Bitcoin

Evet ödedim diyor . Bir yandan inanmıyorum ama diğer yandan odemeseydi çoktan haciz gelirdi diyorum . Ama tabi bankada işler nasıl ilerler bilmiyorum hiçbir fikrim yok belkide haciz gelmesi için bir yıl falan beklenir
Banka 10 ay beklemez, ödenmeyen taksitler birikirse önce eve tebligat gönderir. Birkaç yıl önce bir banka, ablama ödemediği 2-3 taksitte eve tebligat göndermişti mesala.

Banka 10 ay beklemez, ödenmeyen taksitler birikirse önce eve tebligat gönderir. Birkaç yıl önce bir banka, ablama ödemediği 2-3 taksitte eve tebligat göndermişti mesala.
Gonderdiyse bile haberim olmamıştır . Çünkü aşağıda posta kutusu var postacılar önemli olsun olmasın bütün evrakı oraya bırakıyorlar . Ve benim eş kişisi düzenli olarak kontrol eder . İlk evlendigimizden beri .

Borsa,coin işleri sonuçta bir yatırım aracıdır ekside artıda olur. Bunu sizden habersiz yapması çok büyük bir hata. Sizde sakın altınlarınızı vermek gibi bir hata yapmayın. Boşanmak içinde ani karar almamanızı öneririm.

Sürekli laf vurduruyorum ama sürekli . Çocuk istiyordu erteledim . Maddi yönden harcama yapayım diyorum elde maddiyat yokki neyini harcayayim . Banka kartlarını şimdi bana vermiyor tekrar evde bir savaş başlar diye . Bu sabah yine söyledim bu iş bittiğinde o uygulamayı sileceksin dedim . Şeref namus sözü veriyor . Bu ilk hatamdi ve son olacak diyor . Artık doğru soylesede inanasim gelmiyor ya ne bileyim işte . Belki ben haklı çıkacağım belki o.

Güya bana ev alacakmış onun için yapmışta, daha iyi bir hayatım olsun istemişte vs vs . Ya benim daha iyi bir hayat gibi bir talebim olsa yemin ederim zoruma gitmez vallahi derimki adamı ben bu hale getirdim aç gözlüyüm sonucunu şimdi çek bakalım derim . Ama yok oste benim zoruma giden bu .

Başka neler yapabilirim bedel ödetmek için ?

Sürekli laf söylemeniz sizi ve onu yıpratmaktan öteye gitmez ki bir zaman sonra da işlemez artık.
Bedel ödetme tam olarak öyle değil.
Bir müddet ayrı kalıp düşünmek istediğini söyleyin ve ailenizin evine gidin.
Bu evliliği gözden geçirmem lazım deyin.
Boşanacağım vs demeyin bu tarz şeyleri çok dile getirmek bir zaman sonra hükmünü kaybeder çünkü siz sadece düşünmeye ihtiyacım var deyin ve ailenizi ziyarete gidin (ailenize de söylemeyin bir problemimiz yok sadece biraz kafa dağıtmaya geldim dersiniz).
Gittikten sonra da bir müddet aramalarına cevap vermeyeceğinizi ve kafanızı dinleyip iyice düşünmek istediğinizi söyleyin öyle de yapın.
Karşınızdaki insana en güzel bedeli muallakta bırakarak ve sessiz kalarak ödetirsiniz.
Eşiniz bir korksun, bir afallasın ve gerçekten ayrılabileceğinizi düşünsün pişman olsun.
Tabiri caizse köpek gibi pişman olsun ve öyle geri dönün.
Yoksa sürekli dile getirdiğiniz şey bir zaman sonra işlemez olacak ve ele ayağa düşecek.

Sizi kaybetme korkusu yaşamalı ve bunu en güzel sessiz kalarak yapabilirsiniz.

Annemgile gitme meselesinide düşündüm . Ama bu onun işine gelir . Çünkü masrafim gider üstünden . Bir kaç ay değil yıl bile kalsam daha işine yarar . Çünkü şuan hiç parası yok . Bide babasından ödü kopuyor yani böyle beş yaşındaki çocuk gibi korkuyor . Bende bu borçlar kapanamzsa babasını arayacagimi ben rezil olduysam onuda edeceğimi söyledim

Artık birçok bilgiye telefon uygulamaları ile ulaşmak çok kolay. Kredi çektiği bankanın uygulamasını indirip, çektiği kredinin tüm bilgilerini görebilirsiniz.

Kredi ödemelerinde sürenin ilk yarısında özellikle ilk yıl ödenen paranın büyük çoğunluğu faizdir o yüzden ana paranın çoğu duruyor. Bie çeşit taktiksel banka dolandırıcılığı, ödeme planında her ay ne kadar faiz ne kadar ana para ödediğiniz yazar.

Canım kumar oynamış gibi düşünme .sen bu konulara uzak olduğun için sana öyle geliyordur.biz eşimle ikimiz işin içindeyiz.çok güzel paralar kazanılyor kriptodan.insanlar al sat yaparak evini geçindiriyor.tabi işini bilmek çok önemli.we coin hakkında bilgim yok umarım çok iyi bir projedir.ve bir ev parası kazanırsınız.

Son düzenleme:
Ne diyeyim ki yüzüne baksam pişman , mahcup, kaç gündür ağzına birşey koymadı görüyorum ama inan aciyasim gelmiyor .

Benim eşimde bu işlere bulaştığı için kaybı var şuan boşanma davamız devam ediyor bunları mahkemeye nasi sunabiliriz bu işlerle ilgilendiğini para trafiğini falan asla bilgim yok coinle alakalı yardımcı olur musunuz

Sunamazsiniz kaydı bulmanız imkansız borsa kaydı bulsanizda iş para trafiği kısmına gelmez

Sunamazsiniz kaydı bulmanız imkansız borsa kaydı bulsanizda iş para trafiği kısmına gelmez
Kayıt bile olsa yeterli olur çünkü hiç kullanmadığını iddia ediyor kendisi ama TLF konuşmaları telegram grupları yada TLF yüklü olan coin programı ni hep gördüm şahit oldum kredi kartı yada banka da illaki olmazmi bı kayit

Bitcoin ne hala bilmem. Ama eşinizin size sormadan etmeden bu tarz yatırımlara girmesi çok yanlış. Asıl saygısızlığı burada yapmış. Tabi kabul etmeyeceğinizi düşünmüştür. İkincisi bilmediğin herhangi yere yatırım yapmak kumardan farksız bana göre. Bu işlerde uzman olup iyi anlayanlar zaten hem eğitimini alan hem de ticari kafası olan insanlar. Gündemi, gidişatı, hesap kitabı, ekonomiyi çok iyi analiz eden insanlar. Bizde de borsaya yatırıp çok kazanan var ama uzun vadeli ve bilindik firmaya. Batıranlarda var. Bu dediğim gibi her baba yiğidin yapacağı iş değil. Ben banka hesabıma altın ve dolar hesabı açayım dedim onun bile ayrıntılarında boğuldum. Onda bile bilgin yoksa sıkıntı yaşayabiliyorsun. Ve eşiniz muhtemelen değişmeyecekte..

Eski konuyu hortlattiniz doğru olan kendi konunuzu açmanız ve aslında hukuki destek almanız.

Umutsuz olma lütfen her şey hallolur

Bu işlerden hiç anlamam. Yani evet senden habersiz böyle bişeye bulaşması çok büyük bir olay zaten. Ama akillandiysa bidaha yapmam diyorsa şans ver 36bin çok büyük değil neleri duyuyoruz. Ayrıca altınlarını falan verme eğer verirsen dahada devamı gelir Allah korusun nasılsa hallediyorum falan demesin. Ya o nasıl bulastiysa bu işe sana hissettirmeden de ödesin. Kendinden kısma hiç bişey. Adama bak oynarken söylemiyor kaybedip batınca haber veriyor konuşup halledin bence mebla küçük kendi başına öder önemli olan tekrarinin olmamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…