Bitmeyen kinim..

Siz neden öfkeyi yenmeye çalışıyorsunuz ki ? Geçmiş geçmişte kalmıştır, dönüp eşelemeye gerek yok. Evet iyi kötü birşey yasamışsınız fakat ben onun kız arkadadışyla konuşmanızı bile sacma buldum, ne gerek var. Hayatinizda iyi biri varmis, ya kiymetini bilin yada onunda hayatini mahvetmeyin. Hayirlisi olsun..

Ye ya da yeme 25 yasinda bir cok iliski yasamis biri olarak ne yasadigimi biliyorum gayet asikmiyim diye soru sormadim zaten.. : ))

Bir cok iliski yasamissin ama
Sadece yasamissin. Insan biraz da ne yasadim ben diye durumun disindaymiscasina bir bakar durum degerlendirir.
Suan hayatinda ki insanin sadece senin icin dogru insan olduguna inaniyorsun.
Belki iyi bir es
Belki iyi bir baba.
Belkide iyi bir dost yada arkadas.
Paylasiminiz bunlardan ibaret.
Cunku kalbin
Duygularin digerine ait.

Sende istedigin kadar inkar et,
Istedigin kadar diyorum bak, hatta olumune
Sen bilirsin yaniii

Avatarini neden degistin, eskisine alismistik.

Koy gitsin bayiliyorum bende onlara :)
Sheldon daha tatli ama dil mi
Ben eski avatarimi bulamiyorum bulabilsem degistiricem yine
Ben seçtim artık daha da değiştirmem. Bayılıyorum Sheldon'a yaa.. İnternetteki tüm röportajlarını konuşmalarını neyi var neyi yok izledim çok tuhaf bi çekiciliği var, garip bi adam.
Neyse konuyu sabote etmiyeyim daha fazla konu sahibi zaten yorumlarımıza sinirlendi şimdi dağıtacak buraları hadi bem kaçtıım

Insan birini sevdimi oncesini sonrasini unutuyor ne yasamis olursa olsun. Sanki hep asik oldugunuz kisi varmis gibi hayatinizda oncesi sonrasi yok.2 yil gecmis yazik degilmi hala akliniza gelip sinir oluyorsunuz. ALLAHinizdan bul de gec.

Canım ,üzüldüm.
Aslında ne biliyor musun ,sen ondan severek ayrılmışsın. Ayrılırken bile seviyormuşsun onu.
Ama sana yaptıkları kabul edilmez olduğu için,ayrılmak zoruında kaldığın için kızgınsın ona.
Şimdi ki kıza kızgınlığın bundan,senin yapamadığını yaptığı için.Neden sineye çekip,mutlu olmaya çalışıyor onunla,neden terk etmiyor diye?
Çünkü elinde olsaydı,ayrılmayı seçmeyecektin. Ayrılmaya mecbur bırakıldığın için kızgınsın.

İnşallah gönlüne göre olur her şey,ama geçmişi düşünme artık.

Sözlünle mutluluklar dilerim.

Hafi yasadiklarini haketmiyorsun ondan sindiremiyorsun. Peki nisanlin bunlari hakediyor mu? Ben sahsen esimin veya nisanlimin aklinda takinti biri oldugunu bilsem yikilirim. Adamin sucu ne yani.

Bence bu işlerin peşini bırak. Sonra çok basın agriyabilir.madem hayatında biri var ona odaklan. Sonra pişman olabilirsin.

bazen geçmişe saplanıp kalabiliyoruz böyle. belki de hep peşinizde koşsun, sürünsün istiyordunuz eğer çok emek verdiyseniz. ama bir yerden sonra boşverebiliyoruz.

diğer kız için üzülünmez artık. üzülmeye değmez diyecektim o da bizden biri olabilir, salaklığına yenik düşüyor olabilir, kandırılıyor olabilir ama uyarmışsınız. yakalamış da. daha diyecek bir şey yok.

eğer şimdi biraz öfkenizi azaltırsa şunu diyebilirim, yakında mutsuz olduklarını görürsünüz. o kızın da üzüldüğünü görürsünüz aynı hikayede. adamın da ne kadar "kötü" olduğunu izlersiniz. kurtulduğunuza şükredin. sevgiliye sarılın.

Sözlünüzü sevmediğinizi düşünüyorum. Boşluktasınız ve sizi gerçekten sevdiği için bırakmıyorsunuz. İlgisi hoşuna gidiyor belkide. 2 yıl önce olmuş bitmiş bir şey için buraya konu açıp bunu dert edinmeniz o kadar kötü ki. Hala o insanları takip ediyor olmanız ise en kötüsü. Bir şey yaparken iki taraflı düşünün aynı durumda sözlün olsa ne yapardın ne durumda olurdun ?

Bi an oğlumun kendisine aşık olmayan bi kadınla evlendiğini düşündüm ve çok üzüldüm. Yazık, adam kendini kandırıyordur şimdi beni çok seviyor diye.

Bence sen o adama hala asiksin acı ama gerçek yazık sozlune yapma bunu kendine de acı cektirme

Kötü ayrıldığınız biri zaten neden hala haber alıyorsunuz?
Aynı şeyi sözlünüz yapsa? Eski sevgilisini takip etse, neler yaşadığını bilse vs..
Öncelikle ondan gelen haber kaynaklarını kurutun. Gerisi kendi gelir, bi zaman sonra hatirlamazsiniz bile.

Çocuğa kafayı takmışsın, bence hayatına bak.

Ona bos degilsin hala.Sevgi emektir diye bunla olmussun..Ama birseye karar ver artik arada kalma.Sevgi emektir cok dogru...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…