• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biten ilişkim..

takip etmeyi bırak bence, ne hali varsa gorsun.
gonlu sende ise ya da gelecegi paylasabilecegin kadar guven verebilecek biri ise zaten senin zor zamanında yanında olurdu.
evlenirken iyi gunde kotu gunde diyorlar... hayat gulluk gulistanlık degil.
yol yakınken bu bahaneyle gercek yuzunu gordugun icin sevin.

sen elinden geleni yapmıssın, yine de son dakika alttan almışsın.
kusura bakma ama cok yuz verdigin icin egosu şişmiş de şişmiş... simdi sana destek olmak bile dert onun icin. paylasımdır yahu bu.
geçen 2yılın olsun, ne ki... tecrübedir der geçersin. ömrünün kararmamasından iyidir.

bende hep böyle düşünmeye çalışıyorum daha en basit tartışmada böyle yapan birine güvenip nasıl evlencektim belkide bi gün bu günlerim için iyiki derim

bende hep böyle düşünmeye çalışıyorum daha en basit tartışmada böyle yapan birine güvenip nasıl evlencektim belkide bi gün bu günlerim için iyiki derim

emin ol diyecegin günler olacak :34:

daha ilk tribinde geçmis kinini kusmuş adam yıllar gectikce biriktirdikleriyle hiç çekilmez.

Son düzenleme:
emin ol diyecegin günler olacak :34:

daha ilk tribinde geçmis kinini kusmuş adam yıllar gectikce biriktirdikleriyle hiç çekilmez.

ben ezik gibi davrandım hep bana sen çok iyisin hep benim iyiliğimi düşünüyosun diyip duruyodu bi gün zorluk çıkarmamaya çalıştım aramızdaki meslek farkı var kendi annesi bile babası bu kızı sana vermez derken ben ona ben seni seviyorum dedim onu şu an iyi olan bölümlerden birine yönlendirdim hep destek oldum hepsini bi gün bu kadar acı çekmek için yapmışım

ben ezik gibi davrandım hep bana sen çok iyisin hep benim iyiliğimi düşünüyosun diyip duruyodu bi gün zorluk çıkarmamaya çalıştım aramızdaki meslek farkı var kendi annesi bile babası bu kızı sana vermez derken ben ona ben seni seviyorum dedim onu şu an iyi olan bölümlerden birine yönlendirdim hep destek oldum hepsini bi gün bu kadar acı çekmek için yapmışım

bak burda yanılıyorsun işte.
yaptıgın tum iyi seyleri ilişkiniz icin ve hatta dolaylı yoldan kendin icin yapmıs oldun...
eski seyleri açıp açıp olmayacak seylere pismanlık duyma. bir insanın iyi bir bölümde okumasının ne gibi kotulugu olur ki?

anlasamadınız, ona hakettiginden fazla deger verdin, kendini birsey sandı bunu kaldıramadı. hepsi bu kadar.
senin emeginin karsılıgını veren beraber mutlu bir hayat surmenizi saglayacak sekilde davranan kisi elbet cıkacaktır.
yerinde olsam bu konuyu kapatırdım... gecmise de takılı kalma bosuna, sana faydası olmaz

Son düzenleme:
bak burda yanılıyorsun işte.
yaptıgın tum iyi seyleri ilişkiniz icin ve hatta dolaylı yoldan kendin icin yapmıs oldun...
eski seyleri açıp açıp olmayacak seylere pismanlık duyma. bir insanın iyi bir bölümde okumasının ne gibi kotulugu olur ki?

anlasamadınız, ona hakettiginden fazla deger verdin, kendini birsey sandı bunu kaldıramadı. hepsi bu kadar.
senin emeginin karsılıgını veren beraber mutlu bir hayat surmenizi saglayacak sekilde davranan kisi elbet cıkacaktır.
yerinde olsam bu konuyu kapatırdım... gecmise de takılı kalma bosuna, sana faydası olmaz

desteğin için sağol arada hırçın davranıyorum canımın acısıyla :)

desteğin için sağol arada hırçın davranıyorum canımın acısıyla :)

wala degil hırçın olmak senin yerinde olsam dünyaları başına yıkardım.
fakat 3.bir göz olarak bakınca... tüm dediklerimizin aslında bize dokundugunu daha net gorebiliyor insan.
o yuzden yaptıklarını iyilikleri düsünerek karsılıgını goremedigin icin "pismanlık duyma" dedim ;)
iyi olanı iyi, kotu olanı da hakettigi gibi gormek lazım bence

Canim 1 gün 2 gün değil 6 hafta olmuş.. Bitmiş yani.. Okadar sure içinde tekrar birlesmek isteseydi emin ol arardi. Erkekler bizim gibi dolayli yollardan anlatmiyor hislerini. Bitti demisse bitmiştir. Ha tersi olsaydi, zaten hissettirirdi devam etmek istediğini.
Kisaca kendini üzme, her yasadigimizda bir hayir var de, önune bak.. Kendini küçük düşürme..

öncelikle merhaba okuyan arkadaşlar yorum yapıp beni ikilemden kurtarırsanız çok sevinirim.iki yılı geçen bir beraberliğim vardı sevgilimin ciddi olan ilk ilişkisi benim ilk.ayrı şehirlerde bir kaç ay arayla görüşerek devam ettirdik.kendisi yapı olarak çok sakin ılımlı hatta kimilerine göre bir erkeğe göre fazla sakin biri.ben zaten öyle çok gezen ve arkadaş çevresi yoğun biri değilim hani kıskançlık oluşturacak oda zaten karışmaz .neyse benim bu sene okulda ve ailevi birçok problemim üst üste geldi hemde ciddi problemler ...ilgiye desteğe ihtiyacım oldu ama erkek arkadaşım 12 saat çalışıyo ve yoğun oluyo akşamda bir iki saat msj sonra uykusu geliyordu doğal olarak bende çoğu problemimi ona anlatamadım hem fırsatım olmadı hemde onuda üzmek istemedim

ama bi süre sonra ağır gelmeye başladı ve vücudumda dahil olmak üzere sinyal vermeye başladı bünyem uyuyamama ağlama falan erkek arkadaşımsa boş zamanlarında devamlı kuzenleriyle ava amcasıyla balığa çıkıyordu bende iki yıldır bir kez bile yapmadığım TRİP! klasik kız tiribi sen benle ilgilenmiyosun bana zaman ayırmıyosun dedim oda hep seni düşünüyorum falan bende ama yansıtamıyosun ben kendimi çok değersiz hissediyorum dedim onca problem yaşadım bi günde zaman ayırıp benle ilgilenmedin fırsatın varsa msj attın özel bi zaman ayırmadın dedim ve birden patladı sen hep kendini düşünüyosun benimde ihtiyaçlarım var benimde problemlerin oldu sen çok mu ilgilendin (elimden gelen herşeyi yaptığımı düşünüyorum ki kendisinede şöyle şöyle yapmadım mı dedim cvp veremedi)

kanıma dokunuyo senin bana benle ilgilenmiyosun demem devamlı ( hep msjlaştığımız halde ayda 1000 msj bile atmadığımız oluyodu ben buna ragmen o hafta dışında iki yılda üç kez dememişimdir) çok sinirlendi birden beklemediğim şekilde bende uzamasın diye neyse uyuyalım dedim uyuduk sabah msj atmadı bende atmadım öğlen inat ettin di mi dedi bende evet diyince bende atmıycam dedi gece oldu tekrar attı işte ne inatmışssın falan bende ben bişey yapmadım sen başlattın dedim bana benim şoplanmış bi resmimi yollayıp ben bu kızla yaşlanmak istiyorum dedi bende şirinlik olsun diye ama dün bi sürü söylendin geçcek mi bu kızla bi ömür falan dedim

böyle devam ederken konuşma birden tartışmaya döndü hatırlayamıyorum şu an tam olarak bana iki yıldır içinde tuttuğu herşeyi döktü sen egoistsin ben msj atmadan atmıyosun seni seviyorum demeden demiyosun ...bi kere ayrılmak istemiştim bana yalvarmış ben onu köpek yerine koymuşum ara verelim iki hafta demişim gururu kırılmış bunu hiç unutamamış onu köpek muameslesi yapmışım bende ben öyle biri değilim öğlede yapmadım hem bi yıldır niye söylemedin hem madem bu senin gururuna dokundu yalvarmasaydın dedim işte burda koptu..beni sevdiği için yalvarmış bende ben bişe demiyorum zaten insan sevdiğine yalvarırda ama bunu madem yaptın sanki benim suçum gibi niye alakasız yere bir yıl sonra önüme koyuyosun bi kaç msj daha attık ve bana ayrılmak istiyorum dedi

bende çok zor bi zaman geçirdiğimi sadece biraz ilgi istediğimi söyledim ve özür diledim kırdıysam eskisi gibi olmaz artık dedi sende benim mi yalvarmamı istiyosun dedim hayır ikimiz içinde en iyisi bu dedi ben uzattıkça hayır lütfen dedi..ben bi gün durdrum belki kızmıştır ondan diye iki gün sonra msj attım bana tam olarak istemiyorum neyini anlamıyosun bana msj atma dedi bi kez konuşalım dedim açmadı telefonu kendine layık iyi birini bul ve çok mutlu ol beni arama msj atma cvp yazmıycam sana dedi bu tarz bi kaç msj daha ben çok kötü oldum şu an 6 haftadır ayrıyız ...iki hafta sonra son kez ve gerçekten çok ihtiyacım olduğu için onu aradım açmadı ve ardından bana sana msj atma arama dedim bitti anla artık sildim seni sende silsen iyi edersin dedi peki sebep ne bitircek kadar diyince istemiyorum artık dedi mutlu ol dedi ve bitti...diyceksiniz biz napalım sizce beni hiç sevmedi mi yoksa bi kavgada böyle biter mi açıkcası tecrübelerinizi almak istedim birazda dertleşmek ...

Sana tecrubemi şöyle aciklayayim. Benimde nerdeyse aynı şekilde bitti. Ben biraz ilgisizliginden yakininca ben artık yapamıyorum sen beni zaten sevmiyorsun köpek gibi peşinde koştum o hoşuna gidiyor dedi ve bitirdi. Daha sonra konusmalarimizda sevmiyorum yapamıyorum dedi. Ve en sonunda öğrendim ki beni aldattığı kıza geri donmus. Yani sevgilinin bir b planı olmasa ayrılmaz emin ol.

Hayatinda biri olan, akli baskasina kaymis olan adam tartisma surerken hayatimi gecirecegim kadin sensin demez..

Bence de biraz mesafeli bi iliskiniz olmus, cok sey paylasamamissiniz belki. Hem uzaklik, hem yogunluk.

Erkekler cabuk rest cekip vazgecebiliyorlar maalesef, bizim gibi emek verdim bunca sene demektense, omur boyu bunu mu cekicem diyor..

Ne kadar kotu durumda oldugunu anlatamadin belki yeterince, kirginligini trip olarak algiladi..

Sonuc olarak bitirmekte kararli gorunuyor. 'Kopek ettin' cumlesini yedirmek icin nazlaniyo gibi degil. Nazlanmiyo direk kapilari kapatiyo..

Aranizda yasananlari en iyi sen bilirsin. Konusmamak icinde kalacaksa, inanamiyorsan, cik bi gun karsisina, bulundugu sehre git. Son kozunu oyna.. Bitirmisse de gozlerinle gormus olursun:(

Bence kadınlar ayrılık konusunda daha netler. Kadın hayatında başka bir erkek olmasa da iliskiyi yurutemiyorsa bırakır yalnız kalabilir. Ama erkek kesinlikle başka bir kadıni garantiye alma durumu olmadan uzun iliskisinden ayrılmaz.

herşeyiyle ilgilenmeye çalıştım dersleriyle kendisiyle ilk ilişkim tabiki tecrübesizliklerim var birazda bundan yanlışlarım oldu ama bildğimce hep yol göstermeye çalıştım ona yeri geldi ödevlerini yaptım sorunlarıyla ilgilendim ama ilk kez bi trip yaptım iki yıldır olmayan bişey sen böyle yapmazdım bi derdin başka bişey mi var demesi gerekirken istemiyorum seni bitti demesi normal mi

Canim kendini suçlama sen ne yaparsan yao bu ilişki yine bitecekti çünkü resmen fırsat kollamis belki ağır soylediklerim ama ayni durumu yaşadım sonra altından başka bir kadın çıktı. Ki benim ilişkim beş buçuk yıldı. Canın tabi ki aciyacak ben yolda yürürken bile agliyordum. Derse giriyordum yani orda bile agliyordum öğrenciler anlamasin die cabaliyordum ama hepsi kazık kadar üni. öğrencileri anliyorlardi. Sürekli dışarıda zaman geçirmeye başladım onu dusunememeye çalıştım. Şimdi iki yıl oldu nerdeyse biteli ama hala arada acim yoklar beni. Sevgiden mi tabi ki hayır ama uzun yasanmislik var atlatmak kolay değil. Ama suan eskiye göre tabiki çok iyiyim keyifliym hayatima başka insanlar alabiliyorum. Onu affetmeye çalışıyorum. Yani diyeceğim korkma acı da bir yere kadar sürüyor ve bir sabah uyaniyorsun ilk defa aklına o gelmeden güne başlamışsin işte o zaman gerçekten iyiyim şimdi dediğin an oluyor :-)

sanırım yardıma ihtiyacım var ama bunu ailemle paylaşamıyorum okula gidince orda halledicem uyumamak yiyememek normal ama ben bildiğiniz bunalıma girdim durduk yere ağlıyorum sanki beni kesseler kımıldıyamıycak kadar yorgunum

Kendi kendinizi harab ediyosunuz..
Yapmayınn.. Hehh bak okula giidince arkadaşlarınızla zaman geçirin..
Oyalayın kendinizi, nekadar çok üstüne durursanız,
okadar çok üzülürsünüz..
Pek bi arkadaşım yok demişsiniz ama edinin arkadaşsız olurmu hiç,
birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişiler olmalı hayatınızda..
İnanınn şu hayatta nice zor durumda olanlar, aç yatanlar var..
Halinize şükredin, aileniz sağ yanınızda sizi koruyup kolluyorlar, böyle düşünün..
Dediğim gibi Rabbim sizi yazmışsa zaten birbirinize er yada geç düzelir herşey..

Canim 1 gün 2 gün değil 6 hafta olmuş.. Bitmiş yani.. Okadar sure içinde tekrar birlesmek isteseydi emin ol arardi. Erkekler bizim gibi dolayli yollardan anlatmiyor hislerini. Bitti demisse bitmiştir. Ha tersi olsaydi, zaten hissettirirdi devam etmek istediğini.
Kisaca kendini üzme, her yasadigimizda bir hayir var de, önune bak.. Kendini küçük düşürme..

zaten ona ulaşma yada msj atma vb bişey yapmıyorum sadece kendi kendime üzülüyorum ben hatalarım yok demiyorum ama gerekli adımları attığımı düşünüyorum bencede bi gün iki gün neyse seven insan 6 hafta illaki bi adım bişey atardı bişeler zaten bitmiş onda ben farketmemişim

Sana tecrubemi şöyle aciklayayim. Benimde nerdeyse aynı şekilde bitti. Ben biraz ilgisizliginden yakininca ben artık yapamıyorum sen beni zaten sevmiyorsun köpek gibi peşinde koştum o hoşuna gidiyor dedi ve bitirdi. Daha sonra konusmalarimizda sevmiyorum yapamıyorum dedi. Ve en sonunda öğrendim ki beni aldattığı kıza geri donmus. Yani sevgilinin bir b planı olmasa ayrılmaz emin ol.

aynen sen beni sevmiyorsun hiç seni seviyorum demiyosun ya anlamıyorum seni seviyorum demek bi gösterge mi bana hava soğuk sıkı giyin diyen biri seni seviyorum demesede ben bilirim ki beni seviyo kim demediğim doğru değil onun gibi on kez demiyomuşum o on kez dediği için belli oldu çok sevdiği bende bişleler olduğunu düşünüyorum hayırlısı olsun

Bence kadınlar ayrılık konusunda daha netler. Kadın hayatında başka bir erkek olmasa da iliskiyi yurutemiyorsa bırakır yalnız kalabilir. Ama erkek kesinlikle başka bir kadıni garantiye alma durumu olmadan uzun iliskisinden ayrılmaz.

başka kız olabilir olmayabilir yoksa bi gün illaki olcak benim üzüldüğüm keşke bu kadar güven vermeseydi bana bi gün gidebileceğini düşüncek kadar bile olsa bana belli etseydi bari alıştırsaydı ya soğuk davransaydı ne bilim ayrılmadan iki gün önce ay dönümümüzde attığı msjı görseniz inanamazsınız ben diyorum ya numaraya baktım yanlış attım başka biri var sandım o derece güvenmişim ilk üç hafta yok dedim başka bişe oldu inanmadım

Canim kendini suçlama sen ne yaparsan yao bu ilişki yine bitecekti çünkü resmen fırsat kollamis belki ağır soylediklerim ama ayni durumu yaşadım sonra altından başka bir kadın çıktı. Ki benim ilişkim beş buçuk yıldı. Canın tabi ki aciyacak ben yolda yürürken bile agliyordum. Derse giriyordum yani orda bile agliyordum öğrenciler anlamasin die cabaliyordum ama hepsi kazık kadar üni. öğrencileri anliyorlardi. Sürekli dışarıda zaman geçirmeye başladım onu dusunememeye çalıştım. Şimdi iki yıl oldu nerdeyse biteli ama hala arada acim yoklar beni. Sevgiden mi tabi ki hayır ama uzun yasanmislik var atlatmak kolay değil. Ama suan eskiye göre tabiki çok iyiyim keyifliym hayatima başka insanlar alabiliyorum. Onu affetmeye çalışıyorum. Yani diyeceğim korkma acı da bir yere kadar sürüyor ve bir sabah uyaniyorsun ilk defa aklına o gelmeden güne başlamışsin işte o zaman gerçekten iyiyim şimdi dediğin an oluyor :-)

iyi olucam Allahım izniyle okulum yarım dönem sonra bitiyo işe başlıycam istediğim gibi nöroloji bölümünde hastalara bişeyler katmaya çalışıcam bana hep ettikleri (sağolsunlar) Allah sana iyi bir eş versin dedikleri eşi bulucam sadece ben o kişiyi bu sanmıştım...

evet bencede bende diyorum insan iki yılda hiçmi bişeye kızmaz adam kartopu gibi biriktirip kafama atmayı planlıyomuş

sinsi oluyolar ya benim de başımda vardı bölesi, anam sonra bi bakıım meğerse eskort meskort öle böle insalarla muhabbet ede ede aldatıyomuş beni. Bende diyorum ki saf saf o beni çok seviyo, bugüne kadar bana sesini bile yükseltmedi falan fila saflık işte :27::27:

Allah'ın sevdiği kullarız ya erkenden gözümüz açıldı (erken dediğimde 5 sene he bak okadar pozitifim yani :52: )

sinsi oluyolar ya benim de başımda vardı bölesi, anam sonra bi bakıım meğerse eskort meskort öle böle insalarla muhabbet ede ede aldatıyomuş beni. Bende diyorum ki saf saf o beni çok seviyo, bugüne kadar bana sesini bile yükseltmedi falan fila saflık işte :27::27:

Allah'ın sevdiği kullarız ya erkenden gözümüz açıldı (erken dediğimde 5 sene he bak okadar pozitifim yani :52: )

bana şey diyodu sen benim laz inadımı bilmiyosun falan vay arkadaş ne inatmış bide kendime inat derdim canım kendim ya ben hiç inat değilmişim:)

bana şey diyodu sen benim laz inadımı bilmiyosun falan vay arkadaş ne inatmış bide kendime inat derdim canım kendim ya ben hiç inat değilmişim:)

bu inat değil bu sinsillik ayrıcaa senin ne inadın olacak senin gibisin bulursa bundan sonra öpsünde başının üstünde taşısın salla gisin :24: zaman ve sabır önemli güzellikler bizimle olacak inş 'güzel günler göreceğiz, güneşli günler :9:'

Back
X