Bilmiyorum .Etik mi bilmiyorum ama o zaman bu evliliği bebiş biraz büyüyene kadar sürdür. Bu arada okuluna bak açıktan okumaya çalış. Ve eşine de aranızda herşeyin bittiği, asla düzelmeyeceği mesajını ver. Yani kağıt üstü bir evlilik. Ha o zaman hadi babanın evine derse gidersin en fazla yapacak bir şey yok.
Darp raporu alınacak bir durum yok fakat beni fiziksel anlamdan cok manevı olarak sarstı.
İş birseyler bakıp bir ev bulup cıkıcam .
Bılmıyorum suan sagşıklı dusunemıyorum
Ben devam ettırmek ıstemıyorumBildiğim kadarıyla dışardan bir morluk vs olmadan da darp raporu aliniyor canım. Bence raporunu al yanına birakma bunu. Bugün tokat atan yarın daha kötüsünü yapar...
Çoğu kadın böyle hissederdi anlayabiliyorum. Ailen arkanda durmazsa boşanman biraz zor olur bebekle. Ama kağıt üstünde evli kalsan ne olur? Ayır odaları ev arkadaşı gibi yaşayın. Uzak ol ona hep. Ve her fırsatta bir gün o evden kurtulacağını tamamen boşanacağını söyle. Yani arayı düzeltmek için umut beslemesin. Bebek için kalıyorum dersin. Bunca sene neler çekmiş ne fedakarlıklar yapmışsın üzerinde emeğin hakkın var o evden göndermeye hakkı yok bari bu iyiliği yapsın sana. Ha yok yapmazsa ailene gidersin en kötü ihtimal. Bana göre şu an en mantıklısı bu.Bilmiyorum .
Ama gercekten bugun kı yaptıgı hareket sankı onu içimden sildi atti
Beni kapıya koyacağını sanmıyorum ailemin farkında olduğundanÇoğu kadın böyle hissederdi anlayabiliyorum. Ailen arkanda durmazsa boşanman biraz zor olur bebekle. Ama kağıt üstünde evli kalsan ne olur? Ayır odaları ev arkadaşı gibi yaşayın. Uzak ol ona hep. Ve her fırsatta bir gün o evden kurtulacağını tamamen boşanacağını söyle. Yani arayı düzeltmek için umut beslemesin. Bebek için kalıyorum dersin. Bunca sene neler çekmiş ne fedakarlıklar yapmışsın üzerinde emeğin hakkın var o evden göndermeye hakkı yok bari bu iyiliği yapsın sana. Ha yok yapmazsa ailene gidersin en kötü ihtimal. Bana göre şu an en mantıklısı bu.
Der biliyorum. Ama dediğim gibi her fırsatta bu evliliğin kağıt üstünde olduğunu söyle ki niye benimle yatmıyorsun demesin. Dini nikahı da boz boş ol de, o zaman zaten anlar gerçekten bittiğini. Kararlı olduğunu göstermek senin elinde.Beni kapıya koyacağını sanmıyorum ailemin farkında olduğundan
Ama bir erkekle nasıl ev arkadası gıbı yasanır ki
Biz kadınlar yasarızda erkeklerde o potansıyelı goremıyorum ben
İki gün sonra demesın nıye benımle yatmıyorsun
Allah yolunu acik etsin. Kotu bir sey demek icin demedim.Ben malesef çoğu kadın gibi onsuz ölürümcülerden değilim .
Kocamla doğmadım , göbeğimde onunla kesılmedı .
O olmadanda yaşarım .
Ama düşerim ama kalkarım
İstediğim bundan sonrası ıcın alınacak mantıklı kararlar .
Bosanayım mı dıye sormuyorum
Bosandıktan snra nelwr yapabılırım dıyorum
Estafurullah öyle anlamadımAllah yolunu acik etsin. Kotu bir sey demek icin demedim.
Tokat attığın için yatmıyorum diyeceksin. Ailen dediğin gibiyse seni rahat bırakmaz, başkasıyla evlenmek için zorlarlar, baba evine dönersen bundan çok daha mutsuz ve huzursuz olursun. Bence de arkadaşların dediği gibi evinde kal, bebek biraz büyüsün, işini vs ayarla ayrı eve çık, kendi ayaklarının üstünde dur, su aşamada baba evine dönmen hiç mantıklı değil. Profil fotoğrafındaki sensin sanırım, keşke bahtın da yüzün kadar güzel olsaymıs, bu güzellikle bizim toplumda boşanmış bir kadın olarak seni rahat bırakmazlar heleki seninki gibi bir ailede. Şu aşamada illa da boşanacaksan bi süre bekleyip işini evini vs garantiye alıp ayrılman en iyisi, ayaklarını sağlam basmalısın, çok gençsin tecrübesizsin güzelsin ve ailen arkanda değil, boşanır ayaklarının üstünde durmadan babaevine dönersen çok üzerler seniBeni kapıya koyacağını sanmıyorum ailemin farkında olduğundan
Ama bir erkekle nasıl ev arkadası gıbı yasanır ki
Biz kadınlar yasarızda erkeklerde o potansıyelı goremıyorum ben
İki gün sonra demesın nıye benımle yatmıyorsun
Bılıyorum , dönmeyıde hıc ıstemıyorumTokat attığın için yatmıyorum diyeceksin. Ailen dediğin gibiyse seni rahat bırakmaz, başkasıyla evlenmek için zorlarlar, baba evine dönersen bundan çok daha mutsuz ve huzursuz olursun. Bence de arkadaşların dediği gibi evinde kal, bebek biraz büyüsün, işini vs ayarla ayrı eve çık, kendi ayaklarının üstünde dur, su aşamada baba evine dönmen hiç mantıklı değil. Profil fotoğrafındaki sensin sanırım, keşke bahtın da yüzün kadar güzel olsaymıs, bu güzellikle bizim toplumda boşanmış bir kadın olarak seni rahat bırakmazlar heleki seninki gibi bir ailede. Şu aşamada illa da boşanacaksan bi süre bekleyip işini evini vs garantiye alıp ayrılman en iyisi, ayaklarını sağlam basmalısın, çok gençsin tecrübesizsin güzelsin ve ailen arkanda değil, boşanır ayaklarının üstünde durmadan babaevine dönersen çok üzerler seni
Bosanmazsin. Ne isin var ne arkanda duran ailen. Yasin da kucuk bebegin de. Simdi ofkeyle bosanicam diyorsum ama bosanmazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?