Bitter80'in Diyet Günlüğü

Canım bizim hedefimiz maks. 8 kılo vermek, çok kalıcı kilolarımız yok, önerdiğin yöntemi araştırdım, kalıcı kilolar için bir yöntem.

Canım tatlandırıcıyla ilgi olarak eczaneden alıyorum ve günde en fazla 3 tane kullanıyorum. Heşeyin fazlazı zarar olduğu gibi bununda zarar biliyorum ama, başka diyet tatlandırıcılı bir ürün kullanmıyorum.

Sen tabi en iyisini yapıyorsun hiç şeker kullanmayarak

Bugünkü menümü paylaşayım :)) Haftasonları 2 gün dukan 5 gün serbest yapmaya karar verdim :)) Bugün 50 dk pilates de yaptım özlemişim baya. İşe başlayınca insanity'yi bırakmak zorunda kaldım hem çok yorucu hem de içimden gelmiyor niyeyse kondüsyonumu da kaybettim uzun süre ara verince.

Sabah: Pek kahvaltı sayılmaz öğlene geliyordu çünkü
kıymalı omlet, yulaf kepeği ile yapılmış galeta, 1 yemek kaşığı kadar beyaz yağsız tuzsuz peynir

Akşam: Tavuk göğsü yanına 3 yemek kaşığı yoğurt 1 tane de pişmiş soğan yedim.

Acıkmadım daha ama açıkırsam yatmadan tarçınlı süt içcem. Bugün 1,5 lt su, 1 büyük kupa beyaz çay içtim. Siyah çay da içtim bir kaç bardak.

Dünkü menüm;

Sabah: 1 puaça (evde yaptım), yeşil çay
Öğlen: 1 kase ıspanak yemeği
Öğle sonrası: 1 dilim kek
Akşam: 1 kase ıspanak yemeği yine, çok az çerez, meyve

Bugün akşamda misafirlerim var, ağır bir tabak hazırlıyorum ama ben çok az yemeğe çalışacağım

Bir gün dukan yaptım 56,4 geldim sabah acayip sevindim ama büyük ihtimalle ödem attım ve kilomun kısa sürede 57ye çıkması muhtemel o yüzden bugün de az yicem pazartesi günü de dışarda yicem bende o yüzden haftasonunu olabildiğince az yiyerek geçirmeye çalışıyorum :))

adet olduğum için tartılmıyorum çünkü hala ödemliyimdir. canım inanılmaz derecede tatlı istiyor. dün dışardaydık kuşbaşılı kaşarlı pide yedim ve ayran. akşam da 1 dilim ekmek ve zeytin ezmesi ve yoğurt yedim. çikolatalı gofret yedim dayanamayıp. elimden geldiği kadar frenlemeye çalışıyorum kendimi. bugün biraz daha iyi sanki:)
sabah patatesli hellimli sucuklu omlet yaptım yedik. 1 bardak siyah çay, 4-5 tane yeşil zeytin, ufak 1 parça ekmek.
5 mil leslie yaptım. duştan çıkınca çok acıktım birden, 1 tane hurma yedim, bir avuç da badem yedim. akşama da etli taze fasulye yemeği yapıcam. tek kötü durum akşama arkadaşımın kızının yaş günü var ve gitmek zorundayım, bu kadar tatlıya eğilimim varken frenlemek çok zor olucak kendimi

olsun bugün yee çok da sınırlama kendini canın istiyorsa ye ama geç saatte yememeye çalış bir de kalorili bir şey yediğn zaman ertesi gn az yersin böylece kilo almadan diyetine devam edersin. Ben öyle yapcam yani. Pazartesi bende kalorili şeyler yicem ama salı günü diyete devam etcem.

Ah kızlar ah ben ne yapacağım bilmiyorum,ben bu aralar diyet felan yapamıyorum. Erkek kardeşim bana geldi şehir dışından ve neler istiyorneler,abla senin böreğin çok güzel,pilavın güzel,pastan güzel. 10 gün burda ve durmadan birşeyler istiyecek nasıl diyet yapacağım bilmiyorum. Canım çok sıkkın valla tam motive oldum işler yine karıştı. 2. dönem spora yazılacağım ve 4 ay boyunca hatta 5 ay boyunca gideceğim karar verdim yoksa kilo felan veremeyeceğim. Yine de az yemeye çalışacağım ve kilo vereceğim inşallah 1 şubata kadar.

Bugün akşam yemeğini fazla kaçırdım biraz moralim bozuldu ama olsun telafi ederim :)

sabah: sucuklu yumurta,galeta,peynir yedim

akşam: tavuk göğsü,yanına sigara böreklerini aşırdm kaç tane yedim saymadım bile ama aşırı şiştim yani çok yedim.

Tek iyi yaptığım şey akşam 5 ten sonra hiç bi şey yemedim ama hala aşırı tokum o kdar çok yemişim :))

50 dk pilates yaptım,2 lt de su içtim bugün hiç yeşil çay içmedim siyah çay içtim hep ama yatmadan 1 kupa yeşil çay içerim mutlaka.

bitter moralini bozma ben hem baklava hem börek hem pasta yiyerek br keresinde 6 kilo vermiştim :)) Ama biraz yavaş olmuştu tabi 6 ayda vermiştim 6 kiloyu sende öyle yap. Nasıl yaptın dersen? Şu şekilde:
  • 2 lt suyu mutlaka tükettim özellikle her öğünden önce bir bardak su içtim ki şişirsin daha az yiyeyim diye.
  • sabahları börek yiyordum annem bir tane yufkadan peynirli börek yapıyordu bir yufkadan bir kişiye hemde ben de onu 4 e bölüp yarısını yiyordum. Baklava yiyordum ama 1 tane yiyip bırakıyordum her ne kadar canm istese de yemiyordum.
  • Her öğünümü 13 kere çiğniyordum. Doymuyordum canım hala bir şeyler yemek istiyordu aç hissettiğim halde yemeyi yarıda kesiyordum. Ara sıra ekmek arası da yiyordum ama yine doymayacak kadar.
  • her gün 40 dk pilates yapıyordum.
  • ve en önemlisi akşam 4-5 ten sonra hiç bir şey yemiyordum.
Bu şekilde ayda 1 kilo veriyordum genelde de o bir kilo adet döneminden sonra gitmiş oluyordu. O şekilde 6 ayda 6 kilo vermiştim. SEnde öyle yap sofradan yarı aç şekilde kalk her zaman. Hamur işlerini yesen bile kilo almazsın bu şekilde. Hatta verebilirsin bile kilolarını

denemem süpersin valla:) ben de bu aralar depresyondayım, bir de kilo alacağım korkusu beni de daha da karamsar yapıyor , iyice daralıyorum. bu yüzden her fazla kaçırdığımda suçluluk duygusundan midem bulanıyor eşim diyeti yasakladı, abartmadan herşeyden ye, diyet yapma nolur diyor. ama hergün spor yap diyor. bu durumda 3 kiloyu 1 şubata kadar vermem zor ama belki dediğin gibi yaza kadar 50-52 civarı olurum, yavaş olsun kalıcı olsun. ve artık sağlıklı günlerime döneyim, psikolojim çok bozuk

Dünkü menüm,
Sabah :1 puaça, 1 bardak meyve suyu
Öğlen : yarım porsiyon melemen
Akşam: 2 paçanga böreği, 2 dilim baklava , 1 bardak kola, 2 elma

eşin doğru söylemiş, ben gaza gelelim diye 1 şubata kadar 3 kilo dedim ama acelemiz yok yaza kadar versek de olur. O kadar moralini bozma kafaya takma Allah korusun hasta falan olursun zayıflama hastalığı var ya adını unuttum şimdi ama işte onlar çok tehlikeli. Hayata diyet yapmaya mı geldik. arada istediklerimizi de yiyip zevk almamız lazım hayattan her şeyi kendine yasaklayarak olmaz, ya da yiyip suçluluk hissetmene gerek yok. Ben işten geldim yorgun yorgun 50 dk pilatesimi yaptım. ÜStelik bugün dışarda yedim akşam yemeğimi de. Lavaş arasına eti dürüm yaptım koca lavaşı yedim ama anca doydum Hiç de suçluluk duymuyorum açıkçası üzerine 50 dk pilates yaptım ama. Öğlen de doğru dürüst yemek yoktu mecbur pilav yedim çok da lezzetli yapmışlardı baya bir yağlıydı ama yedim ondan da suçluluk hissetmiyorum. O kadar şey yememe rağmen hiç rahatsızlık hissetmedim de. Bazen vücudun ihtiyacı oluyor işte. Bir de çok lezetliydi yediklerim yerken acayip mutlu oldum :)) Ama yarın az yicem tabi :)) sende öyle yap ya istediklerini istediğin kadar ye ertesi gün dikkat et benim gibi ya da her şeyi serbest bırakıp doymadan kalk sofradan zaten öyle yapıp sporunu da yaparsan benim dediğim gibi ayda 1 kilo 1 kilo gider bi bakmışsın hazirana kadar 6 kilo gitmiş :)) Kilo alırım diye korkuyorsan da haftada bir gün dukan yapabilirsin.Ben öyle yapcam artık haftada bir gün dukan diğer gün olabildiğince dikkat etcem yediklerime. Sporumu da aksatmayacağım tabi.

Dünkü menüm,
Sabah :1 puaça, 1 bardak meyve suyu
Öğlen : yarım porsiyon melemen
Akşam: 2 paçanga böreği, 2 dilim baklava , 1 bardak kola, 2 elma

sarfansari sen kpss'den düşük alırsan kesin yazım noktalamadan kaybetceksin

iki seferdir dikkatimi çekti puaça diyorsun o poğaça olacak. Bir de o melemen değil menemen

Dikkat et bunlara :))

Dün az yemişsin ama kalorili şeyler yemişsin hep. Arada bende öyle yapıyorum gerçi :))

ödemim gitti biraz moralim düzeldi, galiba çok emek verdiğim için tekrar çok kilolu olurum diye korkuyorum ve bilinç altım bununla dolu. tartıda fazla çıkınca da moralim alt üst oluyor az önce tartıldım 57,300 geldim. rahatladım baya. demekki aç tartılsam daha da az çıkıcam, aldıysam da pek fazla birşey almamışım:) denemem sen de olmasan salıp giderim diye korkuyorum, iyiki varsın arkadaşım:) bugün sabah 1 tane hurma,1 haşlanmış yumurta, 1 avuç badem yedim, 2 fincan bitki çayı. öğleden sonra tek şekerli nescafe içtim sütlü. akşam üstü 1 kase bol acılı kısır yedim 2 tane hurma yedim. 1 parça çikolata yedim. 3 mil leslie yaptım (40 dak). şimdi midem çok kazındı, yoğurt yiyorum ve azıcık da balık kraker, ay napiim çok canım çekti:)

Evet canım aslında doğru söylüyorsun,dediğin gibi yapsam bile kilo verebilirim ama bende şu aralar harekette yok pek. yani kış uykusuna yatmış gibiyim valla. 2.dönemi bekliyorum inşallah spor + diyet ile 3-4 ayda istediğim kiloya gelebileceğimi düşünüyorum. Şimdilerde de az yemeye çalışıyorum,akşamı geçiştiriyorum meyveyle felan inşallah yavaş da olsa verebiliriz kiloları.

Ben ama daha yazım kullarına hiç çalışmadım Haklısın.

Ben hiç diyet yapmadım şimdiye kadar ondan unutuyorum bazen yememem gerektiğini, hatta suyu çok az tüketiyorum, aklıma geldikçe içiyorum ama 3 bardak falan günde. Çünkü günde 3 kez aklıma geliyor Bugün bir sürahi suyu oturma odama koyuyorum ve bitirmeye çalışacam.

Dünkü menüm;

Sabah: 1 poğaça , 2 paçanga böreği, 3 zeytin.
Öğlen: 1 dilim kek
Akşam: 1 kase pirinç pilavı, 4 adet köfte, bol salata, yarım haşhaşlı revani, 1 bardak kola, 1 fincan sütlü kahve (ABOOOO ÇOK YEMİŞİM )

bu hafta kaç kilo çıkacağını çok merak ediyorum, çünkü sürekli hamurişi yiyorsun hem de her öğünde. ben ekmek bile yemediğim halde kilo veremiyordum sporsuz ben de şuan diyet yapamıyorum ama ekmek bile yememek için direniyorum

Kızlar dün gelemedim, pazar ve pazartesi günü çok kaçırdım yemeği 3 gündür de tuvalete çıkamadım tartıya bir çıktım 58i gördüm neredeyse 57.7 geldim sabah. 2 kilo birden almış gibi gözüküyorum ama şişlik var sanrım. salı günü normal yedim, bugün de kahvaltıda tost yedim özlemişim uzun zamandır ekmek yemiyordum :)) öğlen de tatlı yedim bugün tamamen bozdum diyeti gibi bir şey oldu, akşam da 1 dilim ekmek yedim, antep fıstığı yedim onu da çok yemişim hala şişim. Zaten şişlik de var ama tek güzel nokta ise cumartesinden beri sporumu hiç aksatmadım her gün 50 dk pilates yapıyorum. Akşam 7den sonrada hiç bir şey yemiyorum. Her gün 1 durak yol yürüyorum 6 kat merdiven çıkıp iniyorum. Ama yarından itibaren tatlı yeme faslını kescem, ekmeği de sadece kahvaltıda tost olarak yicem yersem ya da hiç yemem.

Tuvalete çıkarsam kilom düşer gibi geliyor ama bakalım. Karnım da şişti hamile gibi oldum

Kızlar nasıl gidiyor yarın tartılma günümüz ben sonuncu olcam kesin

bu yarışma hiç hırslı değil, hepimiz uzun süren diyetten dağılmış haldeyiz, motivasyon sıfır yarın tartılınca sonuçtan belli olacak zaten. bugün misafirlerim vardı, ve ben dayanayıp 5 çeşit ikramın hepsinden doya doya yedim kesin sonuncu ben olurum acilen motivasyona ve hırsa ihtiyacımız var. 2 gün leslie yaptım bıraktım. artık kendime çok kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…