- 15 Haziran 2016
- 7.874
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.899
- 348
- 39
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Daha belli etmesi mi kalmış arkadaşım herif kapıyı söküp kadını darp etmiş gözünün önüne bir getirseneİroni yapan belli eder genelde ama
Ailesinin doldurduğu büyük ihtimal amaAh bacııııım bir yuva kolay kurulmuyor
Tabi anne önemli ama bak üç çocuğun var annen için onları babasız bırakmaya değer mi yazık değil mi o çocuklara babalarına çok düşkünlerdir kocanda çok iyi babadır aslında
Bence kocan çok iyi adam seni çok sever aslında ama bi kötü huyu sinirlenince gözü birşey görmüyor aslında o annene öyle yapmazdıda ailesi dolduruyor hep
Profilinde senin resmin olduğundan bile belli seni seviyor niyeti seni sevdiğini göstermek
O ev hala onunda evi ancak uzaklaştırma kararı çıkarmanız lazim.Arkadaşlar bi sakin olun ben adamdan boşanmak istiyorum zatenBenim korkum bu adamın ben dısardayken eve girmeye çalışma olayı . Karı koca rezilsiniz diyen arkadaşım seni üsluba davet ediyorum
Tabiki şakaKız sen şaka mı yapiyorsun
Ya ben sizi hatirliyorum. Egitim anlaminda falan gayet akli basinda gibiydiniz. Elaleme rezil etmek nedir ya. Alsaniza darp raporu.Annem klasik kavgalarda yuvan dağılmasın dedi sonradan zaten bu olaylar yaşandıktan sonra ben onu işyerine rezil ettim zaten
Dalga geçiyor bencede sürekli konu sahibinin dikkat çeken bölümlerini yazmasından belli...Hehe tabi. Allah beyin vermis hepimize kullanmak icin. Birilerine kölelik yapalim diye degil. Kadin söyle altdan almali böyle sabretmeli diye diye kac kadin harcandi. Adam sinirliyse gidip tedavi olsun. Su erkeklere pas pas olaydan bi vazgecsek mi acaba. O adamin stresi varda kimseye siddet uygulamayan adamlarin yok mu? Düsünüyorum da esim annemin sacinin bir teline dokunacak...ohaa. cocuklari da alet etmeyin. Madem cocuklari konusuyoruz adam sinirine sahip ciksin onun cocuklarina sahip cikan kayinvalidesine sayg8 duysun. Ama dedigim gibi burda asil hedef konu sahibi bana göre. Insallah benimle dalga geciyorsunuz yoksa cidden sinirim ziplar yine. Bosanirken esler bosaniyor, anneler babalar cocuklarindan degil. Bunu da anlatamiyoruz
Tabiki şaka
Var mı böyle birşey ya herif kapıyı sökmüş kapıyı
Bir dahakine üstlerine duvarı yıkacak bu hala fotoğrafım duruyor niyeti ne diyor ya
Elameme rezil etmek nedir?Annem klasik kavgalarda yuvan dağılmasın dedi sonradan zaten bu olaylar yaşandıktan sonra ben onu işyerine rezil ettim zaten
Bu yorum ciddi mi ?yoksa şaka mı?Ah bacııııım bir yuva kolay kurulmuyor
Tabi anne önemli ama bak üç çocuğun var annen için onları babasız bırakmaya değer mi yazık değil mi o çocuklara babalarına çok düşkünlerdir kocanda çok iyi babadır aslında
Bence kocan çok iyi adam seni çok sever aslında ama bi kötü huyu sinirlenince gözü birşey görmüyor aslında o annene öyle yapmazdıda ailesi dolduruyor hep
Profilinde senin resmin olduğundan bile belli seni seviyor niyeti seni sevdiğini göstermek
Şunu yaptıktan sonra evlilik devam ederse sözünüzün kıymeti kalmaz zaten kimsede.Annem klasik kavgalarda yuvan dağılmasın dedi sonradan zaten bu olaylar yaşandıktan sonra ben onu işyerine rezil ettim zaten
Aldım darp raporunuYa ben sizi hatirliyorum. Egitim anlaminda falan gayet akli basinda gibiydiniz. Elaleme rezil etmek nedir ya. Alsaniza darp raporu.
Annenizin ayagina icim gitti.
Sizinle dalga geçmiyorum Estağfirullah konu sahibine aklım durduHehe tabi. Allah beyin vermis hepimize kullanmak icin. Birilerine kölelik yapalim diye degil. Kadin söyle altdan almali böyle sabretmeli diye diye kac kadin harcandi. Adam sinirliyse gidip tedavi olsun. Su erkeklere pas pas olaydan bi vazgecsek mi acaba. O adamin stresi varda kimseye siddet uygulamayan adamlarin yok mu? Düsünüyorum da esim annemin sacinin bir teline dokunacak...ohaa. cocuklari da alet etmeyin. Madem cocuklari konusuyoruz adam sinirine sahip ciksin onun cocuklarina sahip cikan kayinvalidesine sayg8 duysun. Ama dedigim gibi burda asil hedef konu sahibi bana göre. Insallah benimle dalga geciyorsunuz yoksa cidden sinirim ziplar yine. Bosanirken esler bosaniyor, anneler babalar cocuklarindan degil. Bunu da anlatamiyoruz
Anlamıştım zatenTabiki şaka
Var mı böyle birşey ya herif kapıyı sökmüş kapıyı
Bir dahakine üstlerine duvarı yıkacak bu hala fotoğrafım duruyor niyeti ne diyor ya
En geç yarın işi gücü bırakın da uzaklaştırma kararı çıkartın.Aldım darp raporunu
Ay cok sevindim. Olayin sokuyla profil fotosu falan sorguladiginizi dusunuyorum. Cunku benim aklimda gayet mantikli biri olarak kalmissiniz. Umarim en kolay sekilde kurtulursunuz o adamdan. Korkmayin lojmandasiniz. Gelip rezillik cikarmaya yemez bitarafi.Aldım darp raporunu
Onların oğlu karısına para yetiştiremiyor, karı üç çocuk doğurmuş okul okul geziyorAilesinin doldurduğu büyük ihtimal amaOnlarla görüşülmüyor, ama konu sahibinin annesi eve yerleşmiş, sence bu zorlarına gitmemiş midir? "Hanım köylü, içgüveysi, karının köpeği olmuşsun, tabi meme mi tatlı ..m mı " daha neler neler, yemişlerdir adamın beynini. Erkeklik yapmış kendince o da, eline yüzüne bulaştırmış. Neymiş, gazla çalışmayacakmışsın, aklını kullanacakmışsın.
Şaka şaka sakin olunBu yorum ciddi mi ?yoksa şaka mı?
Analı kızlı acayiplerAnneniz kendince sizin yuvanız yıkılmasın diye susuyor ama hiç düşünmüyor mu acaba bana bunu yapan benim kızımı bir gün öldürmez mi diye ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?