Benim kayınbabamda aynı kafada. Asla gelcegi zaman haber vermez, oğlunu bile aramaz. Oğlu işteyken 1 buçuk saatlik yolu tepip evime çat kapı gelir. Kapı 1 saniye geç açılsın laf sokar hemen bana. O geldiğinde çocuklarımla uyuyor olurum yataktan kalkar pijamalarla açarım kapıyı, yüzümü yıkamaya bile fırsatım kalmaz, iki bezli çocugumla birde benden hizmet beklerler, kaynana yeni gelin gibi süzülür yardım etmez, bebegi alıp kucağına oturur saatlerce, bebegimi kıskanırlar bana vermek bile istemezler, sanki kendi doğurmuş gibi davranır, Kayınbabamda bana laf sokar, oglunun evi bir de gelirken haber mi vercem, işte böyle çat kapı gelirim baskın yaparım der övüne övüne kasıla kasıla. Oglu geldiğinde evde bile olmuyor, iş yerinde oluyor, sanki oğlu hizmet ediyor gibi bana haber veren yok. Erkek tarafiyiz, ev bizim oglumuzun, istediğimiz zaman çat kapı geliriz haber vermeyiz kafasindalar, hem haber vermezler hem de hizmet beklerler, o dakka da nasıl pasta börek yapiyim hemen. Ama bin kez de desem geri kafalılar laftan anlamıyorlar. Seni cok iyi anlıyorum. Onların gelcegi zaman sana haber vermemelerinin tek sebebi, biz erkek tarafiyiz, orası oglumuzun evi, bir de haber mi vercez, istediğimiz zaman geliriz, gelin kim ki ona haber vercez kafasında olmaları bunu bir canım maalesef öyle, Ben 5 senedir çekiyorum. ALLAH sana da sabır versin.