Bitti bitecek derken

Bana artık bu düşkünlük yapmacık geliyor.
Bence bitmesi gerekiyormuş bitmiş. Eşiniz yüzünden bitmiş. Bu yüzden içiniz rahat olsun

Eşim yabancı o yüzden bu konuları anlayamıyorum ama bu kadar sorunlu bir ilişkinin bitmesi sizin için de iyi olur, boşanmak dünyanın sonu değil merak etmeyin.

Böyle konular o kadar yaygın ki, ailesine karşı size böyle anlayışsız ve kötü davranan erkeklerle sevgililik dönemi nasıl geçiyor gerçekten anlayamıyorum. Görücü usülü mü tanışmıştınız?

Herkese her şeyi anlatıp, tartışmalarında arkadaşlarından bile etkilenen insan sevgiliyken de aynıdır.

Bana artık bu düşkünlük yapmacık geliyor.
Bence bitmesi gerekiyormuş bitmiş. Eşiniz yüzünden bitmiş. Bu yüzden içiniz rahat olsun
Haklısınız çok farklı bir psikojinin içindeyim bir gün doğru olanı yaptım diyorum benim için evliliğimiz için hiç çabalamadı diyorum diğer gün çökük bir vaziyetteyim şöyle olsaydı daha mı iyi olurdu böyle olsaydı daha mı iyi olurdu sürekli kendimi sorguluyorum. Nekadar doğru olsa da zor bi karar film şeridi gibi aklımın ucundan geçip gidiyor herşey içimi ferah tutmaya gayret ediyorum

Görücü usulü evlenmiştim. Nişanlılığımız hiç böyle değildi. Masal gibiydi sanki okadar mutluyduk ki ikimiz. Evlendikten kısa bi süre sonra başladı sorunlar. Şiddetli kavgalar. Daha ilk kavgamızda vurmuştu bana yüzüme değil ama o bunu şiddet olarak ifade etmiyor ben seni dövsem agzın yüzün kan içinde kalırdı diyor. Şiddetin her türlüsü aynıdır bilmiyorum aslında ben böyle bir kadında değildim. Sürekli manipüle etti beni ailesi tarafından da çok bastırıldım. Kötünün de kötüsünü gösterip bak eşin sana bunu yapmıyor en azından diyip diyip beynimi yıkadılar benim hep farkındaydım bu durumun noluyor bana diyordum.ama bu durumun önüne de geçemiyordum. Hep kötü değildik elbette ama çoğu zaman böyleydik. Elle tutulur bir yanımız yoktu ama ben her gün tutunacak bir dal buldum kendimce. O bu dalı kırdı. Hala ben suçluyum onun için olsun Allah biliyor o bana yeter.

Galiba görücü usülü olduğunda hem arada insanlar var diye hem de evlenene kadar dişimi sıkayım mantığıyla bazı şeyler belli edilmiyor.

Bir de ufak tefek sinyaller alsa da kadınlar da “artık bir yola girdik, bu kadar insana ne derim” diye dişlerini sıkıyorlar.

Çok üzüldüm ama hayatta her şey insanlar için, bir an önce kurtulup önünüze bakmaya çalışın.

Öyle yapmaya çalışıyorum zaten birde netleşseydi durumumuz. Teşekkürler yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…