Bitmeyen derdim

Plutonn0508

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
343
182
33
Ben önce kendimi tanitayim. Üniversiteyi bitirdikten sonra 2 yıl kadar evde oturdum. Yeni işe girdim bu yıl. Yani 13 gün sonra tam 4 ay olacak işe başlayalı. İş yerinde ya da dışarda konuştuğum her insan, sorumlum konumundaki vs her insan bana canlı ol, hareketli ol diyor. Konuştuğum ilk dakikada bunu nerden anlıyorlar da istisnasız bir şekilde bana bunu diyorlar anlamıyorum ama bu canımı çok sıkıyor. Çaresiz, eksik hissettiriyor. Depresif görünümüm var galiba. Galiba değil öyle olduğunu da biliyorum. Onlar haklılar. Ama ben artık bıktım. Napiyim ben istifa mı ediyim kendimi mi öldürüyüm bu sorunun başka çözümü yok çünkü ben buyum doğuştan beri buyum ama insanların gözüne batıyorum bu bir farklılık galiba. Kendimden emin duramıyorum istesem de duramıyorum. Belim çok ağrıyor her an bayilacak gibi halsiz hissediyorum bacaklarım çok ağrıyor bu sağlık sorunlarım olmadan önce de ben buydum, yine böyle diyorlardı. Bunu size ağlayarak yazıyorum canım o kadar aciyor çünkü. Şaşkınim. Belim için hastaneye başvurdum bel fıtığı ve skolyoz dendi. Ama bunlar olmadan önce de ben buydum. Bunlar yeni oluştu. Yüz ifadem hep üzgün. Bana bir şeyler söyleyebilir misiniz ? Yaşamak fiziksel olarak bana çok zor geliyor. Bunun çaresi var mi?

Canim uzulme kiyamam Allah sifalar versin gecmis olsun.

O insanlar da kendine baksin sanki kendileri dort dortluk de seni elestiriyorlar.
Insan her zaman gulecek diye kural yok insaniz uzuluyoruz seviniyoruz donem donem oluyor bunlar.

Sen de kendini yavas yavas motive etmeye calis yuzun gulsun.Bir daha soylediklerinde kendinden emin bir sekilde cevap ver dik dur o zaman cekinirler.

İşlerini aksatmıyorsan kulağını tıka duymamakta çalış. Herkes enerjik olucak diye bir şart yok :)
Çok geçmiş olsun, üzme kendini :)
Çok teşekkür ederim

Yahu ne var saçma sapan sırıtmak zorunda değilsin herkes gibi. Ben böyle mutluyum siz merak etmeyin de. Herkesin lafına üzüleceksek yaşayamayız. Bu kadar hassas olmamakla başla sen. Bir de kendine hobi bulmanı tavsiye ederim. Kafanı dağıtırsın.

Gecmis olsun
İs hayati asik suratli insanlarla cekilmez. Gunde 10 saat asik bir surata baktiginizi dusunun,nasil? Bence hic guzel degil. Normal bir yuz ifadesi yeterli saglikli iliski kurmak icin. Surekli kahkaha atmak zorunda degilsiniz. Kendinizi öldürmenize gerek yok,istifa etmenize de gerek yok.

Bu arada 2 yil evde otururken saglik sorununuz var miydi? Varsa eger tedaviye baslamis miydiniz?

Ben asik suratliyim dememiştim canlı hareketli özguvenli duramamak ve depresif yüz ifadesi asik surat isteyerek yapılan bir şey. Benimki farklı anlayamiyor kimse. Neyse sorun değil benim kaderim bu. Evde otururken belim ağrıyordu doktora gittiğimde hiç bel fıtığı ya da skolyoz tanısı konmadi. Ağrı kesici ve kas gevşetici kullanmıştım. Teşekkür ederim.

Sürekli her gittiğim ortamda her karşılaştığım insandan aynı sözleri duyunca ister istemez artık kabusum oldu. Neyse yapacak bir şey yok.teşekkur ederim.

Hareketli ve ozguvenli durmayinca zaten asik suratli oluyorsunuz ama. Yani mutlu gorunmeyince sinirli bir ifade yerlesiyor yuzunuze. Gulumsemeyi deniyor musunuz? Mesela insanlarla yuz yuze gelince,merhaba nasilsiniz deyip gulumseseniz kimse size ay neden canli durmuyorsun demez. Bence insan iliskilerinizde sorun olabilir. Sohbet etmiyorsunuzdur, cogunluga uyum saglamiyorsunuzdur,ondan boyle bir etki birakmis olabilirsiniz.

psikolog desteği alsanız. sürekli depresif bir hal, özgüven eksikliği.
üstelik bunlar yüzünden işten bile çıkmayı göze almışsınız. çözüm kaçmakta değil ki..

Evet gerçekten gülümsüyorum

Bir de ses tonum sorunlu yani cılız merhaba nasılsın derken bile ezik ezik o yüzden gülümsemenin bir etkisi kalmıyor bence

Evet gerçekten gülümsüyorum
Herkes istisnasiz sizi elesirince sorayim dedim,acaba sizinfark etmediginiz baska bir sorununuz olabilir mi diye. Akrabalarinizdan fikir alabileceginiz birileri varsa annedir abladir sorabilirsiniz aslinda. Boyle boyle diyor insanlar ne olabilir diye. Hani sima olarak sizi tanimadigimiz icin. Yuz yuze gorustugunuz guvendiginiz biri sizi cok kolay analiz edebilir

Bir de ses tonum sorunlu yani cılız merhaba nasılsın derken bile ezik ezik o yüzden gülümsemenin bir etkisi kalmıyor bence
Ses tonunuzu ayarlayabilirsiniz, diksiyon kurslarinda ogretilir mesela,ifade ve hitabet sanati diye. Bir arastirin isterseniz mutlaka faydasi olur

Canım erken yat erken kalk dinç olursun, güzel duşunu al makyajını yap saçını yap.Birde kahveni iç işe öyle git. Pozitif düşünürsen pozitif elektrik yayarsın etrafa. 1 kez dene pişman olmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…