- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Ben hep sizin konulariniza denk geliyorum ve cok sık erkek arkadaş karakterleriniz değişiyor gibi geliyor. Sanki çok sık birilerinden hoslanıp sonra ayrılıyormuşsunuz gibi. Sizin hayatiniz tabiki istediginiz sekilde yaşarsınız. Ama hani bu kadar ani duygu degisikliklerinin altında bir sey mi var acaba diye endişelendim, bi kendinizi yoklamanızda fayda var sanki
Hiç kimse şu hayatta vazgeçilmez değildir.üzüldüğüne bile değmez .ameliyatın güzel geçer inşallah.kıymetini bilen o kişiyi bulman dileğiyle..
Katılmıyorum ayrılıklar sevdaya dahil değil ayrılanlarda artık bir yabancı bu böyle
Benzer şikayetlerden bende yaklaşık 1 senelik iliskimi bitirdim.
Mutlu muyum? Evet mutluyum. Onun sacma sapan hal ve tavirlarindan kurtuldum kafaya takmaktan kurtuldum ilgisiz tavirlarindan kurtuldum.
Bazen acitiyor canımı bir şeyler ama yapacak bi sey yok. Zamanla toparlanirsin sende. Sana olan tavirlarini aklina getirmeyi çalış. Buz gibi ol ona karşı.
Anlik duygularla dusuncesizce hareket edebiliyor erkek milleti. Yani o sözler, guzel davranislar vs. duygularin ya da hosgorunun, tahammulun en zirvede oldugu anlarda meydana geliyor. Sonra diyoruz bunlari yapan adam kim simdiki adam kim. Onlarin beyinleri guzel anilari, sozleri resetliyor islerine gelmeyince.
1,5 ayda sevgısı ıle sızı bagladı,sonra degıstı bu kadar ısı 1.5 ayda nasıl yaptı hayret.1.5 aydan fazladır biri vardı hayatımda. ilk başlarda sevgisi ilgisi ile beni kendine bağladı. son zamanlarda ise bambaşka bir adam olmuştu ve en sonunda dayanamadım bitirdim.
Biliyorum belki de en iyisi bu. Bana yoğun çalıştığını söyleyip 5 dakika bile ayıramayan adam 8 gündür ailesi ile tatilde. Bayram da görüşelim dediğimde dayımlar burada çıkamam diyen adam çok geçmeden dayısıyla kavga etti. Eee boşuna dememişler ilahi adalet diye.
Düzeltmek için çabaladıkça, aramızdaki kırgınlık bitsin diye çabaladıkça hep bir yerler elimde kaldı. Hani diyorum sevse 8 gün 8 koca Allah'ın günü tatilde olduğu gibi 5 dakikasını bile sana ayırırdı diye. Demek ki o çoktan aklından bitirmiş. Yazdığım aşk sözünü bile silmiş sosyal medya duvarından. Güçlüyüm biliyorum atlatırım ama bir yanımda acıyor. Hani hiç bitmez diyen seviyorum sen benim gülen yüzümsün diyen adam nerede ki. Bir kaç hafta sonra ameliyat olacağım ve belki de yanımda olmasını istediğim adam şimdi benim için çok yabancı olacak.
Biliyorum güçlüyüm atlatırım ama zaman gerekli sanırım. Sanki bir yanım eksik kalmış gibiyim.
Neden bu kadar zor oluyor ki seven birini unutmak. Zaman unuttururken neden bir yanımızı da alıp götürüyor ki...
Atilla İlhan'ın da dediği gibidir belki de...
Çünkü ayrılık da sevdaya dahil
Çünkü ayrılanlar hala sevgili
Valla ben nısanda tanıstım 2 ay arkadaştık yenı yenı sevgılı moduna gecıyoruzBir buçuk aylık bi ilişkiyi fazla abartmamış mısınız?
İnsanlar 10 yıllık kocasından boşanıp 2 çocuğuyla ortada kalıyor ve atlatıyor bir şekilde.
1.5 aydır sevgiliydik dha önce tanışıklığımız da var1,5 ayda sevgısı ıle sızı bagladı,sonra degıstı bu kadar ısı 1.5 ayda nasıl yaptı hayret.
Canım kendını çok kaptırmıs ona çok deger vermıssın bellı.donerse affetme emı1.5 aydır sevgiliydik dha önce tanışıklığımız da var
dayım burda çıkamam kısmı çok komık:)Sonunda kurtuldun. O sana soguk davranmasa basini yakacaktin resmen aile bagimlisi biriyle.
dönerse affetmeyeceğim.Canım kendını çok kaptırmıs ona çok deger vermıssın bellı.donerse affetme emı
uzaktan mı ne gelmiş dayısı ama sonra kavga etmişler ee ilahi adaletdayım burda çıkamam kısmı çok komık:)
sakın faceten sılmedönerse affetmeyeceğim.
halen ekliyiz sosyal medya hesaplarımızda facebook ve instagram son değiştirdiği resminde yorumum halen duruyor
ay bı yarım bır saat çıksaymıs uzakta mı oturuyor?uzaktan mı ne gelmiş dayısı ama sonra kavga etmişler ee ilahi adalet
silmeyecğim silersem kendni birşey sanar biliyorum. cuma akşamına ceylan ertem biletim var oraya gideceğim kudurtacağım onu :)) konser de barda hemdesakın faceten sılmemutluluk resımlerı koy arkadaşlarınla:) abartmadan tabı.sakın acı uzuntu yazxıları koyma
ay bı yarım bır saat çıksaymıs uzakta mı oturuyor?
aynen ben de gıdecegım canım:)silmeyecğim silersem kendni birşey sanar biliyorum. cuma akşamına ceylan ertem biletim var oraya gideceğim kudurtacağım onu :)) konser de barda hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?