Bitmeyen kinim..

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
2 yil oldu ayrilali.subaydi hayatinda kiz gormemis,ben uni okudum az cok hayati ogrenmistim.ayrilmak isterdim dizlerime kapanir aglardi sonra babam rahatsizlandi ameliyat olacak o gunlerde bana arkadaslariyla tatile gitmenin yolunu yapti ustune birde evlenmekten korkuyorum dedi kapadim telefonu ve bir daha acmadim.kabullenilmezdi benim icin.pismanlik duysamda zamanla anladim bahaneydi hepsi..hayatinida yasarken arada yanlislikla fotograflarimi begeniyordu daha bir kac aya kadar sonra utandi engelledi.

bu sirada hayatina bir kiz girdi bana dinsiz imansiz diyen adamin hayatina soktugu kiz benden kat kat hayati rahat yasiyordu..uzuldum kiza aci cekerken en son ayrildiklarinda kurtuldgun icin dua et yazdim sonra kizla konustuk..

Kiz icerde kahve yaparken baskalariyla yazistigini defalarca aldattigini soyledi.bir kac kez banada telefonunu vermemisti ben zaten tenezzul edip bakmazdim..keske bana daha once yazsaydin dedi o gece baya bir konustuk bana soyledigi yalanlarn aynisini ona oynamis aglamalar zirlamalar arabasinda baskanin pudrasini bile bulmus kiz ... simdi yine birlikteler..bana biri soylesin bu nasil mide ??? Kiz zavalli sarkilar yazarak ellerini cekiyo koyuyo ?? Ben mi realisttim cok ?

Sozluyum hayatimda cok mukemmel bir insan var ama icimdeki kini hala bitiremedim..saf yerine koyuldugum zamanlari bana soyledigi yalanlari hala yutamiyorum.bana ben sana her acini unutturucam deyisini sonra en zor animda gidisini ve daha bir suru sey..hayatimdaki insan bir baba abi gibi bana gozum kapali guvenirim ama ona diyemezdim..bu ofkeyi nasil yenicem ben?? Neden yillara ragmen gecmiyo sogumuyorum ?? Neden insanlar bu kadar kör,sıg ?? Bu guzel gecede tek duam herkes hakettigini yasasin ..

Valla bu yaşadığınız şey kin değil bence, farklı bir hırs. Nasıl çözülür bilmem ama bu işi içinizde halletmeden başkasıyla evlenmeyin noolur.
Evet farkli cok insan girdi hayatima ama kimseye boylesine ofke duymadim ben..ilk kez kuzenlerimle tanistirdim ablasyla tanistim yani dusunuyorum seviyomuyum yoksa diye ama tekrar birlkte olmak dusuncesi midemi bulandiriyo mesela asla hayatimdaki insani kaybetmeyi goze alamiyorum inan bende cozemedim

Sen kendi yoluna bak niye arkana dönüp onun yanındakileri kurtarma ihtiyacı hissediyorsun ki bırak ne hali varsa görsün..

Sozlune asik degilsin. Evlenme.
Asik oldugumu idda etmedimki asiktim ve yasadiklarim ortada..sevgi cok farkliymis ama ..kor kutuk asik olmaktansa akli basinda sevmek daha huzurluymus

Bacim sana yapmış ona yapmis. Evlenseler yine yapacak belli. Bence dua et kurtulduğuna.
Dusunsene ben farkinda degildim sezdim bitirdim o kizi anlayamiyorum cidden yazik ya tatillere gidiyolar birlikte ama bir fotograf koymuyo kizla neden cunku bana daha once senle foto atmadim baska kizlar bilsim istemedim affet diye aglamisti : )))) onada ayni taktik simdi

Sozluyum hayatimda cok mukemmel bir insan var ama icimdeki kini hala bitiremedim..saf yerine koyuldugum zamanlari bana soyledigi yalanlari hala yutamiyorum

Sana ne el alemin kızının aşkının ıstırabından?
Sana ne artık 2 sene evvelinde kalmış tipin tekinden?

Neden insanlar bu kadar kör diye sormuşsun ya, şu an sen de o körlerden birisin.
Aşk değil bu, takıntı. Saçma bi öfkeyle beslenen takıntı. Yazık... Sözlüne üzüldüm.

Aşık olmadan evlendim ama şimdi çok mutsuzum diye yüzlerce konu açan var bu forumda. Sakın bu hatayı yapmayın, ne kendinize ne ona.

Takıntı yapmış olabilir misiniz eski sevgilinizi? Yani sizi terkeden de o değilmiş ama niye böyle oldu acaba? Başka bi mesele mi vardı aranızda?

Sen kendi yoluna bak niye arkana dönüp onun yanındakileri kurtarma ihtiyacı hissediyorsun ki bırak ne hali varsa görsün..
Aklima geldikce ofke duyuyorm ya bakma geregi duyuyorum ne yaptilar ne yapti herkes ediyor merak galiba : )

Ya arkadaslar 2 yildir hayatimda sozlumde yani sevmesem 2 yil gecer mi ? Asik olmak baska bir sey ayrimini yapabiliyorum inanin buna takinti mi bilmiyorum ama o aglamalari fln aklima geliyo midem bulaniyo cidden ya o kizida anlamiyorum bana yaptklatni ona yapti o yuttu nasil istir

Gayet basinda ..2 yildir gayette seviyorum sozlumu asik degilim 25 yasindayim asik oldum ve bitti filmlerle yasamiyorum..
Aklin basinda olsa, gidip adamin gorustugu kizla, konusmak gibi bir hata yapmazdin. Kendini kucultmussun. Sana durustce birsey soyleyeyim mi, hirsindan kuduruyorsun. Cok mutsuzsun. Sozlunu de sevmiyorsun. Hadi aski gectim, sevseydin bile, su an bunlari dusunuyor olmazdin. Hepimizin hayatinda birileri oldu. Ama evlendigimiz insani bulunca, gecmisi unuttuk. Iyi ki olmamis dedik. Allah onu da mutlu etsin beni de dedik. Sende bunu diyebilmelisin. Bence sozlunden ayril. Sevebilecegin biriyle yeniden dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…