bu yarışma hiç hırslı değil, hepimiz uzun süren diyetten dağılmış haldeyiz, motivasyon sıfıryarın tartılınca sonuçtan belli olacak zaten. bugün misafirlerim vardı, ve ben dayanayıp 5 çeşit ikramın hepsinden doya doya yedim kesin sonuncu ben olurum acilen motivasyona ve hırsa ihtiyacımız var. 2 gün leslie yaptım bıraktım. artık kendime çok kızıyorum
aynen hepimiz salmış durumdayız o yüzden de pek bir yarışma havası oluşmadı bizde tabi. Bende çok yedim yine akşam fazla kaçırdım diyet moduna da hiç giremedim bu aralar 58 kilo oldum galiba sabah 57.8 idim. <şimdi çıksam 59u bile görmüş olabilirim. <moralim de bozuluyor kıyafetlerimi deniyorum hiç yakışmıyor geçen seneki kıyafetlerimin hepsi dar geliyor giyemiyorum pantolonların önü kapanmıyor o derece dar yani. Geçen sene bu zamanlar 53-54 kilo idim. Ne yapsak ki.. kara kara düşünüyorum her şeyden yiyip çok az mı yesek ama öyle yapınca da dayanamayıp çok yiyoruz hiç yemeyince de olmuyor çünkü psikolojik olarak hazır olmadığımız için bir kaç gün dayanıp sonra devamını getiremiyoruz.
Kızlar bugün bir etek aldım 36 beden dışında yoktu bende 42-40 beden giyiyorum ama yine de aldım kalça kısmı acayip sıkıyor hatta etek o kadar dar ki göbeğimin baya bir üstüne çıkıyor dar olduğu içinAma o eteğin içine girmem lazım kış bitmeden ki giyebileyim etek kışlık çünkü. Eteği giyip oturdum nefes alamadım acayip sıktı :)) Ama etek ucuzdu 10 liraya aldım :)) Bir de motive eder belki beni dedim. Onu giyince göbek fışkırdı kalça arkadan çıktı çok fena kilo almışım ben yaa hiç farketmiyordum bol giyindiğim için bu kadar da kilolu olduğumu. O yüzden kendimizi toparlamamız lazım. Madem diyet yapamıyoruz yapmayalım biz de :)) Ben şöyle bir öneri getircem. Saat 7-8 den sonra hiç bi şey yemeyelim yasak getirelim bir de akşam yemeklerinde iki çeşit yemek varsa ikisinden de ikişer yemek kaşığı sınırı getirelim daha fazla yemeyelim doymasak bile yemeyelim ama gündüz istediğimizi yiyelim bir de öyle deneyelim böylece kendimiz sıkmadığımız için rahat oluruz hem de stres yapmadan zayıflamaya başlarız.
ben nerdeyse öyle yapıyorum zaten akşamları nerdeyse hiç birşey yemiyorum. ama denemeye değer diyorum. sabah 57,100 geldim. evet kilo almışım. ama bugün bayanlarla etkinliğimiz vardı ve herkes çok güzel göründüğümü söyledi, halbuki ben evden çıkarken çok şişko hissediyordum kendimi, ama onlar yüzüne renk gelmiş, almış gibi görünmüyorsun ama bu halin çok güzel dediler moral oldu valla:) ama böyle gidersem yaza kadar verdiğim kiloları geri almaktan korkuyorumama düşününce nerdeyse kurban bayramından beridir ne sporum ne diyetim disiplinli ama 500gr-1 kg arası birşey aldım. demekki dikkat edersem vermesem bile almıcam pek fazla ve yaz yüzünü gösterince tekrar sporuma başlayınca hepsini vericem:):):)
sen çok kilo verdiiğin için haklı olarak geri almaktan korkuyorsun, kafaya takıyorsun. Ben de kaç kere istediğim kiloya indim ama maalesef saldım kendmi ve hepsini geri aldım. Sen aslında farkında olmadan kendini frenliyorsun akşamları o yüzden koruyorsun kilonu. Ben de kendimi inanılmaz kilolu görüyorum beğenmiyorum ama aslında 58 kilo da aşırı bir kilo değil, kafaya çok taktığım için bana öyle geliyor sanırım. Bir de eskiden hep 49 kilo idim en fazla 52 oldum sonra geri indim 49 a falan o halimi bildiğim için o günlerimi özlüyorum her giydiğimin yakıştığı 36-38 beden giydiğim günlerimi özlüyorum.
Bazen de bakıyorum millet 2 ayda 10-15 kilo arası veriiyor diyorum kendime biraz dişini sık, 2 ay dayan istediğin kiloya in sonra da dikkat et diye ama bir motive olamadım. Öğlenleri yemekhanede yiyorm tatlı falan çıkıyor canım istiyor dayanamayıp yiyorum kendime kızıyorum sonra. Arkadaşlarım yiyor benim de canım istiyor. Bir de yemekhanede geçen hafta makarna pilav falan yedim ve inanılmaz yağlı idi böyle vıcık vıcık yağlar parlıyordu üstünde. 1 Haftadır da gaz ve şişkinlik sorunu yaşamaya başladım. Sabahtan akşama kadar gaz yapıyor vücudum çok rahatsız oldum, zırt bırt lavaboya gitmek zorunda kalıyorum. Ondan önceki hafta ise pilav ve makarna yememiştim çok rahattım. Doymuyorum diye yemeye başladım çünkü 6 saat bir şey yiyemyorum eve gelene kadar. Sanki çok zayıfım da yedikçe yiyorum bende :)) Artık kararlıyım onları yemiycem ne kadar aç olursam olayım dayancam zaten midem küçülüp alışır zamanla bu duruma. Birde gerçekten kötü beslenince vücudun doğal dengesi de bozuluyor. Çok kaçırdığımız zamanlarda hem şişlik hem gaz oluyor, ağırlık çöküyor üzerimize, uykumuz geliyor, çabuk yoruluyoruz sağlıksız beslendiğimiz zamanlarda.
Napıp edip gaza gelmemiz lazım bizim.
evet çok korkuyorum şişman olmaktanacilen gaz lazım bize:) yarışma topiklerine mi girsek acaba. orda gaza gelmişlerden etkileniriz belki. burda 4 kişiyiz, hepimiz birbirimizden daha bezginiz
aslında o aklıma geldi ama onun için sıra falan bekliyorsun galiba belli bir grup oluyor onların yarışması bitince seni alıyorlar galiba. Ben uğraşmak istememiştim o yüzden. Bazen de arada kaynayabiliyormuşsun :))
yliss, bugün dukan yaptım şişliklerim gitsin dedim başım ağrıyor acayip neredeyse hiç karbonhidrat tüketmedim ondan sanırım. Yarından itibaren de yasaklar getirdim kendime sıkı diyete başlıyorum sıkı derken karatay yapcam istediğim kiloya inene kadar. Arada dışarda yemem falan gerektiğinde de ekmek tüketmeden yicem. Geçen sene ben karatay yaparken arkadaşlarla burger kinge gidiyorduk mesela orda kızarmış tavuk yiyordum ekmeksiz satılanları var onların. Salata da oluyordu ama onu yiyesim gelmiyordu sonuçta insanız arada kaçamak yapmak isteyebiliyoruz. Bende ekmeksiz yapıyordum kaçamaklarımı. Ekmek hamur işi, kalorili şekerli gıdaları kesinlikle tüketmeyeceğim.
Bu sefer çok kararlıyım. Gaza da geldim açıkçası nasıl gaza geldim biliyo musun eski zamanlarımı düşündüm. Senle de konuşmuştuk, sende çok iradeli olduğunu söylemiştin. Eskiden hep 49 kiloydum sebebi de akşam 6 dan sonra ağzıma tek bir lokma koymuyordum bazen çok ısrar edenler oluyordu bazen misafirliğe falan giderdik akşam çayına. Ben sadece çay içer yanında getirdikleri tatlı hamurişi gibi şeyleri yemezdim o kadar çok ısrar ederlerdi ki ama yine de yemezdim. Şimdi ise akşam eve geliyorum annem yemek yapmış oluyor yiyorum oysa ben akşamları hep 1 kase yoğurt yemek istiyorum. Ama yemek var diye bir ton yemek yiyorum üstelik çok da acıkmış oluyorum. 1 kase çorba iç 1 tabak yemek ye derken hiç kilo veremiyorum oysa 1 kase çorba yeter de artar akşam yemeği için. Annem yemekler boşa gider falan diyor ondan yemek zorunda hissediyorum kendimi ne saçma oysa. Yemek zorunda değilim ki kaç kere anneme yemek yapma dedim o da dedi baban açlıktan mı ölsün yapmayım daSonra düşündüm deli miyim neyim yemek zorunda değilim ki onlar yesin ben 1 kase yoğurt yiyeyim içine de 1 kaşık keten tohumu atarım fıstık gibi. Ben eskiden gündüz dışarda yiyerek sabahları da doya doya yiyerek ki o zamanlarda ekmeği de çok tüketiyordum karatay ve dukan yoktu o zamanlar varsa da ben bilmiyordum sadece akşamları 1 kase yoğurt yiyerek ayda 2-3 kilo vermiştim. Üstelik bu sefer ekmek falan da tüketmiyorum daha fazla da verebileceğimi düşünüyorum. Yoğurttan sıkılırsam da 1 kase nesfit yerim. Yarın yemekhanede pilav makarna mantı gibi şeyler çıkarsa da yemeyeceğim sadece bulgur pilavı serbest. Artık şey gibi düşünüyorum sanki bana şekeri ekmeği hamur işini aburcuburları doktor yasaklamış yiyemiyorum gibi. Nasıl doktor yasak diyince insan birden iradeli oluveriyorsa, biz de öyle olmalıyız illa doktorun yasaklamasına gerek yok ya.
Ben yine aynı benim,sende yine aynı sensin sonuçta eskiden iradeli idik, demek ki içimizde irade vardı o hala içimizde bir yerlerde sadece dışarı çıkarmamız lazım. Düşünsene tartıda 49-50 kiloyu gördüğümüzü manken gibi :)) Süper olacak yaa her giydiğimiz yakışacak :)) Yeni kıyafetler alırız hem, bir de 3-4 kilo verince acayip motive olacağız :)) mutlu olacağız bir an gözünün önüne getir :)) Ama işte o zamana kadar istemesek de iradeli olmalıyız, içimizde bu güç var zaten sadece kullanacağız yarın itibari ile tamam mı :))
Evet arkadaşlar,denemem ve yliss ben de sizinleyim. Erkek kardeşim yarın gidecek ve artık ben de eski düzenime geri dönüyorum. Denemem sen etek almışsın ben de bir kot pantolon aldım. 54-53 olmadan imkansız giyemem,26 beden kot.O kotun içine gireceğim başka yolu yok. Ben de dedim bu saba bir tartılıyım bir de ne göreyim tam 59 kiloyum yani 1 kilo daha almışım. Sanki fil diyeti yapıyorum. Kurban bayramından önce 54kiloyakadar düşmüştüm ve şimdi inanamıyorum tam 5 kilo aldım. Tüm bunları birleştirince şuna karar verdim artık bu gidişe dur demeliyim ve artık az yemeye başlıyorum. Sirkeli ballı suyumu içeceğim,yeşil çayımı içeceğim. En azından 55 kiloya yeniden düşebilirim ve 2. dönem spora başladığımda 48-49 a düşerim inşallah. Evet arkadaşlar kilo verdikçe gaza geliriz inşallah. Bu haftaki hedefim 2 kilo vermek inşallah. Hadi kızlar lütfen bu sefer yenilmeyelim düşmanlarımıza.Yiyecekler bizim düşmanımız. Zararlı gıdalar tüketmiyoruz ya da çok az tüketiyoruz. 6 dan sonra da meyve sadece yiyebiliriz. Hepimize başarılar.
tamam bittercim, 60 ın üstüne çıkmadan artık fren vaktidir:) ben bu sabah tartıldım, 56,800 geldim. zaten en düşük 55,700 falan görmüştüm hatırladığım kadarıyla. yani 1 kilo almışım şu diyet spor salla pati yaptığım dönemde. bugün bizim için dönüm noktası, ya boşverip kilo almaya devam edeceğiz ya da sıkı tutup hedefe tekrar ilerleyeceğiz, daha azim ve karalılıkla:) ben biraz rahatsızım daha önce yazdığım gibi, o yüzden erken kalkamadım. kalkınca 1 bardak su içtim, 1 tane hurma yedim, sonra bi dilim mandalina, oğluma soyunca ben de attım ağzıma, az önce de bir avuç badem yedim. eşim öğlen yemeğe gelecek, o yüzden başka birşey yemedim, eşimle yicem 1 saat sonra. akşam da fırında çipura ve mevsim salata, ekmeksiz. öğleden sonra da 5 mil leslie yapıcam inş., sabah yapsam iyiydi ama bugün uyumadan yapıcam inş., gerekirse akşam yapıcam ama yapmadan uyumak yok:)
Benle eşim rahatsızlandık, eşimde 5 gün raporlu evde, ondan hiçbir şey kontrol edemedım
yliss, kaçamak ve spor konusunda da ben varım :)) Kaçamak yapmak isteyince sen aklıma geleceksin, spor yapmadığımda da. Yarın başlayalım ve hiç aksatmadan diyet + spor. Bu sefer söz verdik aksatmak kesinlikle yasak :)) Annem akşam zorla bir şeyler yedirmeye çalıştı ama nafile yemedimSadece nesfit yiyip çayımı içtim :))
geçmiş olsun sarfansari iyileşirsiniz inş hemen. Önemli bir şeyiniz yoktur inşallah.Benle eşim rahatsızlandık, eşimde 5 gün raporlu evde, ondan hiçbir şey kontrol edemedım
kızlar ben de bu aralar tatlı kirizlerim harç pek aksatmadım. hastalığım yakın o yüzden canım tatlı istiyor sürekli ama akşam yemeği yemiyorum,salata meyve ile geçiştiryorum. denemem aslında ben topiği böyle diyerek açmıştım,yani her şeyden yiyip azyiyerek zayıflayacaktık. Diyet yapmadan sağlıklı beslenecektik ama benim can sıkıntılarım diyetyapmama engel oldu bu hale geldiim.İnşallah moralim yerine gelir de şu kilolarımdan temelli kurtulurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?