- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bir buçuk aylık bi ilişkiyi fazla abartmamış mısınız?
İnsanlar 10 yıllık kocasından boşanıp 2 çocuğuyla ortada kalıyor ve atlatıyor bir şekilde.
ve zaten biliyorum unutacağım diye yazdım sadece bu süreçte içimi dökmek istedimBir buçuk aylık bi ilişkiyi fazla abartmamış mısınız?
İnsanlar 10 yıllık kocasından boşanıp 2 çocuğuyla ortada kalıyor ve atlatıyor bir şekilde.
Ay konu geride kalmış deyince sabah böyleydi ama akşam barıştık diyeceksin sandımkonu onay beklediği için geride kalmış :/
Sen nasıl oldun migim, yorumlarından gördüm sende ayrılmışsın. Bütün erkekleri uzaya fırlatasım varAy konu geride kalmış deyince sabah böyleydi ama akşam barıştık diyeceksin sandım
Şimdilik acıtır ama biraz zaman geçsin doğrusunu yaptığını anlayacaksın.
Oda hazırmış zaten hemen yazıları falan silmiş.
Hayırlı olsun ve sıradaki gelsin heheheh....
O çoktan bitirmiş ki...
Ay konu geride kalmış deyince sabah böyleydi ama akşam barıştık diyeceksin sandım
Şimdilik acıtır ama biraz zaman geçsin doğrusunu yaptığını anlayacaksın.
Oda hazırmış zaten hemen yazıları falan silmiş.
Unuıtmak mümkün değil ama hissizleşmek mümkün. bir haftaya geçer. fazla duygusal şeyler okuyup dinlememeye çalış.
kafamdan bitirmiştim zaten ama sanırım yüreğimin farkına varması grekti oda farkına vardıSonunda kurtuldun. O sana soguk davranmasa basini yakacaktin resmen aile bagimlisi biriyle.
İdare eder diyelim, engelledim her yerden bi ferahlama geldi kısmen.Sen nasıl oldun migim, yorumlarından gördüm sende ayrılmışsın. Bütün erkekleri uzaya fırlatasım var
arkadaştık daha önceden. arkadaşken bile yoğun bir muhabbetimiz vardı ortak arkadaşlar vs de var1.5 ayda ne ara bağlandıniz üstünüze düştü, uzaklaştı çok hızlı olmuş
Kesinlikle katılıyorumBir buçuk aylık bi ilişkiyi fazla abartmamış mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?