- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi hande duygulu
-
Kimse kimseye kişiliği düzgün diye aşık olmaz. Aşk böyle bir şey değil. Adam resmen seni düzgün kız görmüş belki olur demiş o kadar. Ayrıca seni istemeyen adamın niye peşine düşüyorsun ki. Aklında bulunsun erkekler yapış yapış kendi peşlerinde koşan, elde etmek için plan program yapan, onların isteklerine göre bukalemun gibi şekil değiştiren kadınları ciddi anlamda çekici bulmuyor. Onurlu, gururlu, kendi kişiliği olan kadınları tercih ediyorlar. Ayrıca onlar tercih etmese bile kendine saygısı olan bir kadın zaten birinci seçenektekileri uygulamaz. Bırak gitsin yoluna. Dünyadaki tek erkek o değildir herhalde.Arkadaşlar merhaba;
erkek arkadaşımla geçen hafta içerisinde artık beni sevmediğini söyleyerek ayrıldığını sizlere anlatmıştım. 1 hafta içeriside aslıda aşık olma nedenin değişmediğini hala aynı şeylerin değer yargılarının bir olduğunu öğrendim. yani aşık olma nedeni kişiliğimi düzgün bulmasıydı ve hala ayrıldıktan sonra mükemmel bir insan diyor çevremdekilere.
neden bitti o zaman derseniz sıkılmış kendileri kendisine zaman ayıramıyormuş bıkmış usanmış ve bitirmiş. güzel ayrılmadık tabi kavga kıyamet benden dolayı çünkü çok seviyorum. az yumuşayınca o ara ara konuşa bileceğimizi ( arkadaşça ) söyledi. Çevremdekiler bunu yeşil ışık gördü ve zaten sıkılmış biraz sıkma dediler ben tam tersi yaptım yine sıktım oda akıllanmazsın diye kaçtı.
dün arkadaşımla yanımda konuştuğunda asla arkadaşça dahi konuşmayacağını beni daha önce nasıl sevdiğini ama bittiğini anlatdı. öyle kesin konuştuki yağmurlu havada su vermez gibi. bugün ise dayanamayıp ona mesaj attığımda eğer tekrar dellenmezsem arada arkadaşça konuşabiliceğimizi söyledi ( ilk arkadşça konuşma davasında bu süreçte kendini dinleyeceğini ve geri dönebiliceğini söylemişti tabi bana değil yine aracılara )
çok uzattım şuan hemen sadete geliyorum bu adamı sıkmadan arkadaş gibi konuşarak tekrar elde edebilirmiyim çok seviyorum çünkü onu ve dert ettikleri şeyler aşılacak şeyler değil. söylediğini yutmayan biriydi ama ayrıldıktan sonra sürekli çelişkide kaldı şans verdi değerlendiremedim bu son şansım yardımlarınız rica
Arkadaşlar merhaba;
erkek arkadaşımla geçen hafta içerisinde artık beni sevmediğini söyleyerek ayrıldığını sizlere anlatmıştım. 1 hafta içeriside aslıda aşık olma nedenin değişmediğini hala aynı şeylerin değer yargılarının bir olduğunu öğrendim. yani aşık olma nedeni kişiliğimi düzgün bulmasıydı ve hala ayrıldıktan sonra mükemmel bir insan diyor çevremdekilere.
neden bitti o zaman derseniz sıkılmış kendileri kendisine zaman ayıramıyormuş bıkmış usanmış ve bitirmiş. güzel ayrılmadık tabi kavga kıyamet benden dolayı çünkü çok seviyorum. az yumuşayınca o ara ara konuşa bileceğimizi ( arkadaşça ) söyledi. Çevremdekiler bunu yeşil ışık gördü ve zaten sıkılmış biraz sıkma dediler ben tam tersi yaptım yine sıktım oda akıllanmazsın diye kaçtı.
dün arkadaşımla yanımda konuştuğunda asla arkadaşça dahi konuşmayacağını beni daha önce nasıl sevdiğini ama bittiğini anlatdı. öyle kesin konuştuki yağmurlu havada su vermez gibi. bugün ise dayanamayıp ona mesaj attığımda eğer tekrar dellenmezsem arada arkadaşça konuşabiliceğimizi söyledi ( ilk arkadşça konuşma davasında bu süreçte kendini dinleyeceğini ve geri dönebiliceğini söylemişti tabi bana değil yine aracılara )
çok uzattım şuan hemen sadete geliyorum bu adamı sıkmadan arkadaş gibi konuşarak tekrar elde edebilirmiyim çok seviyorum çünkü onu ve dert ettikleri şeyler aşılacak şeyler değil. söylediğini yutmayan biriydi ama ayrıldıktan sonra sürekli çelişkide kaldı şans verdi değerlendiremedim bu son şansım yardımlarınız rica
BENCE TEDAVİ OL , BURADA BİLE KENDİNİ TEKRAR ediyorsun ki adamı nasıl bunaltmışındıe.Ben bu adamla az az konuşarak onu tekrar kendime aşık edemezmiyim yani
2 de örnek vereyim sana. Erkek arkadaşımdan ayrıldım hala peşimde kafam rahat, biliyorum pişman olsam dönerim o yüzden aşk acısı bile çekmiyorum geziyorum tozuyorum. Bir gün kendime güvenle mesaj attım ben ilahım ya sanki mesaj attığım gibi kapıma halılar serecek sanıyorum. Cvp bile yazmadı, noluyo be! Oldum. Bir daha attım tamam neyse sorun diil bay bay tarzı bir şey attı gitti. Ay ayak ucumdan beynime ateş çıktı, adama aşkım depreşti, aşk ayrılık acısına büründüm bir saatte ki dönme niyetim bile yoktu. Adamın peşinden 5ay koştum!
Diğer örnek; en yakın arkadaşım sevgilisi ailesiyle tanıştırdı herşey süper çocuk bir sabah kalktı ben ciddi ilişki adamı değilim by dedi gitti. Arkadaşım mahvoldu ağladı üzüldü yapma dedi çocuk gık demedi. Arkadaşım mesaj atmayı tepki vermeyi bir kesti. Çocuk mesaj attı konuşalım yinede diye ses çıkmayınca. Arkadaşımda konuşacak birşey kalmadı canın istediğinde ayrılıp isteyince barışamazsın bitti o iş diye. Şuan evliler:))
Burada sizin gibi kızlara bas bas bağırıyorız " bu adamları ne çok sıkıyor, hayatı cehenneme çeviriyorsunuz, bir yere kadar çeker, sonra kaçar" diye. Sonunda biri daha kaçmış. Ben sizin gibi kızlarla birlikte olan erkeklere üzülüyorum ve ayrılmalarını destekliyorum. Sizden soğumuş adama hala yapışma derdindesiniz, hala sıkıyorsunuz insanı. Bitirmiş adam, yapamamış işte. Kendi yolunuza bakın, zorla aşk olmaz. Bir dahaki ilişkiniz için kendinize çeki düzen verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?