sen niyeti al biz seni ayağa dikeriz beleş psikoloğunda oluruz ..hiçbir şey düşünme şu an düşüneceğin tek şey seni Allah ın yarattığı bu dünyada herkes gibi bir anan baban olduğu ve kimsenin seni ezemeyeceği olsun..çünkü karşındakilerden farkın yok..var aslında sen insansın onların fıtratı belli değil..yanımda olduqunuz için cok tesekkür ederim hepinize minnettarım .. inanıyorum toparlanıp tekrar sapasağlam ayağa kalkıcam ben Allah.ın izniyle..
Boşanıyorum kelimesini okuduğumda sanki ben kurtuluyor gibi mutlu oldum. Çünkü hiçbir insan bunları haketmez.benim gibi safı biraz zor bulucak pişman olcak ama dediğiniz gibi son pişmanlık fayda etmeyecek . destek olduqunuz için teşekkürler .
sen niyeti al biz seni ayağa dikeriz beleş psikoloğunda oluruz ..hiçbir şey düşünme şu an düşüneceğin tek şey seni Allah ın yarattığı bu dünyada herkes gibi bir anan baban olduğu ve kimsenin seni ezemeyeceği olsun..çünkü karşındakilerden farkın yok..var aslında sen insansın onların fıtratı belli değil..
Külillah sümme zerhum (Allah de ötesini bırak) tevekkülün eksik olmasın..dik dur.
hiç gitmeden tek celsede de boşanabilirsin çekişmel olursa bir iki kere gitmek zorundasın sanırım ..sanırım çekişmeli olur ezik kocan dhada ezecek hanım blamayacağına göre seni yemek için devam edecek..yem olma çekişmeli mekişmeli davan açılsın..telefonlarını kapat hiçbir şekilde muhattap olma..zaten anasının ağzına bakan adam kapına dayanamaz..ben öncelikle bişey sormak istiyorum sizlere davayı açtığımda tüm işi avukata bırakabiliyor muyum yani ben mahkemeye gitmeden boşanabilirmiyim ?
Boşanıyorum kelimesini okuduğumda sanki ben kurtuluyor gibi mutlu oldum. Çünkü hiçbir insan bunları haketmez.
hiç gitmeden tek celsede de boşanabilirsin çekişmel olursa bir iki kere gitmek zorundasın sanırım ..sanırım çekişmeli olur ezik kocan dhada ezecek hanım blamayacağına göre seni yemek için devam edecek..yem olma çekişmeli mekişmeli davan açılsın..telefonlarını kapat hiçbir şekilde muhattap olma..zaten anasının ağzına bakan adam kapına dayanamaz..
geldin geldin gelmedin bitti ha.sadece onlarla yüzyüze gelmek istememiştim çünkü mahkemedede susmayacaklar biliyorum , olsun kurtulacaksam bunada katlanırım ben . eşim şimdiden kendini çekti çünkü her zaman kıyamayıp yaptıqım gibi geri gideceğimi sanıyor.. bu aksam 6 ya kadar geldin geldin gelmedin biter dedi .. bende zaten istediğim o bi an önce sizden kurtulmak istiyorum dedim .
geldin geldin gelmedin bitti ha..(.kı...ç...ma iki kaş göz çizsem beni daha iyi müdafaa eder bre haysiyetsiz..kendini bulunmaz hint kumaşı sanan dingil ...yürü git cibilliyetsiz..)içimden saydırdım birden oyh rahatladım
kusura bakmada hakikaten sinirlendim.
şahit bulmayı unutma.
bu şekildeyse bu adamdan koca mı olur Allah aşkına. Bu kvalide insan değil bir kere iftira atmanın nasıl bir günah olduğu bildiği günahlar arasında yok galiba. Allah onu ıslah etsin.merhabalar sevgili hanımlar ..
eskı konularımı okursanız bu yazıcaklarım size pek de yabancı gelmeyebilir..
Bilen bilir kaynanamla beraber oturan ve hiç bi zaman eşi arkasında destek olarak durmayan bi bayandım ben hala da oyleyım ..
Bi insan hiç mi düzelmez diceksiniz ama düzelmedi (kaynanam) .. aksıne daha da edepsiz bi hale geldi . son olayları anlatıyorum evde 400 tl parası çalındı evde bi tek sen varsın diyerekten beni hırsız ilan etti , eşimi aldattıqımı söyledı bol bol herkese .. eşime bu kadını hala bu evde nasıl tutuyorsun sokaklarda basın nasıl dik geziyorsun boynuzlu boynuzlu dedi ve tahmin edersiniz ki eşim yine arkamda durmayıp babamın evine gönderdi ve 2 haftadır burdayım bu eve geri geliceksin diye yalvarıyor suan fakat ben gitmiyorum .. bugun konustuk artık dönüşü yok boşanma davasını aç dedim benim senin gbi bir şe ihtiyacım yok dedim ve kapattım telefonu .. gelişmeleri yazıcam arkadaslar .. ilk defa verdiğim bi karardan mutluyum galiba , en azından şuan oyle hissediyorum .. sizce iyi mi oldu boylesi arkadaslarım ..
yoo olacağı söyleyeyim yarın bu kaynana ikinci gelini alır sazlı sözlü nispet yaparcasına düğününü yapar gelen gelin ağzına s...r kapı önüne koyar..bakınız ibretlik hikayeler.bu şekildeyse bu adamdan koca mı olur Allah aşkına. Bu kvalide insan değil bir kere iftira atmanın nasıl bir günah olduğu bildiği günahlar arasında yok galiba. Allah onu ıslah etsin.
Anasının lafına bakıp da seni baba evine gönderen adam kocan olsa ne olacak olmasa ne olacak.
yarın öbür gün bu anası kocanı katil eder.
yoo olacağı söyleyeyim yarın bu kaynana ikinci gelini alır sazlı sözlü nispet yaparcasına düğününü yapar gelen gelin ağzına s...r kapı önüne koyar..bakınız ibretlik hikayeler.
Doğru karar vermişsin daha yaşın genç tekrar evlendiğinde mutlaka ailene danış onlarda hayat deneyimi var , önüne gelenle hemen evlenme sanırım artık tecrübe sahibide oldun ,dikkatli olursun umarım uygun insanla seni mutlu edecek evliliğini cehenneme çevirmiyecek biri rast gelir sende mutlu olursun
yani kadın bir ders almadan göçmez bu dünyadan bu da kesin zaten...yoo olacağı söyleyeyim yarın bu kaynana ikinci gelini alır sazlı sözlü nispet yaparcasına düğününü yapar gelen gelin ağzına s...r kapı önüne koyar..bakınız ibretlik hikayeler.
en dogrusunu yapmissiniz. Rabbim bundan sonra iyi insanlarla karsilastirsin insallah. O kaynananizada öyle bi gelin nasib etsin ki sizi mumla arasin.
girersin girersin rahat ol şu an düşünemezsin o ayrı..öyle biri girerki hayatına çıkana teşekkür edersin..büyük konusmus olmak istemiyorum ama bi daha bu yükün altına giremem sanırsam .
Benim namusuma ahlakıma dil uzatan,anam babam dahi olsa bitmiştir.Telefonda dahi konuşmam.Gider bir solkuta açarım davayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?