Bitti , boşanıyorum

Ah ya.. Bak kreş işi mantıklı aile yanına dönmek istemiyorsan şayet boşanmadan önce iş bulmaya çalış gez kreş kreş. Küçük şehirlerde eski ama küçük dairelerin kiraları uygun oluyor ben geçen sene 500'e kalmıştım. Boşanma durumunda eşin çocuğun masraflarına ortak olmak durumunda zaten kıt kanaat de olsa huzurlu yaşarsın. Çok zorlanırsın ona şüphe yok ama imkansız da değil.

İki yandanda sıkıştım .
Bir tokat yedin abartma diye dusunup yuva yıkma dıyenlerde çıkacaktır.
Ama öyle doldum ki
Bazen o yefiğin o bir tokat bin tokat gibi geliyor .
Haklı olduğum bir konuda boğazımı kesseler savunurum hakkımı , kocam olması bırsey degıstırmez malesef.
Ve eger ben onu affrdersem bu hayatıma eslık edecek bılıyorum .
Dedıgınız gıbı herseyden once bor ıs bulup bu evdeyken bıraz para bırıktırebılırım dıye dusunuyorum
Cocugumda ele avuca gelır ve farkındalıgı artar ısım kolaylasanılır

Eşim askeri personel , durumuda iyi
Bilmiyorum kafam o kadar karısık ve dolu ki
Dusunecegım en son sey maddıyat suan nafaka vs
Aglamaktan gözlerim acıyor
Tek başına olsan maddiyatı hiç düşünme zaten. Elbet ayakta durursun. Ama bebek varsa düşünmek zorundasın. Bak şimdi çok küçük,, mamasıyla bezi var sadece... ama büyüdükçe masrafı da artıyor birikmiş bişeylerin var mı peki? Bir iki sene idare edicek kadar? Bunları kafanda oturtmadan boşanma. Acı ama gerçek olan bu cnm. Ben boşanamazsın demiyorum, sadece bu süreci iyi yönetmek zorundasın diyorum. Çok gençsin. Hatta şimdi "çocukmuşum" diye hatırladığım yaşlarımdasın... bu çok çok güzel bişey tabi, yanlış anlama... sadece yaş otuzu geçtiğinde yirmili yaşlarında çok fevri kararlar alabildiğini, aklı yerine hislerini dinleyerek kolaylıkla hata yapabildiğini farkediyor insan. Daha sabırlı, daha sakin ve daha uzun vadeli düşünerek hareket etmeye başlıyor. 50-55 yaşında neden diye soranlardan olmak istemiyorum demişsin, ama o yaşa bile kalmadan "neden acele ettim" diye sorma ihtimalin de var.. adam sana tokat atmış, asla unutmayacağına eminim; affettim desen bile bi tarafın hiç affetmez... ona da aynen böyle söyleyebilir, sadece bebek için bir müddet daha birarada kalmayı teklif edebilirsin.. hem de önünü görmüş olursun...

Sende haklısın
Nerden baksan malesef herkes haklı
Ama beynımın saatı bıtmış , şarjı tukenmış gıbı çalışmıyor .

Ailene dönmek istemiyorsun, boşanmak istiyorsun. Küçük bebeğin var ve çalışmıyorsun. Ne yapmayı düşünüyorsun? Aklında bir şey mi var? Ona göre fikir verelim.

Ah ya ahh... ilk mesajları okurken ne kadar da güçlü ve kararlı bir kadın derken, son mesajlarınıza geldiğimde içim acıdı.. insan yuvasından vazgeçmek istemiyor ama durumu kabullenmekte istemiyor. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Ama sen çok güçlü bir kadınsın bence. Bir süre vurdumduymaz bir şekilde devam et aynı evde yaşamaya. En azından kendi şartlarını olgunlaştırana kadar. Çünkü bebek var ve onun bir suçu yok.. orda burda ziyan olacağına, biraz zamana bırak bakalım olayları. Söylediğin ve yapmak istediğin her şeyde sonuna kadar haklısın, tokat atmanın ağır konuşmanın affedilir yanı yoktur.. hele hele insanın aynı yastığa baş koyduğu, en mahremini paylaştığı, dert ortağına bu şekilde yapması çok acı... belki o da üzülmüştür böyle yaptığına? Yani herhangi bir konuşma veya gönül alma gibi bir yaklaşımı isteği hareketi vs oldu mu ki? Birde cinsel istismar derken? Çok üzüldüm çok... Rabbim herkese vicdan merhamet versin,olmazsa çok zor.. Sen şimdi ağlama artık yazık sana da, sanırım emzirme dönemindesin daha, sütüne birşey olmasın,en önemlisi de sana bir şey olmasın.. Güzel kızını uyut ve sende yüzünü yıka derin bir nefes al ve direk uyu.. şimdilik sana iyi gelecek şey kesinlikle bu..

canım bebeğin için sabret. Üniversiteyi de açıktan ya da örgün oku. Meslek sahibi olduğunda da istersen boşan. Ailenin yanına dönme. Evden ayrılırsan perişan olursun. Babalar çocuklarına sahip çıkmıyorlar nafakayı bile zor veriyolar oda üç kuruş. Sabret. Allah yardımcın olsun.

Bemde bosanmak uzereyim Byram sonrasi dilekcemi. Vercem cok Zorbi surec

Sağlıklı düşünemiyorum
Sabret biraz bekle, iş bul paranı kazan. Bazen köprüyü geçene kadar karşıdan geleni görmezden gelmen gerekir. Mesleğin varmış iş aramaya başla bayramdan sonra. Bazı arkadaşlar yazmış, bebeğini de yanında götürebilirsin belki işyerine.

Allahın cezası herif alsında sapık yeğeni ve geniş kardeşiyle yayılsın eve sığır gibi. Eli kırılası ya

Daha önce yazdıysanız bunu gözden kaçırmışım ben...
tabiki böyle bir aileye donmeyin.
Ben sadece i, cahilliklerinden güzel kız başımız belaya girmesin diye evlendirmeye çalıştılar falan diye düşündüm.
O zaman en azından kısa vadede o evde kalmaktan başka çaren yok.
Bir çok arkadaşın dediği gibi, bir süre ev arkadaşı modunda takılıp hayatınızı yoluna koymaya çalışın bakalım... zaman ne gösterirse ona göre davranırsınız.

Yatılı bakıcı olarak işe girebilirsin. Hem cocuguna bakarsın hem kimseye muhtac olmazsın. Tokatı affedersen yarın yumruk olur ertesi gun dayak. Gucunu bebegıine harca. Kimseye mecbur degilsin. Ailen de dahil.

Bir süre böyle devam edicem dediğiniz gibi
Çünkü en mantıklı gorunen bu noktada suan bu .

En azından kızım bır ıkı yasında olsun
Daha emen çocugu bırakıp işe gıtmek ne bıleyım
Şu sürecte zaten yanımda kımse olmadı
Hastanede bıle sadece kocam vardı yanımda
Kendım getırdım yıne bu zamana kadar
Bıraz beklemek en dpgrusu
Ama bırdaha asla ona tavız vermeyecegım
Cok ıstıyorsa yapamazsa kendi öıkar gıder evden .
Olur ben adama bor cocuk verıcem
Bıde bu yasında el kadar bebekle nereye sıgınsam dıye dysunucem eşşek gıbı bakacak bıze
Bendende hıcbırsey goremeyecek
Gelsın elını optugu babası yardımcı olsun şimdi ona

Buyuk hata edersin. Hemen yatılı bir iş bul. Ne sana tokat atana nede diğerlerine bağımlı yaşama. Bir süre sonra bu durumu kabullenip 2. Cocugu bile yaparsın. Cok gencsin hayatını yakma. Yatılı bakıcılıkta hem kira derdn yok hem para kazanıyorsun hemde konusup cocugunu da alabilirsin. Mümkünse yasadıgın sehirden uzaklas.sana vuran o adamdan da

Yatılı bakıcı
Nasıl güvenicem ki ben karşımdakine ?

Akıllı kadın, nerede aptal olacağını bilen kadındır. O evi terketmeyin asla. O evde kalın ve burnundan getirin dünyayı. Zaten bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuzdur. Dediğiniz gibi öyle kolay değil, evlen çocuk yap çile çek, sonra bi tokatta çek git, bir süre sefillik çek, hayatın kararsın. Olur mu öyle şey, kalıp burnundan getirin. Gitmekten boşanmaktan daha etkili.. baktınız yola geliyor, sonra ki ilişkiniz de taviz vermeden devam ederseniz bidaha o haddi kendinde bulamaz. Ha yine aynı şekilde kaba devam ederse, çekip gitme şartlarınızı oluşturursunuz ve ona bile demeden çocuğunuzu alır gidersiniz. Dinsizin hakkından imansız misali..

Peki, yağmurdan kaçarken doluya tutulursa? Yatılı bakıcılık nedir Allah aşkına.. kime nasıl güvenecek? İnsanlar gündüz gözüne toplum içinde otobüste saldırıyor kadına, kalmış ki yatılı bakıcılık....

Bi yakınımdan biliyorum ben
Bu bakıcılık işinde adam bıldıgınız bı sıteye ılan verıp sonra tacız etmış kendisını
Ben kendımı gectım bılmedıgım ınsanların yanına cocugumu nasıl surukleyeyım

Geçmiş olsun üzüldüm böyle bir ailenin yanında kalmak ??? Çocuk yasta evlendiren sahip çıkmayan aile bundan sonra bir de çocuğunla nasıl sahip çılacak off off kocalardaki ana baba sevgisi , ana babada yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…