- Konu Sahibi Neslihan90
-
cidden üzüldüm,
yapacağını yaptın sen, hatalıysan da özür diledin. başka bişey kalmadı ki...
bundan sonra diretmek hiç bi işe yaramaz bence...
açıkça söylemek istiyorum seven insan ayrılmaz bu ne ya seviyorum ama ayrılıyorum demiş ben inanmıyorum böylelerine
açıkça söylemek istiyorum seven insan ayrılmaz bu ne ya seviyorum ama ayrılıyorum demiş ben inanmıyorum böylelerine
bilmiyorum doğrudur öyledir ama ben erkeklern çoğuna inanmıyorum güvenmiyorum seni deli gibi sevse niye ayrılsın demek ki öyle değil bence hiç üzülme
belli ki mantigiyla hareket ediyor. bazi insanlari duygulari yönlendirir, bazilarini mantiklari....
diger konularinda onu cok kirdigini ve cok tartistiginizi yazmisin
bu durumda eski sevgilini bi nevi anlayabiliyorum.
hersey sevmekle bitmiyor maalesef. kafa yapilari uyusmuyorsa ve iliskide huzur yoksa
istediginiz kadar sevin yinede yürümez. yürüsede her iki tarafa zarar verir sadece.
sen belli ki cok büyük hatalar yapmisin ve maalesef bazi hatalarin telafisi olmuyor.
ya allah aşkına ne biliyorsunuz dürüst olup olmadığını
daha ne kadardır tanıyorsunuz
insanlar 20 yıllık eşlerini tanıyamıyor gün geliyor
adam akıllı valla
seven insan ne olursa olsun terketmez
adam düşündü zaten sevmiyorum bunları çekmeye değer mi
kararını verdi
bence dua edin olmayacağını anlayıp sizinle vakit geçirip de tekmeyi basmadığına
Ya cok büyük hatalar degildi. Hani yalan söylemedim aldatmadım gururnu onurunu kırmadım. Ben sadece kotu bir donemimdeydim ve ona yansittim şımarıklik yaptım ama hatasız kul var mı ? Mühim olan hatayı anlamak degil miydikafa yapılarımız da tam tersine ayniydi. Ama adam zorla unutucam diyor ya. Unutmam gerek iyi degilim mide kanamasindan olucem diyor.
Hatasiz kul yok elbette.
ben yazdiklarindan yola cikarak yazdim ve konunda cok hata yaptigini, sinirlenince gözünün hicbirsey görmedigini
ve ona defalarca cok agir konustugunu ve yalvarmasina ragmen bitirdigini yazmisin.
onurunu gururunu kirmadim diyorsun ama bence bunlar
onuruda kirar, gururuda...
insan saygi duydugu hic bir insana agir konusamaz bence.
bana kalirsa sen ona olan saygini, oda sana olan güvenini yitirmis.
seninle benzer seyler yazmistim, fevri davranislarimdan yüzünden sözlümü kendimden uzaklastirmistim.
oda öncesinde verdigi tüm sözlere ve sözde yüce sevgisine ragmen beni terk etmisti gelecegimiz yok diye.
anlamamistim, inanamamistim.
ama simdi ona minnettarim cünkü bende olmayan cesareti gösterip ikimizinde hayatinin mahfolmasina engel oldu.
ben sevgimin verdigi pembe gözlükle görememistim bunlari.
insan seneler sonra anliyor bunlari...
umarim senin icin en hayirlisi olur, su an cok üzgün olman dogal.
ALLAH bu günleri atlatman icin yardimci olsn...
Ya cok büyük hatalar degildi. Hani yalan söylemedim aldatmadım gururnu onurunu kırmadım. Ben sadece kotu bir donemimdeydim ve ona yansittim şımarıklik yaptım ama hatasız kul var mı ? Mühim olan hatayı anlamak degil miydikafa yapılarımız da tam tersine ayniydi. Ama adam zorla unutucam diyor ya. Unutmam gerek iyi degilim mide kanamasindan olucem diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?