- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
Kızlar belki bana kızarsınız , gurununu kır , ailene dön , dil dök dersiniz , çocugun için ..haklı olarak , anlıyorum.
Bana çok şey yaşattılar .
Yaşımın iki katıyım bu yüzden.
Ablamla , kardeşimle bile ayrımcılık yaşıyorum .
Küçük yaşta uğtadığım cinsel istismar sonucunda beni leke olarak gören bir aileye döneyi gururum kaldırmıyor .
Onlar beni bir çırpıda git git diye köşeye attı fakat ara ara anne baba dedım yaşananlatı sindirmeye çalışıp kendı içimde hesaplaştım .
Ama tam olatak bana hıcbırseyın bahanesını sunamadılar .
Sunamazlarda.
Bu konudan , cocugumdan ve bır cok seyden cok ben gecmısi onların yuzunde ve bakıslarında gormek ıstemıyorum .
Xoxugumada vaktınde bana baktıkları gıbı burun ucuyla bakmalarını ıstemıyorum
Belkı size bu bencillik gibi gelebilir
Ama oraya dönmeyı ıstemıyorum
İki yandanda sıkıştım .Ah ya.. Bak kreş işi mantıklı aile yanına dönmek istemiyorsan şayet boşanmadan önce iş bulmaya çalış gez kreş kreş. Küçük şehirlerde eski ama küçük dairelerin kiraları uygun oluyor ben geçen sene 500'e kalmıştım. Boşanma durumunda eşin çocuğun masraflarına ortak olmak durumunda zaten kıt kanaat de olsa huzurlu yaşarsın. Çok zorlanırsın ona şüphe yok ama imkansız da değil.
Tek başına olsan maddiyatı hiç düşünme zaten. Elbet ayakta durursun. Ama bebek varsa düşünmek zorundasın. Bak şimdi çok küçük,, mamasıyla bezi var sadece... ama büyüdükçe masrafı da artıyorEşim askeri personel , durumuda iyi
Bilmiyorum kafam o kadar karısık ve dolu ki
Dusunecegım en son sey maddıyat suan nafaka vs
Aglamaktan gözlerim acıyor
Sende haklısınTek başına olsan maddiyatı hiç düşünme zaten. Elbet ayakta durursun. Ama bebek varsa düşünmek zorundasın. Bak şimdi çok küçük,, mamasıyla bezi var sadece... ama büyüdükçe masrafı da artıyorbirikmiş bişeylerin var mı peki? Bir iki sene idare edicek kadar? Bunları kafanda oturtmadan boşanma. Acı ama gerçek olan bu cnm. Ben boşanamazsın demiyorum, sadece bu süreci iyi yönetmek zorundasın diyorum. Çok gençsin. Hatta şimdi "çocukmuşum" diye hatırladığım yaşlarımdasın... bu çok çok güzel bişey tabi, yanlış anlama... sadece yaş otuzu geçtiğinde yirmili yaşlarında çok fevri kararlar alabildiğini, aklı yerine hislerini dinleyerek kolaylıkla hata yapabildiğini farkediyor insan. Daha sabırlı, daha sakin ve daha uzun vadeli düşünerek hareket etmeye başlıyor. 50-55 yaşında neden diye soranlardan olmak istemiyorum demişsin, ama o yaşa bile kalmadan "neden acele ettim" diye sorma ihtimalin de var.. adam sana tokat atmış, asla unutmayacağına eminim; affettim desen bile bi tarafın hiç affetmez... ona da aynen böyle söyleyebilir, sadece bebek için bir müddet daha birarada kalmayı teklif edebilirsin.. hem de önünü görmüş olursun...
Sağlıklı düşünemiyorumAilene dönmek istemiyorsun, boşanmak istiyorsun. Küçük bebeğin var ve çalışmıyorsun. Ne yapmayı düşünüyorsun? Aklında bir şey mi var? Ona göre fikir verelim.
Bemde bosanmak uzereyim Byram sonrasi dilekcemi. Vercem cok Zorbi surecHayırlı bayramlar hanımlar .
Bu bayramda canım sıkkın hatta oturdum evde nasıl bir aile ve çevreye sahibim diye gözyaşı döküyorum.
İlk olarak bu bayram eşimin ailesine bayramlaşmaya gitmedim . Sebep olarak yıllarca beni insan sıfatına sokup bir kere olsun insanca davranış sergilemedikleri için . 7 yıl her bayram bütün yaptıklarını unutup gittim ellerini öptüm .
Bazen ellerini geri çekip suratlarını ekşitmelerine rağmen sırf eşimin gönlü olsun diye .
Evden ayrılmadan ağlaya ağlaya çıktım ben kiraya bir gecede karnım burnumda . Eşimede o gün söyledim bu kapıya bir daha ayak basmam sakın beni zorlama diye .
Geçen hafta tutturdu babamları iftara al , almıyorum çok istiyorsan mutfak orda dedim . Kinci bir insan değilim ama dile kolay yedi yıl yakından uzaktan beni mahvettiler . Komşuların pazarda çevirip suratıma tükürmüşlükleri var siz düşünün sabrım o derece .
Bu sabah eşimle bozuk olan aramız tamamen koptu . Bitiriyorum .
Yıllarca evlat kıymetı bilmemiş insanlar sırf yuva kurdu diye etmedikleri kalmadı . Bir çöp görmedim , görmemekle birlikte sırtımdan inmediler . Biriktirdiğim ev paramı böldüm verdim , özel hastanelerde yattılar gecesi beş binden . Doğumumu özelde yaptım ne kıymetli şeyim var dediler .
Bunca yıl her şeylerine eyvallah dedim ve karşılığı babama gideceksin sonrası bir tokat oldu .
Gitmedim , gitmicem ve bu evliliği burada sonlandırıyorum .
Arkamda durduğu yedi yılı bir çırpıda bir tokatla çöpe attı .
Hiç gocunmuyorum ve bu sefer eyvallahımda yok
Boşanmak istiyorum.
Kızım 4 aylık , baba evine dönüyorum istemeye istemeye .
15 yaşımda beni evden git , evden git diye postaladıkları yere geri dönüyorum.
22 yaşında 7 yılımı heba edip bir çocukla ortada kalmışlık , bayram hediyem bu mu olacaktı .
Sabret biraz bekle, iş bul paranı kazan. Bazen köprüyü geçene kadar karşıdan geleni görmezden gelmen gerekir. Mesleğin varmış iş aramaya başla bayramdan sonra. Bazı arkadaşlar yazmış, bebeğini de yanında götürebilirsin belki işyerine.Sağlıklı düşünemiyorum
Allahın cezası herif alsında sapık yeğeni ve geniş kardeşiyle yayılsın eve sığır gibi. Eli kırılası yaBiliyorum ama çok yıprandım
Artık onunla evli kalamam , 3 .şahıslar için bu kadar yıl sonra bana el kalfırmasını gönlüm kaldırmıyor .
Bir kaç ay idare edip çocuguda bir şekılde gunluk bakılacak bırsey ayarlayıp bırseyler yapabılırım .
Wv tutsam ıse gırsrm bakıcı dunyanın masrafı , benı ıstemeyen annem babam cocuguma kac gun bakar .
Ama her seyden önce artık katlanamıyorum
Kızlar belki bana kızarsınız , gurununu kır , ailene dön , dil dök dersiniz , çocugun için ..haklı olarak , anlıyorum.
Bana çok şey yaşattılar .
Yaşımın iki katıyım bu yüzden.
Ablamla , kardeşimle bile ayrımcılık yaşıyorum .
Küçük yaşta uğtadığım cinsel istismar sonucunda beni leke olarak gören bir aileye döneyi gururum kaldırmıyor .
Onlar beni bir çırpıda git git diye köşeye attı fakat ara ara anne baba dedım yaşananlatı sindirmeye çalışıp kendı içimde hesaplaştım .
Ama tam olatak bana hıcbırseyın bahanesını sunamadılar .
Sunamazlarda.
Bu konudan , cocugumdan ve bır cok seyden cok ben gecmısi onların yuzunde ve bakıslarında gormek ıstemıyorum .
Xoxugumada vaktınde bana baktıkları gıbı burun ucuyla bakmalarını ıstemıyorum
Belkı size bu bencillik gibi gelebilir
Ama oraya dönmeyı ıstemıyorum
Yatılı bakıcıBuyuk hata edersin. Hemen yatılı bir iş bul. Ne sana tokat atana nede diğerlerine bağımlı yaşama. Bir süre sonra bu durumu kabullenip 2. Cocugu bile yaparsın. Cok gencsin hayatını yakma. Yatılı bakıcılıkta hem kira derdn yok hem para kazanıyorsun hemde konusup cocugunu da alabilirsin. Mümkünse yasadıgın sehirden uzaklas.sana vuran o adamdan da
Akıllı kadın, nerede aptal olacağını bilen kadındır. O evi terketmeyin asla. O evde kalın ve burnundan getirin dünyayı. Zaten bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuzdur. Dediğiniz gibi öyle kolay değil, evlen çocuk yap çile çek, sonra bi tokatta çek git, bir süre sefillik çek, hayatın kararsın. Olur mu öyle şey, kalıp burnundan getirin. Gitmekten boşanmaktan daha etkili.. baktınız yola geliyor, sonra ki ilişkiniz de taviz vermeden devam ederseniz bidaha o haddi kendinde bulamaz. Ha yine aynı şekilde kaba devam ederse, çekip gitme şartlarınızı oluşturursunuz ve ona bile demeden çocuğunuzu alır gidersiniz. Dinsizin hakkından imansız misali..Bir süre böyle devam edicem dediğiniz gibi
Çünkü en mantıklı gorunen bu noktada suan bu .
En azından kızım bır ıkı yasında olsun
Daha emen çocugu bırakıp işe gıtmek ne bıleyım
Şu sürecte zaten yanımda kımse olmadı
Hastanede bıle sadece kocam vardı yanımda
Kendım getırdım yıne bu zamana kadar
Bıraz beklemek en dpgrusu
Ama bırdaha asla ona tavız vermeyecegım
Cok ıstıyorsa yapamazsa kendi öıkar gıder evden .
Olur ben adama bor cocuk verıcem
Bıde bu yasında el kadar bebekle nereye sıgınsam dıye dysunucem eşşek gıbı bakacak bıze
Bendende hıcbırsey goremeyecek
Gelsın elını optugu babası yardımcı olsun şimdi ona
Peki, yağmurdan kaçarken doluya tutulursa? Yatılı bakıcılık nedir Allah aşkına.. kime nasıl güvenecek? İnsanlar gündüz gözüne toplum içinde otobüste saldırıyor kadına, kalmış ki yatılı bakıcılık....Buyuk hata edersin. Hemen yatılı bir iş bul. Ne sana tokat atana nede diğerlerine bağımlı yaşama. Bir süre sonra bu durumu kabullenip 2. Cocugu bile yaparsın. Cok gencsin hayatını yakma. Yatılı bakıcılıkta hem kira derdn yok hem para kazanıyorsun hemde konusup cocugunu da alabilirsin. Mümkünse yasadıgın sehirden uzaklas.sana vuran o adamdan da
Bi yakınımdan biliyorum benPeki, yağmurdan kaçarken doluya tutulursa? Yatılı bakıcılık nedir Allah aşkına.. kime nasıl güvenecek? İnsanlar gündüz gözüne toplum içinde otobüste saldırıyor kadına, kalmış ki yatılı bakıcılık....
Geçmiş olsun üzüldümHayırlı bayramlar hanımlar .
Bu bayramda canım sıkkın hatta oturdum evde nasıl bir aile ve çevreye sahibim diye gözyaşı döküyorum.
İlk olarak bu bayram eşimin ailesine bayramlaşmaya gitmedim . Sebep olarak yıllarca beni insan sıfatına sokup bir kere olsun insanca davranış sergilemedikleri için . 7 yıl her bayram bütün yaptıklarını unutup gittim ellerini öptüm .
Bazen ellerini geri çekip suratlarını ekşitmelerine rağmen sırf eşimin gönlü olsun diye .
Evden ayrılmadan ağlaya ağlaya çıktım ben kiraya bir gecede karnım burnumda . Eşimede o gün söyledim bu kapıya bir daha ayak basmam sakın beni zorlama diye .
Geçen hafta tutturdu babamları iftara al , almıyorum çok istiyorsan mutfak orda dedim . Kinci bir insan değilim ama dile kolay yedi yıl yakından uzaktan beni mahvettiler . Komşuların pazarda çevirip suratıma tükürmüşlükleri var siz düşünün sabrım o derece .
Bu sabah eşimle bozuk olan aramız tamamen koptu . Bitiriyorum .
Yıllarca evlat kıymetı bilmemiş insanlar sırf yuva kurdu diye etmedikleri kalmadı . Bir çöp görmedim , görmemekle birlikte sırtımdan inmediler . Biriktirdiğim ev paramı böldüm verdim , özel hastanelerde yattılar gecesi beş binden . Doğumumu özelde yaptım ne kıymetli şeyim var dediler .
Bunca yıl her şeylerine eyvallah dedim ve karşılığı babama gideceksin sonrası bir tokat oldu .
Gitmedim , gitmicem ve bu evliliği burada sonlandırıyorum .
Arkamda durduğu yedi yılı bir çırpıda bir tokatla çöpe attı .
Hiç gocunmuyorum ve bu sefer eyvallahımda yok
Boşanmak istiyorum.
Kızım 4 aylık , baba evine dönüyorum istemeye istemeye .
15 yaşımda beni evden git , evden git diye postaladıkları yere geri dönüyorum.
22 yaşında 7 yılımı heba edip bir çocukla ortada kalmışlık , bayram hediyem bu mu olacaktı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?