Bitmeyen kinim..

Bir de utandı engelledi diyorsun kızııım Adamda ar yok yalan dolan var karı kız yapmış Adam görme diye engellemiş

aşkla nefret arasında ince bir çizgi vardır. beraberken bile anlık , o çizgi arasında gidip gelinir.
henüz sözlünle evlenme tarihi belirleme derim, bekle. bırak onlar ne yaparsa yapsın. adamın huyu değişmez. sadece karşısındakinin dayanma süresi değişir. ama sonuç mutsuzluktur.
duygularının adı her ne ise; ilgilenme. öğrendikçe unutman zorlaşır. kendini kurtarmaya bak.

Siz neden insanlar kör sağır diye kızmıyorsunuz, ben bunları haketmedim diye çığlık atıyorsunuz.
Evet başımıza haketmediğimiz şeyler gelebiliyor hayat adil değil.
Bence içten içe o adam size geri dönsün ben ettim sen etme desin istiyorsunuz, bunu yapsa hemen affedeceksiniz. Belki ilk defa çok özel şeyleri onla paylaştınız, aklınıza hep onlar geliyor.
O adam sizin onu sevdiğinizin binde biri sizi sevseydi şimdi bunları konuşmuyor olacaktık.
Maalesef o; bencil, saygısız, utanmaz, düzenbaz, yalancı, hilekar bir adam. Kesmedi mi? o (dünyanın bütün küfürleri)
asıl haksızlık onsuz olmanız değil onla olmanız olurdu. zaman geçtikçe sizi bıraktığı için ona teşekkür etmek isteyeceksiniz.

Aslında neden kinlisin çünkü aşık olmussun o kişiye ve sözlüne şuan aşık değilsin. Hayatındaki eksik şey belkide aşk o yüzden sürekli profilini inceliyorsun o kişinin. Sevgi tabiki önemli ama siz suan hayatınızda olan kişiye sadece minnet duyuyorsunuz size önem verdiği için. Kişiden kişiye değişir ama sadece beni seviyor diye biriyle evlenmezdim

Son düzenleme:
Canım karsindaki adam değil zaten adamcik. Uğraşmaya değmez boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…