- 14 Eylül 2014
- 20.480
- 96.509
- 798
- Konu Sahibi hande duygulu
-
İnsanlar nikah masasından dönüyor yahu. Aile tanıştı, bişeylere gün alındı diye mecbur mu ömür boyu sizle devam etmeye... ölçmüş tartmış, olmayacağına karar verip yol yakınken dönmüş. Zaten karşılıklı "sıkma işlemi" yapıyormuşsunız, isabet olmuş. Siz de sıkılmadan özgürlüğün tadını çıkarın o zaman adamı Allah'tan dilemek yerine. Bu adam size dönmez.bakın hanfendi sıkma işlemi tek başına yapılmaz kaldıki kendiside beni bazı konularda sıkmıştır. ve eğer ben sıkıldım gidicem denirse bu belli çerçevelerde olur ve insan bunu bir şekilde kabullenir. bu adam ailesini evime yolladıktan birkaç hafta sonra ayrılıyor benden. madem sıkıntı vardı aile neden geldi denmezmi yada madem sıkıntı vardı ayrılmadan iki gün önce aşkından ölüyorum denirmi
Döneceği varsa da dönmez bu ısrarınla.
Sana yıllar öncesinden bir örnek vereyim, sevgilimle ayrılmıştık gurur yaptım yaptım sonra dayanamadım yazdım, oda şimdi mi yazıyorsun daha yeni mi aklına geliyorum demişti ona dil dökmüştüm. Bu arada beni seven bir çocuk vardı onu reddetmiştim çocuk hala peşimdeydi, çok iyi kalpli iyi niyetli bi çocuktu ama insan zoru seviyor ya inadına ben onu tersleyip ayrıldığım kişiyle konuşma çabalarındaydım. Tabi aradan zaman geçti 1 ay falan, peşimde olan çocuk bir anda ilgiyi kesti (ergenlik zamanlarım) noldu bu çocuğa diye diye aklıma taşıdım bu sefer ayrıldığım şahıs umrumda bile olmadı. Roller değişti, ben o çocukla iletişim kurdum ayrıldığım kişi de bana dil dökmeye başladı. Çok uzattım ama demem o ki ne kadar üstelersen o kadar ters teper.
Bırak bakalım kes ilgiyi, zaten sana değer veriyorsa en ufak kırıntı varsa yokluğunu hisseder.
Ha diyelim ki yazdı öylesine, "artık konuşmamıza gerek yok. yolun açık olsun." de. Bi afallasın o zaman.
Anlamıyorsun bak.Bugün onunla konuşup tamamen bitti diyeceğim allahın izniyle. asla aramaz diye tahmin ediyorum beni bu yakın mesafe olsa dayanırdım belki ama farklı şehirlerdeyiz onu bir daha göremeyecek olmak çok acı
Anlamıyorsun bak.
Mesaj yazıp vedalaşma, şu an yazmayı bırak.
Artık bitti vs yazma çok çocukça olur.
En son ne yazdıysan yazdın bırak öyle kalsın, vedalaşma bile.
Kız tecrübene hayran kaldım ahanda aynen yaZdığın gibi düşünüyorum.ama konu sahibesinde , tamemen bitti artık deyip , ertesi gün ne oldu bize böle yazacak bir potansiyel var malesef.nyse o da tecrübelenir bizim gibi :)Anlamıyorsun bak.
Mesaj yazıp vedalaşma, şu an yazmayı bırak.
Artık bitti vs yazma çok çocukça olur.
En son ne yazdıysan yazdın bırak öyle kalsın, vedalaşma bile.
Kız tecrübene hayran kaldım ahanda aynen yaZdığın gibi düşünüyorum.ama konu sahibesinde , tamemen bitti artık deyip , ertesi gün ne oldu bize böle yazacak bir potansiyel var malesef.nyse o da tecrübelenir bizim gibi :)
Aynen şimdiki aklım olsa bu tavsiyeler gibi davranırdım kimseye taviz vermezdim ama konu sahibi ille de ben yaşayıp görcem diyorsa kendi tercihi bize sadece tavsiye vermek düşer:)Kız tecrübene hayran kaldım ahanda aynen yaZdığın gibi düşünüyorum.ama konu sahibesinde , tamemen bitti artık deyip , ertesi gün ne oldu bize böle yazacak bir potansiyel var malesef.nyse o da tecrübelenir bizim gibi :)
Cnm bizde öleydik.bizimki tecrübe.yaşayıp öğrenliyor..benide çok iyi tanımışsınız :)
Size acik kapi birakmis. Cok yanlis yapiyor. Arkadas olalim falan hepsi oyalamak icin elimin altinda bulunsun diye yapilan cok cirkin hareketlerdir... Sizin tek yapmaniz gereken sessiz kalmaniz konusmamaniz olur. Hani sıkılmış ya, belki o zaman kiymetinizi anlar... Bazen iliskiler kangren olur, kesip atmak gerekir. İflah olmaz... Bazi erkekler uzun iliskilerden cikip 360 derece donebiliyor ozgurluk pesinde oluyor... Oyleyse ondan hayir gelmez zaten.
Bence erkek sadece yakamdan kurtulsun diye tamam arkdasca yazarim demis.
Cunku konu sahibi nolurda nolur, nolurda nolur diyip durmus.
" artik gorusmeyelim" dese erkek, kiz delirir cildirir sayfalarca metin yazar.
Bugün onunla konuşup tamamen bitti diyeceğim allahın izniyle. asla aramaz diye tahmin ediyorum beni bu yakın mesafe olsa dayanırdım belki ama farklı şehirlerdeyiz onu bir daha göremeyecek olmak çok acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?