Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beceremedi yuva kurmayı. Adamın doğru dürüst işi yok . Evi yok. İkamet izi yoktu 3 aya kadar. Hangi kadın buna razı olur? Adam senden benden sağlıklıAnlamıyorum ki, 40 yaşına gelene kadar sevgilisi falan olmadı mı, yuva kurmak istemedi mi? Abisi olmasa ona kim bakacaktı? Bu adamın bi hastalığı falan mı var bilmediğiniz?
Yuhhh diorum ben cok aramalarina dayanamiom sıkıntı çıkartıom.Siz nasil dayandiniz valla peygamber sabriniz varmışKendi hayatını mı kurmak ?![]()
Adam sürekli bizde kalmadı. 3 aydır kalıyor yine. 12 yıl içinde belki toplasan 3 yil abisinde ve evlendikten sonra bizde yatıp kalkiti. Buna ben izin vermeyince artık birlerinde kalmaya başladı ama yinede HERGÜN saatlerce bizdeydi eşim evde olmasa bile. Vallahi sabrım taştı. Adamın bu rahatlığına nankörlüğüne ve bu uzun boşa geçmiş zamana kızıyorum. Ve bundan ders almamasına inatla aynı hayatı sürdürmesineSabır taşı olsa çatlar, bu kadar süre sizde kalmasına nasıl tahammül ediyorsunuz.
Ya onu demiyorum. Görünürde problem olmayabilir. Hiçbir sağlıklı erkek 40 ına kadar kadınsız kalmaz. Anlatabiliyom mu? Size demezler zaten böyle bir şeyi, bilemezsiniz.Beceremedi yuva kurmayı. Adamın doğru dürüst işi yok . Evi yok. İkamet izi yoktu 3 aya kadar. Hangi kadın buna razı olur? Adam senden benden sağlıklı
Kesinlikle,sorun sizde olmuş oluyor kaç yıldır buna susuyorsaniz kusura bakmayın ama devam edin. Ben büyük konusmayayim ama direk bosanirdim !
Zaten inancım,aile yaşantım da buna karşı....
Aman benin zaten ilgilendirmez. Kiminle yatıp kalkarsa yatıp.kalksin. banane .. ama gerçek aşk olmadı HERGÜN adam hayatımızda bilirdik. Bununla.evlenecgim demedi hiçYa onu demiyorum. Görünürde problem olmayabilir. Hiçbir sağlıklı erkek 40 ına kadar kadınsız kalmaz. Anlatabiliyom mu? Size demezler zaten böyle bir şeyi, bilemezsiniz.
Gerçekten eşimle mutluyum m tabi küçük sorunlarımız var (ev işleri falan) ama bunlar her evlilikte var. Sorun bizim ilişki değil.Sorun hem esde hem kendinde. Ailesine göre sorun var mi? Yok tabi. Kadin herseye sessiz kaliyor üstüne 3 cocuk yapiyor. Mutsuz olsa cocuk yapmaz kafasindalar kesin. Kimse kusura bakmasim ama daha kendi hayat alanini savunamayan biri kesinlikle o evlilikte söz sahibi degildir. Onun icin su "esimle cok iyiz" duruma da zerre inanmiyorum
Adam Arap ama hanımefendi sorun yok diyor muhakkak amenna ama Arap'lar aşırı aile tutucudur seni atmaz ama ailesini de asla atmaz!!! Ve aile bu kardeşi ona tabiri caizse kitlemisSorun hem esde hem kendinde. Ailesine göre sorun var mi? Yok tabi. Kadin herseye sessiz kaliyor üstüne 3 cocuk yapiyor. Mutsuz olsa cocuk yapmaz kafasindalar kesin. Kimse kusura bakmasim ama daha kendi hayat alanini savunamayan biri kesinlikle o evlilikte söz sahibi degildir. Onun icin su "esimle cok iyiz" duruma da zerre inanmiyorum
Gerçekten eşimle mutluyum m tabi küçük sorunlarımız var (ev işleri falan) ama bunlar her evlilikte var. Sorun bizim ilişki değil.
Ben baştan çok iyi niyetli davrandım açık açık ailesine karşı kaynım hakkında tavrını koymadım. Koymadım çünkü kötü görünmek istemedim onlara. İş çığırından çıkınca seneler sonra iş işten geçti
Adam Arap ama hanımefendi sorun yok diyor muhakkak amenna ama Arap'lar aşırı aile tutucudur seni atmaz ama ailesini de asla atmaz!!! Ve aile bu kardeşi ona tabiri caizse kitlemisHatta Arap ailesini atmaz gün gelir seni atar o yüzden Allah size yardım etsin
![]()
Ailesi kaynını abisine kitlemiş. Aynen öyle. Sanki.adam 16 yaşında çocuk. Eşime sorumluğu yüklediler. Annesi kaynim uzulunce hemen ağlayarak bizi arar. Aile önemli çok. Ama sizde çok önyargılısnınız. Türkiye'de böyle aileler yok sankiAdam Arap ama hanımefendi sorun yok diyor muhakkak amenna ama Arap'lar aşırı aile tutucudur seni atmaz ama ailesini de asla atmaz!!! Ve aile bu kardeşi ona tabiri caizse kitlemisHatta Arap ailesini atmaz gün gelir seni atar o yüzden Allah size yardım etsin
![]()
Artık eskisi gibi iyi davranmıyorum. Buraya 8 sene önceki yazdıklarımı ve tahammül ettiklerimii okuyorum. Kendime inanamıyorum. Ben çok iyi niyetlii biriymişimSiz is isten geçti dediginiz sürece böyle devam eder.
Artık eskisi gibi iyi davranmıyorum. Buraya 8 sene önceki yazdıklarımı ve tahammül ettiklerimii okuyorum. Kendime inanamıyorum. Ben çok iyi niyetlii biriymişim
İsteklerim önem taşır ama bu konuda eşim köşeye sıkıştı. Ailesine karşı diyemiyor ben bakmıyorum artık çünkü ailesi anlamıyor.Bence konu sahibi bu duruma gelecek diye korktugu icin zaten susuyor. Dedigim gibi iliskimizde sorun yok demesine de inanmiyorum. Senin isteklerin yok sayildigi bir evlilikte nasil sorun yok. Benim kaynimin saglik sorunlari var. Ama bizim ve devletin yardimi ile kendi evinde yasiyor ve kendini idare ediyor. Su anda kendine göre is de ayarlama cabasindayiz. Saglik sorunlari yüzünden normal islerde calisamiyor. Ama oda istekli oldugu icin buluruz diye umuyorum. Bir adami tembellige alistirdin mi iste böyle asalak olur. Sükür kaynim saglik sorunlari oldugu halde kendinin de bir birey oldugunun farkinda
Aynen adam yüzsüz.. ama çaresiz olduğundan yüzsüz. Ama bu benim sorunum olamaz artık."Eskisi kadar iyi davranmiyorsaniz" bu neyi ifade ediyor ki? Adam yine gelip cöreklenmis evinize![]()
Valla çevremde yok canım .... Evet varsa da Doğu kesimde var zaten muhakkak gelinde o kültürden olduğu için sorun çıkmıyordur. Kültürler arası evlilik cidden zor. Misal ben Karadeniz'liyim eşim Marmara'dan ben hızlı aceleci o daha sakin ve ilk yıllar hep bu yüzden tartıştık hamdolsun oturdu bir şekilde...Ailesi kaynını abisine kitlemiş. Aynen öyle. Sanki.adam 16 yaşında çocuk. Eşime sorumluğu yüklediler. Annesi kaynim uzulunce hemen ağlayarak bizi arar. Aile önemli çok. Ama sizde çok önyargılısnınız. Türkiye'de böyle aileler yok sanki
Bende Karadenizlyim. Eşim zaten sen artık almanlaşmizsın diyor bana. Türk ailerini Arap ailerii gibi sanıyor. Sanki benim ailem alman sanki ben almam ailesinde büyüdüm. Bizde öyle değil deyince sen batılı olmuşsun diyor. Ben Türkiye deki kuzenlerim kaynını kabul etmezler deyince inanmıyor.Valla çevremde yok canım .... Evet varsa da Doğu kesimde var zaten muhakkak gelinde o kültürden olduğu için sorun çıkmıyordur. Kültürler arası evlilik cidden zor. Misal ben Karadeniz'liyim eşim Marmara'dan ben hızlı aceleci o daha sakin ve ilk yıllar hep bu yüzden tartıştık hamdolsun oturdu bir şekilde...
10 yıl diyor, 2012’de konu açmış ama öncesinde de varmış sorun, çözülmedi diye konu açmış.Birgun degil 5gun degil
8yil nedemek
İnsan tas olsa catlar
Psikolojimi kalir
Eşiniz de bulmuş işin kolayını ha.Bende Karadenizlyim. Eşim zaten sen artık almanlaşmizsın diyor bana. Türk ailerini Arap ailerii gibi sanıyor. Sanki benim ailem alman sanki ben almam ailesinde büyüdüm. Bizde öyle değil deyince sen batılı olmuşsun diyor. Ben Türkiye deki kuzenlerim kaynını kabul etmezler deyince inanmıyor.