Bitmiyor istekleri

Verme valla eşine ağırlığını koy gerçekten biz eşler olmasak oğullarına göz açtırmayacaklar

Canım maaş kartı yedeği bende mevcut hesap dökümlerine bakıyorum ara ara gizli göndermez sanmıyorum. İstese de gizli kalmaz yani. Çalışmıyorum çalışsam da vermem ki bir kuruş. Benim ailem borç batağında bunlar elini bişeye sürmediler birde arsa alacak bende para vercem çok bekler.

Benim eşimle aramda 9 yaş var o farkında aslında çoğu şeyin. Ama üstünde 4 tane abi abla var bastırıyorlar çocuğu. Benimde eşimin maaşı diğerlerinden biraz daha yüksek diye biz zenginiz onlara göre. Bir eve 3 maaş giriyor biz bir maaşla ev geçindiriyoruz ama biz zenginiz.

Allah korusun en kötü boşansanız bile hakkınız olmuyor.
Birde malınızı kullanmanız için birilerinin ölmesini mi bekleyeceksiniz.
Evet evi ben o yüzden sattırıp payını vermek istiyorum. O evde bende ortak olayım. Benim evde gelin oturuyor olmasın. Hemde hakkım olsun dımdızlak kalmak istemiyorum.

Verme valla eşine ağırlığını koy gerçekten biz eşler olmasak oğullarına göz açtırmayacaklar
Şuan kv yi arasam sana her ay 1000 tl yolluyorum kp ile yiyin için desem asla hayır demez . Mırın kırın eder alır eminim. Eşim afrinde görevdeyken tazminatımız kesilmişti ve devlet afrin parasını da vermemişti .Eşim İskenderun’a banyo yapmaya gelecekti bende oraya gidecektim ama tüm ödemeleri yaptık cebimizde 500 tl kalmıştı onu da bi arkadaşa borç verdik bebeğine mama alacaktı para yoktu. Öyle olunca ben parasız kaldım yol param bile yoktu altın bozdurmak istedim bulunduğumuz yerde kuyumcu yoktu . Babamdan 1000 tl aldım bunu da telefonda laf arasında kv ye söyledim bilerek hiç birşey lazım mı kızım oğlum gitti sende annenin evine gittin demiyor bana . Sonra hesabımıza 1000 tl yollamış harcamadık kaldı o para zaten. Geri dönüşte eşim çekti eline verdi ilk mırın kırın etti anında aldı parayı . Ben olsam almazdım mesela . Kv aşırı paracıdır ama aşırı . Eve alışveriş bile yapmaz bana ramazan günü aynı yemeği 3 gün geç sahurda hem iftarda yedirdi

Bunu böyle alıştırmışlar diğerleri sürekli onlar veriyor sende ver onlar bekar ben ev geçindiriyorum anlamamakta ısrarcı
ya ev geçindirmeseniz de vermek zorunda değilsiniz ki. ver ver nereye kadar? ölünce hem ortak olacak hem o arsayı napcaksınız ne işinize yarayacak.
eşinizn bu durumu anlaması lazım yani direkt veririm dememesi lazım. şimdi kara kara düşünüyodur nasıl lafımdan dönerim diye.

Gayet haklısın iyi demişsin

kimse seni anlamaz. düşüncelerini duyan kv kp kötü gelin etiketi yapıştırır. oğlumuzu bizden uzaklaştırıyor der. ben sizler için alıyorum bu arsayı ilerde değerlenir der kesin. nankörlükle suçlar neticede eşit davranılmamış çocuklar var. haklısın ne diyebilirim ki. yarın birgün seninde çocuğun olacak ki bu devirde birikimsiz çocuk yapmak mantıksızlık olur. e birikimde yapamıyorsun bu gidişatta. elini veren kolunu kaptırıyor

Kesinlikle bende istemiyorum yoruldum artık. Aptal yerine koymaktan başka bişey değil.
O zaman kendini aptal yerine koydurma!! "Müsade ederseniz ben kendi malimin sahibi olayim sonra sulalenizi mal sahibi yapayım" de.Esini al karşına konuş."Ustunde benim adımın yazdığı ev tapusu ve araba ruhsatı olmadan bir daha kimseyi mal sahibi yaptığını ogrenirsem kimi kalkindiriyorsan gider onun yanında yaşarsın" de.

Ay o ne öyle yok ya kv ekmeklidir biz gidince çiğköftsinden lahmacuna hepsi yapılır. O yemek ertesi güne kalsa bile bize yeni başka bişey pişirilir. Ama bizimkiler işte derdi kardeşler ayrılmasın birinin durumu kötüyse öbürü biraz fazla versin ortak ev arsa alsınlar yani birinin parası ile öbürünü tamamlıyor.
Sizin kv allah akıl fikir ihsan eylesin eşiniz bide afrine filan gitmiş yani bir anne nasıl oğlunun o zorluk ile kazandığı parayı damatlara yedirmek ister aklım almıyor

Benden öyle bi tepki beklemiyordu zaten o yüzden kara kara düşünüyor :))
Bundan sonra onlar düşünsün banane

Tapu mapu karistirmayin .Vericez tapuyu deyip vermezler .
Artik para vermeyeceginize alıstirmaniz lazim .
Tapu da olsa vermeyeceğim diyeceksiniz .

Eşim kıdem atlayacak işinde benden başka herkes maaşa eklenecek parayı konuşuyor.
Zaten çocuklarıma onlardan bir kuruş gelmesin istemem bana dokunmasınlar ben güle oynaya geçincem zaten

Sen çok yaşa :) bundan sonra yeni cümlem bu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…