Hayat çok zor Allah yardımcın olsun, kendini garantıye almadan boşanma derim , Allah hayırlı kapılar açsın inşallahBılıyorum , dönmeyıde hıc ıstemıyorum
Gidersem bundan daha mutsuz olurum .
Evlı halımle bıle ev bakarken adam ögrencı sanıp esımı gormek ıstemıştı .
Fula ögrencıye ev vermezmış .
Hayat cok zor , bılmıyorum
Hayır konudada yazmıştım küslüğü sürdürdüğü için yapmadığımı.Lütfen ama lütfen bu kararından vageçme.
Ne demek tokat? Zorbalık !
Geçenki meseleden sonra bir de doğum günü pastası yapmayı düşünmüştün, yaptın mı?
Yaptıysan gördün değil mi, değmeyeceğini..
Görümcenin dolduruşundan sonra hepten azıtmış belli.
Yol ver artık .
Çok üzüldüm gerçektenHayırlı bayramlar hanımlar .
Bu bayramda canım sıkkın hatta oturdum evde nasıl bir aile ve çevreye sahibim diye gözyaşı döküyorum.
İlk olarak bu bayram eşimin ailesine bayramlaşmaya gitmedim . Sebep olarak yıllarca beni insan sıfatına sokup bir kere olsun insanca davranış sergilemedikleri için . 7 yıl her bayram bütün yaptıklarını unutup gittim ellerini öptüm .
Bazen ellerini geri çekip suratlarını ekşitmelerine rağmen sırf eşimin gönlü olsun diye .
Evden ayrılmadan ağlaya ağlaya çıktım ben kiraya bir gecede karnım burnumda . Eşimede o gün söyledim bu kapıya bir daha ayak basmam sakın beni zorlama diye .
Geçen hafta tutturdu babamları iftara al , almıyorum çok istiyorsan mutfak orda dedim . Kinci bir insan değilim ama dile kolay yedi yıl yakından uzaktan beni mahvettiler . Komşuların pazarda çevirip suratıma tükürmüşlükleri var siz düşünün sabrım o derece .
Bu sabah eşimle bozuk olan aramız tamamen koptu . Bitiriyorum .
Yıllarca evlat kıymetı bilmemiş insanlar sırf yuva kurdu diye etmedikleri kalmadı . Bir çöp görmedim , görmemekle birlikte sırtımdan inmediler . Biriktirdiğim ev paramı böldüm verdim , özel hastanelerde yattılar gecesi beş binden . Doğumumu özelde yaptım ne kıymetli şeyim var dediler .
Bunca yıl her şeylerine eyvallah dedim ve karşılığı babama gideceksin sonrası bir tokat oldu .
Gitmedim , gitmicem ve bu evliliği burada sonlandırıyorum .
Arkamda durduğu yedi yılı bir çırpıda bir tokatla çöpe attı .
Hiç gocunmuyorum ve bu sefer eyvallahımda yok
Boşanmak istiyorum.
Kızım 4 aylık , baba evine dönüyorum istemeye istemeye .
15 yaşımda beni evden git , evden git diye postaladıkları yere geri dönüyorum.
22 yaşında 7 yılımı heba edip bir çocukla ortada kalmışlık , bayram hediyem bu mu olacaktı .
Birbirlerinin suratlarına bakmazlardıEsinin son zamanlardaki aile meraki da nereden cikti ya. Nedir bu aman yegenim aman ablam aman babam. Sanki daha once birbirlerine cok meraklilarmis gibi...
Yok adam birden anaç oldu aileye.Çok üzüldüm gerçekten
Bende eski konuda dolayı sandım. Ama sanırım buda üstüne tuzu biberi olmuşHakkınızda hayırlısı olsun.
Ben malesef çoğu kadın gibi onsuz ölürümcülerden değilim .
Kocamla doğmadım , göbeğimde onunla kesılmedı .
O olmadanda yaşarım .
Ama düşerim ama kalkarım
İstediğim bundan sonrası ıcın alınacak mantıklı kararlar .
Bosanayım mı dıye sormuyorum
Bosandıktan snra nelwr yapabılırım dıyorum
Eşim askeri personel , durumuda iyiÇocuk gelişimi mezunuysan birkaç sene sonra oyun ablası yahut bakıcı olarak güzel bi maaşla çalışabilirsin. Oyun ablaları saat başı 15-20 lira gibi ücretler alıyor. Bakıcılar da aylık 2000 gibi başlıyor... ama tabi bunun için mantıklı olan 3-4 sene bekleyip çocuğunun anaokulu çağına geldiği zaman başlamanbirisi daha yazmış; belki etik değil ama hem bebek durumun hem yaşın itibariyle eşinle evliliğini şiddet olmayacak şekle sokmaya çalışarak bir müddet daha sürdürmen gerekir o durumda da bir de boşanma durumunda sebep ne olursa olsun nafaka alma hakkın var. Tabi eşinin geliri nedir bilmiyorum ama asgari miktarda da olsa hakkını almamam için bir sebep yok...
Ama kızım daha 4 aylık ve bıraz huysuz bır bebekAbella benim aklıma başka bir şey geldi. Sen çocuk gelişimi mezunusun değil mi? Bebeklerin bakıldığı bir kreşte iş bulsan ve bebekte o kreşte olsa yani çocuğunu da o kreşe yazdırsan nasıl olur? Hem bebeğin seninle olur hem de çalışmış olursun.
Ama kızım daha 4 aylık ve bıraz huysuz bır bebek
Yani nasolnolur nasıl gelısır hıc bılmıyorum hıc deneyımım yok
Kreşte çalışmak için bebeğiniz çok küçükAma kızım daha 4 aylık ve bıraz huysuz bır bebek
Bildiğim kadarıyla bebekleri alan kreşler var. Kızının dört aylık olması sorun teşkil etmez. Deneyimin olamayabilir ama bir yerden başlamalısın. Sakın korkma. Yapacağın iş zaten eğitimini aldığın iş. Alışırsın zamanla.Ama kızım daha 4 aylık ve bıraz huysuz bır bebek
Benim çalıştığım kreşte öğretmen çocuklarından para alınmıyor ve her imkandan ücretsiz yararlanıyorlardı. Dans dersleri yüzme kursaları aslında çok idealAbella benim aklıma başka bir şey geldi. Sen çocuk gelişimi mezunusun değil mi? Bebeklerin bakıldığı bir kreşte iş bulsan ve bebekte o kreşte olsa yani çocuğunu da o kreşe yazdırsan nasıl olur? Hem bebeğin seninle olur hem de çalışmış olursun.
Ay ne güzel ya. İnşallah konu sahibi de böyle güzel bir iş bulur.Benim çalıştığım kreşte öğretmen çocuklarından para alınmıyor ve her imkandan ücretsiz yararlanıyorlardı. Dans dersleri yüzme kursaları aslında çok ideal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?