Bitmeliydi .. Bitiyor ..

3mine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
117
12
38
35
Samsun
merhabalar sevgili hanımlar ..
eskı konularımı okursanız bu yazıcaklarım size pek de yabancı gelmeyebilir..
Bilen bilir kaynanamla beraber oturan ve hiç bi zaman eşi arkasında destek olarak durmayan bi bayandım ben hala da oyleyım ..
Bi insan hiç mi düzelmez diceksiniz ama düzelmedi (kaynanam) .. aksıne daha da edepsiz bi hale geldi . son olayları anlatıyorum evde 400 tl parası çalındı evde bi tek sen varsın diyerekten beni hırsız ilan etti , eşimi aldattıqımı söyledı bol bol herkese .. eşime bu kadını hala bu evde nasıl tutuyorsun sokaklarda basın nasıl dik geziyorsun boynuzlu boynuzlu dedi ve tahmin edersiniz ki eşim yine arkamda durmayıp babamın evine gönderdi ve 2 haftadır burdayım bu eve geri geliceksin diye yalvarıyor suan fakat ben gitmiyorum .. bugun konustuk artık dönüşü yok boşanma davasını aç dedim benim senin gbi bir şe ihtiyacım yok dedim ve kapattım telefonu .. gelişmeleri yazıcam arkadaslar .. ilk defa verdiğim bi karardan mutluyum galiba , en azından şuan oyle hissediyorum .. sizce iyi mi oldu boylesi arkadaslarım ..

Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Doğru bir karar vermişsiniz.

üzülme canım, daha kendim de evliliğim de çok genç ama evlilikler nasıl başlıyorsa başlaması normalse bitebilmesi de normaldir... hayat devam ediyor ve unutma ki kadın isterse, her şeyin üstesinden gelir.. allah yardımcın olsun, dualarım seninle..

Doğru bir karar vermişsiniz bence, hakkınızda hayırlısı olsun
Bu atılan iftira için tazminat davası da açmayı unutmayın

galibası mı var davul zurna getirt kapına bugünü kurtuluşun ilan et.

hakkında hayırlısı osun

en ağırı namusuna laf atılmış atılmaklada kalmamış

dönemsel zorlukların olacaktır elbet ama geçeçek

artık bu olayları duymak istemiyorum çok fazla üzücü çok neden rahat bırakılmıyor bu eşler

neden izin vermiyorlar

yanımda olduqunuz için cok tesekkür ederim hepinize minnettarım .. inanıyorum toparlanıp tekrar sapasağlam ayağa kalkıcam ben Allah.ın izniyle..

Benim namusuma ahlakıma dil uzatan,anam babam dahi olsa bitmiştir.Telefonda dahi konuşmam.Gider bir solkuta açarım davayı.

beni hiç bi zaman istememişti zaten o yüzden elinden geleni ardına koymadı .. tek zoruma giden 5 sene beni sevdiğini söyleyen adamın 1 senelık evliliğimde bi sefer sevgisini hissetmemiş olmam ..

Hırsızlık ve zinayla suçlamış. İftira atmış. Eşin de ağızını açıp birşey diyememiş. Boşa gitsin.

Şimdi otursun annesinin dizinin dibinde. Son pişmanlık fayda etmiyor. Tam yerinde bir karar vermişsiniz.

Hırsızlık ve zinayla suçlamış. İftira atmış. Eşin de ağızını açıp birşey diyememiş. Boşa gitsin.

1 senedir herseye sustum zaten belki bilirsiniz ama işin içine namusum girince bitti benim için , eşim olacak adam da savunmadı bile beni .

sen evliliğini bitirmezsen ileride bu kadın seni piskopat yapar seni ruh sağlığın bozulur e bir de çocuk olursa işin daha da zorlaşır....
inşallah en kısa zaman da hakkında hayırlısı olur ve rahat bir nefes alırsın

Sonuna kadar kararınızın arkasında durun ve bence onun dava açmasını beklemeyin. Gidin aslanlar gibi açın davanızı bence.

senin kocan adam değilmiş kaynanandan öte ondan kurtulduna dua et arkadaşım boşver hakkında hayırlısı..

en çok da ona seviniyorum biliyomusunuz bu süreçte cocuğum olmadığına . Çünkü Allah.a hep dua ettim hayırlı zamanda hayırlısıysa bana bi evlat nasip et diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…