- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Verme valla eşine ağırlığını koy gerçekten biz eşler olmasak oğullarına göz açtırmayacaklarO damatları mal sahibi yapmayacağım kesin net !!! Beni hiç ilgilendirmiyor kp gidip kardeşiyle tarlasını bölüşsün orayı satıp bahçesini alsın ne yapayım . Ben her ay dişimden tırnağımdan arttırıp doğru düzgün dışarı çıkmayıp yemeyip içmeyip biriktiriyorum herkes öyle yapsın
Ben ortak olan herşeye karşıyım. O yüzden zaten kavga ediyorum ilerde ben kimden payımı alıcam kimi bulupda ev yapıcam vs vs
Canım maaş kartı yedeği bende mevcut hesap dökümlerine bakıyorum ara ara gizli göndermez sanmıyorum. İstese de gizli kalmaz yani. Çalışmıyorum çalışsam da vermem ki bir kuruş. Benim ailem borç batağında bunlar elini bişeye sürmediler birde arsa alacak bende para vercem çok bekler.Ayni beni kullandiklari gibi seni kullanmislar. Altinlarimla arabalar aldilar ailesine hediyele gitti milyarlik hepsi benim masslarimla oldu. Nisanimi dugunumu yaptim. Sonuc sifir. Sakin sertmi konustum diye dusunme erkek tarafi ogullarini onemser sen sadece calisiyorsan para vermek zorundasin vermeme gibi luksun yok deme luksun yok onlara gore. Ufak capli bir cinnet gecir diyecegim ama galiba senin esin gizli gonderecek bir tipe benziyor canim.
Benim eşimle aramda 9 yaş var o farkında aslında çoğu şeyin. Ama üstünde 4 tane abi abla var bastırıyorlar çocuğu. Benimde eşimin maaşı diğerlerinden biraz daha yüksek diye biz zenginiz onlara göre. Bir eve 3 maaş giriyor biz bir maaşla ev geçindiriyoruz ama biz zenginiz.oooo
amca orada komşu ile işi halletmiş
bizim çocuklarda banknot matbaası var ben oradan alır sana veririm demiş
bu durumda azıcık istese bile olmaz derim
ayağını yorganına göre uzatsın
bir de çocukların onlara tabi olmadığını öğrenmeleri lazım da burada iş eşinde bitiyor
sülalede en zengin biz görülürüz zira kendi işimiz var
aslında zenginlikle alakası yok ama neyse diğerleri maaşlı çalışan onların parası az kv ve kp e göre
ama yine de tek kuruş istemediler bu güne kadar
ihtiyaç oldu geçen bir şeyler aldık
görümcem gelmiş yarısını ben vereyim diyor
yıllardır ihtiyaç alınsın dedik kv nin de var parası almadı kimse, biz alınca da yarısını verelim
zira adı damdanlar aldı olmasın
özetle eşin de öğrenir bunları görmeyi benimki öğrendi artık yaş ilerledikçe daha iyi görüyor
eskiden benim abarttığımı, kötü düşündüğümü, kafamın komplo teorisine çalıştığını iddia ederdi de yaşadıkça gördü öğrendi
Evinin önü kapanmasın diye evinin önündeki arsayı alcakmış gülsem mi ağlasam mı bilemedimhay ağzına sağlık. bence gayet mantıklı konuşmuşsun.
zor durumda olsa tamam yardım edilir de napacaklar arsayı?
tek başına alabiliyorsa alsın, alamıyorsa sokakta kalacak hali yok ya.Evinin önü kapanmasın diye evinin önündeki arsayı alcakmış gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Evet evi ben o yüzden sattırıp payını vermek istiyorum. O evde bende ortak olayım. Benim evde gelin oturuyor olmasın. Hemde hakkım olsun dımdızlak kalmak istemiyorum.Allah korusun en kötü boşansanız bile hakkınız olmuyor.
Birde malınızı kullanmanız için birilerinin ölmesini mi bekleyeceksiniz.
Şuan kv yi arasam sana her ay 1000 tl yolluyorum kp ile yiyin için desem asla hayır demez . Mırın kırın eder alır eminim. Eşim afrinde görevdeyken tazminatımız kesilmişti ve devlet afrin parasını da vermemişti .Eşim İskenderun’a banyo yapmaya gelecekti bende oraya gidecektim ama tüm ödemeleri yaptık cebimizde 500 tl kalmıştı onu da bi arkadaşa borç verdik bebeğine mama alacaktı para yoktu. Öyle olunca ben parasız kaldım yol param bile yoktu altın bozdurmak istedim bulunduğumuz yerde kuyumcu yoktu . Babamdan 1000 tl aldım bunu da telefonda laf arasında kv ye söyledim bilerek hiç birşey lazım mı kızım oğlum gitti sende annenin evine gittin demiyor bana . Sonra hesabımıza 1000 tl yollamış harcamadık kaldı o para zaten. Geri dönüşte eşim çekti eline verdi ilk mırın kırın etti anında aldı parayı . Ben olsam almazdım mesela . Kv aşırı paracıdır ama aşırı . Eve alışveriş bile yapmaz bana ramazan günü aynı yemeği 3 gün geç sahurda hem iftarda yedirdiVerme valla eşine ağırlığını koy gerçekten biz eşler olmasak oğullarına göz açtırmayacaklar
Bunu böyle alıştırmışlar diğerleri sürekli onlar veriyor sende ver onlar bekar ben ev geçindiriyorum anlamamakta ısrarcıtek başına alabiliyorsa alsın, alamıyorsa sokakta kalacak hali yok ya.
ya ev geçindirmeseniz de vermek zorunda değilsiniz ki. ver ver nereye kadar? ölünce hem ortak olacak hem o arsayı napcaksınız ne işinize yarayacak.Bunu böyle alıştırmışlar diğerleri sürekli onlar veriyor sende ver onlar bekar ben ev geçindiriyorum anlamamakta ısrarcı
Gayet haklısın iyi demişsinMerhaba kk hanımları.
Daha önce de kv ve kp hakkında konu açmıştım. Özetle aşırı paracılar biz sizi okuttuk artık bize bakın kafasındakar ki kp 3 tane geliri var. bizim bir aile farklı bir bütçe olduğumuzu kabullenemediler hala beklenti içerisindeler.
Velhasıl konuma geleyim bugun kp eşimi aradı bende konuşurken sadece tamam baba gönderirim dediğini duydum. Anladım ki para mevzusu. Kapattıktan sonra sordum hayırdır ne gönderiyoruz diye. Kp köyde bi arsa almış çocuklardan para topluyormuş. Bende patladım artık. Yetti senin ailene verdiklerimiz ben evlendim borç borç bitmedi kyk borcun askerlik borcun ev borcun eşya borcun burama kadar geldi kimse demesinki seni okuttuk falan filan senin bütün borcunu ben sırtlandım daha bi gün yüzü görüp de balayına gidemedik ben izin vermiyorum gönderemezsin para dedim. Birde bana sormadan babası emrediyor benimki bütçe müsait mi değil mi kendi kendine karar alıp tamam diyor beni takan yok. Buna da sinirlendim. Neyse aradan zaman geçtik bi saat kadar geldi yanıma özür diledi tmm vermek istemiyorsan vermeyiz dedi sonra sordum kim kim verdi. Büyük görümcem evli çocukları var diye ondan kimse para istemiyor böyle işlerde. O vermemiş. Tamam madem biz payımıza düşeni göndericez baban da tapuyu para gönderenlerin üzerine yapsın dedim. O zaman bozuldu ben böyle söyleyemem dedi. Bende oh ne ala herşeyde biz elimizi taşın altına koyalım o sonradan ortakçı olsun yok öyle bedavaya iş dedim kestirip attım. Şimdi sessiz sedasız duruyor düşünüyor ne yapacak merak içindeyim sizce sert mi konuştum bilmiyorum. İçimden hiç gelmiyor oraya bir kuruş da vermek.
kimse seni anlamaz. düşüncelerini duyan kv kp kötü gelin etiketi yapıştırır. oğlumuzu bizden uzaklaştırıyor der. ben sizler için alıyorum bu arsayı ilerde değerlenir der kesin. nankörlükle suçlar neticede eşit davranılmamış çocuklar var. haklısın ne diyebilirim ki. yarın birgün seninde çocuğun olacak ki bu devirde birikimsiz çocuk yapmak mantıksızlık olur. e birikimde yapamıyorsun bu gidişatta. elini veren kolunu kaptırıyorMerhaba kk hanımları.
Daha önce de kv ve kp hakkında konu açmıştım. Özetle aşırı paracılar biz sizi okuttuk artık bize bakın kafasındakar ki kp 3 tane geliri var. bizim bir aile farklı bir bütçe olduğumuzu kabullenemediler hala beklenti içerisindeler.
Velhasıl konuma geleyim bugun kp eşimi aradı bende konuşurken sadece tamam baba gönderirim dediğini duydum. Anladım ki para mevzusu. Kapattıktan sonra sordum hayırdır ne gönderiyoruz diye. Kp köyde bi arsa almış çocuklardan para topluyormuş. Bende patladım artık. Yetti senin ailene verdiklerimiz ben evlendim borç borç bitmedi kyk borcun askerlik borcun ev borcun eşya borcun burama kadar geldi kimse demesinki seni okuttuk falan filan senin bütün borcunu ben sırtlandım daha bi gün yüzü görüp de balayına gidemedik ben izin vermiyorum gönderemezsin para dedim. Birde bana sormadan babası emrediyor benimki bütçe müsait mi değil mi kendi kendine karar alıp tamam diyor beni takan yok. Buna da sinirlendim. Neyse aradan zaman geçtik bi saat kadar geldi yanıma özür diledi tmm vermek istemiyorsan vermeyiz dedi sonra sordum kim kim verdi. Büyük görümcem evli çocukları var diye ondan kimse para istemiyor böyle işlerde. O vermemiş. Tamam madem biz payımıza düşeni göndericez baban da tapuyu para gönderenlerin üzerine yapsın dedim. O zaman bozuldu ben böyle söyleyemem dedi. Bende oh ne ala herşeyde biz elimizi taşın altına koyalım o sonradan ortakçı olsun yok öyle bedavaya iş dedim kestirip attım. Şimdi sessiz sedasız duruyor düşünüyor ne yapacak merak içindeyim sizce sert mi konuştum bilmiyorum. İçimden hiç gelmiyor oraya bir kuruş da vermek.
O zaman kendini aptal yerine koydurma!! "Müsade ederseniz ben kendi malimin sahibi olayim sonra sulalenizi mal sahibi yapayım" de.Esini al karşına konuş."Ustunde benim adımın yazdığı ev tapusu ve araba ruhsatı olmadan bir daha kimseyi mal sahibi yaptığını ogrenirsem kimi kalkindiriyorsan gider onun yanında yaşarsın" de.Kesinlikle bende istemiyorum yoruldum artık. Aptal yerine koymaktan başka bişey değil.
Ay o ne öyle yok ya kv ekmeklidir biz gidince çiğköftsinden lahmacuna hepsi yapılır. O yemek ertesi güne kalsa bile bize yeni başka bişey pişirilir. Ama bizimkiler işte derdi kardeşler ayrılmasın birinin durumu kötüyse öbürü biraz fazla versin ortak ev arsa alsınlar yani birinin parası ile öbürünü tamamlıyor.Şuan kv yi arasam sana her ay 1000 tl yolluyorum kp ile yiyin için desem asla hayır demez . Mırın kırın eder alır eminim. Eşim afrinde görevdeyken tazminatımız kesilmişti ve devlet afrin parasını da vermemişti .Eşim İskenderun’a banyo yapmaya gelecekti bende oraya gidecektim ama tüm ödemeleri yaptık cebimizde 500 tl kalmıştı onu da bi arkadaşa borç verdik bebeğine mama alacaktı para yoktu. Öyle olunca ben parasız kaldım yol param bile yoktu altın bozdurmak istedim bulunduğumuz yerde kuyumcu yoktu . Babamdan 1000 tl aldım bunu da telefonda laf arasında kv ye söyledim bilerek hiç birşey lazım mı kızım oğlum gitti sende annenin evine gittin demiyor bana . Sonra hesabımıza 1000 tl yollamış harcamadık kaldı o para zaten. Geri dönüşte eşim çekti eline verdi ilk mırın kırın etti anında aldı parayı . Ben olsam almazdım mesela . Kv aşırı paracıdır ama aşırı . Eve alışveriş bile yapmaz bana ramazan günü aynı yemeği 3 gün geç sahurda hem iftarda yedirdi
Benden öyle bi tepki beklemiyordu zaten o yüzden kara kara düşünüyor :))ya ev geçindirmeseniz de vermek zorunda değilsiniz ki. ver ver nereye kadar? ölünce hem ortak olacak hem o arsayı napcaksınız ne işinize yarayacak.
eşinizn bu durumu anlaması lazım yani direkt veririm dememesi lazım. şimdi kara kara düşünüyodur nasıl lafımdan dönerim diye.
Eşim kıdem atlayacak işinde benden başka herkes maaşa eklenecek parayı konuşuyor.kimse seni anlamaz. düşüncelerini duyan kv kp kötü gelin etiketi yapıştırır. oğlumuzu bizden uzaklaştırıyor der. ben sizler için alıyorum bu arsayı ilerde değerlenir der kesin. nankörlükle suçlar neticede eşit davranılmamış çocuklar var. haklısın ne diyebilirim ki. yarın birgün seninde çocuğun olacak ki bu devirde birikimsiz çocuk yapmak mantıksızlık olur. e birikimde yapamıyorsun bu gidişatta. elini veren kolunu kaptırıyor
Sen çok yaşa :) bundan sonra yeni cümlem bu olacakO zaman kendini aptal yerine koydurma!! "Müsade ederseniz ben kendi malimin sahibi olayim sonra sulalenizi mal sahibi yapayım" de.Esini al karşına konuş."Ustunde benim adımın yazdığı ev tapusu ve araba ruhsatı olmadan bir daha kimseyi mal sahibi yaptığını ogrenirsem kimi kalkindiriyorsan gider onun yanında yaşarsın" de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?