doğru dürüst diyet yapamıyorum, spor desen hiç yok. bugünü abartmadan atlatabilirsem yarından itibaren inş. başlıcam artık. şubata kadar 3-4 kilo vermeyi hedefliyorum. ocak sonunda memlekete gidicem, eğer 3 kilo versem 53 kilo da hiç fena olmaz benim için. bu arada 56 kiloyum
Canım benim sana tavsiyem, akşam yemeğinden 1 saat sonra liptonun kayısılı karışık birki çayını içmen. Bağırsakları 2 saate kadar çalıştırıyor ve midende ne varsa boşaltıyorböylelikle yemekten sonra 1 saat içinde alacağın besini alır, geri kalanını atarsın. İnan çok faydasını göreceksindir.
Ben yaklaşık 7 senedir 50-53 kılo arasındayım. Evleneli 5 ay oldu ve 55e çıktım, bugün tartıldım. Yavaş yavaş kılo almaya başlıyorumÇok kişiden duyduğum bir yöntemi (tohum yiyeceğim) kullanarak ayda 2 kilo vermeye çalışacağım. Eğer bir faydasını görürsem sizinle mutlaka paylaşırım. 49 kilo olup, bir yıl o kiloda kalıp sabitlemeye çalışacağım.
sarfansari ne tohumu bu? Sen bir dene işe yararsa bende denerim yarından itibaren akşam yemeğini de kescem nesfit ya da bir tabak yoğurt ya da bir tane meyve yicem akşam yemeği niyetine. Olmuyor yoksa kilo veremiyorum benim de çok acelem yok. Ayda 1-2 kilo versem de yeter bana yaza kadar 7-8 kilo eder daha ne isteyim. Bende evlenince kilo alırım diye çok korkuyorum :)) Çünkü işten geç gelince yemek yapılır yemek yenir falan geç saatlerde bir de boğazıma zaten düşkünüm yemk yemeyi de çok seviyorum o yüzden midemi küçültmem ve 49 kiloda benim de sabitlenmem lazım. Yoksa bu gidişle 60 kilonun üstünü de görürüm daha hiç görmedim inş. görmem de :))
Acı çehre tohumun ismi. 1 sene önce g.antepteki yakınlarımdan duydum, annemde aldı ama kullanmadı. Bende burada yeni aldım, yemekten yarım saat önce içiyorsun, 2-3 saate kadar etkisini gösteriyor ve bağırsaklarını çalıştırıyor, midende ne varsa çıkartıyorsun.
Zayıflamaya etkiside benim tahminim şu yüzden; akşam yemeği yiyorsun açlığını bastırıyorsun, bir kaç saat sonrada bağırsaklarını çalıştırıp boşalttığı için akşam yemeği yememiş gibi, öglen yediğinden sabah kahvaltına kadar depodakini yakıyorsunböylelikle zayıflıyorsun sanırım.
Ben 2 gündür sadece bunu kullanıyorum başka diyet yapmayacapım, bakalım şubat başında kaç kilo olacağım
hımm ben öyle tuvalete çıkaran ishal yapan şeyleri pek sevmiyorum
bugünkü menümü paylaşayım bende.
sabah: 3 tane sigara böreği, 1 dilim kek, şekersiz nescafe
öğlen: 1 kase çorba, 6 tane misket köfte
akşam: 1 kase çorba, tavuk göğüs yanına rus salatası yedim.
akşam yemeğinden sonra saat 8 den önce de 2 tane kuru kayısı yedim çay içtim üstüne.
Ama kötü olan toplamda 1 bardak falan su içtimGün içerisinde yeşil çay kahve ve siyah çay tükettim.
ben de bir ara keten tohumu yemiştim, o ishal yapmıyor ama midede şişip kendini tok hissettiriyordu:) oy ben diyet yapamıyorum, motivasyona ihtiyacım varrrr
o zaman iddiaya girelim 1 şubata kadar kim çok kilo verecek diye var mısın? :)) bitter sarfansari da katılırsa 4lü yarışırız. Yarın cuma yaa, cuma günleri tartılma günümüz olsun yarın tartılıp başlarız olur mu? Her hafta kilo alan ya da en az kilo veren kilo tablosu oluştursun olur mu? insan yarışınca daha iyi zayıflıyor.
hırslanmayınca afedersin popomu kaldırmaya üşeniyorumyazın başında eşimle iddialaşmaktan dolayı başladım ve 10 kg verdim, 50 kiloya düşünce hediye alıcam dedi ama hediye bile cezbetmiyor beni şuan tamam yarış yapalım, belki o zaman gaza gelirim:) tamam 1 şubata kadar yarış başlasın:) adet olucam ödemliyim o yüzden, bu sabah 57,400 falan geldim, normalde 56 civarı çıkıyordum. yarın sabah tartılırım erkenden yazarım kilomu gramı gramına:) bakalım 27 günde kaç kilo vericez:)
tam uyarsak diyete 27 günde en az 3 kilo veririz. Bende elbise ile tartıldım bu sabah 58,4 gelmiştim ama elbisesiz tartılcam yarın. Bir de ben akşamları gelebiliyorum artık nete gündüz giremiyorum ben akşamdan akşama yazarım kilomu yedklerimi falan. Bugünkü menümü de paylaşayım.
sabah: 1 kase çorba, 1 avuç ceviz
öğlen: 1 kase çorba, 1 tabak türlü yemeği, kadayıf tatlısı yedim ama çok az yedim 1 porsiyonun 5te biri kadardı.
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak salata yanına 2 yemek kaşığı ciğer.
bu aralar önce şişirsin diye hep çorba içiyorum daha az yiyorum böylece hemde çorbanın kalorisi düşük yaa bunu deniyorum bakalım işe yarayacak mı :))
Ay ay ay kızlar katılmaz mıyım tabiki de katılırım hemen başlayalım. Valla bu aralar bende de rejim yapma isteği felan kalmamıştı ama şimdi gaza geldim ben tahmini 58 kilo oldum. Sabah tekrar tartılır yazarım .Tamam bekle bizi 1 şubat 55 olsam o zaman kadar ne güzel olur valla.Hadi bakalım yarış başlasın..Bende akşam tartıldım 57,4 geldim öğle yemeğinden sonra hiç bir şey yemiyorum yaklaşık 6 saat aç duruyorum o yüzden sabahki ile aynı çıkıyor kilom.
sabah: 2 yumurta, 1 tane muz
öğlen: 1 kase çorba, yarım tabak kereviz yemeği, 1 tane tavuk pirzola
akşam: 1 tane balık, yanına salata, 1 tane de kutu kola içtim. Aslında onu içmeseydim dört dörtlük geçirmiştim günü :))
yliss şişlikler normal o yüzden moralini bozma, artık yarışacağımız için öne geçersin hem fazla çıkmak iyidir tartıda şişlikler inince daha çok zayıflamış olacağın için öne geçersin
Şimdilik bir tablo yapıyorum, sonra bitter de katılırsa ekleriz onu da tabloya.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]4 OCAK[/TD]
[TD]11 OCAK[/TD]
[TD]18 OCAK[/TD]
[TD]25 OCAK[/TD]
[TD]1ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denemem[/TD]
[TD]57,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yliss[/TD]
[TD]57,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bitter80[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bende akşam tartıldım 57,4 geldim öğle yemeğinden sonra hiç bir şey yemiyorum yaklaşık 6 saat aç duruyorum o yüzden sabahki ile aynı çıkıyor kilom.
sabah: 2 yumurta, 1 tane muz
öğlen: 1 kase çorba, yarım tabak kereviz yemeği, 1 tane tavuk pirzola
akşam: 1 tane balık, yanına salata, 1 tane de kutu kola içtim. Aslında onu içmeseydim dört dörtlük geçirmiştim günü :))
yliss şişlikler normal o yüzden moralini bozma, artık yarışacağımız için öne geçersin hem fazla çıkmak iyidir tartıda şişlikler inince daha çok zayıflamış olacağın için öne geçersin
Şimdilik bir tablo yapıyorum, sonra bitter de katılırsa ekleriz onu da tabloya.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]4 OCAK[/TD]
[TD]11 OCAK[/TD]
[TD]18 OCAK[/TD]
[TD]25 OCAK[/TD]
[TD]1ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denemem[/TD]
[TD]57,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yliss[/TD]
[TD]57,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bitter80[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
o zaman iddiaya girelim 1 şubata kadar kim çok kilo verecek diye var mısın? :)) bitter sarfansari da katılırsa 4lü yarışırız. Yarın cuma yaa, cuma günleri tartılma günümüz olsun yarın tartılıp başlarız olur mu? Her hafta kilo alan ya da en az kilo veren kilo tablosu oluştursun olur mu? insan yarışınca daha iyi zayıflıyor.
Kızlar bu arada tatlandırıcı kullanıyor musunuz?
Ben çok cay tüketen biri değilim ve tek şekerli içerim ama yinede ondan bile şeker almamak için 4 aydır tatlandırıcı kullanıyorum.
dün adetim başladı, gerçekten hep ödemden şişmişim:) adetim başladı ama tatlı krizim de başladı, bi de can sıkıcı birkaç şey yaşayınca kendimi bir sürü çikolata yemiş olarak buldum: akşam da hastalandım, baş ağrısı boyun ağrısı karın ağrısı hepsi birleşti ilk gün fena çuvalladım. ama bugün kendimi iyi hissediyorum, telafi edicem inş. haftasonu kaçamak yok:) yeni uyandım sayılır. daha kahvaltı etmedim. şimdi güne güzel bir kahvaltıyla başlarım:)
Ay ay ay kızlar katılmaz mıyım tabiki de katılırım hemen başlayalım. Valla bu aralar bende de rejim yapma isteği felan kalmamıştı ama şimdi gaza geldim ben tahmini 58 kilo oldum. Sabah tekrar tartılır yazarım .Tamam bekle bizi 1 şubat 55 olsam o zaman kadar ne güzel olur valla.Hadi bakalım yarış başlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?