Bitmeyen kv derdi...

Evet ben kilidi değiştim çat kapı girerdi. Ben evdeyken ya da yokken, neler neler... baktım aradan 15 gün geçti o da değişmiş. Eşim anahtarı sokuyor sokuyor açılmıyor. :)

Bence anlaşmaya çalışmakla hata ediyorsun. Ne yapsan yaranamayacaksın çok belli değil mi? Sende ağır konuş kapıyı açma 1 kere olur. Küsün mis gibi kimse kinseyi aramasın sormasın en temizi neye faydaları var allasen, çıkar hayatından

Görünürde kocası çok ilgili bilemiyorum.

Evet ben kilidi değiştim çat kapı girerdi. Ben evdeyken ya da yokken, neler neler... baktım aradan 15 gün geçti o da değişmiş. Eşim anahtarı sokuyor sokuyor açılmıyor. :)
Ay oha ya, insan utanır ya, allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye boşuna demiyorlar, bende ilk evlendiğimde evime eşimle halılar aldım, aradan 1 hafta geçti zil çaldı halıcı gelmiş halı getirmiş, ya dedim biz sipariş etmedik ki yanlış getirmişsiniz herhalde, kaynananız süpriz yaptı dedi kendi gelmeden halıları geldi dedi, ben şok, kafayı sıyırdım varya, geldi kendini yerlere attı, ne süprizden anlamazlığım kaldı ne bilmem neyim, onun zevkiyle oturacakmışım, neden aldın zaten biz almıştık gördün dediğim için, daha neler neler ya

Bi de diyor işe girince dilin uzadı. Ki hep böyleydim.
Uzar tabi deseydin emeğimin karşılığı o iş sayesinde sizden uzaklaşıp rahat edecem deseydin valla bende de var Bunun bir benzeri ki yakın ve farklı şejçhirlerdeydik en son bende patladım onun gibi olmasa da ona yakın karışıldık verdim aradım ardından babamı gel al beni dşye ohh kurtuluyorum dedim ama eşim geldi haklı olduğumu gördü ve yaptıkları alıp başını gidince ara babanı gelmesin dedi evimize dönüyoruz dedi geldik evimize 4-5 aydır da konuşmuyoruz ne ben ne eşim onlarda girişimde pek bulunduklarını söyleyemem zaten herkese oğlum. Boşanmadan gitmem demiş çokta umrumda zaten evime gelmesin istemiyorum gelse de umursamam eşimin hatrına sussarım o kadar çünkü ipler kopmuş artık asla eskisi gibi yapmasına müsade etmem ohhh rahatım artık Sende boşver kır tabularını

Hic gorusmemeniz evliliginizin hayrina...Esiniz gitsin, gelsin. Bunu net bir sekilde karara baglayin. Cunku kadin hasta, sizi de hasta eder. Eger inat edip evinize gelirse, kocanizla basbasa birakin cikin. Boyle yapacaginizi pesin pesin kocaniza da soyleyin.Kocaniz yokken gelirse kapiyi acmayin. Bunu da pesin pesin kocaniza soyleyin.

Bunlari soyleyen oglunu 2 yil once evlendirmis bir kayinvalide.

Görünürde kocası çok ilgili bilemiyorum.
Kadin dominant bir tip o zamsn. Hep hukmediyim, ipler hep benim elimde olsun istiyor belki de. Isin zor. Tek care uzak olmak. Hem mesafe olarak hem de kalp yonunden. Gidip gelme. Mesafeni koru.

Çok özendim size Allah mutluluğunuzu bozmasın

Kendi evinde diken üstünde oturacak çünkü bu kadın kapıya vurup dışarı çık bile der, bir tanede benim başımda var, bunun kadar olmasa da evlerden ırak

Umarım öyle olur. Eşim en son anne olur da bu kızdan ayrılırsam senin yüzünden benim yüzümü göremezsin demişti. Bu onu en fazla 1 ay kesti. Çünkü o bir vazgeçilmez.
Kv bir psiyatriye goturseniz

Cinsler. Daha ne diyim. Hepsi ayrı değişik.

Kadin dominant bir tip o zamsn. Hep hukmediyim, ipler hep benim elimde olsun istiyor belki de. Isin zor. Tek care uzak olmak. Hem mesafe olarak hem de kalp yonunden. Gidip gelme. Mesafeni koru.
Ayn3n öyle. Çok dominant olmaya çalışıyor ama hep idare ediyorlar haberi yok.

Çok özendim size Allah mutluluğunuzu bozmasın
Amin inş bende 1.5 yıla yalındır evliyim yaşamadığım şey kalmadı aileme bana atılmayan iftira yok bir namusum kaldı yani laf söylemediği bende atanamayan biriyim KPSS çalışıyorum bölümüm de iyi ihtiyacım yok kimseye dedim hamile olmama rağmen yaktım gemileri iyi ki de öyle yapmışım düşün iki kez düşük yaşadım be hamileydim tekrar bana ağırlık taşıttırmaya çalışıyordu bebeğim düşse eşimle aram bozulacak desem ki çok çok kötü insan değil belkşd e ama kötü biri ve densgesizliğş buralara sürükledi benşmde korkum o ki doğumuma gelmeye kalkar diye ödüm kopuyor doğumdan sonra sırf KPSS çalışmak ve öyle bir şey olmasın diye 3-4 ay ailemin yanına gitçem zaten yaşadığım şehirde kimsem yok bebeğim için de en doğrusu bu annem de kalamaz çünkü uzun süre yanımda inş bende atanır kurtulurum rahat eder alırım inş Emeğimin karşılığını dua et lütfen

Heheh gitse ah bi gitse. Bilsem seni almazdım diyor, diyorum senin istediğin gelin dünyada yok haberin var mı?ona da evet yok doğru diyorsun diyor.
Siz alınıp verilecek birşeymisiniz ki o lafı diyor, siz tanışıp evlenmeye karar verdiniz, nerden baksan cehalet, benimkide aldık aldık seni diyip duruyordu bende kimse kimseyi almadı biz evlenmeye karar verdik dedim hep vazgeçti

Allah yardımcın olsun inşallah kısa zamanda atanırsın.

İnşallah atanırsınız, demekki çocuğunuza kadar zarar verince deli damarınıza denk gelmiş, cinnet geçirmişsin iyiki de geçirmişsin, sizi sevmeyen çocuğunuzuda sevmez zaten, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş

Eski kafa her haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…