Biten 2. Evlilik

Kızlarrrr yine ben geldim konuyu biliyorsunuz zaten.Esim sahsi evde halen normal normal yasiyo.Yalniz az once kiyafetlerini filan hazirladi goturmek icin ama ben biraz tuhaf oldum neden boyle hissediyorum anlamadim hemen doktorumun verdigi ilaci aldim.Bu da gecer isimli arkadasim sen de bunlari yasadinmi insan aliskanligindan daha kolay nasil kurtulur birileri bana bi akil versin nolur.Kararim kesin tabi bu arada anlasmali bosanalim dedi.

Kendince gorunmez bir duvar ör ve icinden tekrarla ..ama gececek ama gececek.. diye. Yuzune hic bir ifade takinma. Vakur dur. En ufacik bir duygu dalgalanmasi sezmesin. Elinden geldigince muhattab olma. Icin karmakarisik olsa da suan, belli etme siradan davran. Emin ol seni ve evladini cok aydinlik ferah gunler bekliyor. Tamah etme ona.
Gececek tum bunlar. Uzeleceksen sonra uzul sonra agla. Sonra..
o gittikten, tamamen bittikten sonra tuket acini. Evladin icin, kendin icin lutfen yap bunu.

Kesinlikle katiliyorum teskku
Canim benim seni cok iyi anliyorum.ilk bosandigimda o kadar mutluydumki oglumla inan bir an once o gunlerin gelmesini bekliyorum 15 haziranda aciliyomus adliyeler o zaman gidip basvuralim dedi bekliyorum bende oglum koyde ailemin yaninda sukur hic birinin haberi yok dava acilinca soylicem cunku beni etkilemelerini istemiyorum ya da uzulmelerini.Aynen inan 40 yasibdayim hani deseler ne zaman gercekten mutluydun ilk evliligimden once ve ilk bosanmamdan sonraki 3 yilim derim kendi ayaklarim uzerinde durdugumda daha huzurlu ve mutlu olucam insallah.Sana da hakkinda hayirlisini diliyorum hersey gonlunce olsun insallah
Yok ya insanın yastığı degisyor soyadı degisyor gerisi aynı bende 2.evliligini yapanlardanim az kaldı son demlerimdeyim biticen bir daha erkek olarak abim babam yigenim kuzenim dışında asla işim olmaz denedik olmadı 40 yaşıma gurmisim 7 senem çöp oldu 14 sene gibi geçti inşallah herşey gönlünüzce olur Allah yar ve yardımcımız olsun zor günler ama sonu mutlu günler ömürler inşallah

Back
X