- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ama kocaman adama çocuk gibi "sana motor alacağız hangi renk olsun?" falan demeleri saçma değil mi? Sanki liseli bir çocuk gibi. Sürpriz olarak alırsın belki ama koca adama öyle aklına estikçe sana motor alacağız diye sözler vermek küçük düşürücü bence. O yaşta bir insan ailesinden beklememeli kendi almalı istiyorsa. Para vereyim al, pek hoş değil sanki?
Ay kocanız ergenliğini tamamlayamamış, üzgünüm. Tavsiyeler kifayetsiz bu durumda.Böyle bir kıyasta seçilen taraf motor olur çünkü ağızda hep bir laf "o beni taşıdı bunca sene sen mi?" Zaman zaman sattığı motoru bulup geri alıp hayatından çıkmayı bile düşündüm al gözüne sok deyip gitmek istedim...
Olabilir, bana tuhaf geldi sadeceAilesinden beklemek degil ki bu. Bazi aileler boyledir. Yazin gidecegimiz bir tatili bile onlar alirlar. Maddi manevi boyle bir ihtiyacimiz yok.
Tabi bunun disinda da cok yer gezeriz ama ev araba yazlik her seyi kendileri almak isterler.
Esimin telefonu bozuldugunda yeni tel almistik suratlari dustu.
Evet bu derece karışmak istiyorlar malesef.Birkeresinde ben çanta almayıp eşime vermiştim telefonu ailesine gittiğimizde iki telefonu birden çıkarınca annesi şok oldu iki telefonun mu var dedi yok biri onun dedi dedim çok heveslendin senin olsun dedim alalım sana dedim alaylı yok ben kullanamam ki zaten onlardan dedi.Bizim olsun değil onların olsun söz hakkı onlarda olsun istiyorlar aslında bu mantıktalar.Ailesinden beklemek degil ki bu. Bazi aileler boyledir. Yazin gidecegimiz bir tatili bile onlar alirlar. Maddi manevi boyle bir ihtiyacimiz yok.
Tabi bunun disinda da cok yer gezeriz ama ev araba yazlik her seyi kendileri almak isterler.
Esimin telefonu bozuldugunda yeni tel almistik suratlari dustu.
Bizim böyle planlarımız yok tatil vs gibi motor benim eşime değil yani sadece eşimin işine yarayacak.Eşimin 6 senedir motoru var. 6 senedir karşı yakaya geçiyor İstanbul'da. Araba alana kadar motorla ulaşımı sağladık hatta bir yaz motor turu yaparak tatilimizi gerçekleştirdik. Biraz uzadı yollar ama arabada sıcaktan pişmek ve uyumak yerine ay çiçeklerinin kokusuyla ve büyük heyecanla seyahat etmiştik. O dönem motorla tatile mi çıkılır diye öfkelenmiştim ama şansımı denedim ve geçirdiğim en güzel tatil olarak anılarımda yer aldı.
Şimdi çocuk var ve binemiyoruz ama resmen özlüyorum motor turlarını.
Bizim de yoktu eşim tıplu taşımada 2 saat vakit harcıyordu toplamda 4 saat. Bu süreti kısaltmak için almıştı ve işler değişti yani.Bizim böyle planlarımız yok tatil vs gibi motor benim eşime değil yani sadece eşimin işine yarayacak.
Daha doğrusu eşim gezmeyi tatili vs. sevmez o sebeple sadece onun için oda malesef yolda zaman kaybediyor...Bizim de yoktu eşim tıplu taşımada 2 saat vakit harcıyordu toplamda 4 saat. Bu süreti kısaltmak için almıştı ve işler değişti yani.
Ben de cok heyecanli buluyorum motosikleti.Eşimin 6 senedir motoru var. 6 senedir karşı yakaya geçiyor İstanbul'da. Araba alana kadar motorla ulaşımı sağladık hatta bir yaz motor turu yaparak tatilimizi gerçekleştirdik. Biraz uzadı yollar ama arabada sıcaktan pişmek ve uyumak yerine ay çiçeklerinin kokusuyla ve büyük heyecanla seyahat etmiştik. O dönem motorla tatile mi çıkılır diye öfkelenmiştim ama şansımı denedim ve geçirdiğim en güzel tatil olarak anılarımda yer aldı.
Şimdi çocuk var ve binemiyoruz ama resmen özlüyorum motor turlarını.
Otomobil kazasından da hayatını kaybeden çok ama.Ben de cok heyecanli buluyorum motosikleti.
Mumkun olsa dag bayir gezsem uzerinde ah ah.
Hic de denemis degilim halbuki ama icimde ukdedir.Kullanan da ben olmaliyim,fakat cocuklarimin kullanmasini hic istemem cunki yasadigimiz ilde bircok gencin kimi hayatini kaybetti kimi sakatlandi.
Birisi de aylarca bitkisel hayatta kalmisti,trafikte cok zorluk yasiyorlar motor kullananlar ne yazikki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?