Bitmeyen sorunlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi brc2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Boşanmalar çok normalleşti artık 60’lı yıllarda değiliz çocuk okula başlasın sınıfın yarısından çoğu ayrı anne baba olacak devir böyle devir. Neyi görürse onu normal görüyor çocuklar. İçki kumarla çocuk büyümez babasına çeker.
Sizin yüzünüzden de ileride başka bir kadının hayatını yakar babadan gördüğü için

Öğrenilmiş çaresizlik. Ne mezunusunuz ve bir mesleğiniz var mı? Çalışmıyormuşsunuz ama bir alanda bilginiz var mı?

çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama kreş desteği olan fabrikalar var bir mesleğin yoksa işe girip önce para biriktirmeye çalış. Eşinle de konuş ayrılmak istemiyorsa tedavi görmeye başlasın başka çözüm yok. Bazen babasız olması babasının olmasından çok daha iyidir emin ol. Kpssye vs hazırlanmayı denediniz mi ne mezunusun bilmiyorum ama

Zaten böyle olmaması için şimdiden biseyler yapmam lazım nasıl bı yol izlecem birde kendime çok güvenirim beni okadar dibe cektiki sanki hiç bişeyin altından kalkamicam gibi o cesareti toplayamiyorum

Öğrenilmiş çaresizlik. Ne mezunusunuz ve bir mesleğiniz var mı? Çalışmıyormuşsunuz ama bir alanda bilginiz var mı?
Şuan calismiyorum çok çalıştım ama çocuğum doğana kadar meslegim var olmasa bile bı ise atarim kendimi

Atanamayan bı öğretmenim özel okulda ancak alabildigim asgari ücret yada bı tık üstü onun dışında yapabileceğim iş bulurum . Eşim konusulcak laftan anlayan bı insan değil ağzımı açmamla hakaret etmeler derdimiz bumu felan narsist özellikleri taşıyan biri düzeltmeye çalıştım ben bittim hatta bu yaştaki insanı ben düzeltemem daha durtmeyle olcak iş değil bakıyorum bugün iyi sevdiğim adam ertesini günü kıyamet gerginliği den bıktım el iyisi herkes çok sever. Ayrılmayı konuşmaya kalksam iş siddete kadar gider

o zaman ilk işiniz bence atanmaya çalışmak olmalı biliyorum zor ama asgarî ücretle çalışmak çok zor. 1 sene daha dişinizi sıkıp kpss çalışamaz mısınız? olmasa da sıkıntı değil önemli olan hayatınızdan eksik olması tabii ki.

Burda bı konuda okumuştum kadın adama katlanirken sinir hastasi olmuş kafası istemsiz oynuyomus felan korkuyorum artık ağzımı bile açmıyorum sinir hastası felan olurum içime atsam bı dert dışa vursam ayrı bı dert ben ayrılırsam bu adam her pisliği yapar kendimi yenemiyorum cesaretsizligimi çok bastırdı beni gulmemi aglamami konusmami

eşinizin durumu nasıl bilmiyorum ama ona atanmak istiyorum ekonomik olarak rahata kavuşalım deseniz sizi destekler mi? örneğin dershane örneğin kütüphane vs. evet maalesef en çok zararı kendine veriyorsun şuan yani boşanıp ailenin yanına dönme ihtimalin de yok sanırım ama babanın evine gitsen biraz ona para versen huzurun olur mu bilmiyorum. O koca düzelmez bu arada

Atanirsanjz dogu gorevini olacak. Basar gidersiniz. Boyle pislikler cocuklari icin yanip tutusmuyor zaten cocuk bahanesiyle gelmez pesinizden. Kuzenim doguda ilce okuluna atandi, kirasi cok ucuz, ilce olmasina ragmen dogalgaz var. Boyle yerlerde cocugunuza goz kulak olacak birinide bulabilirsiniz

Zaten böyle olmaması için şimdiden biseyler yapmam lazım nasıl bı yol izlecem birde kendime çok güvenirim beni okadar dibe cektiki sanki hiç bişeyin altından kalkamicam gibi o cesareti toplayamiyorum

Önce babanızdan başlayın çözmeye bence
Üzerinizde icralık borçla nasıl bir hayat kuracaksınız
Sonrasında bir işe girip para biriktirmeye bakın
Hiç bir temeliniz yokken bir anda hayatınızı değiştiremezsiniz
Planlayın ve uygulayın başka çıkar yol yok

Nasil olsun maaşı çok iyi ama eve gelen para yok borcuna harcına kendine zor yetistiriyo bı işte yedigimizi alır dışarı felan çıktığımız yok gizliden bana çalışıyorum diye arkadaşlarıyla içer dışarda bana gelince parası olmaz yorgun olur çıkmaz dışarı oynamicam diyip iddia oynar yakalayınca 200 flean yatırdım az yatırdım der haksız olduğunu kabul etmez hep suçlu benim çocuk ağlasa bile benim suçlusu . Babamlarda kötünün iyisi diyim hep kullandılar beni nankörlük yaptılar sonra zaten babamın eşiyle bı ara konuştum bu adamla yapamıyorum gibi bana dediği napcaksin çocuğu babasız kalacak e sende ise girceksin mecburen çocuğa bakacak yok kimse bide anasizmi kalsın dedi gelmemi çok istemiyo gibi babam zaten hissediyo bazı şeyleri bırak gel neyi bekliyorsun tekmeyi vurmasını mi ikinci çocuğun felan olursa bende kurtaramam seni bakamam dedi ama ordada istenmiyorum eşi tarafından böyle hissettim

Bunun için zaman gerekli çalışıp yine para biriktirmem lazım anladığım kadarıyla bı anda birakamicam bu adamı yine benim çalışıp kenara para atıp öyle ayrılmam lazim

yapacak başka çaren yok o eve git çocuğu kreşe ver devletin kreşleri daha uygun sanırım o arada da ders çalışıp atanmaya çalış olmazsa da özelde bir şekilde. Başka yol yok çünkü ayrı eve çıkacak durumun da yok sanırım. annesine laf düşmüyor malesef 1-2 sene dayanmak zorunda

Evet ama odicem şuan durumum yok diyip hep başka planlar yapıyorlar araba model yükseltme gibi hatta borcu ode dediğim zaman ödemeyip kredi çekip ev aldılar arabayı sat dedim eşi istemiyormuş onun adına araba çünkü biz bu konulardan çok kustuk ev aldım gözün mü kaldı felan dedi bı ara da eşime guvenmiyomus o babammis her türlü odermis o ödedikten sonra eşim adıma borç çeker ödemezse nolcakmis felan odiyen yok yani şuan bir yıldır konuşuyoruz bu aralar babamlara gondermiyor odemiyo borçları baksana diye

Yok maalesef el birliğiyle hayatımı mahfettiler hakkımı helal etmiyorum hiç birine hiçbirinin işi rast gitmiyo oyuzden benim ahım çok tutar kolay kolay da etmem zaten

Üzerinizde haciz olması büyük sorun, senin yüzünden eşimle sorun yaşıyorum, hiç bir şey alamıyoruz, banka hesabı bile kullanamıyorum gibi bir konuşma yapın, babanızın huyunu suyunu bilirsiniz bir şekilde bunu çözmeniz gerekli ne kadarlık bir borç var

Faizle 70 bin oldu bekarken maaşımı eve veriyordum kartlarim hep babamdaydi bunları konustum 3 aylıktı oğlum ameliyat riski vardı dedim ameliyat olursa kredi cekemiyoruz benim borçtan dolayı esimede vermiyorlar napcaz öde arabayı sat dedim ev aldım gozunmu kaldı arabayı satmadi çok şükür ameliyatlik durum olmadı ama çocuk 1 yaşına gelene kadar konuşmadık sonra birden geldi torunum diye oğlumda kucağına atladı kiyamadim öyle barıştık odicem kendimi biraz toplim dedi ama planları konusmalari farklı hep

Ee ne yapmayı dusunuyorsun

Kk bdv’ye girin ve babam da böyleydi annemi döverdi ben niye böyle bir adamla beraberdim şeklinde cümlelere sık sık şiddet yaşanan evliliklerde görürsünüz.
Son zamanlarda fix cümleler nişanlıyken sadece bağırırdı, sadece bşr kez bana bir şey fırlattı. Evlenince değişti. Arada vuruyor. Önce itti. Kınamayın. Başınıza gelirse anlarsınız. Ailem destek değil.
Bir de babası düşkün yazıları veya çocuk için katlanıyorum…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…