Bitter80'in Diyet Günlüğü

geçmiş olsun yliss, iyileşir oğlun inşallah hemen. Çocuklar çabuk hasta oluyor, iyi beslenmek çok önemli hasta olmamak için. Bu arada oğlun kaç yaşında merak ettim 1-2 yaşlarında sanırım yani öyle hayal ettim nedense :))

Canım çok geçmiş olsun,inşallah iyileşmiştir oğlun. Benim de kızım var veo hastalanınca canım hiçbir şey yapmak istemiyor moralim tamamen bozuluyor. Allah acil şifalar versin.

geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim ikinize de. nedir rahatsızlığınız önemli birşey yoktur inş.

Grip öksürük, yani kış hastalığı canım. Eşim atlattı ama ben hala hastayım. Malum erkekler yatarak, kadınlar ayakta geçiriyor hastalığı

hepinize çok teşekkür ederim, bu sabah daha iyi sanki, 2 gündür ateşini düşüremedik, hiç bir ilaç fayda etmedi. sonunda gözü açılmaya başladı ama hiç birşey yemiyor. 2 yudum yesin diye 10 atla atıyorum ama nafile oğlum 2.5 yaşında denememcim. büyüdü artık ama hastalanınca 6 aylık bebekten berbat oluyor

Canım tereyağ kavur ve içine pekmez koyup biraz daha pişir ekmek içiyle küçük küçük onu yedirmeye çalış. Hem yağlı olduğu için boğazdan kolay geçiyor hemde tatlı olduğu için yiyebilir.

Evet kızlar bu hafta az yiyerek 1 kilo vermişim sabah tartıldım 1 kilocuk gitmiş tabi bunda regli olmamında etkisi var bitsin sanırım 57 ye düşerim.Sonra da az yiyerek 55 e inşallah hadi kızlar durmak yok.

Evet kızlar bu hafta az yiyerek 1 kilo vermişim sabah tartıldım 1 kilocuk gitmiş tabi bunda regli olmamında etkisi var bitsin sanırım 57 ye düşerim.Sonra da az yiyerek 55 e inşallah hadi kızlar durmak yok.

Bende regl oldum bugün sabah tartıldım 57.7 geldim ( Şişlik var sanırım fazla çıkıyorum en son 56.9 dum çünkü. Ben sanki hiç kilo veremeyecekmişim gibi hissetmeye başladım. Ekmek yemiyorum hiç. Aslında annem diyet yemekleri yapmaya başladı ama bir gram kilo veremedim daha.İşe başladığımdan beri sanki kilo vermem imkansız hal aldı gibi hissetmeye başladım ben sebebi de akşam yemeğini çok geç yiyorum ve aşırı acıkmış oluyorum bu yüzden de çok yiyorum anca doyuyorum. Eskiden 4-5 gibi yiyordum 6 dan sonra hiç bi şey yemiyordum şimdi ise saat 6 buçuk 7 gibi evde olduğum için akşam yemeği geç saate kalıyor ve annem tabağa koymuş oluyor yemeği aslında gözüme çok görünmüyor ama farkında olmadan akşamları çok kaçırmış oluyorum çok acıktığım için sanırım. Akşamları da yemek yemek istemiyorum aslında ama çok acıkınca dayanamıyorum. Sanırım kışın diyet yaptığımız için kışın zor oluyor yaz olsa insan sıcaktan bir şey yiyemiyor zaten o yüzden diyet yapması daha kolay oluyor gibi geliyor bana.

Tabi bunlar bahane biliyorum Kilo vermeme hiç bir engel yok hatta geç saatte yemek yesem bile zayıflayabilirim biliyorum. önemli olan kalori hesabı. Nasıl ramazan aylarında insanlar geç saatte yemesine rağmen zayıflayabiliyorsa bende zayıflayabilirim. Tek yapmam gereken kalori hesabı ama onu da pek yapamıyorum. Ya kaç aydır bu sitede zayıflamak için uğraşıyorum değişen hiç bir şey yok ve ben bu durumdan çok sıkıldım. Bakıyorum siteye bir sürü insan bir sürü kilo vermiş. 40-50 kilo veren insanlar bile var ama ben aylarca 8-9 kiloyu veremedim o yüzden kendime çok kızıyorum yaa. Niye böyle iradesiz oldum anlayamıyorum hiç. Spor yapmaya üşeniyorum içimden gelmiyor. Bir de bazen canım çok bir şeyler yemek istiyor tatlı falan kendimi zorlayıp yemiyorum ama sanki mutsuz oluyorum gibi hissediyorum kendimi. Çünkü kaç kere diyet yaptım istediğim kiloya inemedim o yüzden de umudumu kaybettim sanırım birazcık.

Bitter sen 55 kilo falan diyince birden sevindim böyle sanki çabucak verebilirmişiz gibi hissettim kendimi. Bir de babamla iddiaya girdim 1 marta kadar. Tam 40 gün var ve pantolonuna girdik iddiaya. Babam da aşırı kilo aldı o da zayıflasın istedim hem de belki bir gaza gelirim dedim. 40 günde tam 4-5 kilo verebilirim. yani 53-54 kiloyu görebirim :)) Hayal edince seviniyorum aslında yaa. Benim gaza gelmem için 56 kilonun altını görmem lazım çünkü bayadır görmedim o kiloyu. O zman motive olurum işte onun için de 2 kilo vermem yeterli.

Ben spor yapamıyorum ama evde dans etmeye karar verdim. Hem zevkli hem de spor yapmaya üşeniyorum ama müzik açınca üşenmem gibi geliyor :)) Havalar biraz daha ısınsın bir de geç kararsın işten eve gelirken bir kaç durak erken inip yürüyeceğim. Sabahları da hep bir durak erken inip yürüyorum. İşe gidip gelmeyi avantaja çevircem yani :))

Denemem sakın inancını kaybetme,ben 50 günde kepek ekmeği yiyerek ,bol su içerek,yemeklere 2 kaşık yağ koyarak ve her şeyi yiyerek ama az yiyerek ve yürüyüş yaparak 6 kilo verdim ve 5 yıldır 55 i görmemiştim tam 54 kiloya düştüm. Her gören çok zayıfladığımı söylüyordu çok güzel bir duygu gerçekten.Evlenmeden önce giydiğim pantolonlarım olmaya başlamıştı. En önemlisi de ne giysem yakışıyordu. Artık 36 beden giymeye başlamıştım. Ah ah ama ben 2 ayda geri aldım tüm kilolarımı. Önemli olan verdikten sonra korumak canım. En az 1 sene yediklerimize dikkat edip kilomuzu sabitlememiz lazım ben sabitleyemedim ama kilo vermenin değil korumanın önemli olduğunu anladım ve 2.dönem inşallah yaza kadar spor salonuna gideceğim kafama koydum. spor yapıp o eziyeti çekince ben yememe çok dikkat ediyorum ve yaza 48 kilo ile çıkacağım inşallah. Dediğin gibi kışın insan üşüyor yemeyince ama havalar ısınınca daha az yiyoruz. suyu da daha kolay içiyorum ben sıcakta. canım inşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşeceğiz buna inan kendine güven.

hastalıklar, misafirler, günler, geceler, oturmalar, kışın kilo vermek imkansız gelmeye başladı. kendimi çok kilo almış hissediyorum, çünkü moral bozukluğundan yedim çikolata kek gofret ne varsa moralim çok bozuk çokkkkkk işin kötüsü yol arkadaşlarımın da motivasyonu tam değil neden bu istikrarsızlık. yaz gelse bir an önce artık, yaz değil, nisan mayıs aylar gevşer gönül yayları:) atıcam kendimi sokaklara, yürüyüp yürüyüp atıcam kiloları inş. tekrar:)

yliss moralini bozma, istikrarsızız ama pes etmeyelim hep birlikte yarın başlayalım tekrar. Ben akşamları yemek yemeyeceğimi söyledim annemlere. Artk akşamları bir tane meyve ya da 1 kase yoğurt yicem. Eğer dayanabilirsem hiç bi şey yemicem. Ben yokmuşum gibi az yap yemeği dedim anneme de. Yazın gerçekten çok rahat kilo veriliyor ama bu bahane değil yaza kadar ne kadar kilo verirsek kardır. Acelemiz yok ama ayda bir kilo versek mayısa kadar 3-4 kilo gider. Benim toplamda 8 kilo vermem lazım geri kalanı da havalar ısınınca veririz artık.

bitter çok teşekkür ederim baya moral oldu bana yazdıkların okuyunca sevindim. Senin gibi her şeyden az yiyerek zayıflamaya çalışacağım bende. Tabi kalorili şeylerden çok canım istemedikçe de uzak durmaya çalışcam mesela bugün evde çikolata olmasına rağmen yemedim :))Bugün biraz kötü beslendim paylaşayım ama güzel yanı akşam yemeğinde kendimi güzel frenledim :)) Doymadığım halde yemeyi bıraktım.

sabah: 1 tabak patates kızartması, yanına 2 tane probis ve çay içtim

akşam 3-4 gibi ekmek arası et yaptım yedim ama doymadım açtım hala ama dedim daha yemiycem üstüne çay içtim bir sürü ve şiştim baya.

Hala da bi şey yemedim sabahtan beri kalorili şeyler yedim zaten dedim saat 8i geçti ama hala hiç acıkmadım ben :)) Motive oldum çünkü ben erken saatte yiyince zayıflayabiliyorum geç yiyince zayıflayamıyorum hiç o yüzden de hafta içi de akşam yemeğini kaldırcam zaten ben normalde hep 2 öğün yemek yerim alışkanlğım öyle. Bir de bir ara karatay yapıyordum uzun aralıklarla yemek yemek zayıflatıyor bunu bilyorum o yüzden ara öğün de yapmıyorum hiç zaten ara öğün yapınca ben abartıp daha çok şey yiyorum.

Bende artık 36-38 bedenleri görmek istiyorum 38 beden pantolonlarımın önü kapanmıyor. Sinir oluyorum baya. Bir 55 kiloyu görsem gaza geleceğim o yüzden ilk hedefim 2 haftada 57den 55e düşebilmek. ondan sonra yavaş versem de olur kiloları. Dediğin gibi verilen kiloyu korumak çok zor o yüzden bir yıl daha diyete devam etmemiz lazım. Birlikte yine zayıflayıp koruyacağız inş. Ve de yaza zayıf gireceğz :))

Bugün tartıldım 56.6 geldim çok sevindim akşam da 1 kase salata yedim yanına 1 avuç antep fıstığı aldım ama hepsini yiyemedim midem küçülmüş benim. Aşırı fazla geldi şiş hissediyorum şimdi kendimi ama çok yemedim oysa. O yüzden şimdi de spor yapcam :)) Haftasonu iki gün erken yedim kilom inmiş hemen çok sevindim yaa :)) 700 gr daha verirsem bu hafta 55 li rakamları görmeye başlayacağım :))

Kızlar 50 dk pilates yaptım her yerim tutuldu valla :)) Ama olsun karnım dümdüz oldu kendimi zayıflamış gibi hissediyorum çok mutluyum :)) Yediklerimi de erittim spor yapınca çok acıkıyorum şimdi acıktım ne güzel aç karnına yatcam :)) Özlemişim aç karnına yatmayı o zamanlarda hep zayıflıyorum ben çünkü :))

Durmak yok herkes zayıflayacak ona göre

Kızlar napıyorsunuz? Hiç haber vermiyorsunuz nasıl gidiyor diyetler? Ben bugün 56.5i de gördüm :)) Her gün 100 gr gidiyor ne güzel. Yaptığım tek şey spor + sofradan yarı aç kalkmak. Akşam yine salata yedim yanına çok az bir ekmek yedim çünkü bugün hiç karbonhidrat almadım diye. Öğlen de çok az yedim sabah da. Bir de yemeklerden önce 1 bardak su içiyorum mutlaka. Çok su içmesem de böylece günde 3 bardak garanti içmiş oluyorum yoksa hiç içeceğim yok aslında 1,5 litre falan içebilsem süper olacak ama maalesef. Birazdan 50 dk pilates yaparım. Yemeği az yiyince insan hafif de oluyor eskiden yediklerim ağzıma gelir midem bulanır, ağırlık çökerdi şimdi az yemeye başladığımdan beri kendimi daha hafif ve enerji dolu hissediyorum müthiş bir şey. Sonunda motive olabildim gibi gerçi çok da motive sayılmaz hala tatlılara pek hayır diyemiyorum. Canım aşırı istiyor ama yine de kilo vermem lazım diyip yemiyorum açıkçası. Yarın mesela yemekhanede en sevdiğim tulumba tatlısı var ama yemiycem ( Hatta en sevdiğim tarçınlı pilav da var onu alsam mı almasam mı hala karar veremedim. Bana kalsa hepsini alırım ama yememem lazım zaten zar zor kilo verip kolayca ve hemen geri alıyorum.

canım ne güzel çok sevindim senin adına, heh şöyle siz kilo verin de ben de gaza geleyim. benim de dün günüm vardı, bugün de günüm var, 2 gündür mahvoldum, ev de pasta börek doldu. çocuk hasta eşim hasta ben de hastalanmak üzereyim. şu yoğunluğun geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum. memlekete gidince herşey daha iyi olacak inş.:)

Denemem süpersin valla,gayet motive olmuş gördüm seni.İnşallah yavaş da olsa veririz kiloları bak 55 e az kalmışsen istesen 1 haftada düşersin 55 e. Ben de az az veriyorum hastalığım bitti ve tekrar 57 ye düştüm. Bakalım benim de ilk hedefim 55 inşallah hedefe çok az kaldı canım. Azmin elinden hiçbir şey kurtulamazmış.

Kızlar bugün 56.4 ü de gördüm her gün 100 gr gidiyor nazar değmesin :))
Ama sanki bugün çok yedim gibi hissettim pek yarı aç kalkmadım sofradan ama yine de çok yemedim birazdan da sporumu yaparım yatmadan böylece yediklerimi eritir kilo vermesem de kilomu korurum en azından.

geçmiş olsun yliss, sağlığın iyi olsun verirsin kiloları, hamur işi tükettiğin için bir iki gün dukan yaparsın gider hepsi. Çabuk alınan kilo çabuk da veriliyor çünkü. Ayrıca karbonhidrat şişlik yapıyor, dukan şişliği götürüyor daha doğrusu.

İnşallah hep beraber 55 kilonun altlarını da görürüz bitter :)) Ben eskisi gibi kısmıyorum yediklerimi de canım bi şeyi isterse yiyorum ama az yemeye çalışıyorum ona rağmen veriyorum kiloyu hayret ediyorum :)) Eskiden o kadar kısardım veremezdim yani. Mesela hiç ekmek yemezdim şimdi az da olsa yiyorum arasıra. Ama az yiyip hareketimi attırdım onun etkisi sanırım. Spor yapmam etkili diye düşünüyorum zayıflamam da.

Kızlar ben geldim

Bir süredir hastaydım ve bir süredirde eşim şehir dışına eğitime gitti, bilgisayarda ondaydı. Artık çok şükür iyileştim ve bilgisayarada kavuştum.

Kızlar ben geldim

Bir süredir hastaydım ve bir süredirde eşim şehir dışına eğitime gitti, bilgisayarda ondaydı. Artık çok şükür iyileştim ve bilgisayarada kavuştum.

hoşgeldin :)) geçmiş olsun sarfansari, artık sende sağlıklı beslenmeye geç madem geldin :)) Hem hasta olmazsın da bir daha :))

Ben dün sabah 56.2 geldim bugün 56.3 geldim tartıda bakalım yarın kaç olcam. Haftada bir gün dukan yapıyordum belki yarın da yaparım. Dün öğlen dışarda o kadar çok yedim ki akşam geldiğimde hala toktum yemek yemedim ve akşam 58 kiloyu gördüm tartıda :)) Neyse sonra tuvalete falan çıktım sabah da 56.3 geldim :)) Kilo aldım diye çok korktum bir an çabuk kilo alabiliyorum birden bir iki kilo artıyor ve aşağı inmesi uzun sürebiliyor. Valla kaçamak yapmak çok kötü bi şey pazar günü de dışarda yicem o yüzden yarın çok çok az yemem lazım. Dün spor da yapmadım bugünde çok yorgunum bugün de yapmadım. Akşam 7 den önce 4 kaşık patlıcan yemeği yedim ama midem küçülmüş galiba aşırı şişirdi çok ymeiş gibi rahatsız oldum. Hala tokum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…