Bitmiyor istekleri

Bizim evin kredi boyunca kirasını eşim almış şimdide onlar alıyor ortalama olarka biz o eve taşınana kadar eşit almış olcaklar ama benim en ihtiyacım olduğu zaman aldılar elimizden ona çok bozulmuştum. Eşimin saçmalığı bekarken öyle anlaşmışlar yani.
Sizin kv bayağı kendi evi sanıyor orayı. 400 lirayla ben fakir olmam da siz zengin olacakmısınız diye sorardım ben herhalde

Yutkundum yutkundum sustum çok zoruma gitti ama kenara yazdım hiç unutmam . Şimdi bu istedikleri bahçeyi de alamazlar zaten eksikleri çok kalıyor . Eşim dedi ki altın vermek istemiyorum onlara . Bende istemiyorum dedim kendi ailem istese versem diyelim ki babam hemen öder 3 ayda kesin öyle geliri var . Ama kp öyle değil ödeyemez o yüzden vermem yani . İnşallah alamazlar bahçeyi ben kendi evimin kirasını kredisine vereceğim sonra miras malı olacak oldu yani olacak iş mi allah aşkına

ben böyle aile yapılarını anlayamıyorum

aileye yardım edilir

darda kalınca her şey yapılır da adam arsa alıyor

yani kendince yatırım yapıyor ama kimseye sormadan karar verip sonra para istiyor

yok öyle bir dünya

köyde birisi sıkıştım ucuza veririm demiştir bu da uyanıklık yapıp arsayı kapatmak modunda da bakalım çocuklar bunu istiyor mu bütçeleri uygun mu değerlendirme yok

istenen düşük miktarsa gönderilir de örneğin yatırımınız olsun 10000 gönder deyince tamam dememeli eşiniz

Altınınızı vermeyin sakın dediğiniz gibi giden gelmiyor. Tek erkek sizin eşiniz mi aile de ?

Zaten bende en çok sormadan danışmadan tamam demesine sinirlendim. Aynen öyle satın aldığı yerin daha tapusu yok devlet mera alanı görüyor orayı. Komikler gerçekten.

Altınınızı vermeyin sakın dediğiniz gibi giden gelmiyor. Tek erkek sizin eşiniz mi aile de ?
Evet 3 görümcem var hepsi evli gereksiz kocaları var damatlardan nefret ediyorum bir tanesi ile para yüzünden küsüz .

Maaş kartı yedeği bende canım hesaplar ayrı değil. Atmden hesap dökümü alabiliyorum yada zaten uygulama şifresini de biliyorum kontrol edebilirim. Zaten para konusunda öok yalan söyleyeceğini zannetmiyorum
İyi bari gönderemez o zaman
Tavrınızı devam ettirin derim
Kyk borcuyla ilgili söylediklerinizde agır değil
Madem ailesi ben okuttum diyebiliyor ve eşinizde kendine yük görüyor bunu hayır canım ailen okutmadı seni ben okuttum bak borcunu ben ödüyorum demekte hakkınız
Az gözünü acsın omuzlarındaki gereksiz yükten sıyrılsın
Hayır bide yani durumu olmaz ok verin parada hem adamın geliri var hem yatırım amaclı devam ediyor ne gerek yahu borcunuz varken yatırım yapamazsınız yapacak olsanız zaten kendi paranızla yönlendirme olmadan kendi sectiginiz bişe yatırım yaparsınız

Ayni beni kullandiklari gibi seni kullanmislar. Altinlarimla arabalar aldilar ailesine hediyele gitti milyarlik hepsi benim masslarimla oldu. Nisanimi dugunumu yaptim. Sonuc sifir. Sakin sertmi konustum diye dusunme erkek tarafi ogullarini onemser sen sadece calisiyorsan para vermek zorundasin vermeme gibi luksun yok deme luksun yok onlara gore. Ufak capli bir cinnet gecir diyecegim ama galiba senin esin gizli gonderecek bir tipe benziyor canim.

Zaten bende en çok sormadan danışmadan tamam demesine sinirlendim. Aynen öyle satın aldığı yerin daha tapusu yok devlet mera alanı görüyor orayı. Komikler gerçekten.

oooo

amca orada komşu ile işi halletmiş

bizim çocuklarda banknot matbaası var ben oradan alır sana veririm demiş

bu durumda azıcık istese bile olmaz derim

ayağını yorganına göre uzatsın

bir de çocukların onlara tabi olmadığını öğrenmeleri lazım da burada iş eşinde bitiyor

sülalede en zengin biz görülürüz zira kendi işimiz var

aslında zenginlikle alakası yok ama neyse diğerleri maaşlı çalışan onların parası az kv ve kp e göre

ama yine de tek kuruş istemediler bu güne kadar

ihtiyaç oldu geçen bir şeyler aldık

görümcem gelmiş yarısını ben vereyim diyor

yıllardır ihtiyaç alınsın dedik kv nin de var parası almadı kimse, biz alınca da yarısını verelim

zira adı damdanlar aldı olmasın

özetle eşin de öğrenir bunları görmeyi benimki öğrendi artık yaş ilerledikçe daha iyi görüyor

eskiden benim abarttığımı, kötü düşündüğümü, kafamın komplo teorisine çalıştığını iddia ederdi de yaşadıkça gördü öğrendi

Ne kalacak ne zaman kalacak. Benim annemler de ev aldı. Kardeşler para verdik. Babam hepsini ödedi. Tamam ev bizim olacak ama belki bir ihtiyaca satılacak. Hem üç kardeş eşit para vermedik. Hem eşlerimiz var razı mı değil mi? Babam herşeyi düşünür. Ben de babamın ölmesini mi bekleyeceğim (Allah korusun )bir ihtiyacım olduğunda

gençliğinde öde öde neymiş ölünce zaten size kalacakmış. en güzel çağlarını gereksiz borçları ödemekle ya da iyi kötü birikim yapmakla geçir 50 yaşından sonra gezersin.
herkes kendi bütçesi kadar birikim yapsın bir zahmet. siz de kendiniz yapın kp de ne istiyorsa kendi alsın.
tepkinizde çok haklısınız.

Çok iyi yapmışsınız.. geri adım atmayın ki bundan sonra eşiniz sizin adınıza da konuşmasın.
Ayrıca kendi yatırımınızı kendiniz yapın.. ortak hiç birşeye girmeyin.
Ben ortak olan herşeye karşıyım. O yüzden zaten kavga ediyorum ilerde ben kimden payımı alıcam kimi bulupda ev yapıcam vs vs

Beterin beteri varmış valla allahtan benimki tek erkek değil.
O damatları mal sahibi yapmayacağım kesin net !!! Beni hiç ilgilendirmiyor kp gidip kardeşiyle tarlasını bölüşsün orayı satıp bahçesini alsın ne yapayım . Ben her ay dişimden tırnağımdan arttırıp doğru düzgün dışarı çıkmayıp yemeyip içmeyip biriktiriyorum herkes öyle yapsın

Kesinlikle bende istemiyorum yoruldum artık. Aptal yerine koymaktan başka bişey değil.

Benimde zoruma giden o aptal yerine koyuyorlar resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…