- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Bizim evin kredi boyunca kirasını eşim almış şimdide onlar alıyor ortalama olarka biz o eve taşınana kadar eşit almış olcaklar ama benim en ihtiyacım olduğu zaman aldılar elimizden ona çok bozulmuştum. Eşimin saçmalığı bekarken öyle anlaşmışlar yani.Kira niye bölüşülmüyor acaba enayi görüyorlar herhalde tövbe tövbe. Geçen sene Kp iki senelik evimizin vergi borcunu yatırmıştı 400 tl . Sonra biz onların evine izne gittik masada eşim yokken o parayı benden istedi . Ben öyle boş boş baktım cevap vermedim eşime de söylemedim bunu . Hem benim kredisini ödediğim evde otur hemde altı üstü 400 tl yi konuş oldu dedim içimden . Kv cam balkon istedi 2 balkon var birisi çocuk odasında ve daha küçük . Ben ona orayı da cam yaptır tüm kapatıp öldürme dedim . Ama gitmiş pimapen yaptırmış açılmıyorda . Sonra yine izinde masada oturuyoruz görümcem dedi ki annesine onların yerinde olsam sizden kira isterim kira ödemeniz lazım dedi . Kv de elini yanlara açtı cam balkonu gösterdi yaptırdım bak diye . Sanki ben istedim yaptırmasaydı hem yaptırıyor hem başımıza kakıyor böyle şey görmedim.
Yutkundum yutkundum sustum çok zoruma gitti ama kenara yazdım hiç unutmam . Şimdi bu istedikleri bahçeyi de alamazlar zaten eksikleri çok kalıyor . Eşim dedi ki altın vermek istemiyorum onlara . Bende istemiyorum dedim kendi ailem istese versem diyelim ki babam hemen öder 3 ayda kesin öyle geliri var . Ama kp öyle değil ödeyemez o yüzden vermem yani . İnşallah alamazlar bahçeyi ben kendi evimin kirasını kredisine vereceğim sonra miras malı olacak oldu yani olacak iş mi allah aşkınaBizim evin kredi boyunca kirasını eşim almış şimdide onlar alıyor ortalama olarka biz o eve taşınana kadar eşit almış olcaklar ama benim en ihtiyacım olduğu zaman aldılar elimizden ona çok bozulmuştum. Eşimin saçmalığı bekarken öyle anlaşmışlar yani.
Sizin kv bayağı kendi evi sanıyor orayı. 400 lirayla ben fakir olmam da siz zengin olacakmısınız diye sorardım ben herhalde
Altınınızı vermeyin sakın dediğiniz gibi giden gelmiyor. Tek erkek sizin eşiniz mi aile de ?Yutkundum yutkundum sustum çok zoruma gitti ama kenara yazdım hiç unutmam . Şimdi bu istedikleri bahçeyi de alamazlar zaten eksikleri çok kalıyor . Eşim dedi ki altın vermek istemiyorum onlara . Bende istemiyorum dedim kendi ailem istese versem diyelim ki babam hemen öder 3 ayda kesin öyle geliri var . Ama kp öyle değil ödeyemez o yüzden vermem yani . İnşallah alamazlar bahçeyi ben kendi evimin kirasını kredisine vereceğim sonra miras malı olacak oldu yani olacak iş mi allah aşkına
Zaten bende en çok sormadan danışmadan tamam demesine sinirlendim. Aynen öyle satın aldığı yerin daha tapusu yok devlet mera alanı görüyor orayı. Komikler gerçekten.ben böyle aile yapılarını anlayamıyorum
aileye yardım edilir
darda kalınca her şey yapılır da adam arsa alıyor
yani kendince yatırım yapıyor ama kimseye sormadan karar verip sonra para istiyor
yok öyle bir dünya
köyde birisi sıkıştım ucuza veririm demiştir bu da uyanıklık yapıp arsayı kapatmak modunda da bakalım çocuklar bunu istiyor mu bütçeleri uygun mu değerlendirme yok
istenen düşük miktarsa gönderilir de örneğin yatırımınız olsun 10000 gönder deyince tamam dememeli eşiniz
Evet 3 görümcem var hepsi evli gereksiz kocaları var damatlardan nefret ediyorum bir tanesi ile para yüzünden küsüz .Altınınızı vermeyin sakın dediğiniz gibi giden gelmiyor. Tek erkek sizin eşiniz mi aile de ?
İyi bari gönderemez o zamanMaaş kartı yedeği bende canım hesaplar ayrı değil. Atmden hesap dökümü alabiliyorum yada zaten uygulama şifresini de biliyorum kontrol edebilirim. Zaten para konusunda öok yalan söyleyeceğini zannetmiyorum
Ayni beni kullandiklari gibi seni kullanmislar. Altinlarimla arabalar aldilar ailesine hediyele gitti milyarlik hepsi benim masslarimla oldu. Nisanimi dugunumu yaptim. Sonuc sifir. Sakin sertmi konustum diye dusunme erkek tarafi ogullarini onemser sen sadece calisiyorsan para vermek zorundasin vermeme gibi luksun yok deme luksun yok onlara gore. Ufak capli bir cinnet gecir diyecegim ama galiba senin esin gizli gonderecek bir tipe benziyor canim.Merhaba kk hanımları.
Daha önce de kv ve kp hakkında konu açmıştım. Özetle aşırı paracılar biz sizi okuttuk artık bize bakın kafasındakar ki kp 3 tane geliri var. bizim bir aile farklı bir bütçe olduğumuzu kabullenemediler hala beklenti içerisindeler.
Velhasıl konuma geleyim bugun kp eşimi aradı bende konuşurken sadece tamam baba gönderirim dediğini duydum. Anladım ki para mevzusu. Kapattıktan sonra sordum hayırdır ne gönderiyoruz diye. Kp köyde bi arsa almış çocuklardan para topluyormuş. Bende patladım artık. Yetti senin ailene verdiklerimiz ben evlendim borç borç bitmedi kyk borcun askerlik borcun ev borcun eşya borcun burama kadar geldi kimse demesinki seni okuttuk falan filan senin bütün borcunu ben sırtlandım daha bi gün yüzü görüp de balayına gidemedik ben izin vermiyorum gönderemezsin para dedim. Birde bana sormadan babası emrediyor benimki bütçe müsait mi değil mi kendi kendine karar alıp tamam diyor beni takan yok. Buna da sinirlendim. Neyse aradan zaman geçtik bi saat kadar geldi yanıma özür diledi tmm vermek istemiyorsan vermeyiz dedi sonra sordum kim kim verdi. Büyük görümcem evli çocukları var diye ondan kimse para istemiyor böyle işlerde. O vermemiş. Tamam madem biz payımıza düşeni göndericez baban da tapuyu para gönderenlerin üzerine yapsın dedim. O zaman bozuldu ben böyle söyleyemem dedi. Bende oh ne ala herşeyde biz elimizi taşın altına koyalım o sonradan ortakçı olsun yok öyle bedavaya iş dedim kestirip attım. Şimdi sessiz sedasız duruyor düşünüyor ne yapacak merak içindeyim sizce sert mi konuştum bilmiyorum. İçimden hiç gelmiyor oraya bir kuruş da vermek.
Zaten bende en çok sormadan danışmadan tamam demesine sinirlendim. Aynen öyle satın aldığı yerin daha tapusu yok devlet mera alanı görüyor orayı. Komikler gerçekten.
Beterin beteri varmış valla allahtan benimki tek erkek değil.Evet 3 görümcem var hepsi evli gereksiz kocaları var damatlardan nefret ediyorum bir tanesi ile para yüzünden küsüz .
Ne kalacak ne zaman kalacak. Benim annemler de ev aldı. Kardeşler para verdik. Babam hepsini ödedi. Tamam ev bizim olacak ama belki bir ihtiyaca satılacak. Hem üç kardeş eşit para vermedik. Hem eşlerimiz var razı mı değil mi? Babam herşeyi düşünür. Ben de babamın ölmesini mi bekleyeceğim (Allah korusun )bir ihtiyacım olduğundaHaklısınız ama ben ailesine verdiği para için bu kadar sert konuşamazdım sanırım.
Sonuçta arsalar, mallar hep evlatlar için.
Size kalacak onlar.
Öyle düşünün..
Bir de bıktım senin borçlarından kırıcı olmuş sanki..
Çöpe atmamış ki paraları..
Ayy bu arada ben hala aynı salak ben.
Hiç mi kazıklar akıllandırmaz insanı?
Ne iyilik düşünüyorsam.
İyi yapmışsın.
Vur kafasına kafasına. :) :)
Ben ortak olan herşeye karşıyım. O yüzden zaten kavga ediyorum ilerde ben kimden payımı alıcam kimi bulupda ev yapıcam vs vsÇok iyi yapmışsınız.. geri adım atmayın ki bundan sonra eşiniz sizin adınıza da konuşmasın.
Ayrıca kendi yatırımınızı kendiniz yapın.. ortak hiç birşeye girmeyin.
O damatları mal sahibi yapmayacağım kesin net !!! Beni hiç ilgilendirmiyor kp gidip kardeşiyle tarlasını bölüşsün orayı satıp bahçesini alsın ne yapayım . Ben her ay dişimden tırnağımdan arttırıp doğru düzgün dışarı çıkmayıp yemeyip içmeyip biriktiriyorum herkes öyle yapsınBeterin beteri varmış valla allahtan benimki tek erkek değil.
Kesinlikle bende istemiyorum yoruldum artık. Aptal yerine koymaktan başka bişey değil.Buz gibi gelinlerden ve damatlardan mal kaçırılıyor.Ver 20 sene dünyanın sahibi olsunlar ...sen eşinle ayrılma durumu yaşarsan beş kurus alamadan ayrıl.Maddi destege ihtiyacı olana soframi acarim...cocugunun okul masrafini karsilarim ama benim gonderdigim parayla mal sahibi yapmam!!
Benimde zoruma giden o aptal yerine koyuyorlar resmen.Buz gibi gelinlerden ve damatlardan mal kaçırılıyor.Ver 20 sene dünyanın sahibi olsunlar ...sen eşinle ayrılma durumu yaşarsan beş kurus alamadan ayrıl.Maddi destege ihtiyacı olana soframi acarim...cocugunun okul masrafini karsilarim ama benim gonderdigim parayla mal sahibi yapmam!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?