- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.522
- 548
- 27
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Merhaba arkadaşlar 3 çocuğum var ikizlerim ve bir oğlum . Suan eşimin görevi doğuda ki ben de doğuda hukuk fakültesi okuyorum yanı sıra önceki bölümüm icin formasyon alıyorum . Eşimin ailesi annemi istemiyor ve sürekli bu konuda eşimi dolduruyorlardı . Eşim çoğunlukla onları dinledi . En son annemle büyük bir tartışma oldu ve kapıyı çıkarıp annemin ayağına vurdu annemin ayağı morardı anneme kalk gidelim dediysem de yuvan bozulmasın dedi sonrasında da annemle karşılıklı büyük bir kavga daha oldu bu seferde annemi savurdu ve sürekli apartmandan inerken bi ton laf söyleyerek indi ki lojmanda oturuyoruz bilen bilir dedikodusu fazla . Ben de artık bunlara dayanamayıp odasına gittim orda bağırdım çağırdım söyleyeceklerim söyledim. İşyernde çok efendi gözüküyor herkes öğrensin istedim . Eşyalarını yere attım ajandalarını da yırttım . Sanki ben suçluymuşum gibi eve gelmeyeceğim sadece çocuklarım ihtiyaçlarını yaz yazmış . Profilinde de hala benim fotoğrafım duruyor . Bu adamın niyeti nedir ? Okula gidiyorum annem çocuklarla evde kalıyor ne yapabilir . ? Buranın üst müdürü ile görüştüm konuşacağım dedi . Üstelik ona ben ararım onları diyormuş . Bazı şeyler çok zoruma gidiyor ama boşanmak en hayırlısı
Eşiniz annenize şiddet uyguluyor ve siz buna ses çıkarmıyor musunuz? o adama dünyayı dar ederim dar. Mesleğinden eder elaleme rezil ederim onuMerhaba arkadaşlar 3 çocuğum var ikizlerim ve bir oğlum . Suan eşimin görevi doğuda ki ben de doğuda hukuk fakültesi okuyorum yanı sıra önceki bölümüm icin formasyon alıyorum . Eşimin ailesi annemi istemiyor ve sürekli bu konuda eşimi dolduruyorlardı . Eşim çoğunlukla onları dinledi . En son annemle büyük bir tartışma oldu ve kapıyı çıkarıp annemin ayağına vurdu annemin ayağı morardı anneme kalk gidelim dediysem de yuvan bozulmasın dedi sonrasında da annemle karşılıklı büyük bir kavga daha oldu bu seferde annemi savurdu ve sürekli apartmandan inerken bi ton laf söyleyerek indi ki lojmanda oturuyoruz bilen bilir dedikodusu fazla . Ben de artık bunlara dayanamayıp odasına gittim orda bağırdım çağırdım söyleyeceklerim söyledim. İşyernde çok efendi gözüküyor herkes öğrensin istedim . Eşyalarını yere attım ajandalarını da yırttım . Sanki ben suçluymuşum gibi eve gelmeyeceğim sadece çocuklarım ihtiyaçlarını yaz yazmış . Profilinde de hala benim fotoğrafım duruyor . Bu adamın niyeti nedir ? Okula gidiyorum annem çocuklarla evde kalıyor ne yapabilir . ? Buranın üst müdürü ile görüştüm konuşacağım dedi . Üstelik ona ben ararım onları diyormuş . Bazı şeyler çok zoruma gidiyor ama boşanmak en hayırlısı
Selizay belki bilirsin, limonlu su neden üyeliğini iptal etti?Eşim annemi tartaklayacak, pişkin pişkin bir de üste çıkacak. Ben de dava açmak yerine profilde olan kendi resmimin anlamını kk da sorgulayacağım.. Hım ne diyeyim kolay gelsin.
He bu arada, aşık size ondan kaldırmıyor fotoyu hala
Annene vurmak derken ? Neden ?Merhaba arkadaşlar 3 çocuğum var ikizlerim ve bir oğlum . Suan eşimin görevi doğuda ki ben de doğuda hukuk fakültesi okuyorum yanı sıra önceki bölümüm icin formasyon alıyorum . Eşimin ailesi annemi istemiyor ve sürekli bu konuda eşimi dolduruyorlardı . Eşim çoğunlukla onları dinledi . En son annemle büyük bir tartışma oldu ve kapıyı çıkarıp annemin ayağına vurdu annemin ayağı morardı anneme kalk gidelim dediysem de yuvan bozulmasın dedi sonrasında da annemle karşılıklı büyük bir kavga daha oldu bu seferde annemi savurdu ve sürekli apartmandan inerken bi ton laf söyleyerek indi ki lojmanda oturuyoruz bilen bilir dedikodusu fazla . Ben de artık bunlara dayanamayıp odasına gittim orda bağırdım çağırdım söyleyeceklerim söyledim. İşyernde çok efendi gözüküyor herkes öğrensin istedim . Eşyalarını yere attım ajandalarını da yırttım . Sanki ben suçluymuşum gibi eve gelmeyeceğim sadece çocuklarım ihtiyaçlarını yaz yazmış . Profilinde de hala benim fotoğrafım duruyor . Bu adamın niyeti nedir ? Okula gidiyorum annem çocuklarla evde kalıyor ne yapabilir . ? Buranın üst müdürü ile görüştüm konuşacağım dedi . Üstelik ona ben ararım onları diyormuş . Bazı şeyler çok zoruma gidiyor ama boşanmak en hayırlısı
Eşinizin niyetinin ne olmasını istersiniz?
Annenize şiddet uygulanmış daha ötesi var mı cidden?
Diğer taraftan siz eşinizin ailesiyle görüşmüyorsunuz. Çocuklarınız zaten küçük, ikizler var , üzerine su şartlarda okul okuyorsunuz diye annenizin sizinle yaşaması baştan doğru değilmiş. Eşiniz bu noktaya gelene kadar belli etmiştir rengini. Madem herşeye rağmen bu evliliğe devam etme niyetiniz vardı, annenizin sizinle yaşamayacağı şekilde bir hayat düzeninizi kurmalı, üniversite falan okumamalıydınız bu süreçte. En azından haketmedigi şeylere maruz kalmazdı kadın.
Ah bacııııım bir yuva kolay kurulmuyorMerhaba arkadaşlar 3 çocuğum var ikizlerim ve bir oğlum . Suan eşimin görevi doğuda ki ben de doğuda hukuk fakültesi okuyorum yanı sıra önceki bölümüm icin formasyon alıyorum . Eşimin ailesi annemi istemiyor ve sürekli bu konuda eşimi dolduruyorlardı . Eşim çoğunlukla onları dinledi . En son annemle büyük bir tartışma oldu ve kapıyı çıkarıp annemin ayağına vurdu annemin ayağı morardı anneme kalk gidelim dediysem de yuvan bozulmasın dedi sonrasında da annemle karşılıklı büyük bir kavga daha oldu bu seferde annemi savurdu ve sürekli apartmandan inerken bi ton laf söyleyerek indi ki lojmanda oturuyoruz bilen bilir dedikodusu fazla . Ben de artık bunlara dayanamayıp odasına gittim orda bağırdım çağırdım söyleyeceklerim söyledim. İşyernde çok efendi gözüküyor herkes öğrensin istedim . Eşyalarını yere attım ajandalarını da yırttım . Sanki ben suçluymuşum gibi eve gelmeyeceğim sadece çocuklarım ihtiyaçlarını yaz yazmış . Profilinde de hala benim fotoğrafım duruyor . Bu adamın niyeti nedir ? Okula gidiyorum annem çocuklarla evde kalıyor ne yapabilir . ? Buranın üst müdürü ile görüştüm konuşacağım dedi . Üstelik ona ben ararım onları diyormuş . Bazı şeyler çok zoruma gidiyor ama boşanmak en hayırlısı
Ah bacııııım bir yuva kolay kurulmuyor
Tabi anne önemli ama bak üç çocuğun var annen için onları babasız bırakmaya değer mi yazık değil mi o çocuklara babalarına çok düşkünlerdir kocanda çok iyi babadır aslında
Bence kocan çok iyi adam seni çok sever aslında ama bi kötü huyu sinirlenince gözü birşey görmüyor aslında o annene öyle yapmazdıda ailesi dolduruyor hep
Profilinde senin resmin olduğundan bile belli seni seviyor niyeti seni sevdiğini göstermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?