- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Umarım çok teşekkürler hayırlı bayramlarTepkinizi gayet yerli yerinde ve ciddi sekilde belirtirseniz anlayacaktır.
Onun dısında motor kullanmak çok tehlikeli ve riskli özellikle kış zamanları. Umarım eşiniz vazgeçer, hayırlı bayramlar
Oy oy deme öyleZor vazgeçer tutkun olmuş
Ben olsam direkt söylerdim, kaza yapmsından korkuyorum tehlikeli neden alıyorsunuz derdim tabi ki koca bir yüreği yanında taşıman şart çünkü hemen oğlumuza karışma sana mı soracağız diyebilirlerOy oy deme öyle
Dedim ya sebep olmak ister misin kaza yaparsa dedim tehlikeli dedim tamam sen istemiyorsan dedi sonra yine bitmedi mevzuBen olsam direkt söylerdim, kaza yapmsından korkuyorum tehlikeli neden alıyorsunuz derdim tabi ki koca bir yüreği yanında taşıman şart çünkü hemen oğlumuza karışma sana mı soracağız diyebilirler
Ama kocaman adama çocuk gibi "sana motor alacağız hangi renk olsun?" falan demeleri saçma değil mi? Sanki liseli bir çocuk gibi. Sürpriz olarak alırsın belki ama koca adama öyle aklına estikçe sana motor alacağız diye sözler vermek küçük düşürücü bence. O yaşta bir insan ailesinden beklememeli kendi almalı istiyorsa. Para vereyim al, pek hoş değil sanki?Kısacası istemedim hatta bir ay olmadı yine ziyarete gittiğimizde açıldı mevzu eşim artık annesinin alacağım deyip almamasından dolayı tersledi
Bence bırak alsın istediği olsunEşim yaklaşık bir yıl önce on küsür senelik motorunu sattı.Sürekli masrafı oluyordu.Birkez ciddi bir kaza yapmış önceden şükür birşey olmamış.Sürekli ceza yemesinden iki kezde çalınıp masraf çıkarmasından bıkmıştım artık ve sattık...Ve bir senedir bu mevzu bitmedi ne eşim için ne ailesi için annesi kaçkez para vereyim al dedi ben yok istemiyorum dedim, işe giderken gelip gittiği yol otoyol Allah korusun bir kaza olursa dönüşü olmaz dedim vs.Kısacası istemedim hatta bir ay olmadı yine ziyarete gittiğimizde açıldı mevzu eşim artık annesinin alacağım deyip almamasından dolayı tersledi ondan önceki bir ziyarettede ben eşimle tartışır gibi oldum hevesli diye benim düşüncemin önemi yok mu dedim ki dört yılda ilkkez oldu bu...En sonunda bu mevzuyu kapatmıştık artık düşünmüyoruz demiştik.Ama dün yine eşimin annesi aramış ne renk istiyorsun sana motor alacağız demiş oda ağzı kulaklarında farketmez demiş bayramdan sonra babasıyla gidip bakacaklarmış.Eşim evet almaya hevesli ama ben onu düşünüyorum ve beni böyle hiç saymalarına sinir oldum ne yapabilirim?
Tam bir şımarık ergenmis eşiniz kusura bakmayın.benim eşim de heves etti 5 sene önce.ama öyle böyle değil.cocuk gibi isterim de isterim diye.Altin elbiseli adamı bilir misiniz.onun videolarını izlerdi 24 saat.kask aldi kendine ortada motorsiklet yok kask vardiEşim yaklaşık bir yıl önce on küsür senelik motorunu sattı.Sürekli masrafı oluyordu.Birkez ciddi bir kaza yapmış önceden şükür birşey olmamış.Sürekli ceza yemesinden iki kezde çalınıp masraf çıkarmasından bıkmıştım artık ve sattık...Ve bir senedir bu mevzu bitmedi ne eşim için ne ailesi için annesi kaçkez para vereyim al dedi ben yok istemiyorum dedim, işe giderken gelip gittiği yol otoyol Allah korusun bir kaza olursa dönüşü olmaz dedim vs.Kısacası istemedim hatta bir ay olmadı yine ziyarete gittiğimizde açıldı mevzu eşim artık annesinin alacağım deyip almamasından dolayı tersledi ondan önceki bir ziyarettede ben eşimle tartışır gibi oldum hevesli diye benim düşüncemin önemi yok mu dedim ki dört yılda ilkkez oldu bu...En sonunda bu mevzuyu kapatmıştık artık düşünmüyoruz demiştik.Ama dün yine eşimin annesi aramış ne renk istiyorsun sana motor alacağız demiş oda ağzı kulaklarında farketmez demiş bayramdan sonra babasıyla gidip bakacaklarmış.Eşim evet almaya hevesli ama ben onu düşünüyorum ve beni böyle hiç saymalarına sinir oldum ne yapabilirim?
Selam İstanbul trafiğinde temde motor kullanan bir bayanım. Yaz kış yağmur çamur demeden.Zormu zor ama bir kere 40 lira benxin koyarsin 25 km hergun git gel ise mis. Trafik ortadan kalkıyor. Ucuz ekonomik bir arac. Araba al diyenler 50 binden başlıyor masrafsız bineceğim dediğin araçlar. Kolaysa kendiniz alın.
Ama insan gibi bütün güvenlik önlemlerini alacaksın giyeceksiniz düzgün kullanacaksın. Hayeller güzeldir paesinden koşun.
Şımartma değilde bana inat o ben istemiyorum ya ses etmeseydim almazlardı.Eşim de bir motor tutkunu. Nişanlandığımızda scooter vardı. Evlenince masrafı oluyor diye devretti. Tam 10 sene sonra Honda CBR aldı. Çünkü bu sürede maddi olarak lüks kaçıyordu. Ne zaman ki rahatladı, ancak o zaman alabildi. Kimseden de biri alsın diye beklemedi. Ailesi eşinizi fazla mı şımartmış acaba. Ki madem 10 bin verebiliyorlar, bari bir eksiğinizi kapatsınlar.
Amin inşallahTam bir şımarık ergenmis eşiniz kusura bakmayın.benim eşim de heves etti 5 sene önce.ama öyle böyle değil.cocuk gibi isterim de isterim diye.Altin elbiseli adamı bilir misiniz.onun videolarını izlerdi 24 saat.kask aldi kendine ortada motorsiklet yok kask vardineyse dedim dünyaya 1 kere geliyor.sartlarimi sundum.sadece yazlıkta markete gidebilirsin orada tur atabilirsin dedim.motorsikleti aldı,römork aldı,arabaya çeki demiri taktırdı,her sene yazlığa götürdük Altın elbiseli adam motorsiklet kazasında öldü bu arada.8 saatlik İzmir yolu motosikletle 12 saat olunca geçen yaz kendi goturmek istemedi şimdi kapalı otoparkta çürüyor .darısı basiniza
Tek güvenlik önlemi kask başka birşey yok ve büyük şehirde değiliz trafik sorunu yokSelam İstanbul trafiğinde temde motor kullanan bir bayanım. Yaz kış yağmur çamur demeden.Zormu zor ama bir kere 40 lira benxin koyarsin 25 km hergun git gel ise mis. Trafik ortadan kalkıyor. Ucuz ekonomik bir arac. Araba al diyenler 50 binden başlıyor masrafsız bineceğim dediğin araçlar. Kolaysa kendiniz alın.
Ama insan gibi bütün güvenlik önlemlerini alacaksın giyeceksiniz düzgün kullanacaksın. Hayeller güzeldir paesinden koşun.
Böyle bir kıyasta seçilen taraf motor olur çünkü ağızda hep bir laf "o beni taşıdı bunca sene sen mi?" Zaman zaman sattığı motoru bulup geri alıp hayatından çıkmayı bile düşündüm al gözüne sok deyip gitmek istedim...Bu konuda kesin çizgilerim var; Türkiye ortamında motosiklet kullanmak tehlikeye davet çıkarmak. Trafik kurallarına uyan yok, sinyal veren bile yok, millet kendini need for speed'te filan sanıyor, öyle bir makaslamalar, antil kuntil hareketler. Eşim de yıllar önce motor almaya yeltenmişti, bir konuşma yaptık, vazgeçti. Sürekli kalbim ağzımda yaşayamam ben. Allah korusun herkesi ama bu iş sizin ne kadar usta sürücü olduğunuza da bakmıyor biliyorsunuz. 20 yıldır motor kullanan bir abimizi kaybettik 4 sene önce. Mecbur kalmadıkça gerek yok motora filan. Medeni bir ülkede, kurallara saygılı insanlar arasında yaşıyor olsaydık fikrim farkı olurdu. Ha, ölüm her an her yerden gelebilir gibi rahat bir düşünce tarzı da saçma geliyor bana. Eee durum böyle diye göz göre göre kendimizi her türlü tehlikenin kollarına atacak değiliz. Kısaca yerinizde olsam; o motora binmek için cesedimi çiğnemen gerekiyor moduna girerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?