oğlum hastalandı, 2 gecedir başındayım, uykusuzluktan ölüyorum. hala da ateşi düşmedi, ilacın etkisi geçmeye başladığı anda 40 a kadar fırlayıp çıkıyor. moralim çok bozuldu yinekıştan nefret etmeye başladım:
oğlum hastalandı, 2 gecedir başındayım, uykusuzluktan ölüyorum. hala da ateşi düşmedi, ilacın etkisi geçmeye başladığı anda 40 a kadar fırlayıp çıkıyor. moralim çok bozuldu yinekıştan nefret etmeye başladım:
geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim ikinize de. nedir rahatsızlığınız önemli birşey yoktur inş.
geçmiş olsun yliss, iyileşir oğlun inşallah hemen. Çocuklar çabuk hasta oluyor, iyi beslenmek çok önemli hasta olmamak için. Bu arada oğlun kaç yaşında merak ettim 1-2 yaşlarında sanırım yani öyle hayal ettim nedense :))
hepinize çok teşekkür ederim, bu sabah daha iyi sanki, 2 gündür ateşini düşüremedik, hiç bir ilaç fayda etmedi. sonunda gözü açılmaya başladı ama hiç birşey yemiyor. 2 yudum yesin diye 10 atla atıyorum ama nafileoğlum 2.5 yaşında denememcim. büyüdü artık ama hastalanınca 6 aylık bebekten berbat oluyor
Canım tereyağ kavur ve içine pekmez koyup biraz daha pişir ekmek içiyle küçük küçük onu yedirmeye çalış. Hem yağlı olduğu için boğazdan kolay geçiyor hemde tatlı olduğu için yiyebilir.
Evet kızlar bu hafta az yiyerek 1 kilo vermişim sabah tartıldım 1 kilocuk gitmiş tabi bunda regli olmamında etkisi var bitsin sanırım 57 ye düşerim.Sonra da az yiyerek 55 e inşallah hadi kızlar durmak yok.
hastalıklar, misafirler, günler, geceler, oturmalar, kışın kilo vermek imkansız gelmeye başladı. kendimi çok kilo almış hissediyorum, çünkü moral bozukluğundan yedim çikolata kek gofret ne varsamoralim çok bozuk çokkkkkk işin kötüsü yol arkadaşlarımın da motivasyonu tam değil neden bu istikrarsızlık. yaz gelse bir an önce artık, yaz değil, nisan mayıs aylar gevşer gönül yayları:) atıcam kendimi sokaklara, yürüyüp yürüyüp atıcam kiloları inş. tekrar:)
Denemem sakın inancını kaybetme,ben 50 günde kepek ekmeği yiyerek ,bol su içerek,yemeklere 2 kaşık yağ koyarak ve her şeyi yiyerek ama az yiyerek ve yürüyüş yaparak 6 kilo verdim ve 5 yıldır 55 i görmemiştim tam 54 kiloya düştüm. Her gören çok zayıfladığımı söylüyordu çok güzel bir duygu gerçekten.Evlenmeden önce giydiğim pantolonlarım olmaya başlamıştı. En önemlisi de ne giysem yakışıyordu. Artık 36 beden giymeye başlamıştım. Ah ah ama ben 2 ayda geri aldım tüm kilolarımı. Önemli olan verdikten sonra korumak canım. En az 1 sene yediklerimize dikkat edip kilomuzu sabitlememiz lazım ben sabitleyemedim ama kilo vermenin değil korumanın önemli olduğunu anladım ve 2.dönem inşallah yaza kadar spor salonuna gideceğim kafama koydum. spor yapıp o eziyeti çekince ben yememe çok dikkat ediyorum ve yaza 48 kilo ile çıkacağım inşallah. Dediğin gibi kışın insan üşüyor yemeyince ama havalar ısınınca daha az yiyoruz. suyu da daha kolay içiyorum ben sıcakta. canım inşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşeceğiz buna inan kendine güven.
canım ne güzel çok sevindim senin adına, heh şöyle siz kilo verin de ben de gaza geleyim. benim de dün günüm vardı, bugün de günüm var, 2 gündür mahvoldum, ev de pasta börek doldu. çocuk hasta eşim hasta ben de hastalanmak üzereyim. şu yoğunluğun geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum. memlekete gidince herşey daha iyi olacak inş.:)Kızlar napıyorsunuz? Hiç haber vermiyorsunuz nasıl gidiyor diyetler? Ben bugün 56.5i de gördüm :)) Her gün 100 gr gidiyor ne güzel. Yaptığım tek şey spor + sofradan yarı aç kalkmak. Akşam yine salata yedim yanına çok az bir ekmek yedim çünkü bugün hiç karbonhidrat almadım diye. Öğlen de çok az yedim sabah da. Bir de yemeklerden önce 1 bardak su içiyorum mutlaka. Çok su içmesem de böylece günde 3 bardak garanti içmiş oluyorum yoksa hiç içeceğim yok aslında 1,5 litre falan içebilsem süper olacak ama maalesef. Birazdan 50 dk pilates yaparım. Yemeği az yiyince insan hafif de oluyor eskiden yediklerim ağzıma gelir midem bulanır, ağırlık çökerdi şimdi az yemeye başladığımdan beri kendimi daha hafif ve enerji dolu hissediyorum müthiş bir şey. Sonunda motive olabildim gibi gerçi çok da motive sayılmaz hala tatlılara pek hayır diyemiyorum. Canım aşırı istiyor ama yine de kilo vermem lazım diyip yemiyorum açıkçası. Yarın mesela yemekhanede en sevdiğim tulumba tatlısı var ama yemiycem( Hatta en sevdiğim tarçınlı pilav da var onu alsam mı almasam mı hala karar veremedim. Bana kalsa hepsini alırım ama yememem lazım zaten zar zor kilo verip kolayca ve hemen geri alıyorum.
Kızlar napıyorsunuz? Hiç haber vermiyorsunuz nasıl gidiyor diyetler? Ben bugün 56.5i de gördüm :)) Her gün 100 gr gidiyor ne güzel. Yaptığım tek şey spor + sofradan yarı aç kalkmak. Akşam yine salata yedim yanına çok az bir ekmek yedim çünkü bugün hiç karbonhidrat almadım diye. Öğlen de çok az yedim sabah da. Bir de yemeklerden önce 1 bardak su içiyorum mutlaka. Çok su içmesem de böylece günde 3 bardak garanti içmiş oluyorum yoksa hiç içeceğim yok aslında 1,5 litre falan içebilsem süper olacak ama maalesef. Birazdan 50 dk pilates yaparım. Yemeği az yiyince insan hafif de oluyor eskiden yediklerim ağzıma gelir midem bulanır, ağırlık çökerdi şimdi az yemeye başladığımdan beri kendimi daha hafif ve enerji dolu hissediyorum müthiş bir şey. Sonunda motive olabildim gibi gerçi çok da motive sayılmaz hala tatlılara pek hayır diyemiyorum. Canım aşırı istiyor ama yine de kilo vermem lazım diyip yemiyorum açıkçası. Yarın mesela yemekhanede en sevdiğim tulumba tatlısı var ama yemiycem( Hatta en sevdiğim tarçınlı pilav da var onu alsam mı almasam mı hala karar veremedim. Bana kalsa hepsini alırım ama yememem lazım zaten zar zor kilo verip kolayca ve hemen geri alıyorum.
geçmiş olsun yliss, sağlığın iyi olsun verirsin kiloları, hamur işi tükettiğin için bir iki gün dukan yaparsın gider hepsi. Çabuk alınan kilo çabuk da veriliyor çünkü. Ayrıca karbonhidrat şişlik yapıyor, dukan şişliği götürüyor daha doğrusu.canım ne güzel çok sevindim senin adına, heh şöyle siz kilo verin de ben de gaza geleyim. benim de dün günüm vardı, bugün de günüm var, 2 gündür mahvoldum, ev de pasta börek doldu. çocuk hasta eşim hasta ben de hastalanmak üzereyim. şu yoğunluğun geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum. memlekete gidince herşey daha iyi olacak inş.:)
Denemem süpersin valla,gayet motive olmuş gördüm seni.İnşallah yavaş da olsa veririz kiloları bak 55 e az kalmışsen istesen 1 haftada düşersin 55 e. Ben de az az veriyorum hastalığım bitti ve tekrar 57 ye düştüm. Bakalım benim de ilk hedefim 55 inşallah hedefe çok az kaldı canım. Azmin elinden hiçbir şey kurtulamazmış.
Kızlar ben geldim
Bir süredir hastaydım ve bir süredirde eşim şehir dışına eğitime gitti, bilgisayarda ondaydı. Artık çok şükür iyileştim ve bilgisayarada kavuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?