Yasattiklarini ve hala bana yaptiklarini baskasina yapmasini tahammul edemiyorum..
Ye ya da yeme 25 yasinda bir cok iliski yasamis biri olarak ne yasadigimi biliyorum gayet asikmiyim diye soru sormadim zaten.. : ))
Avatarini neden degistin, eskisine alismistik.2 yillik İliskin sadece
hayatinin bir kosesinde
oylesine duruyor gibi.
Evet eski sevgili arada bir merak edilebilir
sayfasina da bakilabilir,
Fakat sen resmen takip ediyorsun.
Kin, nefret bunlar hep ask.
Bitmemis sende hala, bidi bidi yapiyorsun ama
bizde neyin ne oldugunu az cok biliyoruz yaniii
yemezler
Avatarini neden degistin, eskisine alismistik.
Ay ben de bugün avatar seçerken amy'yi koymayı düşünmüştüm negzel çıkmışlar yaaDil mi
Bende yorumlara bakarken kendimi
Zor taniyorum
Ay ben de bugün avatar seçerken amy'yi koymayı düşünmüştüm negzel çıkmışlar yaa
Ben seçtim artık daha da değiştirmem. Bayılıyorum Sheldon'a yaa.. İnternetteki tüm röportajlarını konuşmalarını neyi var neyi yok izledim çok tuhaf bi çekiciliği var, garip bi adam.Koy gitsin bayiliyorum bende onlara :)
Sheldon daha tatli ama dil mi
Ben eski avatarimi bulamiyorum bulabilsem degistiricem yine
Ya arkadaslar 2 yildir hayatimda sozlumde yani sevmesem 2 yil gecer mi ? Asik olmak baska bir sey ayrimini yapabiliyorum inanin buna takinti mi bilmiyorum ama o aglamalari fln aklima geliyo midem bulaniyo cidden ya o kizida anlamiyorum bana yaptklatni ona yapti o yuttu nasil istir
Bence sen o adama hala asiksin acı ama gerçek yazık sozlune yapma bunu kendine de acı cektirme2 yil oldu ayrilali.subaydi hayatinda kiz gormemis,ben uni okudum az cok hayati ogrenmistim.ayrilmak isterdim dizlerime kapanir aglardi sonra babam rahatsizlandi ameliyat olacak o gunlerde bana arkadaslariyla tatile gitmenin yolunu yapti ustune birde evlenmekten korkuyorum dedi kapadim telefonu ve bir daha acmadim.kabullenilmezdi benim icin.pismanlik duysamda zamanla anladim bahaneydi hepsi..hayatinida yasarken arada yanlislikla fotograflarimi begeniyordu daha bir kac aya kadar sonra utandi engelledi.
bu sirada hayatina bir kiz girdi bana dinsiz imansiz diyen adamin hayatina soktugu kiz benden kat kat hayati rahat yasiyordu..uzuldum kiza aci cekerken en son ayrildiklarinda kurtuldgun icin dua et yazdim sonra kizla konustuk..
Kiz icerde kahve yaparken baskalariyla yazistigini defalarca aldattigini soyledi.bir kac kez banada telefonunu vermemisti ben zaten tenezzul edip bakmazdim..keske bana daha once yazsaydin dedi o gece baya bir konustuk bana soyledigi yalanlarn aynisini ona oynamis aglamalar zirlamalar arabasinda baskanin pudrasini bile bulmus kiz ... simdi yine birlikteler..bana biri soylesin bu nasil mide ??? Kiz zavalli sarkilar yazarak ellerini cekiyo koyuyo ?? Ben mi realisttim cok ?
Sozluyum hayatimda cok mukemmel bir insan var ama icimdeki kini hala bitiremedim..saf yerine koyuldugum zamanlari bana soyledigi yalanlari hala yutamiyorum.bana ben sana her acini unutturucam deyisini sonra en zor animda gidisini ve daha bir suru sey..hayatimdaki insan bir baba abi gibi bana gozum kapali guvenirim ama ona diyemezdim..bu ofkeyi nasil yenicem ben?? Neden yillara ragmen gecmiyo sogumuyorum ?? Neden insanlar bu kadar kör,sıg ?? Bu guzel gecede tek duam herkes hakettigini yasasin ..
Kötü ayrıldığınız biri zaten neden hala haber alıyorsunuz?2 yil oldu ayrilali.subaydi hayatinda kiz gormemis,ben uni okudum az cok hayati ogrenmistim.ayrilmak isterdim dizlerime kapanir aglardi sonra babam rahatsizlandi ameliyat olacak o gunlerde bana arkadaslariyla tatile gitmenin yolunu yapti ustune birde evlenmekten korkuyorum dedi kapadim telefonu ve bir daha acmadim.kabullenilmezdi benim icin.pismanlik duysamda zamanla anladim bahaneydi hepsi..hayatinida yasarken arada yanlislikla fotograflarimi begeniyordu daha bir kac aya kadar sonra utandi engelledi.
bu sirada hayatina bir kiz girdi bana dinsiz imansiz diyen adamin hayatina soktugu kiz benden kat kat hayati rahat yasiyordu..uzuldum kiza aci cekerken en son ayrildiklarinda kurtuldgun icin dua et yazdim sonra kizla konustuk..
Kiz icerde kahve yaparken baskalariyla yazistigini defalarca aldattigini soyledi.bir kac kez banada telefonunu vermemisti ben zaten tenezzul edip bakmazdim..keske bana daha once yazsaydin dedi o gece baya bir konustuk bana soyledigi yalanlarn aynisini ona oynamis aglamalar zirlamalar arabasinda baskanin pudrasini bile bulmus kiz ... simdi yine birlikteler..bana biri soylesin bu nasil mide ??? Kiz zavalli sarkilar yazarak ellerini cekiyo koyuyo ?? Ben mi realisttim cok ?
Sozluyum hayatimda cok mukemmel bir insan var ama icimdeki kini hala bitiremedim..saf yerine koyuldugum zamanlari bana soyledigi yalanlari hala yutamiyorum.bana ben sana her acini unutturucam deyisini sonra en zor animda gidisini ve daha bir suru sey..hayatimdaki insan bir baba abi gibi bana gozum kapali guvenirim ama ona diyemezdim..bu ofkeyi nasil yenicem ben?? Neden yillara ragmen gecmiyo sogumuyorum ?? Neden insanlar bu kadar kör,sıg ?? Bu guzel gecede tek duam herkes hakettigini yasasin ..
2 yil oldu ayrilali.subaydi hayatinda kiz gormemis,ben uni okudum az cok hayati ogrenmistim.ayrilmak isterdim dizlerime kapanir aglardi sonra babam rahatsizlandi ameliyat olacak o gunlerde bana arkadaslariyla tatile gitmenin yolunu yapti ustune birde evlenmekten korkuyorum dedi kapadim telefonu ve bir daha acmadim.kabullenilmezdi benim icin.pismanlik duysamda zamanla anladim bahaneydi hepsi..hayatinida yasarken arada yanlislikla fotograflarimi begeniyordu daha bir kac aya kadar sonra utandi engelledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?