Yok ya öyle olsa siler miydim hiç? Başka ortak arkadaşlarımızdan alıyordum haberlerini. Artı facebook ve instagramdan hergün gezmelerde eğlencede olduğunu görüyordum. Yoksa bu kadar kırılmazdım.herkesin derdi ayrı... Sen doğumla uğraşırken o belki bambaşka sıkıntılarla uğraşıyor.
hiç bir şey ilk okul yıllarında gibi olmuyor. herkesin derdi sıkıntısı ayrı...
Öyle hissettim. Doğum döneminde bayanlar çok hassaslaşıyor bence arkadaşın seni ihmal etmezdi mutlaka bir derdi vardır.
Cokkk iyi yapmissin dgemz oyle insanlara sukret daha kotu gununde arkandan vurmamisBenim dostum kardeşim dediğim insan 12 sene boyunca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen insanla. Ayrı düştük şimdi 2 ay olacak neredeyse. Çok kırgınım çookk.. Beni değilde 2 günlük sevgilisini seçti.. Durum şu ki Benim eşimle o kişinin sevgilisi tartışma yaşadı ve konu uzadı. Çok adım attım arkadaşıma onlar yaşamış olabilir bizi etkilemesin dedim. Eşim bile aranız bizim yüzümüzden açılmasın siz görüşün konuşun dedi eve gelsin ben giderim dedi. Adım attım atmadı. Konuştum konuşmadı. Son noktayı koydum ve yıllarca birbirimize özel anlarımızda yazmış olduğum mektupları alıp gittim evine.. Gözünün önünde yırttım gayet sakin ve tebessümle.. Bundan sonra sen sağ ben selamet... Candan erçetinin şarkı sözüyle noktayı koyuyorum.. Dostum sanıp aldanmışım meğerrr
Kiskanmistirda emin ol.mutlulugunu.Kardeşim dediğim insan doğum yaptım aramadı. Çok üzülmüştüm. Sildim artık. En acı olanı da birlikte zaman geçirirken dostluğun onun için ne kadar önemli olduğunu anlatmasıydı sürekli. Kardeştik,dosttuk,yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ama lohusa depresyonuyla boğuşurken bir kere bile aramadı. Hoş tebrik için aramadığından depresyonumdan da haberi yoktu tabi.
Kiskanmistirda emin ol.mutlulugunu.
Bir zamanlar cok sevip deger vediginiz, melek gibi iyi bildiginiz biri sizi hayal kirikligina ugratti mi? Size verdigi zarardan sonra gorusmeme karari aldiniz mi hic, hayatinizdan cikarmak mecburiyetinde kaldiniz mi?
Daha cok arkadaslik babinda konu. Ister dost kazigi deyin, ister affedilemez hatalar deyin yasadiginiza...
Bunu nasil unuttunuz? Nasil iciniz sogudu? Yoksa hic gecmiyor mu icinizin yarasi?
Biten guzel arkadasliklardan bahsetmek icin actim konuyu. Biten arkadasliklarimizi, dostluklarimizi ve bittikten sonra hissettiklerimizi, o kisinin yokluguna nasil alisabildigimizi, unutabildigimizi paylasalim.
Konudan tahmin edebilirsiniz ki su an boyle bir durum yasiyorum. Konuya ilgi gelirse ben de daha ayrintili yazarim icimdekini. Benim arkadasligim biteli 1 ay oldu, o kasvetli, uzuntulu zamandan ciktigim icin huzurlu olsam da bu kisiyle olan anilarimiz parca parca aklima geliveriyor birden. Bazen icim sizliyor, bazense "iyi ki artik yok" diyorum arkadasligimi bitirdigim nedenler aklima gelince.
Durumuna üzüldüm ciddenhayattaki enn büyük yaram belkide. üniversite 1 de tanıştığım ve kardeşten öte arkadaşım. yoktan yere, hiçbişey yookken bir yanlış anlaşılmadan bitti arkadaşlığımız. 5 yıl oldu hala rüyama giriyor. çocuğum gibi özlüyorum.
Off. Benim de bu bahsettigim sey hep aklima geliyor. Oyle yasam kalitemi dusurecek kadar degil, ama unutamiyorum yani. Insan arkadasligini bitiriyor da hafizasina sunger cekemiyor iste. Bir soz okumustum. "Gitmekle gitmis olmazsin. Aklin kalir, yuregin kalir." gibi bir seydi. Gercekten de oyle. Insan cok uzulerek bitirince icinde yara gibi kaliyor. Benimki de yara gibi, ama hep baska seylerle oyalanmaya, hayatimi guzel gormeye calisiyorum kabuk baglasin diye. Kendimi biraksam belki de bunalima filan girerim, kimbilir.hayattaki enn büyük yaram belkide. üniversite 1 de tanıştığım ve kardeşten öte arkadaşım. yoktan yere, hiçbişey yookken bir yanlış anlaşılmadan bitti arkadaşlığımız. 5 yıl oldu hala rüyama giriyor. çocuğum gibi özlüyorum.
Durumuna üzüldüm cidden
İnşallah barisirsiniz tekrardan eskisi gibi olursunuz
Off. Benim de bu bahsettigim sey hep aklima geliyor. Oyle yasam kalitemi dusurecek kadar degil, ama unutamiyorum yani. Insan arkadasligini bitiriyor da hafizasina sunger cekemiyor iste. Bir soz okumustum. "Gitmekle gitmis olmazsin. Aklin kalir, yuregin kalir." gibi bir seydi. Gercekten de oyle. Insan cok uzulerek bitirince icinde yara gibi kaliyor. Benimki de yara gibi, ama hep baska seylerle oyalanmaya, hayatimi guzel gormeye calisiyorum kabuk baglasin diye. Kendimi biraksam belki de bunalima filan girerim, kimbilir.
Belli mi olur belki barisirsiniz ortada ihanet ve hakaret yoksa neden olmasınben ankara da yaşıyorum, onunla kütahyada tanışmıştık. şimdi ankara da memurluk yapıyormuş. Allah yollarımızı kesiştiriyor da ikimiz de gururumuzdan yanaşmıyoruz barışmaya
Belli mi olur belki barisirsiniz ortada ihanet ve hakaret yoksa neden olmasın
Ben olsaydım bu durumda tekrar gorusurdum :)yok yaa 3. bi arkadaşın bir şeyleri yanlış yansıtmasından dolayı böyle oldu. bakalım hayat ne gösterirse artık :)
Benimki akraba aslinda. Gecen gun konusunu actim sitede. Yani omur boyu oyle veya boyle birbirimizin haberini alacagimiz biri... Ama cok cirkin sozler edildi. Esas muhattabim degil, ama onun kardesi tarafindan hem de. Hersey unutulur da bazi sozler unutulmaz. Bizimki daha basit bir ilisigi kesme durumu olacakken kardesi tarafindan dusmanliga, kine cevrildi, dusunebiliyor musun? Kardesi denen zat ne beni dogru duzgun tanir, ne ne yasadigimizi bilir. Bodoslama meseleye dalip son noktayi koydu, gerizekali. Ay hala sinir oluyorum ona. Olur da arkadaslik ettigim kuzenle barisirsam da o kardesiyle omur billah konusmayacagim. Zaten umrumda da degil. Bizimkisi bir de aile buyuklerine sicradi. 2 kisilikten cikti, aile meselesi oldu. Istersen son konuma goz atabilirsin merak ediyorsan. Boyle durum buyuyunce simdi barisilmiyor. En azindan uzunca bir sure muhattap 0lacak gibi degil aramiz.insanın hayatta bir ya da iki kez ikizi gibi bi arkadaşı çıkıyor karşısına. benim için de o öyleydi. şimdi de arkadaşlarım var ama hepsi benden çok farklı, onunla hiç bir konuda ayrı düşünmezdik. hiç barışmayı düşündün mü sen?
Ben de çok yakın bir arkadaşıma bu yıl resti çektim.
Hiçbir şekilde pişman değilim.
Değişmişti. Ama bu değişimi kötü yönde oldu.
Başka insanların yanında bana farklı davranıyordu.
Biz bizeyken sorunsuzdu genelde.
Bunu zaten yapardı fakat önceden takmıyordum hiç.
Son yapışı ise bizim arkadaşlığın sonunu getirdi.
Geçen gün aylar sonra konuştum onunla. O iletişim kurdu daha doğrusu.
Öyle havadan sudan muhabbet oldu aramızda. Uzatmadan geçtim.
İyi ki bitirmişim dedim tekrar. Hiçbir şeyini merak etmiyorum.
Bitti mi tamamen kapanıyor o sayfa benim için çoğunlukla.
O kadar güzel yaşanmışlık var ki. Onları gülümseyerek hatırlıyorum sadece.
Her şeyin bir bitişi vardır. İyi ki arkadaşım olmuş ve iyi ki hayatımdan da çıkmış.
Mennunum ben kararlarımdan. Gönül isterdi ki hep sürsün fakat olamıyor bazen.
Benimki akraba aslinda. Gecen gun konusunu actim sitede. Yani omur boyu oyle veya boyle birbirimizin haberini alacagimiz biri... Ama cok cirkin sozler edildi. Esas muhattabim degil, ama onun kardesi tarafindan hem de. Hersey unutulur da bazi sozler unutulmaz. Bizimki daha basit bir ilisigi kesme durumu olacakken kardesi tarafindan dusmanliga, kine cevrildi, dusunebiliyor musun? Kardesi denen zat ne beni dogru duzgun tanir, ne ne yasadigimizi bilir. Bodoslama meseleye dalip son noktayi koydu, gerizekali. Ay hala sinir oluyorum ona. Olur da arkadaslik ettigim kuzenle barisirsam da o kardesiyle omur billah konusmayacagim. Zaten umrumda da degil. Bizimkisi bir de aile buyuklerine sicradi. 2 kisilikten cikti, aile meselesi oldu. Istersen son konuma goz atabilirsin merak ediyorsan. Boyle durum buyuyunce simdi barisilmiyor. En azindan uzunca bir sure muhattap 0lacak gibi degil aramiz.
Yeni bir de. 2.5 ay oldu sorun cikip da gorusmeyeli. Valla dusunmuyorum barismayi. En azindan adim atmayi dusunmuyorum. Cok isterse kendi gelir, ben gitmem. Boyle iste. Ben de o da gururluyuz. Karsi karsiya gelsek ortaya sizinki gibi bir durum cikardi zaten...
Sen dusunuyor musun barismayi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?