Bitmeyen sorunum: kaynı !

Eşimle ve çocuklarımla çok mutluyum ama. Tek sinir olduğum şey bu kayın meselesi. Haksızlığa dayanamıyorum. Ama geri dönüşü olmayan yollara girmek istemem. Artık haftada bir dir dir edeceğim başını şişirip "kötü" olacağım
Seni kaynina mecbur eden esin ama
Mutluluğunu golgeleyen eşin

:oha:

Ne sabırmış sizdeki de ... 8 yılda taş olsa çatlardı. İnsan 8 gün bile zor katlanır evdeki yabancı erkeğe
12 yıl. 2 yıl eşimle kaldı. Evlenince baskalirinda kaldı ama 6 sene hergin istediği gibi bize geliyordu eşim olmasa bile. Anahtarla . Yine aylarca kalmışlığı var bu arada . Biz izindeyken bizim evde yatıp kalkıyor du hertaraf berbat oluyordu 4 senedir öyle HERGÜN gelmiyor ama hala bir ayağı bizde ve uzun haftalar kalmisiliğı var. Şimdi üç aydır bizde kalıyor.

12 yıl. 2 yıl eşimle kaldı. Evlenince baskalirinda kaldı ama 6 sene hergin istediği gibi bize geliyordu eşim olmasa bile. Anahtarla . Yine aylarca kalmışlığı var bu arada . Biz izindeyken bizim evde yatıp kalkıyor du hertaraf berbat oluyordu 4 senedir öyle HERGÜN gelmiyor ama hala bir ayağı bizde ve uzun haftalar kalmisiliğı var. Şimdi üç aydır bizde kalıyor.
Yukarida bir uye de yazmis burada suclu kayniniz gibi gorunse de asil suclu esiniz.Musaade ettigi icin.

Eii mahkum .. annesigile karşı kötü görünmemek için onlar ağlamasın diye.

Ya ne alakaaaaaa

Size gelince eli mahkum değil onlara gelince mahkum

Size kötü görünmek sıkıntı değil

Sizin aglamaniz sıkıntı değil

Eşinize sorsanız ben mi kardeşin mi diye kardeşin demezse ben de bi şey bilmiyorum

Ben Avrupa'da yaşıyorum. Kaynım buraya para kazanmak için geldi 12 yıl önce (yani bu problem 10 yıllık- 10 yıldır evliyim). Kaynım para kazanamadı beceremedi. Şimdi hangi yüzle dönecek yurduna? Gülerler adama. Burda ikamet izni henüz yok. Sadece çalışıyor gündelik işlerde .. abisine güveniyor yurduna dönmüyor

Valla madem ikamet izni yok şikayet edin sınırdışı etsinler. Başınıza bela olmuş başka türlü kurtulamazsınız

Ya ne alakaaaaaa

Size gelince eli mahkum değil onlara gelince mahkum

Size kötü görünmek sıkıntı değil

Sizin aglamaniz sıkıntı değil

Eşinize sorsanız ben mi kardeşin mi diye kardeşin demezse ben de bi şey bilmiyorum
Eşim için problemi büyüten benim. Neden kardeşinden nefret ediyor muşum diye söyleniyor. Seni tanıyamıyorum diyor. Yani problem benim dirdirim. Ben durumu kabul etsem herkes memnun: eşim bir nebze memnun, kaynım memnun, eşimin ailesi çok memnu olacak. Sorunun kaynım olduğunu fark etmiyor kimse çünkü kimseye zararı yok ya

Ah ne mantıklı ne akıllı düşünüp yazıyorsun. Babam bile karışıp çok yardım etme dedi eşime ama eşim vicdan azabı çekiyor. Ailesi öyle demiyor ama. Yardım edin diyor.
Eşim dün onlara(annesigil) benim artık ne zaman gideceğini sorduğumu anlatinca annesi ağladı

KV de acaip bir cins neye zırıldıyor?? Eşşek kadar adam orda yanınızda bir baltaya sap olamamış, hayır yani dönse ne dönmese ne her türlü işsiz güçsüz yaşıyor işte asalak şekilde. Sanki kayın AByi yönetiyor tövbe est

KV de acaip bir cins neye zırıldıyor?? Eşşek kadar adam orda yanınızda bir baltaya sap olamamış, hayır yani dönse ne dönmese ne her türlü işsiz güçsüz yaşıyor işte asalak şekilde. Sanki kayın AByi yönetiyor tövbe est
Hadi yaşı 20 falan olsa yada durumu 2-3 senedir böyle olsa birşey demem. Yardım edelim düze çıkana kadar derim. Ama 12 sene geçmiş adam büyük. Yani nesine acıyım?

Ben Avrupa'da yaşıyorum. Kaynım buraya para kazanmak için geldi 12 yıl önce (yani bu problem 10 yıllık- 10 yıldır evliyim). Kaynım para kazanamadı beceremedi. Şimdi hangi yüzle dönecek yurduna? Gülerler adama. Burda ikamet izni henüz yok. Sadece çalışıyor gündelik işlerde .. abisine güveniyor yurduna dönmüyor
Ya sen şunu gizlice şikayet etsene sınır dışı etsinler asalak herif o zaman 30 yaşında olan şimdi 40 yaşındadır nefret ediyorum asalak insanlardan

Eşim için problemi büyüten benim. Neden kardeşinden nefret ediyor muşum diye söyleniyor. Seni tanıyamıyorum diyor. Yani problem benim dirdirim. Ben durumu kabul etsem herkes memnun: eşim bir nebze memnun, kaynım memnun, eşimin ailesi çok memnu olacak. Sorunun kaynım olduğunu fark etmiyor kimse çünkü kimseye zararı yok ya
Asalak herif daha ne kadar zararı olabilir

Böyle vafizsız bekâr bir amcayı eve sokmam neler duyuruyoruz ilk taş hep yakından gelir özellikle istismar vakaları artmış iken.
Yok okadar olmaz. Adam beceriksiz, saf, eğitimsiz, görgüsüz ama gerçekten iyi kalpli. Kendi hayatı pahasına benim kızları hatta beni bile korur .. ilginç değil mj

Back
X