Bitmeyen sorunlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi brc2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya yinede bir sene idare edip para biriktirme misin babanda hamede borcunu öder belki

Çok haklısınız yani etrafımdaki komşularım bile aynı dertteler yani çoğu erkekler aynı şekilde davranıyor çok iyi gozukenlerden bile duydum çok şükür suanlik bı şiddet yaşamadım fiziksel olarak ama ekonomik şiddet yani iddia felan bunun dışında sonuçta bunları tartışıyoruz ve hakaret ettiği oldu . Yani ben evlilik sorumluluğu göremiyorum hep kötü değil ama o olgunlukta tam olarak değil eşim kabullenen çok kadın var ben kaldıramıyorum Allah herkesin ailesine huzur versin olan zaten masum çocuklara oluyo

Ya yinede bir sene idare edip para biriktirme misin babanda hamede borcunu öder belki
Yani şöyle yapicam iş bakıyorum girdiğim an şu kadar kesinti oluyo bunu karşıla dicem sanmıyorum vericegini yani kaç yıldır duruyo ödemedi ama tabiki son şans denicem artık kimsenin hakkı kimsede kalmaz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…