Bitmeyen kv derdi...

Hak veriyor ama mutsuz olduğunla kalıyorsun, öyle canım neden kötüyüz onun istediği bir robot var ve sana hakaret edecek ve hizmet bekleyecek sen susacaksın yapacaksın yok yapmazsan kaka kötü gelin oluyorsun

Hak veriyor ama mutsuz olduğunla kalıyorsun, öyle canım neden kötüyüz onun istediği bir robot var ve sana hakaret edecek ve hizmet bekleyecek sen susacaksın yapacaksın yok yapmazsan kaka kötü gelin oluyorsun
Nokta atışı yaptın. Geçen yıl artık araya ailem girmişti ve babam aynen şöyle dedi. Benim kızım saygıda kusur etmez kefilim fakat bir robot değil. Eğer her istediğini yapacak birini arıyorsan bir robotla evlendirseydin oğlunu. Ne fikri olurdu ne iradesi.

Benimkide benim arkadaşıma beni şikayet eder, dedikodumu yapar, kız söyledi haliyle ama hiç söylemedim bile yoksa kızın da üstüne çökecek, gölge etme İhsan istemez, kaynanalar için söylenmiş olsa gerek

Şikayet etse keşke de cevabını alsa. Arkadaşlarım engellicek neredeyse o hale geldiler.

Esinde hata. Simdiye kadar coktan tasinabilirdi. Seni bu kadar ezmelerine musade etmis. Neyseki 1 aya kadar tasiniyormussunuz. Esya toplama falan derken o bir ay gecer. Siz de bu zaman zarfinda bunca laftan sonra gitmeyin.

Ben ailemi hiç araya sokmadım, yapı olarakta her zaman tek başıma sorunlarımı çözmeyi onları üzmemeyi istiyorum, benim babam konuşmaz çünkü yüzlerine tükürür, eşimde arada kalır eşimi çok seviyolar, yani iş b.k yoluna gidebilir, ailen arkanda dursun daha güçlü olursun ama anlamaz ki çünkü o bir kaynana

Esinde hata. Simdiye kadar coktan tasinabilirdi. Seni bu kadar ezmelerine musade etmis. Neyseki 1 aya kadar tasiniyormussunuz. Esya toplama falan derken o bir ay gecer. Siz de bu zaman zarfinda bunca laftan sonra gitmeyin.
Tam ev bakıyorduk emkaçılarla gidip gördük hatta o ara tamam kızım artık karışmıyoruma getirdi lafı.

Benim çektiklerim bunlarla sınırlı değildi, bana her şekilde bir eziyet uyguladı. Ailem çok uzakta ben bu şehirde tektim, eşim hariç, ve tek başıma üstesinden geleceğime artık inancım kalmamıştı.

Tam ev bakıyorduk emkaçılarla gidip gördük hatta o ara tamam kızım artık karışmıyoruma getirdi lafı.
Benimki bana evlendiğimden beri bir kere kızım demiştir ona senin benle ne derdin var kızım diye kavga amaçlı nefret ediyorum ondan sesine yüzüne hiç tahammülüm yok ay sinirim bozuldu gene, düşünmüyorum ne güzel yırtık dondan çıkar gibi birşey yapıyor başa dönüyorum

Kızzz sen benim ruh ikizim misin, bende şehir değişerek evlendim bende burada yalnızım

Nehirh Seni görünce sütüm kesiliyor der açmam kapıyı almam eve.

Bi keresinde eşimle gerilmiştik,kayınvalide “Ayy noldu” diye meraktan gelmiş,açmadım kapıyı müsait değilim kabul etmiyoruz dedim. O kadar laf sayabiliyorsa gider uzaklaştırma kararı çıkartırım. Valla işi sıkıya alın 700 km yol geldik deyip bir ay kalmasınlar. Annen gelirse ben gider otelde kalırım de gerekirse

atanmışsın ohhh kurtuluyorsun işte boşber sende aynı şekilde cevap verseydim ben almayayım da gör gününü dşye oğlun varken gelirsin sen anca de bak bakım kapıyı açıyor muyum diyeceksin de olmuyor işte ama bence eşinde açmaya bu kadar sayıyorsa sana eşinin pasifliği yüzündendir atanıyorsun ohhh paranı kazanacaksın kork yılda bir git bakma bile suratlarına

Şafak sayıyorum. Bi de bana diyor ben hasta olsam bakmayacak misin bana. Dedim ben bana etmediği zulüm kalmayan birine hiçbir şey yapmak zorunda değilim. Ben kendi anne babama bakarım eşim de kendi anne babasına baksın o zaman.

Bi de diyor işe girince dilin uzadı. Ki hep böyleydim.

Galiba öyle. Damdan düşeni damdan düşen anlarmış. Benim bi de anahtar mevzun vardı sende de oldu mu öyle bir durum? :)))
Ay evet yaa, evin anahtarı demi bu, ben düğüne 1 hafta kala herşey yerleştirilmiş baktım bizim evin anahtarından kendine yaptırtmış eşimde bana hoş yolla söylemeye çalışıyor, tam da benim şehrimden kuyafetlerimi almaya geliyordu araba tutmuştu, ben çıldırdım gelme eşyalarımı almaya dedim bitti dedim, benim özelim dedim, çilingir var dedim, baya kavgalar ettik, sonra o anahtar alındı, sonra gene verilmiş, geçen gittim gene aldım evlerinden, daha farketmedi kaynana denen kişi, senin de mi oldu

Uzak dur. Bu iyi hsllerine kanma. Arkasindan firtina cikabilir. Mesafeyi koru her zaman. Burasi oglumun evi diye cikip cikip gelebilir. Kadin pek normal degil.
Muhtemelen kocasindan ilgi gormuyor. Cunku kocasindsn sevgi ve sefkat gormeyen kadinlar genelde ogluna yapisip kaliyor, fazla ogulcu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…