- 2 Şubat 2018
- 343
- 182
- 33
- Konu Sahibi Plutonn0508
-
İşlerini aksatmıyorsan kulağını tıka duymamakta çalış. Herkes enerjik olucak diye bir şart yok :)
Çok geçmiş olsun, üzme kendini :)
Çok teşekkür ederimCanim uzulme kiyamam Allah sifalar versin gecmis olsun.
O insanlar da kendine baksin sanki kendileri dort dortluk de seni elestiriyorlar.
Insan her zaman gulecek diye kural yok insaniz uzuluyoruz seviniyoruz donem donem oluyor bunlar.
Sen de kendini yavas yavas motive etmeye calis yuzun gulsun.Bir daha soylediklerinde kendinden emin bir sekilde cevap ver dik dur o zaman cekinirler.
Ben asik suratliyim dememiştim canlı hareketli özguvenli duramamak ve depresif yüz ifadesi asik surat isteyerek yapılan bir şey. Benimki farklı anlayamiyor kimse. Neyse sorun değil benim kaderim bu. Evde otururken belim ağrıyordu doktora gittiğimde hiç bel fıtığı ya da skolyoz tanısı konmadi. Ağrı kesici ve kas gevşetici kullanmıştım. Teşekkür ederim.Gecmis olsun
İs hayati asik suratli insanlarla cekilmez. Gunde 10 saat asik bir surata baktiginizi dusunun,nasil? Bence hic guzel degil. Normal bir yuz ifadesi yeterli saglikli iliski kurmak icin. Surekli kahkaha atmak zorunda degilsiniz. Kendinizi öldürmenize gerek yok,istifa etmenize de gerek yok.
Bu arada 2 yil evde otururken saglik sorununuz var miydi? Varsa eger tedaviye baslamis miydiniz?
Sürekli her gittiğim ortamda her karşılaştığım insandan aynı sözleri duyunca ister istemez artık kabusum oldu. Neyse yapacak bir şey yok.teşekkur ederim.Yahu ne var saçma sapan sırıtmak zorunda değilsin herkes gibi. Ben böyle mutluyum siz merak etmeyin de. Herkesin lafına üzüleceksek yaşayamayız. Bu kadar hassas olmamakla başla sen. Bir de kendine hobi bulmanı tavsiye ederim. Kafanı dağıtırsın.
Evet çocukluğumdan beri bu eleştirileri aldım hep ve herkesten.Sağlık sorunundan önce de böyle olduğuna emin misin? Sağlık sorunların hallolsa düzelir bence.
Hareketli ve ozguvenli durmayinca zaten asik suratli oluyorsunuz ama. Yani mutlu gorunmeyince sinirli bir ifade yerlesiyor yuzunuze. Gulumsemeyi deniyor musunuz? Mesela insanlarla yuz yuze gelince,merhaba nasilsiniz deyip gulumseseniz kimse size ay neden canli durmuyorsun demez. Bence insan iliskilerinizde sorun olabilir. Sohbet etmiyorsunuzdur, cogunluga uyum saglamiyorsunuzdur,ondan boyle bir etki birakmis olabilirsiniz.Ben asik suratliyim dememiştim canlı hareketli özguvenli duramamak ve depresif yüz ifadesi asik surat isteyerek yapılan bir şey. Benimki farklı anlayamiyor kimse. Neyse sorun değil benim kaderim bu. Evde otururken belim ağrıyordu doktora gittiğimde hiç bel fıtığı ya da skolyoz tanısı konmadi. Ağrı kesici ve kas gevşetici kullanmıştım. Teşekkür ederim.
Ben asik suratliyim dememiştim canlı hareketli özguvenli duramamak ve depresif yüz ifadesi asik surat isteyerek yapılan bir şey. Benimki farklı anlayamiyor kimse. Neyse sorun değil benim kaderim bu. Evde otururken belim ağrıyordu doktora gittiğimde hiç bel fıtığı ya da skolyoz tanısı konmadi. Ağrı kesici ve kas gevşetici kullanmıştım. Teşekkür ederim.
Peki sen de durumundan rahatsız mısın, yani onların dediği gibi olmak istiyor musun?Evet çocukluğumdan beri bu eleştirileri aldım hep ve herkesten.
İstemiyorum o yüzden zoruma gidiyor o sözeri duymak her defasındaPeki sen de durumundan rahatsız mısın, yani onların dediği gibi olmak istiyor musun?
Evet gerçekten gülümsüyorumHareketli ve ozguvenli durmayinca zaten asik suratli oluyorsunuz ama. Yani mutlu gorunmeyince sinirli bir ifade yerlesiyor yuzunuze. Gulumsemeyi deniyor musunuz? Mesela insanlarla yuz yuze gelince,merhaba nasilsiniz deyip gulumseseniz kimse size ay neden canli durmuyorsun demez. Bence insan iliskilerinizde sorun olabilir. Sohbet etmiyorsunuzdur, cogunluga uyum saglamiyorsunuzdur,ondan boyle bir etki birakmis olabilirsiniz.
Bir de ses tonum sorunlu yani cılız merhaba nasılsın derken bile ezik ezik o yüzden gülümsemenin bir etkisi kalmıyor benceHareketli ve ozguvenli durmayinca zaten asik suratli oluyorsunuz ama. Yani mutlu gorunmeyince sinirli bir ifade yerlesiyor yuzunuze. Gulumsemeyi deniyor musunuz? Mesela insanlarla yuz yuze gelince,merhaba nasilsiniz deyip gulumseseniz kimse size ay neden canli durmuyorsun demez. Bence insan iliskilerinizde sorun olabilir. Sohbet etmiyorsunuzdur, cogunluga uyum saglamiyorsunuzdur,ondan boyle bir etki birakmis olabilirsiniz.
Herkes istisnasiz sizi elesirince sorayim dedim,acaba sizinfark etmediginiz baska bir sorununuz olabilir mi diye. Akrabalarinizdan fikir alabileceginiz birileri varsa annedir abladir sorabilirsiniz aslinda. Boyle boyle diyor insanlar ne olabilir diye. Hani sima olarak sizi tanimadigimiz icin. Yuz yuze gorustugunuz guvendiginiz biri sizi cok kolay analiz edebilirEvet gerçekten gülümsüyorum
Ses tonunuzu ayarlayabilirsiniz, diksiyon kurslarinda ogretilir mesela,ifade ve hitabet sanati diye. Bir arastirin isterseniz mutlaka faydasi olurBir de ses tonum sorunlu yani cılız merhaba nasılsın derken bile ezik ezik o yüzden gülümsemenin bir etkisi kalmıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?