- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Mrb arkadaslar ben dogum sonrasi cok kilo aldim her türlü diyeti denedim, 31 yaşındayım ve hep verdiklerimi geri aldım ama bir öğretmen arkadaşımın da tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim ve 14 kilo verdim tabiki yine yediklerime dikkat ettim şuan 58 kiloyum, erdal özyagcılar da bu yöntemle kilo vermiş youtube videolrı var bilgi almak isterseniz özelden mesaj atarım ama isterseniz charmbeautyform.com bu siteden de bilgi bulabilirsiniz.
bende eskiden 3 şekerli içerdim tamamen bıraktım şimdi şekersiz içiyorum daha güzel oluyor tadı bence. Artık hayatta şekerli çay içemem midem bulanır. bence kullanma tatlandırıcı, hem kanser yapıyor hem de bir araştırmada onların metabolizmayı bozduğunu kilo verdirmek yerine daha çok kilo yaptığını söylemişlerdi karatay kitabında da öyle yazıyordu. O yüzden benim canım kola falan isterse içiyorum hiç diyet kola ve diyet ürün kullanmam ben. Canın çok istiyorsa arada sırada olmak üzere tüket ama o gün diğer öğünleri ona göre ayarla ymeği daha az ye mesela.
adet olduğum için tartılmıyorum çünkü hala ödemliyimdir. canım inanılmaz derecede tatlı istiyor. dün dışardaydık kuşbaşılı kaşarlı pide yedim ve ayran. akşam da 1 dilim ekmek ve zeytin ezmesi ve yoğurt yedim. çikolatalı gofret yedim dayanamayıp. elimden geldiği kadar frenlemeye çalışıyorum kendimi. bugün biraz daha iyi sanki:)
sabah patatesli hellimli sucuklu omlet yaptım yedik. 1 bardak siyah çay, 4-5 tane yeşil zeytin, ufak 1 parça ekmek.
5 mil leslie yaptım. duştan çıkınca çok acıktım birden, 1 tane hurma yedim, bir avuç da badem yedim. akşama da etli taze fasulye yemeği yapıcam. tek kötü durum akşama arkadaşımın kızının yaş günü var ve gitmek zorundayım, bu kadar tatlıya eğilimim varken frenlemek çok zor olucak kendimi
Ah kızlar ah ben ne yapacağım bilmiyorum,ben bu aralar diyet felan yapamıyorum. Erkek kardeşim bana geldi şehir dışından ve neler istiyorneler,abla senin böreğin çok güzel,pilavın güzel,pastan güzel. 10 gün burda ve durmadan birşeyler istiyecek nasıl diyet yapacağım bilmiyorum. Canım çok sıkkın valla tam motive oldum işler yine karıştı. 2. dönem spora yazılacağım ve 4 ay boyunca hatta 5 ay boyunca gideceğim karar verdim yoksa kilo felan veremeyeceğim. Yine de az yemeye çalışacağım ve kilo vereceğim inşallah 1 şubata kadar.
denemem süpersin valla:) ben de bu aralar depresyondayım, bir de kilo alacağım korkusu beni de daha da karamsar yapıyor , iyice daralıyorum. bu yüzden her fazla kaçırdığımda suçluluk duygusundan midem bulanıyorbitter moralini bozma ben hem baklava hem börek hem pasta yiyerek br keresinde 6 kilo vermiştim :)) Ama biraz yavaş olmuştu tabi 6 ayda vermiştim 6 kiloyu sende öyle yap. Nasıl yaptın dersen? Şu şekilde:
Bu şekilde ayda 1 kilo veriyordum genelde de o bir kilo adet döneminden sonra gitmiş oluyordu. O şekilde 6 ayda 6 kilo vermiştim. SEnde öyle yap sofradan yarı aç şekilde kalk her zaman. Hamur işlerini yesen bile kilo almazsın bu şekilde. Hatta verebilirsin bile kilolarını
- 2 lt suyu mutlaka tükettim özellikle her öğünden önce bir bardak su içtim ki şişirsin daha az yiyeyim diye.
- sabahları börek yiyordum annem bir tane yufkadan peynirli börek yapıyordu bir yufkadan bir kişiye hemde ben de onu 4 e bölüp yarısını yiyordum. Baklava yiyordum ama 1 tane yiyip bırakıyordum her ne kadar canm istese de yemiyordum.
- Her öğünümü 13 kere çiğniyordum. Doymuyordum canım hala bir şeyler yemek istiyordu aç hissettiğim halde yemeyi yarıda kesiyordum. Ara sıra ekmek arası da yiyordum ama yine doymayacak kadar.
- her gün 40 dk pilates yapıyordum.
- ve en önemlisi akşam 4-5 ten sonra hiç bir şey yemiyordum.
denemem süpersin valla:) ben de bu aralar depresyondayım, bir de kilo alacağım korkusu beni de daha da karamsar yapıyor , iyice daralıyorum. bu yüzden her fazla kaçırdığımda suçluluk duygusundan midem bulanıyoreşim diyeti yasakladı, abartmadan herşeyden ye, diyet yapma nolur diyor. ama hergün spor yap diyor. bu durumda 3 kiloyu 1 şubata kadar vermem zor ama belki dediğin gibi yaza kadar 50-52 civarı olurum, yavaş olsun kalıcı olsun. ve artık sağlıklı günlerime döneyim, psikolojim çok bozuk
Dünkü menüm,
Sabah :1 puaça, 1 bardak meyve suyu
Öğlen : yarım porsiyon melemen
Akşam: 2 paçanga böreği, 2 dilim baklava , 1 bardak kola, 2 elma
eşin doğru söylemiş, ben gaza gelelim diye 1 şubata kadar 3 kilo dedim ama acelemiz yok yaza kadar versek de olur. O kadar moralini bozma kafaya takma Allah korusun hasta falan olursun zayıflama hastalığı var ya adını unuttum şimdi ama işte onlar çok tehlikeli. Hayata diyet yapmaya mı geldik. arada istediklerimizi de yiyip zevk almamız lazım hayattan her şeyi kendine yasaklayarak olmaz, ya da yiyip suçluluk hissetmene gerek yok. Ben işten geldim yorgun yorgun 50 dk pilatesimi yaptım. ÜStelik bugün dışarda yedim akşam yemeğimi de. Lavaş arasına eti dürüm yaptım koca lavaşı yedim ama anca doydumHiç de suçluluk duymuyorum açıkçası üzerine 50 dk pilates yaptım ama. Öğlen de doğru dürüst yemek yoktu mecbur pilav yedim çok da lezzetli yapmışlardı baya bir yağlıydı ama yedim ondan da suçluluk hissetmiyorum. O kadar şey yememe rağmen hiç rahatsızlık hissetmedim de. Bazen vücudun ihtiyacı oluyor işte. Bir de çok lezetliydi yediklerim yerken acayip mutlu oldum :)) Ama yarın az yicem tabi :)) sende öyle yap ya istediklerini istediğin kadar ye ertesi gün dikkat et benim gibi ya da her şeyi serbest bırakıp doymadan kalk sofradan zaten öyle yapıp sporunu da yaparsan benim dediğim gibi ayda 1 kilo 1 kilo gider bi bakmışsın hazirana kadar 6 kilo gitmiş :)) Kilo alırım diye korkuyorsan da haftada bir gün dukan yapabilirsin.Ben öyle yapcam artık haftada bir gün dukan diğer gün olabildiğince dikkat etcem yediklerime. Sporumu da aksatmayacağım tabi.
sarfansari sen kpss'den düşük alırsan kesin yazım noktalamadan kaybetceksin
iki seferdir dikkatimi çekti puaça diyorsuno poğaça olacak. Bir de o melemen değil menemen
Dikkat et bunlara :))
Dün az yemişsin ama kalorili şeyler yemişsin hep. Arada bende öyle yapıyorum gerçi :))
bitter moralini bozma ben hem baklava hem börek hem pasta yiyerek br keresinde 6 kilo vermiştim :)) Ama biraz yavaş olmuştu tabi 6 ayda vermiştim 6 kiloyu sende öyle yap. Nasıl yaptın dersen? Şu şekilde:
Bu şekilde ayda 1 kilo veriyordum genelde de o bir kilo adet döneminden sonra gitmiş oluyordu. O şekilde 6 ayda 6 kilo vermiştim. SEnde öyle yap sofradan yarı aç şekilde kalk her zaman. Hamur işlerini yesen bile kilo almazsın bu şekilde. Hatta verebilirsin bile kilolarını
- 2 lt suyu mutlaka tükettim özellikle her öğünden önce bir bardak su içtim ki şişirsin daha az yiyeyim diye.
- sabahları börek yiyordum annem bir tane yufkadan peynirli börek yapıyordu bir yufkadan bir kişiye hemde ben de onu 4 e bölüp yarısını yiyordum. Baklava yiyordum ama 1 tane yiyip bırakıyordum her ne kadar canm istese de yemiyordum.
- Her öğünümü 13 kere çiğniyordum. Doymuyordum canım hala bir şeyler yemek istiyordu aç hissettiğim halde yemeyi yarıda kesiyordum. Ara sıra ekmek arası da yiyordum ama yine doymayacak kadar.
- her gün 40 dk pilates yapıyordum.
- ve en önemlisi akşam 4-5 ten sonra hiç bir şey yemiyordum.
eşin doğru söylemiş, ben gaza gelelim diye 1 şubata kadar 3 kilo dedim ama acelemiz yok yaza kadar versek de olur. O kadar moralini bozma kafaya takma Allah korusun hasta falan olursun zayıflama hastalığı var ya adını unuttum şimdi ama işte onlar çok tehlikeli. Hayata diyet yapmaya mı geldik. arada istediklerimizi de yiyip zevk almamız lazım hayattan her şeyi kendine yasaklayarak olmaz, ya da yiyip suçluluk hissetmene gerek yok. Ben işten geldim yorgun yorgun 50 dk pilatesimi yaptım. ÜStelik bugün dışarda yedim akşam yemeğimi de. Lavaş arasına eti dürüm yaptım koca lavaşı yedim ama anca doydumHiç de suçluluk duymuyorum açıkçası üzerine 50 dk pilates yaptım ama. Öğlen de doğru dürüst yemek yoktu mecbur pilav yedim çok da lezzetli yapmışlardı baya bir yağlıydı ama yedim ondan da suçluluk hissetmiyorum. O kadar şey yememe rağmen hiç rahatsızlık hissetmedim de. Bazen vücudun ihtiyacı oluyor işte. Bir de çok lezetliydi yediklerim yerken acayip mutlu oldum :)) Ama yarın az yicem tabi :)) sende öyle yap ya istediklerini istediğin kadar ye ertesi gün dikkat et benim gibi ya da her şeyi serbest bırakıp doymadan kalk sofradan zaten öyle yapıp sporunu da yaparsan benim dediğim gibi ayda 1 kilo 1 kilo gider bi bakmışsın hazirana kadar 6 kilo gitmiş :)) Kilo alırım diye korkuyorsan da haftada bir gün dukan yapabilirsin.Ben öyle yapcam artık haftada bir gün dukan diğer gün olabildiğince dikkat etcem yediklerime. Sporumu da aksatmayacağım tabi.
sarfansari sen kpss'den düşük alırsan kesin yazım noktalamadan kaybetceksin
iki seferdir dikkatimi çekti puaça diyorsuno poğaça olacak. Bir de o melemen değil menemen
Dikkat et bunlara :))
Dün az yemişsin ama kalorili şeyler yemişsin hep. Arada bende öyle yapıyorum gerçi :))
Ben ama daha yazım kullarına hiç çalışmadımHaklısın.
Ben hiç diyet yapmadım şimdiye kadar ondan unutuyorum bazen yememem gerektiğini, hatta suyu çok az tüketiyorum, aklıma geldikçe içiyorum ama 3 bardak falan günde. Çünkü günde 3 kez aklıma geliyorBugün bir sürahi suyu oturma odama koyuyorum ve bitirmeye çalışacam.
Dünkü menüm;
Sabah: 1 poğaça, 2 paçanga böreği, 3 zeytin.
Öğlen: 1 dilim kek
Akşam: 1 kase pirinç pilavı, 4 adet köfte, bol salata, yarım haşhaşlı revani, 1 bardak kola, 1 fincan sütlü kahve (ABOOOO ÇOK YEMİŞİM )
Kızlar nasıl gidiyor yarın tartılma günümüz ben sonuncu olcam kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?