Hayatinin en kotu gununde ortada birakildin mi ??Aklin basinda olsa, gidip adamin gorustugu kizla, konusmak gibi bir hata yapmazdin. Kendini kucultmussun. Sana durustce birsey soyleyeyim mi, hirsindan kuduruyorsun. Cok mutsuzsun. Sozlunu de sevmiyorsun. Hadi aski gectim, sevseydin bile, su an bunlari dusunuyor olmazdin. Hepimizin hayatinda birileri oldu. Ama evlendigimiz insani bulunca, gecmisi unuttuk. Iyi ki olmamis dedik. Allah onu da mutlu etsin beni de dedik. Sende bunu diyebilmelisin. Bence sozlunden ayril. Sevebilecegin biriyle yeniden dene.
Nasilsa nasil. Ister yutar, ister gargara yapar kiz. Sizene bundan. Sizi zerre ilgilendirmez ki. Laf soylemek size dusmez.Ya arkadaslar 2 yildir hayatimda sozlumde yani sevmesem 2 yil gecer mi ? Asik olmak baska bir sey ayrimini yapabiliyorum inanin buna takinti mi bilmiyorum ama o aglamalari fln aklima geliyo midem bulaniyo cidden ya o kizida anlamiyorum bana yaptklatni ona yapti o yuttu nasil istir
Öfke bir duygu değil mi?Aklima geldikce ofke duyuyorm ya bakma geregi duyuyorum ne yaptilar ne yapti herkes ediyor merak galiba : )
Nasil mutlu diye kiskaniyorum belkide bilmiyorum bazen hic aklima gelmiyo bazrn bakiyorum garip bi duyguÖfke bir duygu değil mi?
Adama öfke ve kin de dahil hiçbir şey hissetmediğin gün, şu anki ilişkine haksızlık etmiyor olacaksın.
Herkes merak etmez.
Ne yaptı ne etti diye hiç merak etmedim.
Çarkıma okumuş adamın hiçbir şeyiyle ilgilenmem.
Evet birakildim. Cok uzuldum agladim. Ama simdi gecti gitti. Iyi ki onunla bir gelecegim olmamis. Zaten onunla yapamazmişım. Ayriyeten, esim her konuda ondan daha iyi. Daha guzel, daha akilli, dha zeki, daha daha daha. Allah onu da mutlu etsin beni de.Hayatinin en kotu gununde ortada birakildin mi ??
Mende seni seviyoreee aşkimmBiliyormusun seni çok seviyoreeeem
Bunlardan farkli bir sey demiyorum ki bende..keske olsam onunla demiyorum kiEvet birakildim. Cok uzuldum agladim. Ama simdi gecti gitti. Iyi ki onunla bir gelecegim olmamis. Zaten onunla yapamazmişım. Ayriyeten, esim her konuda ondan daha iyi. Daha guzel, daha akilli, dha zeki, daha daha daha. Allah onu da mutlu etsin beni de.
Bir bir biiirtaneeeemMende seni seviyoreee aşkimm
Ye ya da yeme 25 yasinda bir cok iliski yasamis biri olarak ne yasadigimi biliyorum gayet asikmiyim diye soru sormadim zaten.. : ))2 yillik İliskin sadece
hayatinin bir kosesinde
oylesine duruyor gibi.
Evet eski sevgili arada bir merak edilebilir
sayfasina da bakilabilir,
Fakat sen resmen takip ediyorsun.
Kin, nefret bunlar hep ask.
Bitmemis sende hala, bidi bidi yapiyorsun ama
bizde neyin ne oldugunu az cok biliyoruz yaniii
yemezler
Bak canim, sen nasil yazarsan, insanlar da sana ayni sekilde cevap verir. Hayatindaki insana haksizlik etmeni kimse hos karsilamaz burda. Tamam adam serefsiz, ama hayatindaki kiz icin yaptiklarin soylediklerin, gereksiz ve yanlis. Sen mutsuzsun, bu yuzden de adamin mutlu olmasini istemiyorsun. Seninle ayni yollardan gectim bende. Esimle tanismazdan evvel, bende istemezdim beni terkeden adam baskasiyla mutlu olsun. Ne zamanki esimi tanidim, benim icin dogru insan bu dedim. Eski sevgilim beni terkettigi icin hep mutlu olsun dedim hatta. O beni terketmeseydi, esimle tanisamazdim. Iyi ki terketmis. Su an ne durumda, evli mi bekar mi bilmiyorum ama, Allah mutlu mesut etsin. Cunku ben esimi seviyorum ve mutluyum sukur.Arkadaslar nasil uslubunuz var nasil kiricisiniz ?? Nedir bu taslama.. ? Etrafmda kimse yok dertlesmek istedim bu kadar kotu yorumlari hakettimmi diye dusunuyorum her sey umarim sizin gonlunuze gore olur bana cok sey yasatti mutlu olmasini tabiki hazmedemiyorum..mutsuz degilim kizginim ofkeliyim sebebini bilmiyorum tesekkur ederim taslariniz icin
Bakin bu yasa gelene kadr ailevi o kdr sey yasadimki askin nelere maal oldugunu neleri goturdugunu iyi bir baban olmazsa neler olanilcegini vs..hayatimdaki insanla durumumu kanitlayamam size anlasiyoruz her sey yerli yerinde guluyorz egleniyoruz iyi bir baba es olur diyorum asik olup dizlerimin titremesi gerekmez.bir taraftan hatrladikca ofke duyuyorm bende farkndayim kendimi suclu hissediyorum aklma geldikce bile bunu yasayan illaki vardir nasil yenerim dedim bunun cozumu hayatimdaki insani kaybetmek degilBak canim, sen nasil yazarsan, insanlar da sana ayni sekilde cevap verir. Hayatindaki insana haksizlik etmeni kimse hos karsilamaz burda. Tamam adam serefsiz, ama hayatindaki kiz icin yaptiklarin soylediklerin, gereksiz ve yanlis. Sen mutsuzsun, bu yuzden de adamin mutlu olmasini istemiyorsun. Seninle ayni yollardan gectim bende. Esimle tanismazdan evvel, bende istemezdim beni terkeden adam baskasiyla mutlu olsun. Ne zamanki esimi tanidim, benim icin dogru insan bu dedim. Eski sevgilim beni terkettigi icin hep mutlu olsun dedim hatta. O beni terketmeseydi, esimle tanisamazdim. Iyi ki terketmis. Su an ne durumda, evli mi bekar mi bilmiyorum ama, Allah mutlu mesut etsin. Cunku ben esimi seviyorum ve mutluyum sukur.
Anlatmak istedigimi anladin mi? Sen sozlunle mutlu degilsin, o yuzden hala ona kizginsin. Belki kendine bile ifade edemiyorsun ama aklin hala onda malesef. Siz 2 yildir sozlunuzu gercek anlamda sevememissiniz. Bu saatten sonra da sevemezsiniz. En dogrusu sozlunuzden ayrilmaktir. Seveceginiz, asik olacaginiz birini bulun kendinize. Ya da omur boyu icinizdeki bu kinle yasayip hayatinizi mahvedin. Secim sizin.
Yasattiklarini ve hala bana yaptiklarini baskasina yapmasini tahammul edemiyorum..Sözlüysen eskiler neden seni ilgilendiriyor ki ne yaparlarsa yapsınlar ?
Ailenizle, babanizin iyi olmayisiyla bunun nasil bir ilgisi var?Bakin bu yasa gelene kadr ailevi o kdr sey yasadimki askin nelere maal oldugunu neleri goturdugunu iyi bir baban olmazsa neler olanilcegini vs..hayatimdaki insanla durumumu kanitlayamam size anlasiyoruz her sey yerli yerinde guluyorz egleniyoruz iyi bir baba es olur diyorum asik olup dizlerimin titremesi gerekmez.bir taraftan hatrladikca ofke duyuyorm bende farkndayim kendimi suclu hissediyorum aklma geldikce bile bunu yasayan illaki vardir nasil yenerim dedim bunun cozumu hayatimdaki insani kaybetmek degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?