- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.796
- 598
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Topa tutarlar benceBen bebek tasması aldım çok daha rahat yurtdışında olduğum icin millet garipsemedi ama trde nasıl tepki verirler bilmiyorum
AhahhaYani bazen babannesinde yasayacagini soyluyor, bazen bizim binada baska bi dairede yasayacagini.. bazen amerikaya gidiyor, bazen avustralyaya.. arada gobeklitepe lafi da gecti.. karisik buralar ya :)))
2 yaşında kızım var. Kırkı çıktığı andan beri sokakta. Dışarı uymaya, gezmeye alışsın diye soğuk, yağmur, kış demeden sürekli çıkardık. Dışarı çıkmadığı gün yoktur. Ama şu anda dışarı çıkardığımızda pişman ediyor bizi. Mesela bahçeye indiriyoruz su birikintisine elini sokuyor, ağzına yüzğne sürüyor. Sigara izmaritlerini ağzına atıyor. Ve bunların pis olduğunu söylediğimiz için inat olsun diye yapıyor. Nasıl davranacağımızı şaşırdık. Görmezden geldik, güzelce anlattık, kızdık. Avm, market, restoran mümkün değil. Bebek arabasında uyuyan, oturan çocuk gitti yerğne indir burdaaa diye kendini parçalayan çocuk geldi. İndirmenin de sonu yok. İndiriyoruz yolun ortasına oturuyor. Yada sahile iniyoruz, o kadar geniş sahil varken araba ypluna inmek için uğraşıyor. O anlarda dşkkatini başka yçne çekmek mümkün değil. Ne desek boş. Kendi istediğine odaklanıyor. Ne zaman geçeck bu 2 yaş sendromu? Ne zaman pis suları yüzüne sürmeden, emziğini logarlara sokmadan düzgünce etraf dolaşabileceğiz
Yağmura suya dayanıklı tulum pantolon üzerine aynı suya dayanıklı içi polar yağmurluk giydir. Ayağına yağmur çizmesi giydir bırak özgürce hoplasın zıplasın. Otursun yatsın inan öyle hem o mutlu hem sen mutlu olursun. Benim kızım üç yaşında. Hala su çamur görse dayanamaz. Ama kıyafetin uygun olmadığını bilir kenardan kenardan yapar bir şeyler. Çocukla inatlaşmayın. İnat iki kişiyle olur. İnatçı çocuk değildir. Sadece büyümeye çalışan doğasının gereklerini yapan bir iki yaş bebesi var karşınızda. Onun önderliğinde ilerleyin.2 yaşında kızım var. Kırkı çıktığı andan beri sokakta. Dışarı uymaya, gezmeye alışsın diye soğuk, yağmur, kış demeden sürekli çıkardık. Dışarı çıkmadığı gün yoktur. Ama şu anda dışarı çıkardığımızda pişman ediyor bizi. Mesela bahçeye indiriyoruz su birikintisine elini sokuyor, ağzına yüzğne sürüyor. Sigara izmaritlerini ağzına atıyor. Ve bunların pis olduğunu söylediğimiz için inat olsun diye yapıyor. Nasıl davranacağımızı şaşırdık. Görmezden geldik, güzelce anlattık, kızdık. Avm, market, restoran mümkün değil. Bebek arabasında uyuyan, oturan çocuk gitti yerğne indir burdaaa diye kendini parçalayan çocuk geldi. İndirmenin de sonu yok. İndiriyoruz yolun ortasına oturuyor. Yada sahile iniyoruz, o kadar geniş sahil varken araba ypluna inmek için uğraşıyor. O anlarda dşkkatini başka yçne çekmek mümkün değil. Ne desek boş. Kendi istediğine odaklanıyor. Ne zaman geçeck bu 2 yaş sendromu? Ne zaman pis suları yüzüne sürmeden, emziğini logarlara sokmadan düzgünce etraf dolaşabileceğiz
Sizinki yer tayin ediyor benim ki bana kazıınca binamızı yıkıp sokakta yaşamaktan bahsediyor tek başına yasiycakmis, ee biz napıcaz diyorum duruyor bana bakıyor başlıyor ağlamaya sonra annecimmm diyipYani bazen babannesinde yasayacagini soyluyor, bazen bizim binada baska bi dairede yasayacagini.. bazen amerikaya gidiyor, bazen avustralyaya.. arada gobeklitepe lafi da gecti.. karisik buralar ya :)))
Ben de kullanıyorum bisey diyene de çocuğumun başına bisey gelse siz değil ben yıkılırım karışmayın diyorumBen bebek tasması aldım çok daha rahat yurtdışında olduğum icin millet garipsemedi ama trde nasıl tepki verirler bilmiyorum
Heh iste, aynisinin laciverti..Sizinki yer tayin ediyor benim ki bana kazıınca binamızı yıkıp sokakta yaşamaktan bahsediyor tek başına yasiycakmis, ee biz napıcaz diyorum duruyor bana bakıyor başlıyor ağlamaya sonra annecimmm diyip
Her istediğini her zaman yapmasanız daha mı etkili olur acaba?2 yaşında kızım var. Kırkı çıktığı andan beri sokakta. Dışarı uymaya, gezmeye alışsın diye soğuk, yağmur, kış demeden sürekli çıkardık. Dışarı çıkmadığı gün yoktur. Ama şu anda dışarı çıkardığımızda pişman ediyor bizi. Mesela bahçeye indiriyoruz su birikintisine elini sokuyor, ağzına yüzğne sürüyor. Sigara izmaritlerini ağzına atıyor. Ve bunların pis olduğunu söylediğimiz için inat olsun diye yapıyor. Nasıl davranacağımızı şaşırdık. Görmezden geldik, güzelce anlattık, kızdık. Avm, market, restoran mümkün değil. Bebek arabasında uyuyan, oturan çocuk gitti yerğne indir burdaaa diye kendini parçalayan çocuk geldi. İndirmenin de sonu yok. İndiriyoruz yolun ortasına oturuyor. Yada sahile iniyoruz, o kadar geniş sahil varken araba ypluna inmek için uğraşıyor. O anlarda dşkkatini başka yçne çekmek mümkün değil. Ne desek boş. Kendi istediğine odaklanıyor. Ne zaman geçeck bu 2 yaş sendromu? Ne zaman pis suları yüzüne sürmeden, emziğini logarlara sokmadan düzgünce etraf dolaşabileceğiz
Çok tatlıymış.Yani bazen babannesinde yasayacagini soyluyor, bazen bizim binada baska bi dairede yasayacagini.. bazen amerikaya gidiyor, bazen avustralyaya.. arada gobeklitepe lafi da gecti.. karisik buralar ya :)))
Bunlar sadece 2 yaş sendromu değil maalesef çocuğun karakteri ile de ilgili. 6 yaş bebesi var bende de 2 yaşında aynı bu modeldi2 yaşında kızım var. Kırkı çıktığı andan beri sokakta. Dışarı uymaya, gezmeye alışsın diye soğuk, yağmur, kış demeden sürekli çıkardık. Dışarı çıkmadığı gün yoktur. Ama şu anda dışarı çıkardığımızda pişman ediyor bizi. Mesela bahçeye indiriyoruz su birikintisine elini sokuyor, ağzına yüzğne sürüyor. Sigara izmaritlerini ağzına atıyor. Ve bunların pis olduğunu söylediğimiz için inat olsun diye yapıyor. Nasıl davranacağımızı şaşırdık. Görmezden geldik, güzelce anlattık, kızdık. Avm, market, restoran mümkün değil. Bebek arabasında uyuyan, oturan çocuk gitti yerğne indir burdaaa diye kendini parçalayan çocuk geldi. İndirmenin de sonu yok. İndiriyoruz yolun ortasına oturuyor. Yada sahile iniyoruz, o kadar geniş sahil varken araba ypluna inmek için uğraşıyor. O anlarda dşkkatini başka yçne çekmek mümkün değil. Ne desek boş. Kendi istediğine odaklanıyor. Ne zaman geçeck bu 2 yaş sendromu? Ne zaman pis suları yüzüne sürmeden, emziğini logarlara sokmadan düzgünce etraf dolaşabileceğiz
Eee sizi depresyona sokmam istemem ama 3 yasa dogru biraz toparlamisti benim oglum. 3-4 yas arasi pamuk gibi olmustu. 4-5 de fena degildi. Haziran da 6 olacak, hepinizden biktim gitmek istiyorum bu evden diyen bi ergen geldi yerine. Kafami duvarlara vurmak istiyorum bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?