Bitmeliydi .. Bitiyor ..

acaba kaynananı evden bi şekilde uzaklaştırma şartı koşsan
ondan uzak yaşasanız düzelir mi
ailen ne diyor.boşandıktan sonrasına hazır mısın

yazdıklarınızı niyeyse ağlayarak okudum .. ama yazdıklarınızı okuduqumda olayları biraz daha net gördüm .. onları ben bi senede cok iyi tanıdım insan değiller , anası neyse oğluda o inanın .

acaba kaynananı evden bi şekilde uzaklaştırma şartı koşsan
ondan uzak yaşasanız düzelir mi
ailen ne diyor.boşandıktan sonrasına hazır mısın

ben annemden kesınlıkle ayrılmam diyor bende saygı duyup çekiliyorum çünkü annesi kadar eşimde cok tehlikeli .. ailem ne karar verirsem arkamda olduklarını söylüyorlar .. bosandıktan sonra nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyorum ama sevdikleerimle toparlanacağımı düşünüyorum .

yazdıklarınızı niyeyse ağlayarak okudum .. ama yazdıklarınızı okuduqumda olayları biraz daha net gördüm .. onları ben bi senede cok iyi tanıdım insan değiller , anası neyse oğluda o inanın .
tahmin ediyorum kardesim, bu insan bozuntularindan hersey beklenir, cunku sizi karalarken sizin aslinda onlarin namusu oldugunuzun bilincinde bile olamayacak kadar basitler dusukler.. gidip namusuna laf eden bu insanlara hizmet etme! hizmet diyorum, cunku bunlar kiymet verip mutlu bi evlilik yasatmazlar, hep diken ustunde tedirgun bi hayat.. Rabbim uzak etsin

sunacağım bi delilim yokken neyi talep edebilirim ki , onlardan kurtulsam yeter bana .

çocugun var mıydı

bi arkadasimiz annesini evden uzaklastirin demis ya.. anasi yapip kocasi karisini destekleseydi olabilirdi bu.. ama adam anasindan beter, hemen ustune eklemis babaevine gondermis.. anasi evden gitse ne olur.. zihniyeti bozuk bunlarin

Çok doğru bir karar vermişssiniz, Allah fesat insanları çıkarmasın bir daha karşınıza inşallah

terbiyesiz insan.nasıl erkek bu ya ne diyosun anne diyememiş mi bu adam.hepimiz ne için yaşıyoruz.sal ipini defolsun gitsin ya dönme bida

sunacağım bi delilim yokken neyi talep edebilirim ki , onlardan kurtulsam yeter bana .
msjlari durmuyo mu sana eve gel dedigi? iffetsizlikle sucladigi kadini geri cagiriyosa zaten iftira oldugu bellidir.. hakimler de genelde kadindan yana oluyolar.. bu arada davayi sen ac, o acarsa bazi haklarindan vazgecmek zorunda kalabilirsin, kendini aklayan taraf olma bi de, sen once davran, bu bile onemli haberin olsun.. avukatla konus, mutlaka onlara yapilacak bsy vardir

diyosun ya kurtulsam yeter, bu pis insanlar sen bosaninca 'vay biz ne ettik' mi diyecekler, yine ayni karakterlerinin geregi cirkefe yatacaklar.. onlarin canini sana bsyler odemek yakar.. o yuzden avukatinla konus ve haklarindan vazgcme.. oyle ince noktalar varki hukukta, hakim bakinca anliyor kim ne karakterde.. onlarin hemen anlasmaliyla siyrilmasina izin verme

hatta su an seni cagiriyosa msjla agzindan alsana, hani sen benim namusuma iftira atip babaevime gondermedinmi, bana sunu sunu yapmadiniz mi, simdi niye istiyosun? gibi bsy yazsan, elinde delil olabilir..

davayı sen aç...nasılsa bu işler olurken kaynananın ağzı boşa çıkmayacak..gelin boynuzu taktı gitti diyecek oğlumu aldattı bana şunu bunu yaptı diyecek..o kadın susmayacak..en azından iyi bir avukat tut..donlarına kadar al..pirim verme ellerine..devlet senden yana..çektiği mesajları tut..ses kaydın varsa aradıkları her görüşmeyi de kaydet..namusuna dil uzatan insan hangi mideyle geri eve çağırır ki karısını dimi ama..

seni evden gondermesi bile basli basina onu haksiz yapiyor zaten su asamada, sakin hakaret filan etme ama basina patlamasin.. evi terk etti derlerse suclu olursun.. hemen ac davani herseyi anlat avukata ona gore bsy hazirlar o, ama onlar acsin diye beklersen kendini aklamaya calisirken bulursun, yani bu basit insanlarin rezilligine daha fazla izin verme ve sakin korkma

kardes narin ve mazlum bi yapiniz var givi geldi bana karakter olarak.. bu pisliklerle ugrasmak bile istemiyosun kendince haklisin ama yazdiklarimizi lutfen oku ve haklarindan vazgecme, dava avukat herkes bsy onerdi, lutfen ciddiye al.. yine diyorum, bi suru yolu vardir hakkini aramanin.. sen asilce susup bosayip birakinca bu adiler 'aman ne iyi kizmis, ayip ettik' demeyecekler.. ne mal olduklari ortada.. guclerinin yettigini ezemezler, sert kayaya carptik desinler.. rica ederim hakkini ara ve davayi sen ac, essekten dusmuse donsunler

Bu kadar beklemen bile hataymış. En güzelini yapmışsın. Tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…