girersin girersin rahat ol şu an düşünemezsin o ayrı..öyle biri girerki hayatına çıkana teşekkür edersin..
biraz agir yazicam kusura bakma(sana yonelik dgl zaten cumlelerim, o esinle kaynanana).. ufak tefek cekismeleri atismalari haydi normal kabul ettik diyelim, erkek olacak adam, anan senin karini namussuz ilan ediyor, onu susturacagina, onay verir gbi karini gonderiyosun.. ha madem yaptin bunu, yaptiginin arkasnda dur madem, bu kadar agir iftira attgn kadini karim diye alma yeniden dmi cok adamsan!
karaktersiz, haysiyetsiz insanlar bu tipler.. davandan vazgecme arkadasim.. donsen ne tat gorursun ne de bu olaylari unutursun.. sirf ismin evli olsun diye bu cirkefe katlanmak zorunda degilsin.. namusa dil uzatmak nedir ya!
ben öncelikle bişey sormak istiyorum sizlere davayı açtığımda tüm işi avukata bırakabiliyor muyum yani ben mahkemeye gitmeden boşanabilirmiyim ?[/QUOTE
hic gitmeden muhatap olmadan bosanabilirsin arkadasim..
sana ulasamamasini sagla ve gorusme.. bu tiplerden hersey beklenir.. aleyhine bsy verme ellerine, evirir cevirirler Allah korusun.. haklarindan vazgecme, hakaretleri icin de tazminat talep et maddi manevi.. essek gbi odesin
acaba kaynananı evden bi şekilde uzaklaştırma şartı koşsan
ondan uzak yaşasanız düzelir mi
ailen ne diyor.boşandıktan sonrasına hazır mısın
tahmin ediyorum kardesim, bu insan bozuntularindan hersey beklenir, cunku sizi karalarken sizin aslinda onlarin namusu oldugunuzun bilincinde bile olamayacak kadar basitler dusukler.. gidip namusuna laf eden bu insanlara hizmet etme! hizmet diyorum, cunku bunlar kiymet verip mutlu bi evlilik yasatmazlar, hep diken ustunde tedirgun bi hayat.. Rabbim uzak etsinyazdıklarınızı niyeyse ağlayarak okudum .. ama yazdıklarınızı okuduqumda olayları biraz daha net gördüm .. onları ben bi senede cok iyi tanıdım insan değiller , anası neyse oğluda o inanın .
ben annemden kesınlıkle ayrılmam diyor bende saygı duyup çekiliyorum çünkü annesi kadar eşimde cok tehlikeli .. ailem ne karar verirsem arkamda olduklarını söylüyorlar .. bosandıktan sonra nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyorum ama sevdikleerimle toparlanacağımı düşünüyorum .
çocugun var mıydı
msjlari durmuyo mu sana eve gel dedigi? iffetsizlikle sucladigi kadini geri cagiriyosa zaten iftira oldugu bellidir.. hakimler de genelde kadindan yana oluyolar.. bu arada davayi sen ac, o acarsa bazi haklarindan vazgecmek zorunda kalabilirsin, kendini aklayan taraf olma bi de, sen once davran, bu bile onemli haberin olsun.. avukatla konus, mutlaka onlara yapilacak bsy vardirsunacağım bi delilim yokken neyi talep edebilirim ki , onlardan kurtulsam yeter bana .
Bu kadar beklemen bile hataymış. En güzelini yapmışsın. Tebrik ediyorum.merhabalar sevgili hanımlar ..
eskı konularımı okursanız bu yazıcaklarım size pek de yabancı gelmeyebilir..
Bilen bilir kaynanamla beraber oturan ve hiç bi zaman eşi arkasında destek olarak durmayan bi bayandım ben hala da oyleyım ..
Bi insan hiç mi düzelmez diceksiniz ama düzelmedi (kaynanam) .. aksıne daha da edepsiz bi hale geldi . son olayları anlatıyorum evde 400 tl parası çalındı evde bi tek sen varsın diyerekten beni hırsız ilan etti , eşimi aldattıqımı söyledı bol bol herkese .. eşime bu kadını hala bu evde nasıl tutuyorsun sokaklarda basın nasıl dik geziyorsun boynuzlu boynuzlu dedi ve tahmin edersiniz ki eşim yine arkamda durmayıp babamın evine gönderdi ve 2 haftadır burdayım bu eve geri geliceksin diye yalvarıyor suan fakat ben gitmiyorum .. bugun konustuk artık dönüşü yok boşanma davasını aç dedim benim senin gbi bir şe ihtiyacım yok dedim ve kapattım telefonu .. gelişmeleri yazıcam arkadaslar .. ilk defa verdiğim bi karardan mutluyum galiba , en azından şuan oyle hissediyorum .. sizce iyi mi oldu boylesi arkadaslarım ..
tek şanslı olduğum konu sanırım yok , iyiki de yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?