Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet ben varım :) benimde kızım bir yaşına gircek kısaca aynı seyler bende de var ailem den KV uzakta yaşıyoruz burda kimsemiz yok tamamen eve kapanmış durumdayım iki günde bir evi süpürür silerim tuvalet banyo vs. Yıkanır gündelik şeyler ise oturduğum odaya iki gırgır gece uyumadan önce, bulaşık lar makineye bu kadar. Fazla abartıyosunuz bence biraz rahat olun günlük çocuğunuz la ilgilenin yemek vs. İki günde bir çocuğunu zu uyutup işe koyulun keyfinize bakın beaaKızlar ben bu ev işleriyle kafayi yemek uzereyim ne uyku düzenimiz var nede okadar temizlik yapmama ragmen ev temiz gelmiyor gozume sabahtan akşama kadar oturmuyorum heryerim ağrıyor bebeğim var yürüme caginda hem onunla ugrasip hem temiZlik yemek kaldir topla indir topla tirlattim eşime bile rahat vermiyorum gezme etme çarşı pazar hayatim hiç yok eve kapattim hayatim cocuk ve temiZlik oldu benim gibi bu işlerin altından kalkan varmı bana çok agir geliyor artik vücudum kaldırmıyor ama içim rahat etmiyor içim içimi yiyor bu durumu gezmeyle falan yaptirdim atlatamiyorum
Anında teşhis koyarızSende obsesif kompulsif bozukluk gordum biraz. Disardaki insanlara göre evin temizse bir piskologa gitmende fayda var. Yok herkese göre pisse o zaman da bos ver daginik kalsin bebekli evlerde normal biraz büyüyünce yaparsin.
Gercekten her gün evi supurup siliyor musunuz maşallah dedim...Aynen sabah kalkinca evi makinala birde vilade yap en azindan kabasi gitmis olur 2 gunde bir de toz al hergun hergun detayli temizlik yapilmaz
Bu nasıl lafİlk defa duydum ama eşim hayatta aldırmaz seni niye aldik der durur zaten herseyi makinalar yapisyomus
Sürekli onu alalim bunu alalim dedegim icin agzinda o laf sakız olduBu nasıl lafkendine eş değil hizmetçi mi arıyormuş.
Bebek kirletmiyor zaten ben kendim surekli temiz değilmis gbi temizliyorumBebek ne kadar kirletiyor bilmiyorum. Bebegim yok ama her Allah n günü sabahtan aksama okadar temizlencek ne oluyor ki?