60 bin batirdi ama toparlarim diyor.sizin esiniz bilincli bilen biriyse toparlar ama boş bi coine bel bagladiysa gecmis olsun.

Benim eşiminde arkadaşları aklına giriyordu bir ara çok şükür tek yatırımımiz altın oldu para hep değerini korudu bir yatırıp 10 almak istemek her zaman zarar ya inşallah akillanmistir eşiniz hırs yapıp daha çok batirmasin iyi kontrol edin

Kizlar son durumu bildiriyorum ailem eşimi karşısına aldı konuştu . Eşimin umursamaz tavırları vardı ya . Annem uzun uzun anlattı oda dinledi ve pişmanım dedi. Bir daha yapmayacağım diye söz verdi ( tabi ne kadar doğru bilemem ) bende babana soyleyecegim hep benim ailem araya girmesin dedim . Söyleme dedi halledeceğim artık saklı birşey kalamyacak dedi. Pazartesi bankaya gidiyoruz beyefendinin çektiği para 36 bin ama dosya masrafı falan hariç . Bakalım ne çıkacak ne çıkmayacak . Zamana bıraktım herşeyi çocuk meselesinide zamana bıraktım . Yinede kötüyüm kizlar belki aranızda bana kızan olacaktır çok gucsuzum diye . Yada bu adam aynı şeyleri tekrar yapar diye . İnanın aynı şüpheler bendede var ama bilmiyorum iste

bakin ben iddia veya kumar olsa gercekten size direkt bosanin derim. ama sizin bu konuda tam olarak nereniz gucsuz onu anlamadim kendinize eziyet etmeyin lutfen.

esiniz zannettiginiz kadar kotu bir sey yapmamis, su an sokaktan gecen herkesin telefonunda binance vardir eminim. birinden duymustur bazen bazi coinler cok hizli yukseliyor o sekilde bir sey denk getirdigini zannetmistir. sizden gizli kredi cekmesi buradaki en buyuk hatasi. onu da daha ilk hatasinda insan esini silmemeli, bir durun bakalim sizin gucsuz oldugunuz bir durum yok. biraz zamana birakin, baktiniz bu adam bunu yine yapti o zaman evet ayrilmaniz gerekir. ama su an kimse size neden ayrilmadin diyemez cunku o sizin esiniz, ilk hatasinda zaten silip atmamalisiniz.

36 bin o kadar da büyük bir rakam değil, sizden gizli iş yapması sıkıntı. Birçok problem olan evliliğe çocuk yapmaya çalışmanız ve altınları vermeyi teklif etmeniz hata. Yarın birgün çocukla boşanmak zorunda kalırsanız ne olacak?

36 bin için boşanılmaz çok bir borç değil ama sonrasini bilemem

Kocanız bir hata yapmış ama en büyük hatası bu yatırımlarını sizden gizlemesi. Siz de pek normal değilsiniz, 36 bin TL için, neden yüreğiniz yangın yeri oluyor, neden ölmek istiyorsunuz ki. Alta tarafı borç, odemezse maaşından kesilir , çalışsın ödesin. Hem böyle kendisi ödemek zorunda kalınca, yaptığı şeyin saçmalığını anlar. Sizin psikolojiniz iyi değil, ölmek falan ne demek borç için. Üstelik bankaya olan bir borç, hani bir yakınınızda falan olsa ayıp olur , onlar zor durumda kalır dersiniz bu karamsarlıkla sağlığınız bozulmuştur kesin. Sevgi meselesine gelince bosanip boşanmalar sizin kararınız, ama böyle borç var diye ölmek istiyorum, yok yüreğim yanıyor ( sanki bir yakınınız ölmüş gibi davranıyorsunuz) diye söylenmeye devam ederseniz , kocanız boşar siI merak etmeyin

Çok teşekkür ederim inşallah herşey yoluna girer. Bende öyle düşündüm ilk hatasinda olmaz en azından bir şansı hak ediyor dedim kendi kendime . İnşaallah pişman olmam

Benim üzüldüğüm nokta evlendigimizse kredi çektik . Hep bugünlerin hayalini kurdum hani kredi bitecek ben rahat edeceğim diye . İnanın çok şeyden idare ettim .

Benim üzüldüğüm nokta evlendigimizse kredi çektik . Hep bugünlerin hayalini kurdum hani kredi bitecek ben rahat edeceğim diye . İnanın çok şeyden idare ettim .
Etmeseydiniz , madalya mı taktılar idare ettiniz diye. Sizin yüzünüze bakıp yalan söyleyen, sizden habersiz para batıran, sizin rahat etmenize önem vermeyen, sizi düşünmeyen bir kocanız var. İşte mükafatınız bu ama adamı böyle yapanda sizsiniz. Demekki ben bitcoinde kaybetsem bile , bu kadın ben bırakamaz, nelere katlandı, davasına da katlanır dedi.
Bir de çocuk sahibi olmak için ugrasiyormusunuz bu adamdan. Sizin düşünceniz sizin üzülmeniz, bu adamın umurunda bile değil. Ama siz ölüyorsunuz borç var diye . Siz kafanızda bir peri masalı kurmuşsunuz, borclar bitince hersey çok güzel olacak diye ama gördünüz işte. Adam bu ya bu deveyi güdersiniz, ya bu diyardan gidersiniz.

1 Çocuk tedavisini bırak
2 altınlarını kesinlikle verme, saf mısın sen
3 iş aramaya devam et, pes etmekle bir yere varamazsın. Bırak adam da borcunu kendin ödesin, baktın iyice batıyor gelirin olunca arkana bakmadan kaçarsın. Bir işin olursa ailenin evine dönmen de gerekmez kimseye yük olmadan yaşarsın.

Öyle yapacağım inşallah başarılı olurum

36 bin için mi yüreğin yangın yeri ve ailen boşan dedi. Senden habersiz yapmış olması hoş değil ama batan parada para değil yani. Denemiş olmamış öyle düşün.

36 bin için mi yüreğin yangın yeri ve ailen boşan dedi. Senden habersiz yapmış olması hoş değil ama batan parada para değil yani. Denemiş olmamış öyle düşün.
Eşimin bana söylediği 36 bin bunun faizi var dosya masrafı var . Bunları hiç düşünmeden 36 dedi ben sordum dosya masrafı falan icinde mi diye oda hayır dedi. Pazartesi gerçek meblayi öğreneceğim bundan 10 ay öncesinde çekilmiş kredi. Benim yenilerde haberim oldu . Acaba ne kadar borç çıkacak hiç bilmiyorum . Beni asıl yıkan ben onun gözünün içine bakarım çok severim aşırı ama kendinin benden böyle bir şeyi saklaması

Bitcoini bilmiyorum. Ben borsayla uğraşıyorum. Borsa da şirketlerin yatırımlarını takip ediyorum mali durumunu okuyorum içime sinerse hisseyi alıyorum . Arada düşüşler oluyor ama şirkete güveniyorsam korkmuyorum. Bitcoin de öyle birşeyse temeli sağlamsa belki toparla ama borsa da da spek hisse diye birşey var yani batacağın kesin gibi birşey bitcoinde de öyle coinler varsa geçmiş olsun

Şuan en yakınım olan 3 erkek de sağlam battı,36 bin gerçekten para değil kendinizi bu kadar üzmeyin lütfen.altinlarinizi vermeyin asla.ben eşimle evlenmeden dedim ki düğün bu masrafların yüksek olabilir hatıra olacak altınları vermem ama diğerlerini al,demez olaydım.benden habersiz borsaya yatırmış orda battı.yetmedi bircoinde de batık şuan.uzun vadede ucacagini söylüyor.bitcoinle ucmazsan ben seni uzaya ucururum dedim .
Evet gizli yapması hiç güzel değil bende kıyameti kopardım,hala aklıma geldikçe sayıyorum ve o günden sonra hiç acimadim,madem para havaya uçuyor bari bana harcasin dedim.
Erkekler ilginç oldukları için para dokmedikleri kıymetsiz geliyor,acimayin harcayın bakın nasıl kıymetli oluyorsunuz,hemde siniriniz azalir ,yormayın o güzel kafanızı lütfen,dediğim gibi şuan bir çok insan kaybetti görünüyor,umarım yükseleceklerin arasındadır coini

Neden altinlarinizi vermeyi teklif ediyorsunuz safmisiniz o borcu kolayca kapatinca tekrar yapacak giden sizin altinlar bosanacaginizi sanmiyorum bu saflikla bari adamla net konusun bu borcu calisip kapatmazsa bosanacaginizi soyleyin bir daha da oynamayacagina bilmedigi seyler egizlice burnunu sokmayacagina sizi inandirabilirse devam edersiniz ama cok hatasini affettim demissiniz gerek yok kimse degmez ask sevgi hersey demek degil

Ayy vallahi o kadar su serptinki içime. Bende durmadan bileniyorum adama. Şuan misafirlikteyiz kafa sallıyorum yandan yandan . Pişman edicem yemin ettim vallahi .

Ben yarın bankaya gideceğim bakalım 36 binmi degilmi çıkacak ortaya . Benimki bir efendi oldu bir sessizlesti görmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…