Bitiyor bu evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eşiniz annenize şiddet gösteriyor siz profil resmine mi taktınız? Polise gitmek yerine bir de.

Eşiniz annenize şiddet uyguluyor ve siz buna ses çıkarmıyor musunuz? o adama dünyayı dar ederim dar. Mesleğinden eder elaleme rezil ederim onu

Anneniz bir kenara (tek basina da bosanma sebebi), ama bana adamin asıl amaci sizin okumanizi engellemek gibi geldi. Anneyi evden gönderecek, siz mecbur cocuklara bakacaksiniz. Anneniz evde psikopatlik felan yapmiyorsa asıl amaci onun olduguna iddiaya girerim

Siz daha duruyor musunuz Ya ,allahım sabır ver

Annenizi darp eden adamı şikayet etmediniz ayrılmadınız hala fotoğrafı mı sorguluyorsunuz allahım pes Ya pes

Gidin adamdan özür dileyin daha sert vursun

Selizay belki bilirsin, limonlu su neden üyeliğini iptal etti?

Annene vurmak derken ? Neden ?

Tabi canım, profil fotoğrafınız duruyorsa tamamdır. Niyeti ne olacak, mutaassıp ev erkeği kocanız, yılın kocası hatta. Benim kocamın profilinde fotoğrafım yok mesela. Sizinki koymuş, harika bir adam. Sakın ola boşamayın, profil fotoğrafı kırmızı çizgimiz.

Isin Ironi kismi konu sahibinin hukuk okumasi...

Puh sizin gibi evlada Karı koca rezilsiniz annene şiddet uygulamış hala koca derdindesin yazıklar olsun

O değil de kocam anneme kapıyla vuracak he mi? O kapıyı çerçevesiyle söker, bir tarafına monte ederim valla. Bundan çok daha azı için boşarım. Anneme öfleyip pöfleyemez, ters davranamaz, hakaret edemez. Bunlardan birini dahi yapsa canını sökerim onun. Koca bulunur, anne bulunmaz. Bu kadar koca delisi olmaya gerek yok. Çocuklarmış, yuvaymış bilmem ne bahane. Anneme saldıran adamla yuvam muvam olamaz benim. İsterse on çocuğum olsun boşarım, boşanmalı da zaten.

Ah bacııııım bir yuva kolay kurulmuyor
Tabi anne önemli ama bak üç çocuğun var annen için onları babasız bırakmaya değer mi yazık değil mi o çocuklara babalarına çok düşkünlerdir kocanda çok iyi babadır aslında
Bence kocan çok iyi adam seni çok sever aslında ama bi kötü huyu sinirlenince gözü birşey görmüyor aslında o annene öyle yapmazdıda ailesi dolduruyor hep
Profilinde senin resmin olduğundan bile belli seni seviyor niyeti seni sevdiğini göstermek

Insallah ironidir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…