Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen kuzen kardeş bulun birini, o da kalsın sizde. Başka türlü an-la-maz.Eşim için problemi büyüten benim. Neden kardeşinden nefret ediyor muşum diye söyleniyor. Seni tanıyamıyorum diyor. Yani problem benim dirdirim. Ben durumu kabul etsem herkes memnun: eşim bir nebze memnun, kaynım memnun, eşimin ailesi çok memnu olacak. Sorunun kaynım olduğunu fark etmiyor kimse çünkü kimseye zararı yok ya
E bu adam ömür boyu üstünüzde mi kalacak böyle? Kaynana olsa daha iyiydi, hiç yoktan kaynana derdiniz. Kayın ne ya?Yok okadar olmaz. Adam beceriksiz, saf, eğitimsiz, görgüsüz ama gerçekten iyi kalpli. Kendi hayatı pahasına benim kızları hatta beni bile korur .. ilginç değil mj
Çıkardım ama ben ağzımı açınca kötü kalpli oluyorum. Herkesin yada pek çok kadının kabul edeceği bir durumu neden bu kadar büyütüyor muşum. Neden bu kadar nefret ediyor muşum. Yani her ağzımı açtığımda tartışma oluyor. Eşim zaten stres altında (kardeşi yüzünden de) birde sen gelme üstüme diyor. Adamın psikolojisi zaten bozuk bende üstüne gidemiyorum tam anlamıyla.Niye 3 aydır yine sizde niye cingar çıkarmadınız offffff
Kesinlikle,sorun sizde olmuş oluyor kaç yıldır buna susuyorsaniz kusura bakmayın ama devam edin. Ben büyük konusmayayim ama direk bosanirdim !Sorun kayninizda degil ki esinizde. Üstelik 3 cocuk olmus arada. Masallah
Birde kaynana bir işin ucundan tutar yada en azından pislik çıkarmazdı temiz olurduE bu adam ömür boyu üstünüzde mi kalacak böyle? Kaynana olsa daha iyiydi, hiç yoktan kaynana derdiniz. Kayın ne ya?
Herkes kabul etmiyor. Çoğu kadın kabul etmiyor. Onların kabilesinde durum nasıl bilmem ama bizde tek bekar kayın, gelinle aynı evde tutulmaz.Çıkardım ama ben ağzımı açınca kötü kalpli oluyorum. Herkesin yada pek çok kadının kabul edeceği bir durumu neden bu kadar büyütüyor muşum. Neden bu kadar nefret ediyor muşum. Yani her ağzımı açtığımda tartışma oluyor. Eşim zaten stres altında (kardeşi yüzünden de) birde sen gelme üstüme diyor. Adamın psikolojisi zaten bozuk bende üstüne gidemiyorum tam anlamıyla.
Bende pek muhafazakar biri değilim ama aile denince eşimde akan sular duruyor. Tabi bende aileye önem veririrm am kendi kardeşim bu durumda olsa (Allah korusun) kulağını bükerim. 2-3 yıl yardım ederim düz yola çıkana kadar ama bu ne ya 12 senedir ?! Adama laf söyleyince kalbi kırılıp küsüyor. Annesigil de iyicene pohpohluyor onu. Abinne daha fazla yük olma onu strese sokma diyen yok herhalde. Eşim yabancı o yüzden ne konuştuklarını anlamıyorum detaylarıyla.Kesinlikle,sorun sizde olmuş oluyor kaç yıldır buna susuyorsaniz kusura bakmayın ama devam edin. Ben büyük konusmayayim ama direk bosanirdim !
Zaten inancım,aile yaşantım da buna karşı....
Aynen bende görmedim hiç. Zaten babam evlenmeden önce bile dedi 'bu kayın ne olacak ? Aynı evde kalması olacak.is değil" ve babam çok merhametli iyi kalpli biriHerkes kabul etmiyor. Çoğu kadın kabul etmiyor. Onların kabilesinde durum nasıl bilmem ama bizde tek bekar kayın, gelinle aynı evde tutulmaz.
Aslında bu en büyük kötülük. Abisi sürekli kollamış, kendi ayağı üstünde duramamış böyle.Aynen bende görmedim hiç. Zaten babam evlenmeden önce bile dedi 'bu kayın ne olacak ? Aynı evde kalması olacak.is değil" ve babam çok merhametli iyi kalpli biri
Eşin nasıl Arap falan mı? Bilemiyorum peki kayninla konuşsan?Bende pek muhafazakar biri değilim ama aile denince eşimde akan sular duruyor. Tabi bende aileye önem veririrm am kendi kardeşim bu durumda olsa (Allah korusun) kulağını bükerim. 2-3 yıl yardım ederim düz yola çıkana kadar ama bu ne ya 12 senedir ?! Adama laf söyleyince kalbi kırılıp küsüyor. Annesigil de iyicene pohpohluyor onu. Abinne daha fazla yük olma onu strese sokma diyen yok herhalde. Eşim yabancı o yüzden ne konuştuklarını anlamıyorum detaylarıyla.
Birde üstüne üstlük nankör. Yani bu iyilikleri bir lütuf olarak değil mecburi olarak görüyor. Yani abisine bir şükran borcu olduğunu sanmıyor. ben ayağına kapansin demiyorum ama insan biraz minnet duyar. Ama bunlarda öyle birsey bütün sülalede yok. Herkes birbirine yardım etmek ZORUNDA. Yani benim eşimin bunu yapması zorunlu ve minnet duyulacak birşey değil. Haksızlığa bakın.Aslında bu en büyük kötülük. Abisi sürekli kollamış, kendi ayağı üstünde duramamış böyle.
Aynen bende görmedim hiç. Zaten babam evlenmeden önce bile dedi 'bu kayın ne olacak ? Aynı evde kalması olacak.is değil" ve babam çok merhametli iyi kalpli biri
Ben bu hayatta kimseye güvenmem çocuklarım söz konusu iken bu devirde arkanda bile gözün olacak.Yok okadar olmaz. Adam beceriksiz, saf, eğitimsiz, görgüsüz ama gerçekten iyi kalpli. Kendi hayatı pahasına benim kızları hatta beni bile korur .. ilginç değil mj
Evet. Ama bundan yakınmıyorum. İyiyim eşimle. Çok merhametli bir insan .. onunla sorunum yok. Hele kökeni yüzünden de yok. Kaynım Türkçe bilmiyor ve almancasi berbat (12 yılda ilerleme yok). Onunla derin detaylı konulara giremem. Anlamıyor adamEşin nasıl Arap falan mı? Bilemiyorum peki kayninla konuşsan?
Evet yaptığı iyilik sayılmaz artık. Hatta kötülük çünkü adam zoru görünce abisine muhtaç kendini zor kurtarır.. çünkü öğrenmediBunun merhametle ilgisi yok.
Ortada muhtaç biri yok ki, eli kolu olan , 40 yaşında adam var. Bir iki sene kolkanat sonrası yol vermek olmalıydı.
İyilik yapmıyor ki eşiniz ona.
Yarın evlense kapınızı çalmaz.
Aslında çok haklısın.. off ya.Ben bu hayatta kimseye güvenmem çocuklarım söz konusu iken bu devirde arkanda bile gözün olacak.
Kendi hayatını mı kurmak ?Eski bir konu ama hala ayni mi ki?Kayin artık kendi hayatını kurmuş bu sorun bitmistir ins
Anlamıyorum ki, 40 yaşına gelene kadar sevgilisi falan olmadı mı, yuva kurmak istemedi mi? Abisi olmasa ona kim bakacaktı? Bu adamın bi hastalığı falan mı var bilmediğiniz?Birde üstüne üstlük nankör. Yani bu iyilikleri bir lütuf olarak değil mecburi olarak görüyor. Yani abisine bir şükran borcu olduğunu sanmıyor. ben ayağına kapansin demiyorum ama insan biraz minnet duyar. Ama bunlarda öyle birsey bütün sülalede yok. Herkes birbirine yardım etmek ZORUNDA. Yani benim eşimin bunu yapması zorunlu ve minnet duyulacak birşey değil. Haksızlığa bakın.