Bitti , boşanıyorum

Bilmiyorum .
Ama gercekten bugun kı yaptıgı hareket sankı onu içimden sildi atti

Darp raporu alınacak bir durum yok fakat beni fiziksel anlamdan cok manevı olarak sarstı.
İş birseyler bakıp bir ev bulup cıkıcam .
Bılmıyorum suan sagşıklı dusunemıyorum

Bildiğim kadarıyla dışardan bir morluk vs olmadan da darp raporu aliniyor canım. Bence raporunu al yanına birakma bunu. Bugün tokat atan yarın daha kötüsünü yapar...

Bildiğim kadarıyla dışardan bir morluk vs olmadan da darp raporu aliniyor canım. Bence raporunu al yanına birakma bunu. Bugün tokat atan yarın daha kötüsünü yapar...
Ben devam ettırmek ıstemıyorum
Bosanıcam dedım kendısıne
Sınırle soyledıgımı sanıyor herhalde fakat sınır degıl kırgınlık var .
Gelecek goremıyorum

Bilmiyorum .
Ama gercekten bugun kı yaptıgı hareket sankı onu içimden sildi atti
Çoğu kadın böyle hissederdi anlayabiliyorum. Ailen arkanda durmazsa boşanman biraz zor olur bebekle. Ama kağıt üstünde evli kalsan ne olur? Ayır odaları ev arkadaşı gibi yaşayın. Uzak ol ona hep. Ve her fırsatta bir gün o evden kurtulacağını tamamen boşanacağını söyle. Yani arayı düzeltmek için umut beslemesin. Bebek için kalıyorum dersin. Bunca sene neler çekmiş ne fedakarlıklar yapmışsın üzerinde emeğin hakkın var o evden göndermeye hakkı yok bari bu iyiliği yapsın sana. Ha yok yapmazsa ailene gidersin en kötü ihtimal. Bana göre şu an en mantıklısı bu.

Beni kapıya koyacağını sanmıyorum ailemin farkında olduğundan
Ama bir erkekle nasıl ev arkadası gıbı yasanır ki
Biz kadınlar yasarızda erkeklerde o potansıyelı goremıyorum ben
İki gün sonra demesın nıye benımle yatmıyorsun

öncelikle mutlaka rapor al. bu çok önemli şimdi önemli gelmese de. ailene olan kırgınlığın umarım geçer ama geçmeyecek gibi olursa da kızın biraz büyüyene kadar sabret işe girebiliyorsan gir, kurarsın kendi hayatını yavaş yavaş.

Sen önce kendine zaman ver
Biraz dinle kendini suan kızgın kırgın ve buruksun. .
Bu gibi durumlarda karar verilmez.
Herşeyi etralica düşün.
Önce bebeğini tabiki
Sakinken verdiğin karar en dogrusudur.
Üzüldüm senin için
Keşke olmasaydı böyle

Der biliyorum. Ama dediğim gibi her fırsatta bu evliliğin kağıt üstünde olduğunu söyle ki niye benimle yatmıyorsun demesin. Dini nikahı da boz boş ol de, o zaman zaten anlar gerçekten bittiğini. Kararlı olduğunu göstermek senin elinde.

Allah yolunu acik etsin. Kotu bir sey demek icin demedim.

Tokat attığın için yatmıyorum diyeceksin. Ailen dediğin gibiyse seni rahat bırakmaz, başkasıyla evlenmek için zorlarlar, baba evine dönersen bundan çok daha mutsuz ve huzursuz olursun. Bence de arkadaşların dediği gibi evinde kal, bebek biraz büyüsün, işini vs ayarla ayrı eve çık, kendi ayaklarının üstünde dur, su aşamada baba evine dönmen hiç mantıklı değil. Profil fotoğrafındaki sensin sanırım, keşke bahtın da yüzün kadar güzel olsaymıs, bu güzellikle bizim toplumda boşanmış bir kadın olarak seni rahat bırakmazlar heleki seninki gibi bir ailede. Şu aşamada illa da boşanacaksan bi süre bekleyip işini evini vs garantiye alıp ayrılman en iyisi, ayaklarını sağlam basmalısın, çok gençsin tecrübesizsin güzelsin ve ailen arkanda değil, boşanır ayaklarının üstünde durmadan babaevine dönersen çok üzerler seni

Çok üzüldüm KV kişisi neden böyle davranıyor ki bence de biraz kendinize gelin o ev size de ait sonuçta hiç bişey yapamaz size

15 yasında mı evlenmişsin ? Üzülme ve canım daha çok gençsin hayat inşallah daha çok guzel Fırsatlar çıkarsın karşına

Bılıyorum , dönmeyıde hıc ıstemıyorum
Gidersem bundan daha mutsuz olurum .
Evlı halımle bıle ev bakarken adam ögrencı sanıp esımı gormek ıstemıştı .
Fula ögrencıye ev vermezmış .
Hayat cok zor , bılmıyorum

Cok üzüldüm. Rabbim selamete çıkarsin. Bence anne evine gitmeyin. Zaten istemiyorsunuz. Zaman sonra yuk oldugunuzu hissettiğinizde carcabuk gitmeye karar vereceksiniz. O durumda belki yanlis kararlar alacaksınız. Eşinizle ayni evde kalın. Egitiminizi aciktan tamamlayin. Isinizi alana kadar durun orda. Eger size laf ederse bunun için. Yasattigin kötü günlerin bedeli olsun dersiniz. Kendinizi garantiye almadan ayrilmayin o evden.

Boşanmak öyle kolay değil ki. Sakın yanlış anlamayın beni. Ve eşinizin ailesinin size böyle davranması arkanızda destek çıkan ailenizin olmaması. Arkanızda aileniz olsa size sonsuz destek verse adamlar ''Kızın dağ gibi anası babası var arkada'' derler ellerini bile kaldıramazlar size. Ama maalesef burdan görüldüğü gibi öyle değil. Ki zaten sizde istemiyorsunuz ailenize gitmeyi. O yüzden size önerim iş güvenliğinizi sağlayın henüz çok gençsiniz küçücük bebeğiniz var. Okuyun diplomanızı alın henüz hiçbir şey için geç değil.

Eşinin hiç bu kadar ileri gideceğini düşünmezdim. Yazık etmis gerçekten. Gitsin sayko ailesine, görsün yaşasın pişmanlığı dibine kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…