Bitter80'in Diyet Günlüğü

aynen bende :)) yarın sabah yeni bir başlangıç yapcam her zaman denildiği gibi her şeyden yiyip çok çok az yicem sofradan doymadan kalkcam ama abur cubur hamur işini bile serbest bırakcam dayanamıyorum çünkü madem dayanamıyorum yiyeyim ama tadımlık şekilde tabi. Bu şekilde zayıflamaya çalışcam her öğünde yarı aç kalkcam sofradan da. Spora da başlarım inş.

hımm denerim ama haftasonu deneyeyim hafta içi işte rezil olmayım sonra sağol safransari tavsiyen için :))

Dün yemeği biraz fazla kaçırdım ve bugün 59 kilo çıktım, büyük ihtimalle şişlik falan da var ama midemi aşırı genişlettim hiç böyle yapmamıştım. Fazla kaçırmama rağmen rahatsızlanmadım çok da. Kahvaltıda da doyurucu bir kahvaltı yaptım ekmek yemedim. Şimdi de yemek yerim sonra da yatana kadar bir şey yemem kilo vermem lazım artık.Verdiğim kiloları geri alırsam çok üzülürüm. Kızlar siz ne alemdesiniz ? Bitter başlığı açıp kaçtı kesin kaçamak yapıyor buralara uğramadığına göre

Ben yaklaşık 7 senedir 50-53 kılo arasındayım. Evleneli 5 ay oldu ve 55e çıktım, bugün tartıldım. Yavaş yavaş kılo almaya başlıyorum Çok kişiden duyduğum bir yöntemi (tohum yiyeceğim) kullanarak ayda 2 kilo vermeye çalışacağım. Eğer bir faydasını görürsem sizinle mutlaka paylaşırım. 49 kilo olup, bir yıl o kiloda kalıp sabitlemeye çalışacağım.

sarfansari ne tohumu bu? Sen bir dene işe yararsa bende denerim yarından itibaren akşam yemeğini de kescem nesfit ya da bir tabak yoğurt ya da bir tane meyve yicem akşam yemeği niyetine. Olmuyor yoksa kilo veremiyorum benim de çok acelem yok. Ayda 1-2 kilo versem de yeter bana yaza kadar 7-8 kilo eder daha ne isteyim. Bende evlenince kilo alırım diye çok korkuyorum :)) Çünkü işten geç gelince yemek yapılır yemek yenir falan geç saatlerde bir de boğazıma zaten düşkünüm yemk yemeyi de çok seviyorum o yüzden midemi küçültmem ve 49 kiloda benim de sabitlenmem lazım. Yoksa bu gidişle 60 kilonun üstünü de görürüm daha hiç görmedim inş. görmem de :))

bugün sabah 1,5 tane ıspanaklı gözleme yedim, yanında zeytin peynir çemen falan. sonra 4 gibi falan akşam yemeği yedik pizza nugget dışardaydık mecbur kaldık. akşam 1 dilim pasta. sonra biraz kestane. şimdi nescafe:) neyse yarın eşim yok diyete ve spora başlangıç inşallah:)

Merhaba bayanlar,
Sonunda evdeyim cumadan beri il dışındaydım,arkadaşlara gittik yılbaşı için ve sağolsun arkadaş börek,çörek,tatlı ne bulduysa yaapmış ben de yedikçe yedim. Bugün evdeyim ve artık yemeye dur demem lazım. Midem genişlediği için çok yiyorum. Biran önce bunu sonlandırmalıyım. Hadi bakalım yeniden aranızdayım ve yarından itibaren menülerimi paylaşmaya başlayacağım.

Acı çehre tohumun ismi. 1 sene önce g.antepteki yakınlarımdan duydum, annemde aldı ama kullanmadı. Bende burada yeni aldım, yemekten yarım saat önce içiyorsun, 2-3 saate kadar etkisini gösteriyor ve bağırsaklarını çalıştırıyor, midende ne varsa çıkartıyorsun.

Zayıflamaya etkiside benim tahminim şu yüzden; akşam yemeği yiyorsun açlığını bastırıyorsun, bir kaç saat sonrada bağırsaklarını çalıştırıp boşalttığı için akşam yemeği yememiş gibi, öglen yediğinden sabah kahvaltına kadar depodakini yakıyorsun böylelikle zayıflıyorsun sanırım.

Ben 2 gündür sadece bunu kullanıyorum başka diyet yapmayacapım, bakalım şubat başında kaç kilo olacağım

Son düzenleme:

hımm ben öyle tuvalete çıkaran ishal yapan şeyleri pek sevmiyorum

bugünkü menümü paylaşayım bende.

sabah: 3 tane sigara böreği, 1 dilim kek, şekersiz nescafe

öğlen: 1 kase çorba, 6 tane misket köfte

akşam: 1 kase çorba, tavuk göğüs yanına rus salatası yedim.

akşam yemeğinden sonra saat 8 den önce de 2 tane kuru kayısı yedim çay içtim üstüne.

Ama kötü olan toplamda 1 bardak falan su içtim Gün içerisinde yeşil çay kahve ve siyah çay tükettim.

ben de bir ara keten tohumu yemiştim, o ishal yapmıyor ama midede şişip kendini tok hissettiriyordu:) oy ben diyet yapamıyorum, motivasyona ihtiyacım varrrr

ben de bir ara keten tohumu yemiştim, o ishal yapmıyor ama midede şişip kendini tok hissettiriyordu:) oy ben diyet yapamıyorum, motivasyona ihtiyacım varrrr

o zaman iddiaya girelim 1 şubata kadar kim çok kilo verecek diye var mısın? :)) bitter sarfansari da katılırsa 4lü yarışırız. Yarın cuma yaa, cuma günleri tartılma günümüz olsun yarın tartılıp başlarız olur mu? Her hafta kilo alan ya da en az kilo veren kilo tablosu oluştursun olur mu? insan yarışınca daha iyi zayıflıyor.

hırslanmayınca afedersin popomu kaldırmaya üşeniyorum yazın başında eşimle iddialaşmaktan dolayı başladım ve 10 kg verdim, 50 kiloya düşünce hediye alıcam dedi ama hediye bile cezbetmiyor beni şuan tamam yarış yapalım, belki o zaman gaza gelirim:) tamam 1 şubata kadar yarış başlasın:) adet olucam ödemliyim o yüzden, bu sabah 57,400 falan geldim, normalde 56 civarı çıkıyordum. yarın sabah tartılırım erkenden yazarım kilomu gramı gramına:) bakalım 27 günde kaç kilo vericez:)

tam uyarsak diyete 27 günde en az 3 kilo veririz. Bende elbise ile tartıldım bu sabah 58,4 gelmiştim ama elbisesiz tartılcam yarın. Bir de ben akşamları gelebiliyorum artık nete gündüz giremiyorum ben akşamdan akşama yazarım kilomu yedklerimi falan. Bugünkü menümü de paylaşayım.

sabah: 1 kase çorba, 1 avuç ceviz
öğlen: 1 kase çorba, 1 tabak türlü yemeği, kadayıf tatlısı yedim ama çok az yedim 1 porsiyonun 5te biri kadardı.
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak salata yanına 2 yemek kaşığı ciğer.

bu aralar önce şişirsin diye hep çorba içiyorum daha az yiyorum böylece hemde çorbanın kalorisi düşük yaa bunu deniyorum bakalım işe yarayacak mı :))

evet yarış başladı:) sabah 57,800 geldim iyice şiştim ödemden, moralim de sıfır oldu neyse sabah 1 bardak çilekli form çay içtim, 1 tane haşlanmış yumurta, bir parça peynir. şuan girdim diye menümü de yazdım biraz. ara öğünlerde badem ceviz falan yerim. akşama da ne yediğimi yazarım. akşamdan akşama yazarız o zaman:)

Bende akşam tartıldım 57,4 geldim öğle yemeğinden sonra hiç bir şey yemiyorum yaklaşık 6 saat aç duruyorum o yüzden sabahki ile aynı çıkıyor kilom.

sabah: 2 yumurta, 1 tane muz
öğlen: 1 kase çorba, yarım tabak kereviz yemeği, 1 tane tavuk pirzola
akşam: 1 tane balık, yanına salata, 1 tane de kutu kola içtim. Aslında onu içmeseydim dört dörtlük geçirmiştim günü :))

yliss şişlikler normal o yüzden moralini bozma, artık yarışacağımız için öne geçersin hem fazla çıkmak iyidir tartıda şişlikler inince daha çok zayıflamış olacağın için öne geçersin

Şimdilik bir tablo yapıyorum, sonra bitter de katılırsa ekleriz onu da tabloya.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]4 OCAK[/TD]
[TD]11 OCAK[/TD]
[TD]18 OCAK[/TD]
[TD]25 OCAK[/TD]
[TD]1ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denemem[/TD]
[TD]57,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yliss[/TD]
[TD]57,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bitter80[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ay ay ay kızlar katılmaz mıyım tabiki de katılırım hemen başlayalım. Valla bu aralar bende de rejim yapma isteği felan kalmamıştı ama şimdi gaza geldim ben tahmini 58 kilo oldum. Sabah tekrar tartılır yazarım .Tamam bekle bizi 1 şubat 55 olsam o zaman kadar ne güzel olur valla.Hadi bakalım yarış başlasın..

dün adetim başladı, gerçekten hep ödemden şişmişim:) adetim başladı ama tatlı krizim de başladı, bi de can sıkıcı birkaç şey yaşayınca kendimi bir sürü çikolata yemiş olarak buldum: akşam da hastalandım, baş ağrısı boyun ağrısı karın ağrısı hepsi birleşti ilk gün fena çuvalladım. ama bugün kendimi iyi hissediyorum, telafi edicem inş. haftasonu kaçamak yok:) yeni uyandım sayılır. daha kahvaltı etmedim. şimdi güne güzel bir kahvaltıyla başlarım:)

Tamam benide ekleyin listeye, şimdi tartıldım 54,5 kilo

Bende dün fazla kaçırdım akşam yemeğe çıkacağımız için az yemeyi planladım ama

sabah yarım yumurta ekmekle
öğlen yarım dilim revani tatlı
akşam üstü 1 puaça
akşamda kuşbaşılı kaşarlı koca bir pide

Bu arada o tohumla ilgili geçenlerde sadece 1 kez kullandım, bir kez tuvalete çıkarmıştı, bunda 10 kez gittim, ve vucudumdan çok su gitti, ondan bende bıraktım artık.

Kızlar bu arada tatlandırıcı kullanıyor musunuz?

Ben çok cay tüketen biri değilim ve tek şekerli içerim ama yinede ondan bile şeker almamak için 4 aydır tatlandırıcı kullanıyorum.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]4 OCAK
[/TD]
[TD]11 OCAK
[/TD]
[TD]18 OCAK
[/TD]
[TD]25 OCAK
[/TD]
[TD]1ŞUBAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denemem
[/TD]
[TD]57,4
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yliss
[/TD]
[TD]57,8
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bitter80
[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sarfansari[/TD]
[TD]54,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar bu arada tatlandırıcı kullanıyor musunuz?

Ben çok cay tüketen biri değilim ve tek şekerli içerim ama yinede ondan bile şeker almamak için 4 aydır tatlandırıcı kullanıyorum.

bende eskiden 3 şekerli içerdim tamamen bıraktım şimdi şekersiz içiyorum daha güzel oluyor tadı bence. Artık hayatta şekerli çay içemem midem bulanır. bence kullanma tatlandırıcı, hem kanser yapıyor hem de bir araştırmada onların metabolizmayı bozduğunu kilo verdirmek yerine daha çok kilo yaptığını söylemişlerdi karatay kitabında da öyle yazıyordu. O yüzden benim canım kola falan isterse içiyorum hiç diyet kola ve diyet ürün kullanmam ben. Canın çok istiyorsa arada sırada olmak üzere tüket ama o gün diğer öğünleri ona göre ayarla ymeği daha az ye mesela.

geçmiş olsun yliss bugün dikkat et artık canın tatlı isterse tarçınlı süt iç ya da elmayı kes dilimle üstüne tarçın ceviz at ye o da tatlı isteğini kesiyor kalorisi de daha düşük çikolataya göre.

Tamam yeniden başlıyoruz artık kızlar dikkat edelim en az 3 kilo verelim şubata kadar :)) Ben bugün 57.1 kilo geldim nasıl mutluyum anlatamam kilolar gram gram gitmeye başladı artık. 59u bile görmüştüm yılbaşından sonra demek ki ödemmiş az dikkat edince geri gitti hepsi :))

Mrb arkadaslar ben dogum sonrasi cok kilo aldim her türlü diyeti denedim, 31 yaşındayım ve hep verdiklerimi geri aldım ama bir öğretmen arkadaşımın da tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim ve 14 kilo verdim tabiki yine yediklerime dikkat ettim şuan 58 kiloyum, erdal özyagcılar da bu yöntemle kilo vermiş youtube videolrı var bilgi almak isterseniz özelden mesaj atarım ama isterseniz charmbeautyform.com bu siteden de bilgi bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…