Evet farkli cok insan girdi hayatima ama kimseye boylesine ofke duymadim ben..ilk kez kuzenlerimle tanistirdim ablasyla tanistim yani dusunuyorum seviyomuyum yoksa diye ama tekrar birlkte olmak dusuncesi midemi bulandiriyo mesela asla hayatimdaki insani kaybetmeyi goze alamiyorum inan bende cozemedimValla bu yaşadığınız şey kin değil bence, farklı bir hırs. Nasıl çözülür bilmem ama bu işi içinizde halletmeden başkasıyla evlenmeyin noolur.
Asik oldugumu idda etmedimki asiktim ve yasadiklarim ortada..sevgi cok farkliymis ama ..kor kutuk asik olmaktansa akli basinda sevmek daha huzurluymusSozlune asik degilsin. Evlenme.
Sence senin aklin basinda mi?Asik oldugumu idda etmedimki asiktim ve yasadiklarim ortada..sevgi cok farkliymis ama ..kor kutuk asik olmaktansa akli basinda sevmek daha huzurluymus
Dusunsene ben farkinda degildim sezdim bitirdim o kizi anlayamiyorum cidden yazik ya tatillere gidiyolar birlikte ama bir fotograf koymuyo kizla neden cunku bana daha once senle foto atmadim baska kizlar bilsim istemedim affet diye aglamisti : )))) onada ayni taktik simdiBacim sana yapmış ona yapmis. Evlenseler yine yapacak belli. Bence dua et kurtulduğuna.
Sozluyum hayatimda cok mukemmel bir insan var ama icimdeki kini hala bitiremedim..saf yerine koyuldugum zamanlari bana soyledigi yalanlari hala yutamiyorum
Gayet basinda ..2 yildir gayette seviyorum sozlumu asik degilim 25 yasindayim asik oldum ve bitti filmlerle yasamiyorum..Sence senin aklin basinda mi?
Sahsa kinim var ve bitmiyor diyorumAyriyeten, bitmeyen kinim diye konu aciyorsun, ve bana cevap olarak guzurluyum diyorsun. Hangisine inanalim? Huzurlu insanda kin olmaz.
Aşık olmadan evlendim ama şimdi çok mutsuzum diye yüzlerce konu açan var bu forumda. Sakın bu hatayı yapmayın, ne kendinize ne ona.Evet farkli cok insan girdi hayatima ama kimseye boylesine ofke duymadim ben..ilk kez kuzenlerimle tanistirdim ablasyla tanistim yani dusunuyorum seviyomuyum yoksa diye ama tekrar birlkte olmak dusuncesi midemi bulandiriyo mesela asla hayatimdaki insani kaybetmeyi goze alamiyorum inan bende cozemedim
Aklima geldikce ofke duyuyorm ya bakma geregi duyuyorum ne yaptilar ne yapti herkes ediyor merak galiba : )Sen kendi yoluna bak niye arkana dönüp onun yanındakileri kurtarma ihtiyacı hissediyorsun ki bırak ne hali varsa görsün..
Ya arkadaslar 2 yildir hayatimda sozlumde yani sevmesem 2 yil gecer mi ? Asik olmak baska bir sey ayrimini yapabiliyorum inanin buna takinti mi bilmiyorum ama o aglamalari fln aklima geliyo midem bulaniyo cidden ya o kizida anlamiyorum bana yaptklatni ona yapti o yuttu nasil istirAşık olmadan evlendim ama şimdi çok mutsuzum diye yüzlerce konu açan var bu forumda. Sakın bu hatayı yapmayın, ne kendinize ne ona.
Takıntı yapmış olabilir misiniz eski sevgilinizi? Yani sizi terkeden de o değilmiş ama niye böyle oldu acaba? Başka bi mesele mi vardı aranızda?
Yo herkes arkasına dönüp bakma, bu seninle alakalı kimi insan asla arkasına bakmaz senin bence hala içinde birşey kalmışAklima geldikce ofke duyuyorm ya bakma geregi duyuyorum ne yaptilar ne yapti herkes ediyor merak galiba : )
Aklin basinda olsa, gidip adamin gorustugu kizla, konusmak gibi bir hata yapmazdin. Kendini kucultmussun. Sana durustce birsey soyleyeyim mi, hirsindan kuduruyorsun. Cok mutsuzsun. Sozlunu de sevmiyorsun. Hadi aski gectim, sevseydin bile, su an bunlari dusunuyor olmazdin. Hepimizin hayatinda birileri oldu. Ama evlendigimiz insani bulunca, gecmisi unuttuk. Iyi ki olmamis dedik. Allah onu da mutlu etsin beni de dedik. Sende bunu diyebilmelisin. Bence sozlunden ayril. Sevebilecegin biriyle yeniden dene.Gayet basinda ..2 yildir gayette seviyorum sozlumu asik degilim 25 yasindayim asik oldum ve bitti filmlerle yasamiyorum..
Biliyormusun seni çok seviyoreeeemAyriyeten, bitmeyen kinim diye konu aciyorsun, ve bana cevap olarak huzurluyum diyorsun. Hangisine inanalim? Huzurlu insanda kin olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?