Bitmeyen ev isleri...

Pepuske

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
113
53
13
Kızlar ben bu ev işleriyle kafayi yemek uzereyim ne uyku düzenimiz var nede okadar temizlik yapmama ragmen ev temiz gelmiyor gozume sabahtan akşama kadar oturmuyorum heryerim ağrıyor bebeğim var yürüme caginda hem onunla ugrasip hem temiZlik yemek kaldir topla indir topla tirlattim eşime bile rahat vermiyorum gezme etme çarşı pazar hayatim hiç yok eve kapattim hayatim cocuk ve temiZlik oldu benim gibi bu işlerin altından kalkan varmı bana çok agir geliyor artik vücudum kaldırmıyor ama içim rahat etmiyor içim içimi yiyor bu durumu gezmeyle falan yaptirdim atlatamiyorum

Kızlar ben bu ev işleriyle kafayi yemek uzereyim ne uyku düzenimiz var nede okadar temizlik yapmama ragmen ev temiz gelmiyor gozume sabahtan akşama kadar oturmuyorum heryerim ağrıyor bebeğim var yürüme caginda hem onunla ugrasip hem temiZlik yemek kaldir topla indir topla tirlattim eşime bile rahat vermiyorum gezme etme çarşı pazar hayatim hiç yok eve kapattim hayatim cocuk ve temiZlik oldu benim gibi bu işlerin altından kalkan varmı bana çok agir geliyor artik vücudum kaldırmıyor ama içim rahat etmiyor içim içimi yiyor bu durumu gezmeyle falan yaptirdim a

Sabah makineye çek halısız yerleri viladala.
Başka hiçbir şey yapma.
Eşin gelmeden 1 saat önce de yemeğini yap.
Bulaşıkları makineye at veya yıka sonra çay demle yayıl. Sabaha kadar dağınık kalsın bırak.
Ne bu böyle tüm gün temizlik mi yapılır.

Ayni durumdayim,benimde yeni yeni yuruyen bebisim var.+ birde ders calismam lazim vakit bulamiyirum sinav ysklasiyor stres yapiyorum:KK17:Allah yardimcimiz olsun:ruh:

Öncelikle yazı rengi gözlerimi oydu :)
Ikincisi de çok fazla dert etmeyin kendinize ev işlerini. Dört dörtlük olmak zorunda değil.
Çalışıp evine ve çocuğuna yetişmeye çalışan kadınlar var burada. Çocuğunuzun bu günleri geri gelmeyecek, keyif almaya bakın. Ayrıca çocukla da gezebilirsiniz. Evde bunaltmayın kendiniz

Sabah kalkiyorum bende yapmicam diyorum ama içim rahat etmiyor kafam dönüyor artik sürekli corap değişir im üst degisirim. Üstüne bide yemek takimina yemeye bile firsatim kalmiyor

Ne gerek var bu kadar kendinizi hirpalamaya. Sabah kalkınca evi toparlayin dağınıklık pis gösterir onun dışında çocuğunuzla vakit gecirin.
Uyurken bi süpürüp silseniz toz alsanız batmaz ev. Mutfak işi de çıkanı atin makinaya tamam.pratik yemekler yapin atin makinaya gitsin.
Caninizdan kıymetli mi yahu.

Fazla takintilisiniz torpuleyin bu yönünüzü

Calissam halim kimbilir ne olur bilemiyorum zaten çocukla birlikte yorulurum sanirim onceden bu kadar değildim

maddi imkan varsa irobot roomba şiddetle öneririm.

her gün dip köşe temizlik yapmıyorsanız emin olun sizin yaptığınızın aynısını hatta daha iyisini yapıyor :) en azından bende öyle.

o evi temizlerken siz de bebeğinizle ilgilenirsiniz.

Haydaa
Ev işi zaten bitmez de siz böyle devam ederseniz kendinizi bitireceksiniz.

Ya kizlar çocuğu da pesime takiyorum yurutecte birlikte. Yada mama sandalyesinde yanıma alıyorum bu durum da normal değil

her gün dip köşe temizlik yapmıyorsanız emin olun sizin yaptığınızın aynısını hatta daha iyisini yapıyor :) en azından bende öyle.

İlk defa duydum ama eşim hayatta aldırmaz seni niye aldik der durur zaten herseyi makinalar yapisyomus

Net ten baktım simdi harika bişey tam benlik fiyatida güzel ama su an için alamam

Kızlar ben bu ev işleriyle kafayi yemek uzereyim ne uyku düzenimiz var nede okadar temizlik yapmama ragmen ev temiz gelmiyor gozume sabahtan akşama kadar oturmuyorum heryerim ağrıyor bebeğim var yürüme caginda hem onunla ugrasip hem temiZlik yemek kaldir topla indir topla tirlattim eşime bile rahat vermiyorum gezme etme çarşı pazar hayatim hiç yok eve kapattim hayatim cocuk ve temiZlik oldu benim gibi bu işlerin altından kalkan varmı bana çok agir geliyor artik vücudum kaldırmıyor ama içim rahat etmiyor içim içimi yiyor bu durumu gezmeyle falan yaptirdim atlatamiyorum

Canim bosver okadar yorma kendini. Esin yardim ediyor mu? Bizde genel olarak yemek ve supurge isi esimdedir. Toz alma, evi silme, masayi toplama,tuvalet banyolar,utu isi de bendedir. Bazen rol caldigimiz olur birbirimizden ama bu sekilde ayrim yaptik. Çünkü ben yemek yapmayi bilmiyorum yeni ogreniyorum :)

Canim hangi siteden hangi modelini aldin? Memnunsun sanirim?

Ya kizlar çocuğu da pesime takiyorum yurutecte birlikte. Yada mama sandalyesinde yanıma alıyorum bu durum da normal değil
Normal degil diyorsunuz? Yinede yapiyorsunuz. Yapmayin...kitap okuyun ,film izleyin..klise gelebilir belki ..aklima bunlar geldi..psikolojik degil sizinki eger oyle olsaydi yaptiginizn yanlis oldugunu bilemezdiniz..

Back
X